Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
😄😄DDDDDDDD😄DDDDD:😄:d
Sziasztok!!!
Bocs hogy nem a témához írok de az lenne a kérdésem hogy van-e olyan a lock on alapverziójában hogy a russkie vitazi ban lhetsz a kötelék tagja????vagy ha nincs akkor honnan lehet letölteni??
thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Az 1.12A és 1.12B egy az egyben ugyan az a különbség a Starforce frissebb verziója amit észre sem veszel... Ha az A jó jó kell legyen a B is!
Jaja de ott csak 1.12b van!!Ha ott megtaláltam volna akkor nem kérdezlek titeket!!ÉN ÉRTEM MI AZ A F.A.Q. !Valami más tipp?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

42nd Intruder
Hello megtudná mondani valaki hogy az fc-hez való 1.12apatchet honan lehet leszedni.

Molnibalage
Meg, hogy honnan és mit kell leszedni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Pár infot dobhatnál rola, ogy hogyan kell beállitani,mert én a demot leszedtem,de bárhova tettem a gépet ,hogy felszáljon mindig csak egy sima kifuton voltam és mindent viz vett körül.Ja és a Widescreent támogatja valamilyen formába,mert igy ellátok a kabin mellett.
Bucser
X-plane inkább csak a jetekkel csinált jó munkát. Most szedem a 9-es verziót új Európai sceneryvel. Majd lássuk milyen lett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Jaj a régi szép idõk az IL-2-vel.... De jó kis dogok mentek istenem... Kényszert érzek a telepítésére... Neeeeeee...... XD

B.U.É.K. mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Aha. Így már világos. Az IL-2-vel nagyon rég játszottam, de majd magam alá fostam, míg képes voltam letenni egy Wildcat-et hordozóra. (lehet, hogy Hellcat volt?)

Tényleg atomnehéz repülni vele, nemhogy még harcolni is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
FS-nek konkrétan nem sok köze van a fizikához... Putyin is a clickable cockpitra illetve az idõjárásra/rádiózásra gondolt, no meg arra, hogy az egész világ repülhetõ benne...

Amúgy valóban talán az IL-2 áll legközelebb a repüléshez (mármint a dugattyúshoz)...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Hát az egyetemi tanárom az vitrolázó repülõ és voltak múltkor berepülõpilóták is az Áramlástan Tanszéken. Nem voltak elszállva az FS fizikájától enyhénszólva.

Az X-Plane állítólag nagyon állat, csak sajnos a demó amit tavaj próbáltam csak négy percet engedett repkedi és azt is B-747-tel és abból elvitt a felszállás vagy fél percet, így nem tudtam róla képet alkotni.

A Fighter Ops-ra leszek kiíváncsi. Az Loncisok közül ki várja/ismeri azt?

Boconadi
MiG-29 -nél úgy kipróbálnám mikor gurulsz, tövig nyomod (? 😄) a kerékféket, lesüpped az eleje, aztán így visszarúg, és kicsit himbálózik az egész. Márha érthetõ mire gondolok 😄
még az IL2 az, ami egész hasonló a repüléshez. én dugattyús gépekkel repülök, de az IL2ben visszaköszön egy csomó dolog a valóságból. túlhúzásnál luppingban a remegés, levállások, megfúvatás, kormányok hatásfokának változása, precesszió stb. viszont az oldalszeles leszállást nem lehet egyikkel sem úgy átélni, mint igazából.

Товарищ Путин

a MiG29 és egyéb gépek betonon való gurulása is roppant szánalmas...voltszerencsém kipróbálni a Gripen és az Eurofighter kiképzõ szimulátorát, ne m azt, amit a kecskeméti repnapon kitettek a közönségnek, hanem az igaziakat. becsapja magát, aki lock on v bármi más otthoni viszonyok között használt szimulátorra képes azt mondani, hogy ez olyan mint az igazi és társai. ebbõl lóg ki a SU25, mivel az visszaad valamit a fizikájából a repülésnek. ha a 3D fejmozgást támogatná, megcsinálnák a vadászokra is az advance repmodelt valamint a kapcsolható kabint és jobb idõjárás modellezést, akkor talán elmondható lenne, hogy jó a szim. addig csak erõlködés...inkább FS

Товарищ Путин

Boconadi
majd jövõre <#vigyor1>
Még mindig nem jött meg az FC-m...😞(

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én amikor feltettem az FC-t és mondom kipróbálom a T-t hát csak kamilláztam!!Qrva jó lett.Bár sohasem vezettem igazi gépet ( amikor az egészségem engedte akkor a munkám miatt nemlehetett most meg már az egészségem miatt nemlehet ) de valami ilyesmi lehet mint amit itt tapasztal az ember.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

1.12-ben mindkét típus advanced flight modellel bír. a leszállás is komoly odafigyelést igényel.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

csak a Su-25, a Su-25T amire szerintem Putyin gondol az nem... 😞

www.smart-bus.hu

Boconadi
A demoban mintha csak az A-10 lenne repülhetõ, én így emlékszem.
Molnibalage
Demo-ban repülhetõ? Akkor leszedem, ha fent van még valahol.

neked ajánlom a Lock On 1.12 SU-25-öt, hogy tudjál különbséget tenni szkript és fizikai model között.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

ezt több falconos mondta, biztos valamelyik elõzõ verzió volt ilyen. ha nem így van, akkor bocs

Molnibalage
"Lock on-ban legalább, ha megtankolsz egy gépet és teleteszed raksikkal, akkor nem úgy emelkedik függõlegesen, mint üresen elõtte. "

Ház azért ez messze nem igaz, vagy nem próbáltad ki.
Könnyebben le is lehet tesztelni mint Lonciban, mert sajnos az üzemanyag leeresztés kódja nagyon pocsék, azonnal el lehet többi több ezer fontot. Max. üzemanyaggal dobd le az összes fegyvert és dobj el még fele üzemanyagot, rögtön nem lassul a gép mondjuk egy 45 fokos emelkedésben, máris gyorsul. Azért ennyire fikázni nem kéne, ilyen alapvetõ dolgok igenis jól vannak benne megírva.

A szárny elvesztése meg tényleg bámulatos a Lociban, bár még sosem láttam. 😞

Nincs valakinek egy frankó videóka róla? Vagy a gumiköpeny ledarálásról. Kurva jól nézhet ki. Egyszer láttam valahol egy nagyon rövid snittet, hogy orra esik a SZU-25, de sajna nem volt befejezve.

Boconadi
Hát falcon 4-ben teljes üzemanyaggal sem emelkedik úgy a gép mint üresen ha erre célzol.
LeonSilver
Errõl van szó! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

10 pont

ja, és igen, Cougar. Nekem még mindig a gyári mechanika van benne, szóval a sok "szar a cougar" fannak üzenem, hogy jó a cougar a gyári mechanikával is már 2 éve...

ha fizikára vágysz, tehát nem valami szkriptes dologra, akkor Lock On SU-25. Az hasonlít valamennyire a repülõgépvezetés élményére. Ugyan Su-25-tel még nem repültem, de ennél az advanced flight model számol folyamatosan fizikát, érezhetõ a gép súlya, egész komoly lett. Egy dugóhúzó is dugóhúzó, le lehet szaggatni a flapset és a törzsféklapot, van rendes sérülési modell, ki lehet lyukasztani a gumiköpenyt, szóval hasonlít az igazi repülõgép viselkedéséhez. A Lock On-t valóban repülik vadászpilóták, de ez nem azt jelenti, hogy realisztikus. Egy rendes szimulátor, mint pl a kecskeméti Gripen kiképzõ egy rakás szerveren fut sok sok procival, mert nagy a számolási igény, ezt sem egy himihumi lockon, sem egy istenkirály free for all develop flakon sem fogja visszaadni, bárki bármit mond...

Lock on-ban legalább, ha megtankolsz egy gépet és teleteszed raksikkal, akkor nem úgy emelkedik függõlegesen, mint üresen elõtte. Elveszíthetsz darabokat a szárnyból és ha ügyes vagy, még fent tudsz maradni...

Molnibalage
Oda semennyi, de a Frugalsra több F-16 pilóta is jár...

Boconadi
ez de szemét volt <#szomoru1><#vigyor1>
ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sure
Én nem tudok olyan emberrõl az SG-s Lockon vagy Falcon topikból, akik "élõben" sokat vezettek Mig-29/Su-27/33/25/25T/A-10/F-15 - , illetve F-16-ost, tehát lehet, hogy nem szerencsés a "realisztikusság" boncolgatásába belemenni se egyik, se másik esetében.

Azt tudom, hogy a Lock-Onnal repülnek/repültek valódi magyar MiG-29 pilóták is, õket lehetne errõl faggatni valamelyik légiharc kupán. Ezt a fórumot viszont nem nagyon látogatják. Falcon ügyben talán Molnibalage tud legautentikusabban nyilatkozni arról, hogy az SG-s Falcom fórumot hány magyar F-16 pilóta látogatja.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lambo fan
ti a Falcon 4.0-ára vagy a Lock On-ra voksoltok ha az a kérdésem, hogy a repülés fizikája melyikben realisztikusabb?

ColdFire
üdv!
ide is beírom, hátha😊

ujra elkezdenék játszani, de kínoz ez az x52...
egyszeûen ha Z tengely (oldalkormány) mentén forgatom, néha leáll, én ezt onnan látom, hogy a világítása a joynak be-be villan :S
szörnyû egy dolog, mert ha egyszer bevillan, akkor csak ugy müködik újra a joy, ha kihuzom-bedugom :S
na hát ez zuhanórepülés finaljénél nem az igazi, mert a bombával együtt a földbe fúródok 😊

légyszi segítsetek, hogyan, vagy hol tudnám ezt megcsinálni?
garancia nyet :l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
"/" "*" ?
42nd Intruder
Link lemaradt 😊

42nd Intruder
1.1 óta nincs ilyen lehetõség! Külsõ fájlba kell átírni a paramétereket, hogy alapból úgy indúljon.

hááát... én az egérgörgõvel szoktam közelíteni, vagy távolítani a nézetet! 😊 értelemszerûen ilyenkor a látószõg is csökken, vagy nõ... ergo, ha távolítok, akkor minden mûszert látok, csak kicsiben! 😄

www.smart-bus.hu

Lambo fan
õõõ. 😄 nem ugy értettem. Hanem hogy távolabbi legyen a mûszerfal mert a mûszerek felét se látni igy egyszerre<#rinya>

ha jól értem, hogy mire gondolsz, akkor egérgörgõ! 😄

www.smart-bus.hu

Lambo fan
hol lehet beállitani hogy a repcsi belsõ nézete nagyobb szögbõl legyen látható és ne közeli kép legyen? Emlékszem régen megtaláltam azt a menüt, de most sehol se találom, már fél órája keresgélem<#rinya><#rinya>

Lambo fan
nah ez nehéz szülés volt de a végén rájöttem hogy mi van 😄 Jól megbonyolitották...

Lambo fan
bajban vagyok. Nem tudom aktiválni a Flaming Cliffs-t. Megvan a szeriálom miután letöltöttem a játékot, updateltem , aztán aktivációt kér. Beütöm a serial-om de az automatikus aktiválásnál hiát ir. Azt mondja probáljam meg manuálisan. Ott meg a Serial mellé egy Hardware kódot is kér. Nekem ez magas, tul komplikáltra csinálták 😞 Esetleg valaki találkozott hasonlóval?

Lambo fan
sikerült, már töltöm is , és csak 2500 ft volt 😊 Ha jól láttam a Flaming Cliffs-et meg lehet még ingyen tovább patch-elni 😊

Boconadi
Van fizetel letöltöd és van rendelõs is.

Egy hotas-t én is szivesen elfogadnék, azt mondják óriási élmény vele játszani 😞