Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van 1 kis gondom. szóval editorban repxcsit beteszem felfegyverzem. majd tankot beteszem és ahol rakom be a cuccokat bal kéz felõl targetnak bejelölöm a tankot és csak az az 1 célpontom van. akkor a repcsit oda irányítom és attack - attack target üzemmódba állítom. már 50kmre vagyok tõle és még mindég nem lövi ki 😞 aztán 5kmnél sem lövi ki 😞 igaz szar a radarozásom azért megyek ilyen közel mert még nem jöttem rá,hogy bírom a 100, 100+ célpontokat bemérni fleg a tankokat soha sem sikerült bemérnem 😞 de a targetot beállítottam. mit rontottam el?
2. Ha már bõven lõtávon belülrõl indul egy radarrakéta (pl Aim120c), nem sok sansz van rá hogy túléled. Dobd a chaff-et, és próbálj a leggyorsabb fordulókba belemenni
3.
Fogj egy MiG-29C -t a következõ szerelésben:
1-es, 7-es pylon: R-73
2-es, 6-os pylon: R-77
3-mas, 5-ös pylon: R-27ET
3200-as magasságon repülsz, 780-820 -as sebességgel (kb 96-90 -es Rpm körül) lockolod az ellent, õ is lockol téged. Indítja az aim120-at, póttartály le, hasravágod a gépet, dobsz kb 3-5 chaffet elkezdessz süllyedni, próbáld meg megtartani a 800-as sebességet, ne menj fölé, ne menj alá. Kb 1500-as magasságon még 3-5 chaff, ezután váltassz R-27ET -re, ráirányítod, rakéta indít elkezdessz emelkedni vissza 3200-ra full utánégetõvel. Ha megvan a magasság egy kis finom mozdulattal már le is van rázva az aim120c. Ha nem talált az et indítod az r-77-et, mert ez ekkor már bõven lõtávon belül lesz.
Vagy
Indul az aim120, és belekezdessz folyamatos kígyózásba avagy bároll manõverbe.
Próbáld úgy csinálni a manõvereket, hogy a cél mindíg megmaradjon, és lehetõleg mindig csak 1 rakétát használj.
Ez mind csak egy olyan tanács amit gyakorolnod kell, és bizonyos tapasztalat után fog sikerülni.
Mellesleg nézd meg az oktató trackeket, elég sokat segítenek.
Csináltam is róla egy szép képet, amikor indul a rakéta:

Tehát a kérdések:
1. Mit csinálok rosszul?
2. Ha az elsõt még meg is úszom a következõ ellen mit tehetek ?
3. Úgy általában mik a teendõk incoming missile esetén?
Eléggé lehangoló, hogy már egy ideje ( hetek óta ) nem tudok továbblépni ezen a problémán. Egyszerûen nemtudom hatékonyan elhárítani a rakétékat! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ja, 1.12a verzióm van.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Megint megcsináltam, ugyanaz...😞
Odaadom a tracket eemeenek és megkérem csinálja meg.
köcsög bugos lockon
Товарищ Путин
A videot én sem azért csinálom, hogy hej de villogjak vele, csak olyan kevesen repülnek Falconnal, hátha ez hoz híveket. (Hozott!!)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most kezdenék a Lock on-nal játszani, mert eddig valahogy elfelejtõdött és érdeklõdnék h nemtud e valaki egy jó magyarosítást hozzá.
elõre is kösz
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van az a régi video amirõl itt szó volt, de az még az 1.02-vel készült, õszkövület, de összeszedem magam, kukázok valami tracket és csinálok belõle egy videot. Szólok, ha kész.
Товарищ Путин
R-27ER
R-27R
R-27EM
R-77
Aim-120c
Aim-7
Ez persze nem azt jelenti hogy az infra vezérlésû rakétákat nem lehet radarról inditani.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Láttad már a klippjeimet? Nézd meg és rájössz, hogy nem a levegõbe beszélek, tudok én is klippet csinálni nem is akármilyenekez a Falconnal SOKKAL gyengébb gépen, mint a nyugati kollégák. Nézd meg a youtube-on õket, de le is töltheted õket rapidról ott van a descriptionban a link. mondjuk a youtubon is olyan 0 klippeket értékelne 5-re, hogy ehaj. 1,5 percig jóformán a legtöbb klpibben nem történik semmi csak lágyan kötelékeznek. Na vesd össze ezt az enyiméivel, molnibalage83 nézven vagyok fennt.
Товарищ Путин
Meséld már el, mi az érdekes a kommentemben, az, hogy nekem nem tetszik a video? Vagy az, hogy le merem írni?
Emlékszel még a Baumgartner Zsoltira? Na pont olyan ez is, nagy "0".
Ez nem azt jelenti, hogy "képviselni egy országot". Ha már mindenképpen video, akkor legyen ütõs, van elég minta, hogy látni lehessen mi a szint.
Товарищ Путин
Még jó, hogy a legelején ott virít bezi nagy betûkkel, hogy "LOCK ON MODERN AIR COMBAT 1.02" <#bee1>#bee1>
Speedy slow down, minnyá vége a nyáriszünetnek ! <#integet2>#integet2><#vigyor1>#vigyor1>
"ez azonban utánégetésnél nem mûködik, szerintem egyértelmû, hogy miért"
Pedig buli lenne, füstcsík helyett lángcsíkot húzni, ahogy a "Lopakodó" (Stealth) címû - amúgy elég gagyi - USA filmben, a légiutántöltõs jelenetben, mikor a zizzent AI bepipul, hogy nem akartak naftát adni neki.