Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre ha láttad az új videót (Furious Angels) ott is human vezette az AH-64 -et...
Jó persze minden gép kap saját repmodellt végre így nem lesz majd olyan hogy F-5 + 2db Al-31 és lehagyod az Aim-9 -et amit te indítottál... <#idiota>#idiota>
Nem tom de jó lenne ha történne már valami!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez a "nem veszem meg, mert nincs a polcon" szar kifogás mert én meg a boltból polcról nem veszek soha játékot😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lehet, hogyha bejön nekik ez az amcsi háború-szimulátor dolog, akkor ráhagyják a Lock-On-t a közösségre. Ehh, ez is csak televízionálás.
Bucser: nem kell, hogy non-profit legyen, az emberek szívesen fizetnek olyanért, ami jó és foglalkozva van vele.
A lockon.ru fórumos supportja mondjuk nagyon pöpec, valami gikszer volt a loginemmel, írtam nekik, szinte azonnal válaszoltak és meg is csinálták (frankón jegyszámot is küldtek; biztos outsorceolva van ez a rész, és alacsony az SLA-juk...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Persze mindig jön az adufrázis, hogy "a Flanker motor korlátai ígymegúgy". Én nem vagyok programozó, meg igazándiból nem is tudom, hányan vannak "ED-ék" (a Lock-On fejlesztéséhez mindenképpen kevesen), de szerintem ha néhány hozzáértõ embert még bevennének a projektbe és hagynák, hogy pofozgassák kicsit a programkódot, biztosan fantasztikus dolgokat lehetne még varázsolni.
Rossz duma, ha azt mondják erre, nincs pénzük több tagot fizetni - egyrészt szerintem ingyen is volnának, akik "bedolgoznának", meg több repülhetõ géppel, esetleg hadszíntérrel, és egy kicsit jobb (intenzívebb...) marketinggel betegre is kereshetnék magukat.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Pedig szerintem baromi állat lenne ha hagynák, hogy a community csinálná a modellket aq grafikát (és biztos lehetsz, hogy kurva sokan vállalkoznának rá) õkem az avionikát meg a fizikát raknák rendbe templateket alkotva külsõ fileokkal melyekkel állíthatóak a különbözõ fizikai változók típusonként.
Rengeteg idõt és energiát spóroplnának meg és manapság az interneten iszonyatos mennyiségû és minõségû modell található meg és a szimeseknek nagyrésze imád makettezni modellezni... Ezzel hogy mindent zárt ajtók mögött cisnálnak megölik magukat...
Ekkora projekt a BIS projektje is... Õk is inkább ápolják a kódot az eye candy-t meg megcsinálja a community.
a képeket érdemes nézni, de a topic maga is informatív.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
FreeFalcon4-hez szeretnék Aeyes kabint vásárolni, de nincs olyan kartyám amit elfogadnának netes fizetsére és minden más kártya fenntartási díja olyan drága, hogy nem éri megcsináltatni (még nincs rendszeres jövedelmem), mert fél év alatt többe kerülne a fenntartás, mint a vett cucc értéke és én amúgy semmi mást nem vennék neten. Tudom, hogy van pár ember itt aki kitrõl vette a Lock On-t, tudna nekem segíteni egy? <#rinya>#rinya>Két kabin kéne összevissza a játékból és elõre kifizetném átutalással. Örök hálám üldözné.<#worship>#worship>
Ezzel vége is az offnak, aki tud és szeretne segíteni az üzenjen privátba, hogy ne szennyezük a topicot.
Elõre is köszi skacok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Legalábbis a modernizált E-3 -okon már ezt látják, láthatják... Inkább láthatják mert ez inkább hasonlít egy ACMI -re de gyanítom hogy a RealTime helyzetkép sem nagyon más...
Kedvencem amikor a kamera mutatja a betont és szállnak le a gépek a Fly by Wire meg ugye dolgozik mint az ökör és simán kihallani a kormányfelületeket mozgató mechanika hangját is! Nagyon jó! Ha másért nem a hangok miatt! Jah meg Strike Eagle rlz! <#vigyor3>#vigyor3>
Annyi bibi azért van vele hogy a narrátori hangsáv ment a levesbe mikor átkódolták...
Fighter Pilot: Red Flag
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
BS video
Honda - The Power of Dreams
Ráadásul csinálják a ColdWar Crisis-t Arma alá modellekkel szereplõkkel scriptekkel missionökkel az egész kampányt. valamint késõbb meg akarják csinálni a Red Hammert és a Resistance-t is.
Valamint vannak elszánt emberkék aki toolok nélkül is próbálnakmodelleket fegyvereket berakni. Fegyverfizikát módosítani és egyéb apróságok.
magyarul ugyanúgy bizsereg a community mint anno OFP alatt csak sokkal követelõzõbbek sajnos. és Sokan azt hitték, hogy az ARMA-t olyan állapotban kapják majd készhez mint a saját 1.96-os verziószámú OFP-jük agyonmoddolva és addonokat hozzáadva agyonscriõtelve csak szebb grafikával. Így érthetõ, hogy csalódtak.
Egyébként meg Te is nagyon jól tudod hogy a hülyegyerekpistikének sokkal könnyebb eladni egy játékot hogy hûû ilyen szuper a grafika meg olyan nagyon durva minthogy ennyire realisztikus meg fél óra beindítani egy gépet és 3 év kell megtanulni...
Ez nem rólunk szól ezt el kell fogadni vagy nem de akkor meg nem kell sírni!
Én nem látok kivetnivalót az eye candy növelésében.. (na jó én pl el tudok órákat szórakozni az ARMA-ban is egy harckocsival csak azt nézve hogyan farolgat meg ring a kocsiszekrény irányváltásoknál pedig az nem is tökéletes szimuláció😊
Természetesen csakakkor ha ezzel nem pazarolnak erõforrást feleslegesen. és az 1.12 teljesítményébõl ítélve nem hiszem.
De igazán jöhetne már...
Ha ezzel ütik el az idejüket rosszul teszik a játék más irányú bõvítésén kellene dolgozni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szép a háttér 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csaby
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Szóval szerintem nem kell itt sikítozni az fps miatt! Egyébként is jelenleg ha ránézel 4db 29 re fps -ed mintha nem is lett volna...<#rolleyes>#rolleyes>

Válaszd ki a 'Lock On Modern Aircombat' -ot, majd elõugrik egy kis ablak, ahol meg kell neki adnod az .exe file elérhetõségét. Meg is kerestetheted, de az több idõ, mint ha beírod neki. (Nekem pl: C:\Program Files\Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\lockon.exe ; ha neked is itt van, csak másold ki az enyémet)
Ha megadtad neki, vagy megkerestetted, menj rá, hogy save. Ez után a jobb oldalt levõ CallSign-ot és a Password -ot töltsd ki tetszõlegesen.
pl: Callsign: Csaba90 ; Password: 12345
Aztán connect ( ÉN PÉLDA KÉNT CSINÁLTAM NEKED EGY ILYEN ACCOUNTOT, SZAL HA NEM AKARSZ TOVÁBB BASZAKODNI BEÍROD AZ ÁLTALAM FELHOZOTT PÉLDÁT, ÉS BECSATLAKOZIK A HYPERLOBBY-RA! )
Ha beírtad az adatokat, kattints a connec-t re, és a cset felületen bejön pár hülyeség, ahol elõször be kell írnod újra a jelszót, majd kér egy e-mail címet, amit ugyan úgy be írsz neki, mint ahogy a jelszót. Ez után be is jelentkezik a lobby-ra.
Ha becsatlakozás elõtt kipipálod a callsign és a password mellet levõ két négyzetet, akkor nem kell mindig beírogatni a jelszót meg a nevet, hanem hyperlobby indításkor automatikusan bejön a lobby.
Ha bent vagy, láthatod a szervereket a bal oldalt, középen lent tudsz chat-elni (ékezeteket nem használhatsz), a középsõ két oszlopban (open mission 1-3, closed mission 1) tudsz szervert indítani, ennek jobbra egybõl láthatod a lobby-n levõ játékosokat, ettõl jobbra (legszélen) pedig a játékban levõ játékosokat.
Ha most feljössz, többet is tudok segíteni, esetleg játékot is kipróbálhatjuk, meg amit nem értessz elmondhatom.
Csaby