Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
óh. hát én angyban megnehezíítettem a rakéta dolgát 😊
42nd Intruder
Mivel a Kh-41 hajó elleni rakéta, így nem hinném, hogy egy tankot ki tudsz vele lõni. infó

Palinko
ha megtennéd... köszi!
privátban küldöm a mailcímem
Boconadi
Hát nemtom, de ha gondolod én csinálok neked Mission-t ahol a kh-41 -et kell használni.
Palinko
áhh király kép 😊
de van 1 kis gondom. szóval editorban repxcsit beteszem felfegyverzem. majd tankot beteszem és ahol rakom be a cuccokat bal kéz felõl targetnak bejelölöm a tankot és csak az az 1 célpontom van. akkor a repcsit oda irányítom és attack - attack target üzemmódba állítom. már 50kmre vagyok tõle és még mindég nem lövi ki 😞 aztán 5kmnél sem lövi ki 😞 igaz szar a radarozásom azért megyek ilyen közel mert még nem jöttem rá,hogy bírom a 100, 100+ célpontokat bemérni fleg a tankokat soha sem sikerült bemérnem 😞 de a targetot beállítottam. mit rontottam el?
Boconadi
1. Hülyeséget csinálsz. Ha 90 fokban kifordulsz, eleve elveszted a célt, mellesleg a fordulód után, hogy változtatod a magasságod, elveszíted az aim120 besugárzását, majd egyszer csak belédcsapódik.

2. Ha már bõven lõtávon belülrõl indul egy radarrakéta (pl Aim120c), nem sok sansz van rá hogy túléled. Dobd a chaff-et, és próbálj a leggyorsabb fordulókba belemenni

3.

Fogj egy MiG-29C -t a következõ szerelésben:
1-es, 7-es pylon: R-73
2-es, 6-os pylon: R-77
3-mas, 5-ös pylon: R-27ET

3200-as magasságon repülsz, 780-820 -as sebességgel (kb 96-90 -es Rpm körül) lockolod az ellent, õ is lockol téged. Indítja az aim120-at, póttartály le, hasravágod a gépet, dobsz kb 3-5 chaffet elkezdessz süllyedni, próbáld meg megtartani a 800-as sebességet, ne menj fölé, ne menj alá. Kb 1500-as magasságon még 3-5 chaff, ezután váltassz R-27ET -re, ráirányítod, rakéta indít elkezdessz emelkedni vissza 3200-ra full utánégetõvel. Ha megvan a magasság egy kis finom mozdulattal már le is van rázva az aim120c. Ha nem talált az et indítod az r-77-et, mert ez ekkor már bõven lõtávon belül lesz.

Vagy

Indul az aim120, és belekezdessz folyamatos kígyózásba avagy bároll manõverbe.

Próbáld úgy csinálni a manõvereket, hogy a cél mindíg megmaradjon, és lehetõleg mindig csak 1 rakétát használj.
Ez mind csak egy olyan tanács amit gyakorolnod kell, és bizonyos tapasztalat után fog sikerülni.

Mellesleg nézd meg az oktató trackeket, elég sokat segítenek.
Boconadi
Azt csak akkor tudod indítani, ha a mission editorban meg van neki adva egy bizonyos célpont. Ha lõtávon belül vagy, már indíthatod is.

Csináltam is róla egy szép képet, amikor indul a rakéta:

Sziasztok, lenne egy kérdésem... Gyakorlom a BVR -t mert eléggé gyatra a túlélési arányom ( 10/8 halál ) a rakétás harcban. Néhány tanácsot kérnék. Mi a teendõ, amikor szintben repülök (többnyire az orosz oldalon) egy másik géppel szemben olyan 800-900 km/h -val, gondolom Õ szintén hasonló sebességgel jön felém... Indítja rám az AIM-120 -at, ami a legtöbb esetben eltalál de azért van amikor sikerül megúsznom. Amint észlelem az indítást kifordulok mondjuk 90 fokot, és a sebesség megtartása mellett emelkedem vagy süllyedek majd amikor látom az RWR -en, hogy már közel van kidobok pár chaff -et és vagy eltalál vagy nem. Ha ezt megúszom már jó napom van, de a következõ ( ami azért még általában szintén AIM-120 ) szinte 100%, hogy megszünteti a problémáimat és véget vet a dolognak... 😊

Tehát a kérdések:
1. Mit csinálok rosszul?
2. Ha az elsõt még meg is úszom a következõ ellen mit tehetek ?
3. Úgy általában mik a teendõk incoming missile esetén?

Eléggé lehangoló, hogy már egy ideje ( hetek óta ) nem tudok továbblépni ezen a problémán. Egyszerûen nemtudom hatékonyan elhárítani a rakétékat! <#falbav><#falbav>
Ja, 1.12a verzióm van.

Palinko
használta már valaki a kh-41 et? mondjuk su 37 re csatolható középre. igaz nagyon nagy súlya van. az a gondom hogy nemtudom kilõni 😄 és célt sem befogni
42nd Intruder
Szerintem lerepülte újra. De a kérdésedre a válasz a konkrét nem! erzió emelkedés, csökkenést nem tûri jól a track. Sajna..

Bucser
1.12-vel le tudod játszani az 1.02-es tracket?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én találtam magyarítást, de igazából pont azok a dolgok nincsenek lefordítva amik kénének igazából. a magyar kézikönyv se lenne rossz.
én még nemláttam magyarítást,csak magyar kézikönyvet

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Emlékszem, ezért nem csináltam sok videot, mivel 3 órán keresztük kódoltam, 4 giga lett és közölte a media player, hogy a fike korrupt.
Megint megcsináltam, ugyanaz...😞

Odaadom a tracket eemeenek és megkérem csinálja meg.

köcsög bugos lockon

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Molnibalage
Régen próbáltam a Lock On-nal is csinálni video-t, de olyan méretû fileokat csinált, hogy ehaj... A videot meg várom! 😊
A videot én sem azért csinálom, hogy hej de villogjak vele, csak olyan kevesen repülnek Falconnal, hátha ez hoz híveket. (Hozott!!)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!!

Most kezdenék a Lock on-nal játszani, mert eddig valahogy elfelejtõdött és érdeklõdnék h nemtud e valaki egy jó magyarosítást hozzá.
elõre is kösz
Boconadi
payload-ra rákattintassz, és beállítod neki amilyet csak akarsz.
Palinko
hogy lehet mission editorban felfegyverezni a gépeket?
Bucser
Az jó lenne, mert láttam anno, tetszett, de behalt a vinyóm és nem tudom elõszedni sehonnan😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
asszem ezt fogom csinálni. mert a mûszeekkel nagyon hadilában állok hiába nézem éna trainingeket
Nagyon kedves vagy, köszönöm, majd amint idõm engedi megnézem õket. Nézd, engem igazából nem vonz, hogy videokat csináljak, aztán mindenhová feltöltögessem és a pontozást nézzem vajon hol áll a statom.
Van az a régi video amirõl itt szó volt, de az még az 1.02-vel készült, õszkövület, de összeszedem magam, kukázok valami tracket és csinálok belõle egy videot. Szólok, ha kész.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Palinko
ja az lehetséges. idõközben rá is jöttem 😊 de érdekes. próbáljátok ki. ahogy beléptek a játékban az f 15 re menjetek és próbáljátok kilõni a szembe jövõ IL gépet. egyszerûen huss elmegy mellette
nincs végigjátszás.viszont a mission editor-ban olyan küldetést gyártasz,amilyent csak akarsz.így aztán fokozatosan nehezítheted magadnak a feladatokat.illetve megtanúlhatod,a gép rendszereinek használatát.

Boconadi
Az R-27 minden szériája felszerelhetõ a su27-re, a 77-es pedig a 29c 2-es és 6-os pilonjára szerelhetõ.
Palinko
megnéztem és ilyeneket nem láttam sehol.
Boconadi
😄
az R jelûek orosz rakéták.azért nem láttad F-15-ön

Palinko
ilyenekkel még nem találkoztam az f 15 ön
sure
i<>t

Isten nem bottal, hanem VMware.

Boconadi
<#hehe>
Boconadi
azt nem tudom hogy érted a rövidítést, de AR rakéták, az SAR rakéták mind -mind radar rakéták. Tehát:

R-27ER
R-27R
R-27EM
R-77
Aim-120c
Aim-7

Ez persze nem azt jelenti hogy az infra vezérlésû rakétákat nem lehet radarról inditani.
sure
L.J. rdr.-ra 2Á-t.

Palinko
hm. mi a rövidítése?
Boconadi
Lõjjé' radarrakétát.
Palinko
áhh sajna mindég elkerülik a rakétáim az ellenséges gépet 😞( sajna a hõcuccok bezavarnak
Palinko
nem teljesen 😊 szóval olyan végigjátszás jólenne mert tú hülye vagyok. szóval f15c vel megyek felszállok belököm az automata pilótát aztán mikor lekéne szállni leszállok beparkolok a megfelelõ helyre báris a N az 0.0 értéket vesz fel. kiakapcsolom a leszálló fényeket aztán nem történik semmi :S
sure
Erre gondolsz?

42nd Intruder
Jogos... Csak így hírtelen ahogy felnéztem ftp-re csak ezt találtam egy másik videó társaságába. Lehet, hogy felrakja, rajta múlik 😊

Palinko
megtalálható valahol a campaningek magyar leírása?
sure
Van neki, SU27 by Putyin.wmv , fájl dátuma 2004.12.14, igaz, akkor még 42nd Redhunters volt. Most hirtelen a gugli meg a youtube nem ad találatot így konkrétan erre, de szerintem Putyin fel fogja tolni valahová, mert abszolút bevállalható a vidi ma is (SZVSZ).

42nd Intruder
Van ezred videó... Egyedül repülésrõl Putyinnak max track-je van.

42nd Intruder
Nah még az kéne... aztán full heppi lenne a napom...

sure
Megyünk gumiba flémelni Flaming Cliffs tápigba? Biztos beesik egy-két vérpistike is menet közben.<#vigyor>

Molnibalage
Ja, mellesleg tõled egyetlen video-t sem láttam eddig.... Van egyáltalán?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na hát a Patrickra feltett és értékelt videok igen érdekesek, mert legtöbbször azokat értékelik jóra amik ócskák. Mellesleg kit érdekel, hogy mûrepülésénél mire volt állítva az avionika? Huszadrangú.

Láttad már a klippjeimet? Nézd meg és rájössz, hogy nem a levegõbe beszélek, tudok én is klippet csinálni nem is akármilyenekez a Falconnal SOKKAL gyengébb gépen, mint a nyugati kollégák. Nézd meg a youtube-on õket, de le is töltheted õket rapidról ott van a descriptionban a link. mondjuk a youtubon is olyan 0 klippeket értékelne 5-re, hogy ehaj. 1,5 percig jóformán a legtöbb klpibben nem történik semmi csak lágyan kötelékeznek. Na vesd össze ezt az enyiméivel, molnibalage83 nézven vagyok fennt.

Ajánlom Force Feedback (NL) hozzászólását. Pont az történt, amitõl féltem.

Figy Balázs!

Meséld már el, mi az érdekes a kommentemben, az, hogy nekem nem tetszik a video? Vagy az, hogy le merem írni?
Emlékszel még a Baumgartner Zsoltira? Na pont olyan ez is, nagy "0".
Ez nem azt jelenti, hogy "képviselni egy országot". Ha már mindenképpen video, akkor legyen ütõs, van elég minta, hogy látni lehessen mi a szint.

sure
"ha jol látom a videod 1.02, vagy 1.00 alatt készült"
Még jó, hogy a legelején ott virít bezi nagy betûkkel, hogy "LOCK ON MODERN AIR COMBAT 1.02" <#bee1>

Speedy slow down, minnyá vége a nyáriszünetnek ! <#integet2><#vigyor1>

"ez azonban utánégetésnél nem mûködik, szerintem egyértelmû, hogy miért"
Pedig buli lenne, füstcsík helyett lángcsíkot húzni, ahogy a "Lopakodó" (Stealth) címû - amúgy elég gagyi - USA filmben, a légiutántöltõs jelenetben, mikor a zizzent AI bepipul, hogy nem akartak naftát adni neki.

a segítõ szándék a lényeg.

Boconadi
na én hülye csak most látom hogy válaszoltak :c