Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Товарищ Путин
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Товарищ Путин
@Siluro: lehetne esetleg a pirosbetûs F.A.Q. link mellé egy hasonló (esetleg ugyanolyan betûkkel, csak mondjuk kékben) WAREZ,FLÉM, LOMAC vs FLAKON linkkel a gumiszobás Fléming Kliffsz tápigot betenni/betetetni, pls?
htx
Isten nem bottal, hanem VMware.
Товарищ Путин
szerinted miért van ez?
Товарищ Путин
Товарищ Путин
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
kobra leszállás
Szerintetek ezt tényleg megcsinálta, vagy csak trükközik valamit?
www.smart-bus.hu
Én sem lennék happy ha egy ekkora munka uán meg klb 20 darab training video szerkesztése után valaki még arra sem venné a fáradtságot, hogy letöltse vagy elolvasgassa õket.... Tök ingyen van az egész.. még külön honlapot is csinált a falconos cumókhoz és nem csak a saját cuccait teszi ki rá + nem korlátozza senki hozzáférését (lehet nem is tudja, de nem is akarja ahogy én néztem).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pikcsör
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Örülök neki, amiket késõbb írtatok, természetesen elolvastam.
Egyik kedves ember mondta ezen a fórumon, hogy "A helyesírás tudod az a dolog, amibe az ember már csak akkor köt bele, amikor nem tud másba..." - Remélem ismerõs.
Akkor mégegyszer.NEM 24-gyes hanem 24-es.
Nem 8-cas hanem 8-as.Nem26-tos hanem 26-os.
ÉS mégvalami.A sértés az lett volna ha valaki / bárki teszem azt azt mondja, hogy Te egy ( elnézést)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Reaper, aki szembemben egy nagy virtuális pilóta, és Õ az, aki leginkább kivívta a tiszteletemet a vmh közül, ugyanis tudni, hogy néhány olyan nagy eseményen vett részt, amit nem 5-10 ember látott már. Szóval, le a kalappal elõtte, nagyon nem is szoktam beleszólni a dolgaiba...
Sure pedig akinek köszönhetem hogy "tudom" mi ez a játék. Többet nem tudok és nem is akarok hozzáfûzni, Õ az én "Atyám" ebben a játékban <#idiota>#idiota>)
De ilyenek hogy hagynemondjaknevet (akire gondolok az tudja), hát hagyjálmár...
Dehát akinek nem inge nem veszi magára.
Besugárzás jelzõvel pedig mi bajod jóember, mert akárhogy mondod az AZ.
Igaz, én besugárzás mérõt írtam, de igazán elnézhetnéd miután kicsit elfáradtam.
emellett kedves kollega kiegészíthetnéd, mert így igen gyenge a próbálkozás.
A sértésen meg gondolkodj el picit.
Speednek meg bármikor szívesen elmesélem (szerintem Putyin is) TS-ünkön (ugyanis jár oda az Istenadta, pedig mi szerinted a lelkébe gázolunk:-D), ha érdekli, hogy mi micsoda a kabinban és hogyan mûködik. Ettõl függetlenül nem fogok segíteni a flakon fejlesztésében pláne nem egy bizonyos személynek...
Részemrõl ennyit errõl. Mehet tovább a flame!:-)
Nyugodtan lehet fikázni,savazni,flémelni ,de kb. annyira for érdekleni,mint titeket a fent leírtak.És erre mondhatnám azt is ,hogy sajnos....
Sõt.Ha jól megnézed még csak nem is a magyarázaton élcelõdtünk ( Futót, törzsféklapot, illetve a flapset jelzi, hogy kint van-e. Ha kint van, akkor annak helyén zöld lámpa világít. <--- ez pédául teljesen korrekt ).
Viszont ezek, hogy 24-gyes,16-tos, stb..., már ne is haragudj de nevetségesek.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Na de már ha ily hülyeséget írtam, amit szégyellek, megkérhetném a kedves urakat, hogy mutassák be rendesen pontról kijavítva az én hibáim, hogy a következõ generációnak, illetve aki legközelebb kérdezi annak értelmesen és ahogyan azt kell letudjam írni, ill. eltudjam mondani?
Ellenben örülnék ha NEM sértegetnétek (#12215), mert kurvára szarul esett.
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
Én elõszedtem a lokkon tokot és megnéztem ezt a nyomtatott kis könyvet amit adtak hozzá ( anno még divat volt, mára már szinte csak a pdf maradt ) de nincs benne ilyen infó, hogy melyik bizbasz mi.
Товарищ Путин
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊)))
Товарищ Путин
Elsõ kép:
1-es: Futót, törzsféklapot, illetve a flapset jelzi, hogy kint van-e. Ha kint van, akkor annak helyén zöld lámpa világít.
2-es: magasságmérõ mûszer 1000 méterig (?)
3-mas: óra
4-es: angolul csak maximum angel of attack (szerintem nem kell részleteznem)
5-ös: sebesség mérõ mûszer
6-os: nemtom, valami stopper?
7-es: mûhorizont
8-cas: Iránytû, illetve leszállásnál meg is jelenik az ils vezérsíkok, vagy hogy hívják ezt szaknelven 😄
9-ces: függõleges vezérsíkok (rudderek), kerékkormányzás, illetve a gép jobbra-ballra mozgakor mozgó mûszer. Balra és jobbra mozog, bõvebben nem tuok mit írni róla. Lényegében mutatja hogy a rudderek és a vízszintes vezérsíkok mennyire mozognak.
10-es: gép orrának dõlészöge, 10-esével skálázva. A fekete tartománba lépve a gép orra a föld felé néz, fehérben az égnek.
11-est nemtudom
12-es: hajtómû fordulatszám mérõ.
13-mas: bal és jobb hajtómû fordulatszáma külön külön (talán)
14-es: üzemanyagszintmérõ
15-ös: DED féleség (mint F-16-ton a jobbra fent levõ mûszer. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, de pontosabb lénegét nem tudom)
16-tos: besugárzásmérõ (ha érdekel részletesebben akkor írj, és képekkel bemutatom)
17-es: MFD
18-cas: iránytû
19-ces: HUD
20-as: ott állítod a hud világosságát, és egyéb huddal kapcsolatos dolgokat. (?) Szaknyelven ismét nemtudom.
21-ces: passz
22-es: fegverzet, illetve a pylonok jelzése két sorban, logikusan egymás alatt. Sárgával jelzi hogy hol vannak rakéták, zöldel pedig a még meglévõ rakétákat.
23-mas: kabinvilágítás (???)
24-gyes: gondolom rádiózáshoz szükséges gombok, de ezt sem tudom pontosan
25-ös: joy
26-tos: pedál
27-tes: ülés
28-cas: katapult kar vagy mi😄
29-ces: kerék nyitásának és becsukásának karja (talán. Ha nem, akkor kabintetõ)
Második képrõl nemtom mi kell.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."