Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már lepucoltad akkor ne pakold vissza a trójais loncit!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Én azért még nem örülnék... Azóta volt a géped környékén warez Lock On? Mert ha igen kezdheted a folyamatot elõröl... 😞
csaba90
bocsi nem a játékot telepítettem újra hanem a Windowst 😄 azzal már jobb?

Csaby

Ehh, megelõztél... 😛

Most mit parázol? Kimented a vinyóról ami kell, formázod, 1 óra alatt újrapakolod, ennyi, benyalhatnak. Ofkorsz mielõtt kíváncsi - és meglepõen udvarias! - bácsik érkeznek. 😄
Gondolom arról, hogy a starfos ruszki az nem újdonság, meg az se, hogy pont az ilyen dolgai miatt vált meg tõle sok nagy kiadó sõtt õk maguk adtak ki olyan patchet ami eltávolítja, nem gyanús egy kicsit?
A Vista nem is enged starfost telepedni, nyilván véletlen ...

Esetleg még egy lehetõséged lehet mert a trójait nem tudod kiktatni csak winreinstallal...

Esetleg ezzel még talán van esélyed de nem tudom... Talán! <#shakehead>
Gondolod majd kitalálok ilyeneket nem?

Egyébként meg oroszokról van szó.. Szerinted?
Jah hogy újratelepítetted? Hát az kevés... 😞

Õõõ megvenni csak neten keresztül lehet bankkártyával:
www.lockon.ru például
csaba90
egyébként volt már ilyen valakivel?

Csaby

csaba90
ja meg szerintem nem csinálnának ilyen felhajtást ennyi miatt.... :S

Csaby

csaba90
azóta újra lett telepítve a game :S de el se indult.... :S
és hol vegyem meg a boltokban már nem lehet kapni vagyis nem láttam sehol :S

Csaby

A saját érdekében ne.. Bár õ ezzel már elkésett pöttyet.. <#rolleyes>
Boconadi
tehát no warez, mint ahogyan fel is van tüntetve!
Juteszembe elkezdenék aggódni a helyedben! Fél évvel ezelött szedted le az orosz verziót, csak épp azt elfelejtették közölni veled, hogy abban van egy trójai, ami az ip címedet és a nyitott portokat elküldi az Orosz Bûnmegelõzési Hatóságoknak, akik ezután lenyomotzzák, hogy hol is laksz, kié a gép, majd továbbadják a Magyar Hatóságoknak és kb fél év(néha kicsit több) átfutási idõvel ellenõrzik az adatokat, az ügy a BSA -hoz kerül, õk pedig nem kérdeznek csak viszik a gépedet...
csaba90
azért van a wings over europe... 😄 egyébként próbáltam vagy egy fél éve még ezt a Lock on-t és akkor még el se indult a game 😄 de sztem rossz helyrõl szedtem le mert orosz nyelvû volt :S egyébként ha abba a tanító repüléseken indítom el akkor megy szépen :S

Csaby

Seaweed
Igaz hogy nem egy eromu de ez nem jelenti azt hogy ujraindulas emiatt van.
Egyebkent meg jah..elegge felejtos ezzel a konfiggal Lockonozni!
csaba90
768 ram 2.2 Ghz intel celeron vga asus radeon 9550 128 mb még valami? jajj igen vírusról annyit hogy 1 hónapja lett újratéve a Winfos de ez nem számít sokat :S

Csaby

Tikal
egyik a-10es campaign... épp hazafelé tartok mikor látom hogy a hátunk mögött egy su-34...no gondoltam ezt megnézem (vakmerõ)... hegyek között bebujva a hátukba kerultunk sidewinderek ki, egyet leszedtünk, közben õk is inditottak de kimanövereztük, erre a túlélõ su-34 el kezd felmászni a csillagos égbe 😊 társam követi de persze nem tudja igy mindketten elkezdenek körözni, a10 26ezren su 34 felette.... addig én szépen bázis, rakétákat felvesz és vissza... su 34nek szerintem már kopogos volt a tankja és süllyedt, rakéta, bumm talált.... 😄 egyébként ha nem megyek vissza kivancsi lettem volna meddig köröznek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seaweed
FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM <#mf1><#violent>

10 fele jövök addig legyen mibe belekötni! <#taps><#idiota><#gonosz1>
Seaweed
nah meselj te szagerto...mi az osszefugges a keves RAM es az ujraindulas kozt! <#wow2>
Boconadi
kevés ram, proci, illetve windows hiba, avagy vírus. Ennek sok baja lehet.
csaba90
nem tudjátok miért lehet az ha elindítom a játékot és játszok vele (repülök) egy idõ után újraindul az egész gép? :S

Csaby

42nd Intruder
Patch ver.1.12b for LockOn Gold released in USA only and for CD installed english language** version of LockOn 1.1: Flaming Cliffs purchased through our E-shop and NaturalPoint (45.07 M😎

Ez kell neked, csak a letöltés végén nézd meg a fájlméretet mert én kétszer probáltam leszedni, de mindkétszer kisebb fájl jött le mint kellett volna és nem is ment. Utána hagytam is, mivel teljesen megegyezik az 1.12a-val.

Tikal
de most akkor melyik illik hozzá? egy linket légyszi, mert a három közül ami az oldalon van csak ez ment fel...

amit irtam az van fenn....

ez se jo mert nekem CD-s>>>>>>Patch ver.1.12b for Web downloaded english language** version of LockOn 1.1: Flaming Cliffs

ez meg nem ment fel, hogy miért nem tudom>>>>>>Patch ver.1.12b for LockOn Gold released in UK, Germany and France

hol találom a gold nélkuli US verziot? ezekszerint annak kéne jonak lennie

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

42nd Intruder
Te tudod, de én csak azt raknám fel hozzá, ami illik, mert ugye a Lock On nem az a fajta game ami szeresse, ha baszogatják...

Fehér foszforos, célmegjelölésre lehet használni, szvsz a lokonban nincs sok értelme.

Tikal
LAU-ból van egy WP jelzésu is, ez miben más?

Tikal
CD-n, és végül "Patch ver.1.12b for LockOn Gold released in USA only and for CD installed english language** version of LockOn 1.1: Flaming Cliffs purchased through our E-shop and NaturalPoint" ment fel rá, 1.12a néven 😊 de megy...

42nd Intruder
Kérdés: a LO: FC CD-n, vagy neten keresztül érkezett? Ha CD-n akkor a dobozos kel neked ami a hivatalos oldalon a CD verzió kell neked, ha netrõl töltötted le akkor meg a webes egyértelmûen. A Lock On Gold az a fejlettebb nyugati országokban kapható pakk, amiben bene van az alap Lock On és az FC is.

Tikal
elõszõr a goldot szedtem le a UK German French verziohoz,ez nem volt jo, utána már a US verziosat szedtem le, jo lett, ez viszont 1.12a ként jelent meg.... mondjuk mitol GOLD azt nem tudom, mert nekem nem gold egyiksem 😊 mindkettõt külön vettem, egyikre sincs rá irva h gold.... a lényeg hogy már jo

Boconadi
rezeteld õket.

A pathcet lehet azért nem akarja felrakni, mert hogy nem megfelelõ patch-et szedtél le. 3 külömbözõ van:
webrõl töltött lock onhoz
dobozos lock onhoz
lock on goldhoz

De ha még sem ez a baja nyomhatnál szkrínsátot.
Tikal
egyfolytában trimmelgetek, már unom 😄

Tikal
közben megérkezett a flaming cliffs....épp a patch felrakással vacakolok mert vhogy nem akarja.....

csaba90
oké nagyon szépen köszi 😊

Csaby

Boconadi
template -t kell letöltened a skin hez. Kicsit olvasgasd a vmh59 fórumát. Ott minden le van írva!
csaba90
ja és a játék mappájába hol vanank a festések? :S

Csaby

Boconadi
a skinek .dds kiterjesztésben vannak. Ha a photoshophoz töltessz le dds plugint akkor meg tudod nyitni a skint, ha nincs pluginod, töltsd le a dxtbmp -t, amivel be tudod konvertálni a dds fileokat bármilyen képszerkesztõbe.
csaba90
milyen editorral vagy progival tudom a festéseket átkonvertálni bmp-be vagy jpg-be vagy tga-ba vagy bármilyen megnyitható képfáljba?

Csaby

Boconadi
www.vmh59.hu
www.lockonfiles.com
www.virtual-jabog32.de
csaba90
honnan tudok hozzá festésekett letölteni? mondjuk a Mig-29-esre kellene magyar festés <#vigyor2> de az se lenne rossz ha mellé mondanátok azt is hogy honnan tudok repülõket letölteni?! vagy ha egyáltalán lehet! :S

Csaby

Boconadi
ha fel le megy az lehet a joyod hibája is, a tiédis, hogy nagyon rángatod, és a rosz trim beállítás.
Tikal
ja meg tudtok vmi jo oldalt ahol traiingek vannak ,fõleg légiharc érdekelne, taktikák stb....

Tikal
hali, mi lehet a baj hogy nagyon bologat a gépem, nagyon érzékeny a fel le irányokra, rosszul van beállitva a joyom vagy rosszul repulok és vmit nem tudok 😊

Neeem 1.2 ficsör hogy már víz fölött is ilyen porszerû efektet tól.. Egyébként finomítottak rajta mert a jelenlegivel hááát eléggé mókásan nézne ki így még azt mondom a textúra alapú füstbõl egész pofásat sikerült kihozni...
sure
Hmm, jobban megnézve, Photoshopot, esetleg fehér füstgenerátort? <#nemtudom>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Bucser
Igazából csak ugyanugy csinál mintha a port verné fel a földrõl semmi extra. Ha megnézel egy pár függeszkedõ helikopterrõl kéõpet rájössz, hogy ez a jelenség rohadtul nem így néz ki sajnos😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Az új Ka-27 képek SZVSZ pöpecek, a porfelverõdés is mintha alakulna (lehet, hogy csak a kameraállás trükkös) -bár a víz fölött lebegõs kép is mintha valami új "rotorszél-vizuáleffektet" sejtetne.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
Dettó:-D

Hamarabb lesz DN4ever😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
sohanapjan kiskedden....mar nem is erdekel....jo igaz mar feleve se erdekelt... <#gonosz1>
A lényege a Patchnek hogy elõrevetíti a megjelenését az 1.2 -nek.. Természetesen eme jeles esemény nem idén lesz... <#duma><#boxer>