Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és azt elfelejtettem megkérdezni hogy hol vannak azok a fájlok amiket átalakithatok a photoshop-al?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

LeonSilver
Például fotósopp.Én azzal csináltam.Berakni meg a LoMan-al a legegyszerübb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hello engem az érdekelne milyen programmal lehet uj skineket csinálni és belerakni?

Molnibalage
Kezdõknek nagyon hasznos lenne ilyen alapból, mert mikor elrontanak valamit akkor nem csak találgatni lehetne, és vakarni a fejemet. "Hogy akkor most ki lõtt seggbe??" 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lefty szokott mókolni valami hasonlóval...

Товарищ Путин

Molnibalage
Sajnos 1.02-höz nem jó. Vajon miért nem került bele ilyen alapból?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Segítséget kérnék az itteni SZU-27 szakértõktõl.

http://www.hellmouth.myzen.co.uk/gfhd5ye6r/SU-27-Pit-1.jpg
http://www.hellmouth.myzen.co.uk/gfhd5ye6r/SU-27-Pit-2.jpg

Igen, az Falcon-t szeretnén fejleszteni, de valóságban nem ismerem a típust. A külföldi srác kérdését tolmácsolnám szó szerint.

"Basically what is the function of each button or failing that the panel e.g. ECM, panel, radio etc"

Tudnátok ebben seegíteni. Én is tudoki sok dolgot, de azért nem mindent, hogy mi micsoda a VALÓSÁGBAN! Elõre is köszi.
(Tud itt valaki oroszul?)

köszi,kipróbálom

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
ctrl + space azt hiszem, de ez nem tuti, én mindig párosával oldok.
Lehet, nézd át a bill kiosztást, nem tudom mi a default.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

vagy azt beálítani,hogy indíg csak egy rakéta indúljon?mert néha ha picit tovább nyomom a tûzgombot,kettesével indítja õket.

lehet valahogy a su25-ön a ledobandó bombák menyiségét álítani?

Strami11
koszonom 😊

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Sikerült belõnöm a Momo-m pedáljait ruddernek... sokat dob a játék élményen, hogy nem kell csavargatni a joy-t! 😊)

www.smart-bus.hu

Ennél ez egy picit bonyolultabb! 😊 A sima alap lock-on nem megy Vista-n tudtommal. Szerintem az a legegyszerûbb ha megveszed az alap Lock-On-t, (1000 Ft.- a Media Markt-ban) aztán itt megveszed a Flaming Clifs-et hozzá, majd azt felpöcsölöd 1.12b-re és így már mennie kell! Még én is új vagyok, de ha rosszat mondtam, akkor a profik kijavítanak! 😊)

www.smart-bus.hu

Strami11
ha jol gondlom ez egy Patch... 😊 es ha jol gondolom akkor elmegyek egy boltos bacsihoz, megkerem hogy adja oda a jatekot, ratelepitem es mukodik, nem-e? 😊

1.12b elvileg megy Vista-n...

Strami11
vistat sajnos nem tudom uninstallni mert a hardwarekhez nincs XP driver (bizony sajnos ez van) viszont nem ertem mert letoltottem a demot es az meg mukodik, tehat akkor lehet az eredeti mukodne mondjuk ez egy pont olyan hiba uzenet (tudtommal) ami nem tul valszin hogy a torrent miatt van.

sure
Vista uninstall, eredeti megvesz....

Isten nem bottal, hanem VMware.

Strami11
es hogy ezt lehet-e valahogy orvosolni? 😊

Strami11
Sziasztok!
Mar korabban irtam erre a topicra. azert merem beirni hogy warez mert amiota Vistam van mindent eloszor letoltok warezban es utanna veszem meg 😄 (pl.: IL-2 Sturmovik, etc.)lejott a jatek, es amikor elditanam akkor a kovetkezot irja ki:
"RuntimError
Program: C:/Program Files/Ubisoft/EagleDinamics/Lockon/Lockon.exe
This application has requested the runtume to terminate it on unusuas way."
Ez a warez vagy a Vista miatt van?

maszat19
aha.... <#fejvakaras>
Megpróbáljuk, köszönöm 😄

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

kell egy multi-küldetést csinálni,aztán felmentek az ubi.com-ra,pl,és ott a balfelsõ sarokban találtok egy "create room"feliratú kapcsolót.ott megcsináljátok a szervert,aztán amikor elindúlt a játék,betöltitek a multi-küldetést,amit csináltatok elõzõleg,és már mehet is a game.

maszat19
Sziasztok. Valaki tudna segítteni abban, hogy hogyan lehet szervert csinálni? Egy haverral szeretnénk játszani. Köszönöm.

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

hasra már tettem le mig29-est is.<#vigyor2>

LeonSilver
És még hasra is lehet tenni a gépet 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

egyébként ami még tetszik a csapásmérõ gépekben,hogy szétlövik a seggét,de haza lehet vergõdni velük.

meg leltem a világító bombákat,köszi!eszméletlen látvány,ahogy fénybe borítják a repteret.

Molnibalage
Én meg zongorán akartam kísérni ezt a kettõt. 😊
Számomra az a nagy kérdés, hogy lesz -e végrem majd HARM és LGB a jövõ USA gépein. Jó lenne végre.

az a baj, hogy én SU-27-tel akartam kisérni a Kamovot...errõl is volt szó az elején.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

sure
Szerintem érdemes regisztrálni a digitalcombatsimulator.com-ra, a letöltések között bizonyára meg fog jelenni, ha meg fog jelenni <#vigyor>

sure
Köszönjük a szpemet. Egy helyre is elég lett volna SZVSZ. Kivesézni is ott pls., vagy vmi haditech tápigban. Mer ez szimulátor, és nem "orosz vagy amcsi haditeknyika-e a jobbik" topik. Elõre is HTX.

Molnibalage
Ja skacok, DCS demó lesz?

Molnibalage

Világító bomba...

egy kérdés.még nem találtam rá,azért kérdem.létezik valami éjjelátó készülék,amivel lehet éjjel is menni a SU25-el?a.02-es verzióban

látom, hogy fejlõdik egy új csapásmérõ nemzedék 😊)

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

be kell tenni a mission-be 1-2 AVANGER-t,vagy VULCAN-t,és máris érdekesebb lesz a reptér feletti forgolódás.hajnalban jól néz ki a több száz nyomjelzõ lövedék az égen,amivel megpróbálnak leradírozni az égrõl.<#violent>

Boconadi
hát a kh-58 rakéta már azt hiszem 10-15km -rõl indítható, és ha a radar állomások már megvannak, akkor utána könnyû bedarálni az enemit.
a szép az benne,hogy nem 100km-rõl kell indítani egy rakétát,és hazamenni,hanem oda kell menni,a szemébe nézni az ellenségnek,és az arcába köpni.aztán vagy sikerül eltakarodni,vagy nem.

na igen... fõleg amikor szembõl látod, hogy kettõtökre ráindítanak 4 ilyen szépséget! 😄

www.smart-bus.hu

Boconadi
Akkor már nem olyan jó A-10 -ezni ha egy ilyennel találkozol szembe :-]
ugye-ugye! 😊 én az A10-el próbálkozom... nagyon jó érzés azokkal a rövid sorozatokkal írtani a konvojokat... szépen kõrözgetek felettük, behelyezkedek, hogy egyvonalban legyenek és lecsapok! <#vigyor2> persze elõtte nem árt a sor végérõl a shilkát messzirõl leszedni! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Boconadi
Su-25T -t próbáld ki <#hehe>
na asszem beleszerelmesedtem a su25-be.most táppénzen vagyok,és már másfél napja folyamatosan csapástmérek vele.nagyon álat.

Boconadi
Õ ezeket a DCS holnapról linkeltem <#smile>
ja egyébként az oktató videók megnézéséhez tanácsos az egeret kikapcsolni a fülkében.amíg meg nem tettem,addig folyamatosan kifelé nézett a pilóta a tréning videón

végig néztem a az oktató videókat.aztán már sikerült bombáznom vele.az volt a gond,hogy én a joystick gombjait nyomogattam orrba-szájba,amire nem történt semmi,mert a space gombot kellett megnyomni a kioldáshoz.