Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
www.lockonfiles.com regel szít néz talál vmit modman felrak mod felrak örül

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sziasztok!

Nemrég újrafeltettem eme játékot és szeretném kicsit felcsinosítani a kicsikét. Tudan segíteni valaki abban hogy hogyan is moddoljam ,miket szedjek le hozzá,miket érdemes,és milyen sorrendben..vagy hogy hol tudnék utánnaolvasni ha épp nem ér rá senki 😊.Rémlik hogy a modman-t kell használni de azt hogy hogy és miképp,azt nem tudom.
A segítséget elõre is köszönöm.

PLackó
(közben ezt is megtaláltam (én<#lama>)

PLackó
köszi szépen,megoldottam õket.

A profil file-t hova kell másolnom?

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

PLackó
A flight simulatornál mûködik.

PLackó
Üdv!
Valszínüleg alapvetõ kérdést teszek fel,elnézést.
Ma vettem egy joy-t (Saitek Cyborg Evo) és nem tudom beállítani a játékban,hogy érzékelje a tolóerõ szabályzóját.
(IL2-nél sem tudom)
Hogyan kell ezt megoldani?

köszi, de szerintem én fogok pénzt kiadni érte;
végre egy ember aki tud normálisan válaszolni
amugy elnézést, a szabályzatott én nem olvastam csak írtam hátha tud vmi választ rá😞
Siluro
Olyasmi, mint a régi Eurofighter Typhoon játék. Grafika zsír, de arcade ratyi. Üres órákban yoo vele ellenni, de komoly játékre alkalmatlen a szerencsétlen.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
szerintem meg brutálisan ronda.... nem illik abszolút az X360-hoz.... többet vártam és a videok nem gyõztek meg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Nem, nem konzolos, ez lesz a Lock On utódja (ugye Modern Air Combat -> Ace Combat, logikus, nem?), kicsit a grafikát felturbózzák, és optimalizálják, így a gyengébb gépeken is jobban fut majd; megjelenés 2007. augusztus 13-án várható, a hazai forgalmazó az ECOBIT lesz.

Bõvebb info itt.

SgtChris
Ace Combat 6 Eléggé arcade, de azért egész csinos a grafikája. :-) Ettõl függetlenül az a 3rd person mód nem gyere be. Lehet, hogy konzolos a cucc?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Hyperlobbyn, ezt használom (használnám) csak nem mutat se szervert se semmit. minden üres. ezt a kiegészítõt hazai boltokban nem lehet kapni?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

sure
A "szerver keresõ" az a Hamachi nevû csoda? Azzal szerintem nem sokan játszanak Lockont.

"az ubi.com-on meg az van hogy csatlakozok a szerverre, bejön a játék multiplayer módban, és aztán mintha ledobna meg alul kiírja hogy start meg ubi.com"
Valószínûleg 1.12-es verziót használó host-hoz próbálsz csatlakozni. Már nem sokan repülnek online az alap Lockonnal, szinte mindenki a Flaming Cliffs kiegészítõvel együtt használja, az meg nem kompatibilis lefelé multiplayerben.

Akár az ubi-n, akár a Hyperlobbyn, a szerver infóban ott szokott lenni a verziószám (ill. ha nincs, akkor sanszos, hogy 1.12-es, aki viszont 1.02-es játékot hostol, BIZTOS hogy odaírja) - kis türelem kell valószínûleg, hogy belefuss 1.02-es hostba.

már régebb óta megvan a játék, csak nem regisztráltam az ubi.com-ra. pár nappal ezelõtt jött meg a kedvem a repüléshez így felraktam a játékot. az F.A.Q-ban volt egy link az 1.02-es patch linkje én azt le is töltöttem. azt a szerver keresõ progit is felraktam, csak mikor bejelentkezek és rákattintok hogy a lock on szervereket dobja ki akkor semmi. minden üres. az ubi.com-on meg az van hogy csatlakozok a szerverre, bejön a játék multiplayer módban, és aztán mintha ledobna meg alul kiírja hogy start meg ubi.com. és ha egybõl a fly gombra kattintok akkor azt írja hogy márjak míg a szerver elindítja a játékot. (a pdf-ben azt írja hogy ilyenkor még csapatot kell választanom stb.) szóval most így állok.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

sure
Bocs, ha tévedek, de ugye most vetted meg a játékot, és épp csak feltelepítetted?

Ha igen, én azt javasolnám, hogy a Single Player móddal kezdd, és ismerkedj vele kicsit elõször (a mellékelt pdf formátumú manual tanulmányozása, billentyûzetkiosztás - mivel indítom a hajtómûvet, mivel lövök stb.)

Multiplayer mód (interneten játszás): fontos a FAQ 6-os pontjának figyelembe vétele (JÁTÉK VERZIÓSZÁMA), _CSAK_ 1.02-re vagy 1.12-re patchelt Lockonnal tudsz csatlakozni szerverekre !!!!!

Egyes számú módszer: Az eredeti játék telepítésekor ha minden igaz, megkérdezi, hogy akarod-e telepíteni az ubi.com Game Services-t. (igen). Telepítés után böngészõbe beír "ubi.com", regisztrál, ubi.com Game Services kliens futtat, boldog.

Másik módszer: FAQ 7-es pontban a www.hyperfighter.sk link mûködik, itt regisztrál, Hyperlobby kliens letölt, telepít, futtat, belogol, cseten kérdez tovább, boldog.

Sok sikert!

bocs hogy ezt kérdezem, de az F.A.Q-ban csak annyit mondanak melyik programmal kereshetek szervert. sajnos nekem nem dobott ki semmit.

helló. hogy tudok játszani interneten? van vki aki tud? válaszotokat elõre is köszönöm.

sure
Kék az most is... <#beka3>

Re #11237: nem voltam/vagyok eltûnve, csak nem rapkedek online szabadfogdosásban

Scottt
Kékül mán a banner?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Siluro
Hát veled meg mi van ember? Nagyon elvoltál tünve. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Szerintem nincs magyar forgalmazó - a www.lockon.ru az angol miatt nem jó, vagy dotruparás vagy? (=minden .ru -ra végzõdõ oldal fújj gonosz vírus trójai hekker krekker - van ez a típusú netezõ)

Esetleg próbálkozz a VMH59 fórumon a Lockon 1.1 vásárlás topikban (miután a fórumszabályzatot elolvastad, tudomásul vetted és sikerült regisztrálni egy nicket <#eplus2> ), néha van mocorgás, volt párszor, hogy összejött néhány ember és valaki segített domborodott kártyával, vagy instrukciókkal, tapasztalatokkal (olvass vissza a topikban)

Vki tud egy magyar oldalt ahonnan meglehet rendelni a Lock On Flaming Cliffs-t?

Bohemia Interactive, akik az Operation Flashpointot és az Armed Assaultot csinálták.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Mi az a BIS? Egyébként én sem értem miért nem teszik moddolhatóvá, akkor még én is játszanék vele és nem csak örömrepkedéseket csinálnék néha. Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy, hiányzik egy dinamikus hadjárat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
OFF

Tökmindegy a banner, szinte minden népszerû tápignál ott figyel a no warez, aztán mégis mindenhol serialt/cracket/holtölthetemle-t kuncsorognak.

Sztem simán csak /ignore a hol találok krekket HSZ-eknek (ha van rá enyergia, akkor esetleg #11209-es HSZ-es sorsára juttatás), ha pattog tovább, akkor modinak szólás oszt pihizik kicsit a nick.

ON

Siluro
És ez hol volt? Az apróbetûs résznél? 😊))))

Nem nem Te vagy a házigazda, neked kell.... <#nezze>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Siluro
Így utólag elnézve tényleg tré, dehát nem vagyok májer. Akkor valaki csináljon, aztán majd megszavazzuk.

Nem, tudsz te jobbat is... 😄DD

Siluro
Vélemény?

Scottt, pihenj kicsit...

Scottt
Azt olvastam bye bye FING <#taps><#taps><#taps><#lama><#lama><#banplz>

Bye, bye FNG...

Bucser
Én meg olyan " ***mokkal" nem foglalkozok akik beszélni sem tudnak rendesen és még vissza sem olvasnak. Sõt arra sem veszik a fáradtságot, hogy emgnézzék a rohadt bannert.

BTW: Flaming Cliffshez nincs mûködõ crack! le lett írva 1000+2-szer a topicban eddig..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és egybõl el kell az embert küldeni a picsába? mer kérdezni mer vmi " mestertõl"
és képzelt el vissza néztem és nem találtam

de sztem ilyen ***mokkal nem is foglalkozok akikben nincs semmi segítõkészség, nem csak a *.exe fájl ra értve
M$ SW FF2-vel biztosan mûködött, de X52-t vettem inkább a LockOn-hoz, a M$-ost meg csak Il-2-höz használom. Szvsz LockOn esetében nem vesztettél semmit.

Nekem semmit... kár...😞

www.smart-bus.hu

Scottt
Legyen Hello Kittyes<#lama><#lama><#taps><#taps><#banplz><#banplz>

Tök mindegy milyen színnel és mekkora betûkkel írjátok ki a No warez-t, ezek a srácok se visszaolvasni (akkor tudná, hogy nincs 1.1-hez mûködõ crack) se betartani nem fogják. Ez van, megszokni lehet vagy megszökni.

Valamit csinál, de nekem nem jött be a lockonban a FF.

Siluro
Lesz majd új banner, majd arra kerül föl. Már dolgozom rajta elméletben. 😊

Bucser
Igen képzeld el.

De ez itt offtopic és rohadtul közöd sincs hozzá.

Siluro: szerintem nagy piros felirattal kéne a No warez-t kiírni a banner alá.

Siluro
Ha itt tartunk, akkor melyik részét nem értetted annak, hogy "No Warez!" ?

Scottt
Próbáld ki! 😛

Sziasztok! Kezeli a játék a force feedback-es joystick-ot? / Saitek evo force /

www.smart-bus.hu

bocs csak ha itt tartunk neked original xp éd meg mindenet van?
meg egyáltalán nem is láttam boltban (kecskeméten)
Bucser
Vedd meg.

Scottt
Várj megyek én is fegyverhordozónak

Nocsak www.lockon.ru back online!

Változás természetesen nincs... Egyenesítem a kaszát és irány Moszkva! <#violent><#idiota>