Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Flaming Cliff-ben azonban nem így van. Ha nincs smoke generator, nincs füst sem. Mellesleg változtathatod a színét is, ahogyan például a videóban is felvan rakva (piros fehér zold).
Ha mégis fehér füstöt akarsz, nem tudok más megoldást, csak hogy engeded az üzemanyagot. (ctrl + r, ez azonban utánégetésnél nem mûködik, szerintem egyértelmû, hogy miért)
Ha azonban ezeket tudod, akkor hát fogadd elnézésemet.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Flaming Cliffsben pedig egyszerûen csak felrakod a neked tetszõ színû füstgenerátort a megfelelõ pilonra, és T-vel kikapcs/bekapcs a füst.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Törzsféklap...<#falbav>#falbav>
"3/4/5/6"
Aki nem tudja, tanítja...<#lama>#lama>
Meg ugye érdemes olvasgatni a manualt ...
Meg ha jól emléxem, itt a fórumban is le volt irva régebben, hogy mi mire jó ... megvan, ha gondolod 2-7-ig ami van azoknak olvass utánna:
Idézet CIFU-tól:
"Rövid ismertetõ a fontosabb billentyûkrõl:
"S" - a játék elindítása, plusz a PAUSE szerepét is betölti, ha csak nézelõdni akarsz (pl.: F2), screenshotokat csinálni, stb., akkor nélkülözhetettlen.
"CRTL+Backspace" - A játék engine fontosabb információi, többek között az FPS kiiratása
"Print Screen" - Screenshot készítése (a Screenshot könyvtárba)
"Z" és "X" - az oldalkormány
"B" - aerodinamikus fék, ideális, ha lassítani akarsz repülés közben
"F" - Flaps, vagyis ívelõlap/fékszárny, leszállás/felszállás esetén érdemes használni, mivel növeli a szárnyon keletkezõ felhajtóerõt, viszont egyben nõ a légellenállás is.
"G" - Futómû kiengedése/behúzása
"P" - Fékernyõ kiengedése, csak akkor engedi, ha már földet ért a futómû
"W" - Kerékfék, a gép lelassításához, miután már földet értél amíg nyomod, addig fékez
"T" - Szárnyvégi füstcsík, dekorációs célal
"0" (angol billentyûzet: ~) - Következõ NAV pont vagy reptér kiválasztása Navigációs módban, a harci módokban pedig a célok közötti váltogatás
"1" - Navigációs mód, a HUD-on az aktuális sebesség és rep. magasság felett megjelenik a kijelölt NAV ponthoz megadott sebesség és magassági érték
"A" - Robotpilóta, Navigációs módban megpróbál eljutni az aktuális NAV ponthoz.
"2" - Látóhatáron túli mód (BVR), ez a távoli légi célok elleni radar mód, a célzókört a "?",":","*","É" billentyûkkel lehet mozgatni. A Demóban nincs jelentõsége, a teljes játékban ilyen módban fogod használni az R-27, R-77, AIM-7, AIM-120 rakétákat.
"3" - Közel-légiharci mód - Vertikális Keresés a zöld sávot a "?" és a "*" billentyûvel tudod jobbra-ballra mozgatni, és a TAB-ot megnyomva ha tudja, befogja a sávban található légi célt.
"4" - Közel-légiharci mód - Bore Itt a HUD-on lévõ kört kell a célra vinni ("?",":","*","É" billentyûkkel) és úgy befogni a célt.
"5" - Közel-légiharci mód - Sisakcélzó A MiG-29-esen ez lesz a fõ közelharci mód, amit használni fogsz. Végülis olyan, mint az elõzõ, csakhogy most a nézõpontod közepe lesz a "kör", amit rá kell vinned a célra a fejed mozgatásával (amit a HAT-al mozgatsz). A demóban is látható, hogy a gép orra elötti kb. 110°-os szögön belül képesek az R-73-asok a cél befogására, ha ezen a zónán kívûl nézel, akkor egy X jelenik meg a körben, jelezve, hogy ott már nem vagy képes cél befogására.
"6" - Longitudinal légiharc mód Pontosan nem tudom mit takar, de gyakorlatilag megegyezik a Bore móddal, csak éppen a célkör rögzített.
"7" - Földi célok elleni mód A neve mindent elmond. Az Demo-ban az A-10A-nál alapesetben használatos mód.
"D" - Rakéták/fegyverek közötti váltás
"C" - Váltás gápágyú módba és vissza
"Shift+C" - Tûzgyorsaság váltása A-10A-nál
"Shift+Space" - Bombák ledobási módjának változtatása A-10A-nál (hány bombát dobjunk le egyszerre)
"Q" - Chaff és Flare kidobása
"Shift-Q" - Folyamatos Chaff és Flare kidobás, amíg el nem fogy
"E" - ECM bekapcsolása, ha van (A-10A-nál a Demóban van!)
"I" - Radar megvilágítás ki/be
"O" - Elektron-Optikai célzóberendezés ki/be
"Alt+F1" - HUD nézet (A-10A-nál hasznos!)"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valamilyen szinten megérthetõ viszont Putyin is ... Jútyubon nagyon fullos videó lenne ez, de olyan helyen mint a Patricksaviation, ahol elég nagy számban elõfordulnak Pro-k ott már érdekesen hat ez a dolog ...
Mint amikor valaki valamilyen Single playerben elveri az Easy enemy-t majd felrakja a replay-t a profi replayek közé ...
BF-ben volt nekünk ilyen ismerõsünk 😊
A magyar Lonci pilóták elég jónak számitanak ... õk valszeg nem raknának fel ilyen videót ... vagy igen, csak nem ilyen cimmel ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk Putyin nem számit éppen kezdõnek Lockon témában ... <#hehe>#hehe>
A youtube-on molnibalage83 név alatt megtaláljátok õket.Na OFF vége itt van.
Товарищ Путин
Izé, bocsi, az egy másik user lesz, meaculpa és elnézést a patricksaviationös videó készítõjétõl... <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama> vagyok és <#banplz>#banplz>
Szerintem F3 nézet, és CTRL+*
gsg16 #11294 - ben linkelt videóján pl. látszik, hogy fektetett bele energiát meg idõt akkor is, ha nem mondja, hogy 1 hét meló volt.
Ha meg kirakja, viselje a negatív kritikát is - fel lehet azt használni a fejlõdéshez.
A srác (a video készítõje) a VMH59 fórumon is regelve van, olvasni ugyan nagyon nem olvassa, írni viszont néha ír - ma éppen Gripen modot keres Lock-Onhoz (fizetne is érte), és Black Sharkot szeretne rendeltetni az egyik ezredtaggal.
Lenne pár kérdésem a nézetekkel kapcsolatban. Itt is látszik többször, hogy már messze jár és egy kicsit rázoomol a kamera a gépre. Ezt hogy csinálja ? Mármint ez nemaz, mint amikor F2 nézetben ráközelítek, mert az teljes máshogy néz ki... Itt a nézõpont fix marad és így ténylegesen kamera hatást kelt... A Trainingen is láttam többször, hogy már induláskor telejsen rá van zoomolva a még kifutón álló gépre, de többször láttam ilyet miközben magyaráz és átkapcsol mondjuk "Weapon to Target" view -re és miközben mutatja a rakettát közben rázoomol a "raksin ülve" a gépre amire kilõtték a rakétát... Na szóval kicsit tágan leírva, ezt hogy csinálják ? 😊
Az eredeti "tökéletes" avi fájl 780 megabájt. Tettem alá zenét, elejére egy fade-in, végére egy fade-out effekt meg valami kis szöveg, és így megtömörítve a végeredmény egy 47.3 MB-os fájl (640x480, 158 kbits/s), itt már persze szemmel látható minõségromlás van. Szerintem ha most nekiállnék megint videót alkotni a loncival, ennél jobb minõséget és kisebb fájlméretet is ki lehetne hozni.
Nem mondhatnám, hogy rengeteg használható videót csináltam a loncival, de pöcsölni pöcsöltem elég sokat a mindenféle beállításokkal.
A legjobb képminõséget az "uncompressed AVI"-val fogod kapni - de pár percnyi anyag is gigabájtokban lesz mérhetõ, ennyire azért nem kell maximalistának lenni SZVSZ.
A LockOn AVI recorderénél szerintem tökmindegy, hogy a "QUALITY" beállítást mire teszed (alapból asszem 25%) - a használt video codec (DivX-et, de talán jobb a Lock-Onnal együtt telepíthetõ XviD) _ENCODER_ beállításai számítanak !!!
Start Menu->Programok->XviD->Configure Encoder, ha itt felhúzod mondjuk "Maximum Quality (1)" -re, meg az Advanced options "Debug" fülön kiveszed a pipát a "Display encoding status" mellõl, a LockOnban meg XviD-del rendereled be a videót, akkor 5-6 percnyi 1024x768 felbontású anyag párszáz mega lesz - SZEMRE gyakorlatilag ugyanolyan minõségben, ezt lehet aztán vagdosni, feliratozni meg effektezni, és csak EZUTÁN betömöríteni valami emberi méretû fájlba.
Szerintem érdemes a különbözõ beállításokkal elindítani egy-egy videofelvételt, és ha mondjuk 5-6 másodpercet megcsinált már, kilövöd ESC-pel, és megnézed, milyen lett a minõség, nem kell végigvárni a 8-10-x órát egy teszthez...
Nagyon jó video!! eltod vhogy küldeni a szikla zenéjét?Majd priviben dobok 1 email címet....
Van már vmi hír a Bs-rõl?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ezt nem igazán értem.
Az 1 hét melóért respect!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Leteszteled?
A Trackir egy eszköz amit a NaturalPoint gyárt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Black Sharkba már talán le is fogják tudni sz*rni a kabin üvegét... <#vigyor1>#vigyor1>
Mondhatnám "sirály" mod... <#idiota>#idiota>
Sztem
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"