Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy nem a témához írok de az lenne a kérdésem hogy van-e olyan a lock on alapverziójában hogy a russkie vitazi ban lhetsz a kötelék tagja????vagy ha nincs akkor honnan lehet letölteni??
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Tényleg atomnehéz repülni vele, nemhogy még harcolni is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy valóban talán az IL-2 áll legközelebb a repüléshez (mármint a dugattyúshoz)...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az X-Plane állítólag nagyon állat, csak sajnos a demó amit tavaj próbáltam csak négy percet engedett repkedi és azt is B-747-tel és abból elvitt a felszállás vagy fél percet, így nem tudtam róla képet alkotni.
A Fighter Ops-ra leszek kiíváncsi. Az Loncisok közül ki várja/ismeri azt?
Товарищ Путин
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
www.smart-bus.hu
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Ház azért ez messze nem igaz, vagy nem próbáltad ki.
Könnyebben le is lehet tesztelni mint Lonciban, mert sajnos az üzemanyag leeresztés kódja nagyon pocsék, azonnal el lehet többi több ezer fontot. Max. üzemanyaggal dobd le az összes fegyvert és dobj el még fele üzemanyagot, rögtön nem lassul a gép mondjuk egy 45 fokos emelkedésben, máris gyorsul. Azért ennyire fikázni nem kéne, ilyen alapvetõ dolgok igenis jól vannak benne megírva.
A szárny elvesztése meg tényleg bámulatos a Lociban, bár még sosem láttam. 😞
Nincs valakinek egy frankó videóka róla? Vagy a gumiköpeny ledarálásról. Kurva jól nézhet ki. Egyszer láttam valahol egy nagyon rövid snittet, hogy orra esik a SZU-25, de sajna nem volt befejezve.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Lock on-ban legalább, ha megtankolsz egy gépet és teleteszed raksikkal, akkor nem úgy emelkedik függõlegesen, mint üresen elõtte. Elveszíthetsz darabokat a szárnyból és ha ügyes vagy, még fent tudsz maradni...
Товарищ Путин
Azt tudom, hogy a Lock-Onnal repülnek/repültek valódi magyar MiG-29 pilóták is, õket lehetne errõl faggatni valamelyik légiharc kupán. Ezt a fórumot viszont nem nagyon látogatják. Falcon ügyben talán Molnibalage tud legautentikusabban nyilatkozni arról, hogy az SG-s Falcom fórumot hány magyar F-16 pilóta látogatja.
Isten nem bottal, hanem VMware.
ide is beírom, hátha😊
ujra elkezdenék játszani, de kínoz ez az x52...
egyszeûen ha Z tengely (oldalkormány) mentén forgatom, néha leáll, én ezt onnan látom, hogy a világítása a joynak be-be villan :S
szörnyû egy dolog, mert ha egyszer bevillan, akkor csak ugy müködik újra a joy, ha kihuzom-bedugom :S
na hát ez zuhanórepülés finaljénél nem az igazi, mert a bombával együtt a földbe fúródok 😊
légyszi segítsetek, hogyan, vagy hol tudnám ezt megcsinálni?
garancia nyet :l
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu