Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Tudod éppen ideje lenne már elvégeznie a 8. osztályt így harmadszorra😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ja, mintagyerek. olyan mint egy állat 😄

Товарищ Путин

Siluro
Dehogyis, én nem olyan vagyok, tudhatnád. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

még jársz? nem penderítettek ki? 😊

Товарищ Путин

Siluro
Persze, csak most megyek suliba, aztán amikor hazaértem megcsinálom 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

most látom, hogy neked mennyire fájt, hogy nem mondtam el, mi volt Topi gépével.

Товарищ Путин

sure
Szarhatnánk inkább ide, a WC-be?

@Siluro: lehetne esetleg a pirosbetûs F.A.Q. link mellé egy hasonló (esetleg ugyanolyan betûkkel, csak mondjuk kékben) WAREZ,FLÉM, LOMAC vs FLAKON linkkel a gumiszobás Fléming Kliffsz tápigot betenni/betetetni, pls?

htx

Isten nem bottal, hanem VMware.

nekem van egy tippem, de arra vagyok kíváncsi, hogy Bucser mit tippel.

Товарищ Путин

sure
SG színvonal? <#idiota>

Boconadi
nem fake, megcsinálta a srác, nagy szembeszél, sok gyakorlás, illetve mák. Ennyi. No meg 1.02...
"Én sem lennék happy ha egy ekkora munka uán meg klb 20 darab training video szerkesztése után valaki még arra sem venné a fáradtságot, hogy letöltse vagy elolvasgassa õket"

szerinted miért van ez?

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

😊 JÁJÁ! 😊

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

L Viper
Ez sem semmi, csodálatos fizika:

Mirage - többtonnás falevél 😊
Scottt
szvsz fake!látszik a vágás -.-

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

be kell álítani valami baromi erõs szelet,és akkor még lebegni is tud álítólag.én még nem próbáltam

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark
Izé. Jártomban keltemben a neten találtam ezt :

kobra leszállás

Szerintetek ezt tényleg megcsinálta, vagy csak trükközik valamit?

az érdemeit a Falcon népszerûsítése,és a manual elkészítése terén senki sem vonja kétségbe.viszont van a lock on-hoz is egy nagyon jó manual,igat,angolul,amit bátran forgathatnak a Falcon fejlesztõi is,és õ is.én is kaptam sok "ott a manual,miért nem olvasod el abban",vagy "legalább vedd a fáradságot,és olvasd el a manualban" választ a Falcon topikban.ezért érthetetlen,hogy miért nem kezdte a választ keresni a lock on manualban.ennek semmi köze ahhoz,hogy csinált-e magyr nyelvû Falcon manualt,vagy sem.szerintem.

Tény, hogy én egyelõre igencsak külsõ szemlélõ vagyok, de nagyon csípem mindkét játékot, és mindkét fórum törzslakóit, ezért elég szar "érzés" amikor marjátok egymást! Mindkét félnek vannak "hülyeségei", de ez van... sokkal több a pozitívum mindkét fél esetében mint a negatívum, és ez elég üde szinfolt mostanában... jó lenne, ha így is maradna! 😊Legalább akkor ne kezdjétek újra amikor már elült a vihar! 😊 Peace, Pax, Béke, ahogy akarjátok, csak szeressétek egymást! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Bucser
Nem azért, hogy védjem Balázst mert néha igencsak arrogáns tud lenni, de azt tegyük hozzá, hogy írt egy kb. 200 oldalas kézikönyvet a Falconhoz teljesen magyar nyelven.

Én sem lennék happy ha egy ekkora munka uán meg klb 20 darab training video szerkesztése után valaki még arra sem venné a fáradtságot, hogy letöltse vagy elolvasgassa õket.... Tök ingyen van az egész.. még külön honlapot is csinált a falconos cumókhoz és nem csak a saját cuccait teszi ki rá + nem korlátozza senki hozzáférését (lehet nem is tudja, de nem is akarja ahogy én néztem).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

abban azért szerintem megeggyezhetünk,hogy ha valaki annyit írja a segítséget kérõknek a Falcon topikba,hogy "olvasd el a FAQ-ban",ahogy ezt a balage is teszi,az igazán kezdhetné ott a keresést lock on-ban is.

LeonSilver
Rendezgettem a régi dolgaimat és megint rátaláltam erre a képre.Szerintem egész jó.Sajnos a felbontása már kissé ócska ( 1024*768) de azért hátha érdekel valakit 😉

Pikcsör

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem.Nem ismerõs és qrvára nem érdekel az ilyen hülyeség addig amíg egy szlovákiai magyar azon röhög, hogy MI magyarországi magyarok nemtudunk helyesen írni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
persze tudom hogy itt nincs szó kötözködésrõl <#smile> csak megjegyeztem.
Boconadi
jó látom felesleges a sértésrõl beszélni, csak képzeld az én helyembe magad.

Örülök neki, amiket késõbb írtatok, természetesen elolvastam.

Egyik kedves ember mondta ezen a fórumon, hogy "A helyesírás tudod az a dolog, amibe az ember már csak akkor köt bele, amikor nem tud másba..." - Remélem ismerõs.
LeonSilver
Látom nemérted.
Akkor mégegyszer.NEM 24-gyes hanem 24-es.
Nem 8-cas hanem 8-as.Nem26-tos hanem 26-os.
ÉS mégvalami.A sértés az lett volna ha valaki / bárki teszem azt azt mondja, hogy Te egy ( elnézést)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hülye fasz
vagy.De ilyent ha visszaolvasol sehol senki nemmondott.Sõt.Ha jól megnézed még értékeltük is, hogy megpróbálsz segíteni.

Boconadi
Itt nem arról van szó hogy nem akarnak segíteni, vagy nem tudnak, hanem teljesen másról. Itt mindenki akkora király mindenbõl, hogy minden szava istennek számít, és amit Õ mond az a frankó. Ha valakinek valami baja van vele, akkor már jön a flém, indul a flegma, ésatöbbi ésatöbbi.

(Reaper, aki szembemben egy nagy virtuális pilóta, és Õ az, aki leginkább kivívta a tiszteletemet a vmh közül, ugyanis tudni, hogy néhány olyan nagy eseményen vett részt, amit nem 5-10 ember látott már. Szóval, le a kalappal elõtte, nagyon nem is szoktam beleszólni a dolgaiba...
Sure pedig akinek köszönhetem hogy "tudom" mi ez a játék. Többet nem tudok és nem is akarok hozzáfûzni, Õ az én "Atyám" ebben a játékban <#idiota>)

De ilyenek hogy hagynemondjaknevet (akire gondolok az tudja), hát hagyjálmár...

Dehát akinek nem inge nem veszi magára.
Boconadi
24-gyeshez mitírjak hogyha dusztom sincs, hogy mi az?

Besugárzás jelzõvel pedig mi bajod jóember, mert akárhogy mondod az AZ.

Igaz, én besugárzás mérõt írtam, de igazán elnézhetnéd miután kicsit elfáradtam.

emellett kedves kollega kiegészíthetnéd, mert így igen gyenge a próbálkozás.

A sértésen meg gondolkodj el picit.
Nem flémenk szántam,de ha akartok,akkor csámcsogjatok rajta tovább.Ezt is mondhattátok volna neki akkor,hogy "olvass vissza..",vagy "Bocs,de nem akarok segíteni",vagy "olvasd el a manual-t vagy a FAQ-ot".Ennyi. És szerintem ezért baromira nem szólhatott volna meg senki senkit.De ti nem ezt tettétek.

Reaper
Higgadj le jóember, mert baromira nem az van a dolgok mögött, amit te leírsz. Semmi probléma nincs Boconadi/Speedbraker megmosolygásával. Senki nem vitatta el, hogy õ volt az egyedüli aki megpróbált segíteni molni "f-16" balage-nak. Nem hiszem, hogy berágott volna rám vagy Putyinra amiért megmosolyogtuk a leírását. Ellenben, ha mégis rosszul esett volna neki, akkor ezúton kérek elnézést tõle. Na térjünk át a dolog másik oldalára. Lehet, hogy egoistának tartasz (mondjuk ez baromira nem érdekel), de nem fogok a szakmai tudásommal segíteni olyannak, aki 1-2 hete elmondott már minket itt mindennek. Itt leginkább õ az, aki mindenkinél okosabbnak tartja magát (a faterja meg minden géphez ért), ebbõl kifolyólag nem is értettem(ttük), hogy hogyan is lehet problémája egy ilyen egyszerû kérdéskör megoldásával...

Speednek meg bármikor szívesen elmesélem (szerintem Putyin is) TS-ünkön (ugyanis jár oda az Istenadta, pedig mi szerinted a lelkébe gázolunk:-D), ha érdekli, hogy mi micsoda a kabinban és hogyan mûködik. Ettõl függetlenül nem fogok segíteni a flakon fejlesztésében pláne nem egy bizonyos személynek...

Részemrõl ennyit errõl. Mehet tovább a flame!:-)

LeonSilver
Talán azért nemvette a fáradtságot senki, hogy leírja mert ebben ( lomac_manual_1.1_eng.pdf ) a fájlban megtalálható a feltett kérdésre a válasz.Ez a fájl pedig megtalálható minden telepített Lock On játék Doc alkönyvtárában.

Látod-látod.Érdemileg egyikõjük sem erõltette meg magát ,hogy válaszoljon,inkább nekiálltak csesztetni azt ,aki legalább vette a fáradságot.Nekik se került volna semmibe,ha nem is válaszolnak direkte és átirányítják más oldalra vagy oldalakra,"hogyha már mi nem akarunk,akkor itt próbáld meg õk majd talán.." alapon.De nem .Sajna õk már csak ilyenek 😊.Persze-pesze ,én nem vagyok senki,pontosabban az vagyok,úgyhogy nyugodtan lehet savazni,de kb. annyi foganatja lesz ennek nálam,mint a diplomás Reapernek gerince,aki ha ugyan segíteni nem akar(pedig tudna,hisz mûszakilag ott van a szeren ,és ezt nem gúnynak szántam),inkább ismét odapiszkál valamit ,szellemesnek vélt hozzászólás formájában,de ez is csak az õ szegénységi bizonyítványa.Pontosabban nem csak az övé,hisz ezzel a többi VMH59-rõl is alkot így némi képet.Sajnos be kell vallanom,hogy akik manapság mostanság ismerkednek a LOMAC-kal,azoknak egyáltalán nem ajánlom ezen oldal ezen topikját épp az ilyen megalomán emberek miatt,inkább külföldi oldalakra irányítom õket,ha én már nem tudok segíteni nekik.Mert bevallom ,és egyáltalán nem szégyellem,hogy korántsincs ott a szakmai tudásom,mint az itt megforduló jópár embernek,de nem is ezért játszok vele.De ti csak szórakozzatok csak továbbra is itt a magatok módján,h atiteket ez tesz boldoggá,vagy ettõl áll fel.Nekem mind1.Ezt is csak azért írtam le,mert már mint kívülállót,engem is zavart,ahogy egyes felsõbbrendübbnek tartott egyén/-nek megnyílvánulnak,ha valaki már csak ennyit is le merészel írni: "Kérnék egy kis segítséget....".
Nyugodtan lehet fikázni,savazni,flémelni ,de kb. annyira for érdekleni,mint titeket a fent leírtak.És erre mondhatnám azt is ,hogy sajnos....

LeonSilver
Hát ha jól látom senki sem sértegetett.
Sõt.Ha jól megnézed még csak nem is a magyarázaton élcelõdtünk ( Futót, törzsféklapot, illetve a flapset jelzi, hogy kint van-e. Ha kint van, akkor annak helyén zöld lámpa világít. <--- ez pédául teljesen korrekt ).
Viszont ezek, hogy 24-gyes,16-tos, stb..., már ne is haragudj de nevetségesek.

sure
Ne aggódj, Speedy, most jön majd az a szöveg, hogy a molnibalage által kért leírás sajnos szupertitkos, és nem adható ki publikusan... <#idiota>

Boconadi
pedig azt hittem hogy kúrvaokos vagyok 😊

Na de már ha ily hülyeséget írtam, amit szégyellek, megkérhetném a kedves urakat, hogy mutassák be rendesen pontról kijavítva az én hibáim, hogy a következõ generációnak, illetve aki legközelebb kérdezi annak értelmesen és ahogyan azt kell letudjam írni, ill. eltudjam mondani?

Ellenben örülnék ha NEM sértegetnétek (#12215), mert kurvára szarul esett.
😊

Reaper
Faterod elmesélte?

Molnibalage
Ja, egyébként azóta megoldottam a problémát, kérdés visszavona.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ez igaz, valóban leírta, amit tudott. rendes volt tõle. igaz, hogy sok dolog nem az, aminek õ írta, de a szándék a fontos.

LeonSilver
Az mindenképpen dícséretes, hogy vette a fáradtságot a srác és amit tudott vagy amirõl úgy gondolta, hogy tudja azt leírta.Csak hát a körítés.... na az iszonyat.
Én elõszedtem a lokkon tokot és megnéztem ezt a nyomtatott kis könyvet amit adtak hozzá ( anno még divat volt, mára már szinte csak a pdf maradt ) de nincs benne ilyen infó, hogy melyik bizbasz mi.

hát bakker, én is nézegettem pár napot, míg megszólaltam...

LeonSilver
Ennyire azért nemlehet szar az oktatás.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a 24-gyes azért odabasz.

Reaper
Uhh vazzeg, ezt most fel kell dolgoznom! Sokkot kaptam...<#banplz>

komoly, ugye??
😊)))

LeonSilver
Jézus ....<#falbav>

Boconadi
Hát én ennyiben tudok segíteni, de ezeket lehet te is tudod.

Elsõ kép:

1-es: Futót, törzsféklapot, illetve a flapset jelzi, hogy kint van-e. Ha kint van, akkor annak helyén zöld lámpa világít.

2-es: magasságmérõ mûszer 1000 méterig (?)

3-mas: óra

4-es: angolul csak maximum angel of attack (szerintem nem kell részleteznem)

5-ös: sebesség mérõ mûszer

6-os: nemtom, valami stopper?

7-es: mûhorizont

8-cas: Iránytû, illetve leszállásnál meg is jelenik az ils vezérsíkok, vagy hogy hívják ezt szaknelven 😄

9-ces: függõleges vezérsíkok (rudderek), kerékkormányzás, illetve a gép jobbra-ballra mozgakor mozgó mûszer. Balra és jobbra mozog, bõvebben nem tuok mit írni róla. Lényegében mutatja hogy a rudderek és a vízszintes vezérsíkok mennyire mozognak.

10-es: gép orrának dõlészöge, 10-esével skálázva. A fekete tartománba lépve a gép orra a föld felé néz, fehérben az égnek.

11-est nemtudom

12-es: hajtómû fordulatszám mérõ.

13-mas: bal és jobb hajtómû fordulatszáma külön külön (talán)

14-es: üzemanyagszintmérõ

15-ös: DED féleség (mint F-16-ton a jobbra fent levõ mûszer. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, de pontosabb lénegét nem tudom)

16-tos: besugárzásmérõ (ha érdekel részletesebben akkor írj, és képekkel bemutatom)

17-es: MFD

18-cas: iránytû

19-ces: HUD

20-as: ott állítod a hud világosságát, és egyéb huddal kapcsolatos dolgokat. (?) Szaknyelven ismét nemtudom.

21-ces: passz

22-es: fegverzet, illetve a pylonok jelzése két sorban, logikusan egymás alatt. Sárgával jelzi hogy hol vannak rakéták, zöldel pedig a még meglévõ rakétákat.

23-mas: kabinvilágítás (???)

24-gyes: gondolom rádiózáshoz szükséges gombok, de ezt sem tudom pontosan

25-ös: joy

26-tos: pedál

27-tes: ülés

28-cas: katapult kar vagy mi😄

29-ces: kerék nyitásának és becsukásának karja (talán. Ha nem, akkor kabintetõ)

Második képrõl nemtom mi kell.
LeonSilver
Ez jó.Régen ilyen nemvolt 😞 úgy kellett levadászni a tempeket meg könyörögni az Oxydos srácnak, hogy a SU-27-et is tegye már fel a lapjára.

thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

ezen a linken meg rengeteg skin,és más egyebet találsz,többek közt template file-okat is

ezen a linken van egy lock on skin készítõ tutorial.

LeonSilver
Hát én régen az Oxyd's oldaláról töltöttem le de ahogy nézem ez a lap már nem él sajnos.M4egpróbálom megkeresni a fájlokat, hogy a nevére rátudj keresni guglival.AZt nemmondom, hogy elküldöm vagy felteszem valahova mert "kicsit" bagy méretûek a fájlok.