Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
:-D
Lambo fan
köszi szépen az infókat!

Lenne még egy kérdésem 😊
A Lock On Flaming Clifs-et az emlitett weboldalon csak CD-és verzioban találtam http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=9&scr=list&lang=en (lehet benéztem). Vagy ez a fizetek aztán letöltök verzió?

Igen, a mar emlitett Cougar.

#ofp.hu@irknet

Bucser
Van. Thrustmaster Cougar. csak miután megkapod le kell csekkoldon, hogy a Gimbalon van-e grease.

Addig is javaslom tanulmányozásra A Cougar World-öt. Ott is a fórumot és a modokat. elõbb utóbb szükséged lesz rájuk és nem fogod megbánni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lambo fan
hmm. akár 50 feletti összeget is vagy még többet. Az X52 Pro-nál van jobb?

42nd Intruder
Ez is olyan mint az autóvásárlás: mennyit szánsz rá?😄
0-10.000: Saitek Cyborg Evo
10.000-20-25.000: Saitek X52
+25.000: Cougar

Lambo fan
a játék feltelepült, de sajna 1 év kihagyás után avval kellet szembesülnöm, hogy a jó kis Logitech botkormányom megadta magát valamiért. Már egyébként is terveztem lecserélését, de ez most megerõsitett benne. Szeretnék nagyon profi botkormányt venni, esetleg valaki meg tudná mondani mik a jelenleg kapható botkormányok gyöngyszemei?
kössz,
ádám.

42nd Intruder
zért a Falconnak is kellett majd' 10 év mire használható lett 😉 És azért más egy halott cég termékének a kiadott forráskódjából kiindúlva fejleszteni, mint egy létezõ cég, létezõ programjának forráskódját megszerezni. Kiváncsi leszek azért ezekre a toolokra...

Lambo fan
köszönöm szépen<#worship><#smile>

Urak valaki rendelt már dobozos FC-t? Mennyi idõ alatt jön meg? Megrendeltem kb egy hete és már izgulok! 😊)

www.smart-bus.hu

Lambo fan
õõõ. És hogy tudom letölteni a Flamin Cliffs-et? Állitolag dombornyomott bankkártya kell hozzá. Nah az pont van 😊 A hivatalos weboldalon nem láttam ezt a kiegészitést 😞

kíváncsi vagyok én arra a másik motorra...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Nem nevezném folytatásnak,de van a Flaming Cliffs.További infóért katt a FAQ-ra.

sure
Elso ket kep (a zoldek) szerintem nem is ugyanazt a reszt mutatjak.
A tobbin en annyit latok, hogy feljebb kerult a hohatar.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lambo fan
hellosztok!

A Lock On-nak van valami uj verziója, esetleg folytatása? Megvan vagy 3 éve a játék, de már vagy több mint egy éve nem játszottam vele.
Mert ha nincs folytatása, installálom is a régit és game 😊

Molnibalage
Ebben reménykedem én is, mert emélkeim szerint olvastam olyant, hogy a tool-okat is kiadják és lehet majd moddolin könnyen elvileg. Ha ez továbbra sem fog megvalósulni, nem jósolok neki nagy jövõt.

Most lehet, hogy megint haragudi fogtok rá hogy emlegetem, de nézzétek a Falcon-t. Honnan indult és hová jutott. Namármost, ha kiadnak egy olyan játékot ahol nem kell a kódolással veszdõni és tool készítéssel sem, akkor csak lesznek már olyan nagytudású emberek akik szép kabinokat gyártanak a nem repülhetõ gépekhez és akkor azzá válnak. Vagy pédául nekiállnak bõvíteni a játék többi részét. Hej, ha ebbõl is lenne egy összeverõdött fejleszõi/modder csapat, de szép is lenne. Álmodni szabad nem? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Én abban reménykedek ,hogy 1x valamikor a homályos távoli jövõben repülhetõ lesz a Hind<#pias>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Én meg a helikufferek miatt ( is) 😛
Nagyon vágyok már egy jó kis szimre.Remélem nemlesz akkora csalódás mint az EE2 ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Én mondjuk amiatt fogom max, mert titkon reménykedek, hogy 1-2 éven belül beindúl hozzá a kieggyártás és lesznek olyan típusok amik igazán megérik (F-18F, Su-30MK, Su-35 stb 😄). OK tudom ébredjek fel...

Boconadi
hát nekem az FC sem fut olyan jól, nem hogy majd ez 😄
LeonSilver
Hátén akkor is megfogom venni és játszani fogok vele mert ( sajnos) nincs alternatíva.Talán ez is közrejátszik abban, hogy nemnagyon törik magukat a fijuckák. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
akkor bizony kuka <#idiota>
42nd Intruder
Nem mondtam, hogy hasra kell esni. Csak a Lock On-hoz képest a terepet is átgyúrták egy csöppet. Abban meg senki se reménykedjen szerintem, hogy a tenger nem lesz ott a domborzat alatt, mivel nem új grafikus motorról beszélünk, max átgyúrtról.

sure
Most mit mondjak, Boci/Speedy linkelte már korábban, ezen képek alapján annyira nem látszik, hogy mitõl kéne nagyon hasra esni, meg ha továbbra is tenger hullámzik a szárazföld alatt is, akkor nincs is nagyon mirõl beszélni.

42nd Intruder
Pl ennyiben változik egy kicsit a táj megjelenítése (további infó a változásokról)

sure
Hoppá, elnézést, szeretném újrapostolni a #12329-t, mert egy kis grafikai tuning után (megtöröltem a monitort, cseppentettem Visine-t), másképp látom:

<szarkasztikus-szkeptikus-kekec mode ON> #3-as meg #4-es képen pedig végre tisztán és világosan látszik a Lock-Onhoz képest teljesen új, és valószínûleg újraoptimalizált grafikus motor! <szarkasztikus-szkeptikus-kekec mode OFF>

Molnibalage
Jó szemed lehet, mert én azokon a képeken semmit nem látok, és szerintem nehhéz úgy becsülni, hogy nem látom mozogni. Ettõl függetlenül igazad lehet, nem túl gyakorlott a szemem a Locni grafikáját illetõen.

Mit kéne látnom rajta?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Remélem neked lessz igazad az újraoptimalizáltság kérdésében és nem egy erõmûvel kell majd mûködtetni.

sure
#3-as meg #4-es képen pedig végre tisztán és világosan látszik a Lock-Onhoz képest teljesen új, és valószínûleg újraoptimalizált grafikus motor!

sure
#2-es kép kidolgozottsága, meg egyáltalán, hogy van, csak nem azt a reményfoszlány-morzsát lebegteti meg, hogy esetleg, ebben az új, netalántán, whenitsdone, IZÉBEN, tudván, hogy bonyolult a netkód meg a singleplayerkód ehhez, meg az AI-val szinkronizálás, mert ugye az ACE óta sokat hanyatlott a számítástechnika világa, szóval esetleg lesz benne humán géppityus vagy WSO?

Bucser
Pár kép a Whenitsdone játékból

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ahhoz kell a ctrl + alt + del 2x egymás után!

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
És ha egyszerre nyomod meg a kettõt, akkor egy hatalmas tûzkombót kapsz, amivel az összes ellenséges gép megsemmisül...

ennél jobban magam sem tudtam volna megfogalmazni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Boconadi
a rakéták indítására két gomb van. Egyik az elsõdleges tûz, másik a másodlagos tûz.

Az amerikai típusoknál a másodlagos tûzzel lövi a rakétákat, míg az oroszoknál az elsõdlegessel

Billentyûvel space és enter.

hf
Scottt
Flém szagot érzek<#buck><#sniffles>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csáó!
Az lenne a problemám hogy felrakom az 1.02 patch-et és egyszerûen nem oldja ki a rakétákat a "tigger" gomb csak a gépágyúval hajlandó lökni.
Beállítottam neki h az említett gomb legyen a fire gomd de nem hajlandó azzal kioldani. A joy egy Logitech Attack 3. Valakinek valami ötlete?
Thx elõre is

ezekre inkább nem is reagálok...😊 sokat fejlõdtem.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Molnibalage
Már az 1.02-ben is fixálva van a radar bug emlékeim szerint, leglábbis mikor utoljára repültem vele, akkor az SA-6 nem látott át a dombon. A repülõk radarjáról nem tudok nyilatkozni.

Molnibalage
Nem, ez a valóság. Asszem már írtam, hogy a németek az újraegyesítés után alaposan mgvizsgáltak mindent ami keletrõl jött, hogy rendszeresítsék -e õket. Egyedül a MIG-29 géppel történ ez meg, de a vizsgálat során megállapították, hogy.

1. MIG-29 istenjól manõverez az F-4 gépeikhez képest.
2. Az R-73 képességei elfogadhatóak.
3. Az R-27R olyan, mint a Sparrow, szépséghiba annyi a dologban, hogy nem F vagy M szériáé, hanem a vietnám felett használt verzió képességeihez mérhetõek a vizsgálat szerint, kicsit jobbak azoknál Khöm...

Hát ez van. Ezek után azért megnézém, hogy az R-23 és a MIG-21bis géphez készült R-3R (AA-2-2) milyen teljesítményt mutatna a valóságban és nem a papíron.

Sokig a hegyen keresztül is mért a radar, csak annyira volt bugos. Kértük, hogy csinálják meg a rakétákat is, mert az orosz oldal rakétái gyengébbek, mint a hõkövetõs nyugati, így sokszor vicces helyzetek alakultak ki. Volt olyan, hogy az egész készletet eleresztettem egyetlen célra és mind mellé ment, félaktívból kb 6... Volt, hogy ketten hárman dolgoztunk egy célra és nem tudtuk leszedni. Na ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy vajon miért ekkora trágya ez a szoftver. Érezhetõen nyugatbarát lett.

Molnibalage
Máshogy számolja neki a dolgokat?

42nd Intruder
Az AI egy rohadt cheater. Bár én azt hittem, hogy a Red Flag-en human vs human van, de leeht én tévedek...

Molnibalage
Mármint ki? Még minidg nem világos, hogy ki repül ki ellen és hogyan. (valami MOD vagy más miatt van ez?)

Boconadi
csal és kész
Nem.. Ez úgy mûködik hogy Te kilõsz 10 rakétát talál belõle 3... Ezzel nem is lenne gond DE az ellen kilõ 10 rakétát amibõl 8-9 talál...

És még azt sem mondhatom hogy béna vagyok ha ugyan azt csinálom mint az AI esélytelen hogy túléljem!

(Teszem hozzá én csapásmérõ vagyok de kb ez a szitu amit látoka vadászoknál lejátszódni)
Molnibalage
Mit értesz ezalatt? Túl profi az ellen?

hát passzolom...Lefty imádja ezeket. Én felidegesítem magam az a kilõsz 4 rakétát és egy sem talál dolgon...

Boconadi
mármint ezt nem neked akartam, hanem csak simán kérdezni.

Lobby-n a 159-esek futtatnak valami red flag -et, de még sosem volt kedvem/idõm felmenni oda.