Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
hogy miért utálnak? Egyszerû a válasz: Volt/van egy-két értelmetlen megnyilvánulásom, amelyrõl mások kifejtik véleményüket és nekem nem tetszik. Ebbõl tudod mi következik :-)
De nem érdekel, vannak itt rendes emberek is, és most nem azt mondom hogy Cutter és Seawed nem lenne az, csak vannak nézeteltéréseink.
Nos hát igen nap mint nap elcsodálkozom hogy én tulajdon képpen mennyire kurva jól nézek ki! <#mf1>

Mindenesetre egy jó kiadós flame most ínyemre lenne csak a fun kedvéért... <#vigyor5>
Noh de nem kell itt a közösség bomlasztás ígyis több sebbõl vérzik... <#szomoru1>
Seaweed
oregszunk...ez van akin meglatszik van akin nem <#mf2>
Nah errõl ennyit... Ez a csapat már nem a régi... <#sir>
Jól fogalamztál! <#vigyor3> ColdFire -en látszik...
Seaweed
Vasarhely mezovaros..ne szegyeld! <#gonosz1><#vigyor3>
Bucser
Meg különben is itt eza ték és nem lehet nem élni vele😄 11000<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
x10997;#10998 látszik, hogy nagy paraaszt vagyok ennyi mezõgazdasági hasonlattal<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Azt vágom, hogy Speedbraker ki lett már vágva SG-rõl csak azt nem tudom, hogy miért utálja mindenki?? Lehet 2 éve hülye volt mint a segg de pl Colfire-en is látszik, hogy ahogy nõ csírázik benne is az értelem😄 Valamennyire😊

Bucser
csak virágoznak a mimózák😄

Seaweed
<#gonosz1>
Nem is tudom.. Siluró gyerek elég csontos... Nincs mit rágni rajta! Viszont van itt egy már sokszor kiköpött falat... <#idiota>(Tény hogy kezd büdös lenni de még belerúgni bele lehet <#gonosz1>)
Seaweed
nah ussetekegymast...en mag majd "biraskodom" <#mf2>
SPARTANS! This is where we fight! This is where they die!!!!!

<#boxer><#idiota>
Seaweed
WAAAAAAAAAAAAAAAAR! Hurraaaaaa SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

<#ravasz1><#idiota>
Jah hogy idézni sem szabad a topicban? Ohh elnézést de akkor legalább a FAQ ban vagy Banner alatt kint lenne hogy az ilyen egyszerû faszparasztok mint én is tudják...
Siluro
Nem flémelni, csak velem Te ne beszéljél így!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
<#nyes>
Keci! <#mf1><#vigyor3>
Seaweed
Durr egy pofon!

Igenis ó nagy Siluro nagyur! Kerek engedelyt meghunyaszkodni!

<#nyes><#hehe><#gonosz1>
Te most tényleg flamelni szeretnél? Szerintem nem hiányozna az most neked...
Siluro
Nem moderálkodtam, hanem engem idegesít már, hogy szopatjátok a srácot. És velem Te ne flegmázz!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Seaweed
<#hehe>
Boconadi, lenne pár kérdésem egy korábbi hozzászólásodhoz kapcsolódóan, elõre is köszönöm a válaszokat!

1) A radaron milyen infravörös pontok látszódnak?
2) Az "O"-val kapcsolt "radar" és az EOS között mi a különbség? Az EOS is radar?
3) Egy veled azonos vonalon, azonos irányba, azonos magasságon, azonos sebességgel haladó repülõgép felderítésének mondjuk 50 km távolságból radarral, vagy infravörös keresõvel van nagyobb esélyem?

Köszi mégegyszer!
"...csitul-beszol nem moderatorkodik itt! <#gonosz1>"

by Seaweed
Boconadi
nem kell :-)
Seaweed
Vizionaltam na <#hehe>
Siluro
Yoolvan, hagyjátok már, komolyan, már engem idegesít...

"egy-két ember véleménye miatt sem"

<#gonosz1><#hehe>
Boconadi
Nem jelentkeztem sehova és nem is fogok <#ravasz1> Mellesleg az mh59-cet alapból nem próbálom meg, mivel tudom, hogy semiképp nem vennének be, márcsak egy-két ember véleménye miatt sem. Sõtt, amúgy sem vonz az a repülési forma amit õk játszanak. (Nekem túl komoly)

Reaper: Ha annyira zavar, hogy a szerveren vagyok meg lehet kérni hogy távozzak, nem fogok ellenkezni!

Seawed te meg mirõl beszélsz itten?! <#fejvakaras>
Reaper
Arra még várhat egy keveset, mire mi felvesszük bárhová is:-D Az egy dolog, hogy megtûrjük a serverünkön, ha kint van lobbbyn a cucc...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
...bar nem tudom mit erolkodok itt ejjel..ilyenkor mar neki regen ballisztikus palyan kozlekedik a pizsi....<#vigyor1>
Seaweed
Lejebb adtak a szinvonalat biztos...vagy mar ugy voltak vele ha 10. alneven probalkozik es mar parszor elutasitottak akkor ha mar ilyen kitarto csinalnak neki egy sajat jatszoteret! Megiscsak jobb ellenorzott korulmenyek kozt szemmel tartani mintsem szabadon garazdalkodjon! <#vigyor1><#mf1><#gonosz1>

sure
Hoppálá, jelentkeztél te is a legutóbbi toborzáson? <#wow1>
És fel is vettek, egybõl oktatónak? <#beka2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

L Viper
Nem egy olcsó játékszer.
CodeRed
Ilyen kell nekem is!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Köszönöm, élni fogok vele <#wave>

Boconadi
he feljössz vmikor az mh59 szerverre eltudok magyarázni pár dolgot 😊
CodeRed
Huhhh...Köszi az infot! Ma is tanultam valamit :-)

Siluro
Bucser: Igen X-52-t használok! De IL-2höz a mai napig nem értem, hogy miért kellene HOTAS. 😊
Reaper: Nem, de kösz a kérdés! 😄
Cutter: Az vagyok, de nem kínzom magam, ha nem tetszik akkor nem fogom használni.

Reaper
Hülye-e vagy?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
Siluro X52-t használsz ugye? Még ricsis vcoltál mikor kérdeztél anno a HOTAS-okról. Akkor is azt mondtad, hogy nem tudod elképzelni, hogy miért jobb és hasznosabb ez így, mint a joy+billentyûzet😊 (Asszem te voltál)

Kitartó e vagy?<#rolleyes>
Siluro
Én nem is mondom, hogy ne használjátok, tõlem aztán távol áll az ilyen dolog. 😊
Azért mertem kijelenteni, hogy nembírnám megszokni, mert baromira idegesített már a kipróbálás 5. percében és nem szarakodnék vele hetekig a megszokás miatt.
Egyébiránt ColdFire, neked sok sikert a kütyühöz, remélem, neked sokkal yoobban bejön majd, mint nekem. 😊

Azért nem használtad aktívan egy hétig, így pedig elég bátor kijelenteni hogy nem tudod megszokni! Nem mellesleg télleg van hogy szarolni kell vele mert pl szeret melegedni de ezek kiküszöbölhetõek ha pedig elõjön akkor elég extrém körülmények között...

Én azt mondom ha valaki használja kevesebb tuti nem lesz tõle és felszabadul 4 gomb a joyon ha más nem...
Siluro
Kipróbáltam, nem tetszett igazából, nem rosz, nézelõdéskor nagyon yoo, de harcnál bosszantó volt. Képtelen vagyok megbarátkozni vele, a másik pedig az elõbb felsorolt mûszaki problémák.

Siluro
Vagy a hót kóc, õszülõ mûvész haj, mi? 😄

Seaweed
höhö kutyagumi kategoriaba tartozo kifogasok....miert nem mondod siman azt hogy "Csak mert nekem nem kell"....minthogy blamalod magad ezzekkel a szar kifogasokkal <#kerdes><#gonosz1>
Bucser
Jajj bocs😄 ezért jó a hosszú haj kilógatható alatta😄 vagy a tarkopasz az elfér alatta😄

Siluro
És nem is lesz, mert hallottam TS-en, hogy: "Ez a kurva TrackIR már megint nem yoo", meg ilyenek. Szóval én inkább megspórolom az agybajt, ha valaki megszokja a POV Scwitchet az ugyan olyan eredményes tud lenni és csökken a mûszaki hiba miatti vereség esélye (ilyen is volt valakinél kupán). Szóval nem irígylem tõletek. Volt szerencsém kipróbálni, de nnem nyerte el tetszésemet. A másik meg az, hogy a sapi mindig szétszedné a beállított hajamat... 😄