Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Ja, ez nem csak a 29-en, hanem az összes gépen nyittya az ernyõt!

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
CTRL+E, 3-szor

Ez egyre rosszabb...
Gyerekek próbáljátok már meg alkalmazni szép magyar nyelvünk - legalább alapvetõ - szabályait... Köszönöm!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

este van de jol vetem le, az a léényeg h a csapat F-15 nem birta eltalálni a kis Szu-t?

joci011
csövi halljátok melyikkel lehet a 29esnek kinyitni az ernyõjét mert nemtok megálni a kifutón

Molnibalage
Hasonlít a teszt ahhoz amit én linkeltem be. Tényleg durva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

http://uk.youtube.com/watch?v=e3lGvfVxuBs&feature=related

no comment

Товарищ Путин

Boconadi
Mittudjam én azt
Molnibalage
Bocs, összekevertelek asszem netmesterrel õ a németes akkor?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
ezt miért is mondod?
jogos, ezt mondtam én is. többé egy vak hangot nem szólok senkinek, ha "biztonsági másolat"-tal játszik.

Товарищ Путин

Molnibalage
Addigra jól teszed, ha megtanulsz angolul. Anélkül nem fog menni a dolog. Ahhoz nem fogok kézikönyvet csinálni. 😊

Boconadi
Molnibalage
Még akkor is, ha esteleg tényleg olyan fejlõdés lesz benne, hogy lehet USA gépeken LGB-t és HARM-ot használni korrektül vagy lesznek benne rephordozós gépek is?

A Fighter Ops-ot hányan várják közületek?

Siluro
Én le is szarom a DCS. Ezek után én nem fogok nekik fizetni. Mennyi ember oltotta a warezosokat, hogy "vedd meg, mert baj" aztán meg is vették és mit kapnak érte? DCS-t. Egy teljesen más játékot. Hát ez igen remek. Köszönjük szépen. Az ED ezek után kinyalhatja a s*ggemet...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

"Akkor meg DCS sem lenne többet. "
Miért? Hol van...volt...lesz?? 😊

Molnibalage
És külföldi cégekkel szemben mit lehet tenni? A GVH mit tehet velük szemben? Attól tartok semmit.

félrevezetõ magatartás volt, hogy azt sugallták, lesz folytatása a játéknak. Ez alapvetõen befolyásolta a vásárlókat. Ezek után eltüntették az oldalról azokat a hivatkozásokat és elõálltak egy teljesen más termékkel. A GVH ezeket szokta megbüntetni.

Товарищ Путин

Molnibalage

LeonSilver
Ha a benem váltott igéretek miatt büntetnének papu, akkor a fõõd egyik fele még börtönben lenne a másik fele meg éppen oda készülne 😉
Az iyleneket csak a felhasználok tudnák "büntetni" amihez meg összefogás kellene és ez mint tudjuk lehetetlen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Hát ez nehéz kérdés. Még ha igazat adna bármelyik bíróság, mi lenne a jogos döntés? Fizzesék vissza az FC-k árát? Akkor meg DCS sem lenne többet.

azért utána kéne nézni, hogy jogilag elmarasztalhatóak e vagy sem. elvégre évekig hitegették az embert, hogy lesz folytatás, ezért vásárolta meg sok ember a pénzért kiadott ápdéteket...

Товарищ Путин

Bucser
Tudod a lepényhal elõször a remény hal utoljára.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azért a remény erõs még ahogy látom, ...lassan 3 éve az utolsó kiírt határidõ után... 😊

remek lesz...eszközök vannak, jöhet a program

Товарищ Путин

Siluro
Ebben az a rosz, hogy igaz...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Molnibalage
<#vigyor1>

szerintem,ha az AH-64-be nem lehet ketten ûlni multiban,akkor kár kiadni.akkor ugyanaz lesz,mint anno a Longbow volt.csak kicsit szebb grafikával.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

sure
...unokáinknak...

még a végén megvesszük azt a fost?

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Bucser
jól értelmezted.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Olvasgattam a DCS honlapot, és erre találtam:

Q: Your press release indicates that Black Shark is the first in a series of DCS modules, with more aircraft/helicopters to follow. How soon will these new aircraft become available?
A: We are already developing the A-10A “Warthog" and AH-64A “Apache” (with planned front-seat / back-seat multiplayer) and other western and eastern aircraft will follow with an approximate.....

Tehát, akkor meg lesz oldva az, hogy az Apache-ban ketten is ülhetünk multiban? Valaki lesz a pilóta, másik pedig a fegyverkezelõ? Vagy én értettem félre valamit? (persze tudom, hogy csak terv, de akkor is megakadt rajta a szemem :])
Lássuk, lássuk! 😄

Ugye nem gondolod, hogy tényleg segíteni fog...

Én nagyjából értem mit mond, de ha nem veszi a fáradtságot, hogy normálisan leírja, akkor én se erölködök rajta...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Boconadi
akkor segíts Te neki, ha megértetted mit mondott.
maszat19
Segíteni nem tudsz neki, csak okoskodni?

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

Mara mar nem lett altalanos iskolas tananyag az irasjelek helyes hasznalata :/

http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyesírás_szabályai/Az_írásjelek

#ofp.hu@irknet

Boconadi
heeeeeee???

Kicsit érthetõbben, és pontosabban, mellesleg ne 20000 pontpontponttal, és ne 200 felkijáltójellel. HTX!
Szevasztok!Segitsetek egy kicsit mert szétvet az ideg!Megvan a sima lock on játék nem patcholtam be mert a patch után nemtudom beállitani az egérre a fejmozgást,valószinû béna vagyok!Nembaj jó lessz patch nélkûl is.
A problémám:1. Imádom a repûlõszimúlátorokat
2.Folyamatossan kinlódok a lock on-al....vezetés,leszállás,felszállás,mission editor,gyorsjáték megy...de a fegyverkezeléstõl egyszerûen kész vagyok idegileg!

Inditom a menetet,oké...elsõ cél befogva mawerikkel kilõve...oké,forduló,következik második célpont....már nemtudom bemérni mert olyan mintha nem reagálna a joystikra.....a rakétát kitudom lõni de elmegy a rákba!!!!....Ugyan ez a szitu a levegõ-levegõ rakétákkal...ha már váltok a fegyvertipusok között a kiválasztott fegyvert már nemtudom kilõni mert nem fogja be...........!Az ismereteim elég hiányossak e téren de arra gondolok hogy a radar kezelést kéne megtanulni...persze ha van ilyen!Vagy lehet ez mind a program hibája?Ez a nagy problémám ha tudtok segitsetek,mert szétakarom küldeni egy A-10-el az egész ellenséges bandát!Kösz!
Küzdök tovább, csak A-10 után nagyon furcsa, hogy "keresgélni" kell a célt... ott a rombusz szépen irányba állított... sebaj, legalább fejlõdök egy kicsit! 😊))

www.smart-bus.hu

Boconadi
hát akkor nincsennek rombuszok. Su-25T-nél még nem láttam (bevallom õszintén nem is figyeltem).

A kh-58-nál mikor ráfogsz egy radarra, akkor van rombusz, de hogy egy célpont megjelölésénél?! Hát nemtom 😄
Ha az oktató videókban van ilyen, akkor biztos van single missionoknál is. Próbáld meg azt hogy saját missioban van-e rombusz. Jobbat nem tudok.
Campaign, single mission tök mindegy... biztos kihagyok valami bill kombinációt...

www.smart-bus.hu

Boconadi
saját küldetésedben?
Lehet, hogy egy kicsit zöldfülü volt a fogalmazásom, de a lényeg az, hogy A10-ben a HUD-on van egy rombusz (gyémánt) szimbólum ami a célokat jelöli, így könnyen megtalálhatók! A Su 25T-ben viszont csak az oktatófilmekben látom, a küldetésekben nem sikerül elõcsalogatnom!

www.smart-bus.hu

Boconadi
Kh-58 -on belül gondolod ezt? Vagy milyen gyémántot? Elõre megjelölt pontot? Vagy mivan?
Urak! A Su 25T-ben, hogy lehet elõcsalogatni a "gyémántot" a HUD-on? Az oktatófilmeken látom, hogy van, de nekem nem sikerül megtalálnom... :S

www.smart-bus.hu

az biztos is. amúgy is vonz Bulgária...😊

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

nõ nem hazudik úgy, mint az ED...böszme egy társaság, lári fári

gsg1.6 mikor leszel msn közelben?

Bucser
Ha esetleg valakinek van fölös 100 ezre és venne egy moddolt Cougart az nézzen be ide.

Deal of the year

Ez a Setup kb 1000$-t ér. én magam is megvenném de nincs rá pénzem😞

Jahh 600$-ért vihetõ nem tudom meddig még

LeonSilver
Hát ha ezt Putyin kolléga megtudná mondani akkor nagy valószínûséggel a Delphoi jósdában keresné a mindennapi betevõt. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"