Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne még egy kérdésem 😊
A Lock On Flaming Clifs-et az emlitett weboldalon csak CD-és verzioban találtam http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=9&scr=list&lang=en (lehet benéztem). Vagy ez a fizetek aztán letöltök verzió?
#ofp.hu@irknet
Addig is javaslom tanulmányozásra A Cougar World-öt. Ott is a fórumot és a modokat. elõbb utóbb szükséged lesz rájuk és nem fogod megbánni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
0-10.000: Saitek Cyborg Evo
10.000-20-25.000: Saitek X52
+25.000: Cougar
kössz,
ádám.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
A tobbin en annyit latok, hogy feljebb kerult a hohatar.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A Lock On-nak van valami uj verziója, esetleg folytatása? Megvan vagy 3 éve a játék, de már vagy több mint egy éve nem játszottam vele.
Mert ha nincs folytatása, installálom is a régit és game 😊
Most lehet, hogy megint haragudi fogtok rá hogy emlegetem, de nézzétek a Falcon-t. Honnan indult és hová jutott. Namármost, ha kiadnak egy olyan játékot ahol nem kell a kódolással veszdõni és tool készítéssel sem, akkor csak lesznek már olyan nagytudású emberek akik szép kabinokat gyártanak a nem repülhetõ gépekhez és akkor azzá válnak. Vagy pédául nekiállnak bõvíteni a játék többi részét. Hej, ha ebbõl is lenne egy összeverõdött fejleszõi/modder csapat, de szép is lenne. Álmodni szabad nem? 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nagyon vágyok már egy jó kis szimre.Remélem nemlesz akkora csalódás mint az EE2 ..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
<szarkasztikus-szkeptikus-kekec mode ON> #3-as meg #4-es képen pedig végre tisztán és világosan látszik a Lock-Onhoz képest teljesen új, és valószínûleg újraoptimalizált grafikus motor! <szarkasztikus-szkeptikus-kekec mode OFF>
Mit kéne látnom rajta?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az amerikai típusoknál a másodlagos tûzzel lövi a rakétákat, míg az oroszoknál az elsõdlegessel
Billentyûvel space és enter.
hf
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az lenne a problemám hogy felrakom az 1.02 patch-et és egyszerûen nem oldja ki a rakétákat a "tigger" gomb csak a gépágyúval hajlandó lökni.
Beállítottam neki h az említett gomb legyen a fire gomd de nem hajlandó azzal kioldani. A joy egy Logitech Attack 3. Valakinek valami ötlete?
Thx elõre is
Товарищ Путин
1. MIG-29 istenjól manõverez az F-4 gépeikhez képest.
2. Az R-73 képességei elfogadhatóak.
3. Az R-27R olyan, mint a Sparrow, szépséghiba annyi a dologban, hogy nem F vagy M szériáé, hanem a vietnám felett használt verzió képességeihez mérhetõek a vizsgálat szerint, kicsit jobbak azoknál Khöm...
Hát ez van. Ezek után azért megnézém, hogy az R-23 és a MIG-21bis géphez készült R-3R (AA-2-2) milyen teljesítményt mutatna a valóságban és nem a papíron.
Товарищ Путин
És még azt sem mondhatom hogy béna vagyok ha ugyan azt csinálom mint az AI esélytelen hogy túléljem!
(Teszem hozzá én csapásmérõ vagyok de kb ez a szitu amit látoka vadászoknál lejátszódni)
Товарищ Путин