Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
amúgy meg nem tudom ki hogy van vele, de én baromira nem látom a teljesen más kódot.
miért érzem úgy, hogy át vagyunk verve, megvezetnek az új kód dumával és ezek úgy hazudnak, mint a vízfolyás? miért van az a gyanúm, hogy a tenger most is ott hullámzik a talajtextura alatt? kezd telelenni a tököm. kéne már valami új szimulátor, kéne már valami más.
Товарищ Путин
Az igazi indok pedig a sok vérpistike elûzése: a szimulátorhoz erõmû kell ez már eleve egy nagy rosta a köv pedig a relatíve bonyolultság ami a második rosta és így maradnak azok akinek el is fut a gépén meg szeretik is... (persze ez fasság de ettõl még nekem tetszik pont)
Azért a 3 képen a földközeli repülés nem gyengén néz ki. és a 4. képen is igen meggyõzõ a táj.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
#ofp.hu@irknet
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
(majd egyszer a távoli jövõben talán)
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Azokról a módokról röviden, tüzelési módok, a 4 esnél automatán beméri. A jármûvek, "díszek" a gép használja õket, Black Sharkot nemtom hogy adják ki, de abban állítólag lesz helikopter.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
konzol majd IDDQDIDKFA_GIVMERPG és enter.
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Végigjátszás engem is érdekelne, mert a fõgonoszt nem bírom kinyírni!<#eplus2>#eplus2>
<#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Товарищ Путин
A játék szépsége, hogy te szerkesztheted a missziókat igaz tölthetsz is le hozzá. Szóval akár írhatsz ajánlott végigjátszást a misszióidhoz? 😊
Nos akár ezt is megteheted 😊
Egyébként milyen géppel repülsz? "Ajánlatos" egybe beleszeretni és azzal megtanulni repülni, harcászkodni.
ahova telepítetted:/Ubisoft/Eagle Dynamics/Lock On/Doc/
(F10 a billen, nem repcsire gondolni 😊 )
A küldetés elõtt használjuk a térképet inkább, a küldetés alatt az MFD (HDD)-t használjuk tájékozódásra. Ott jelölve vannak a waypointok.
Ez nagyjából 2 külön szálon fut, nem? A "The Battle Sim" az "éles" verzió, a Black Shark / DCS meg a "polgári", amit Edéék oroszhonban úgymond "hobbiból" fejlesztenek.
Isten nem bottal, hanem VMware.
vagyis a duxfordiak is tehetnek errõl. Mostmár nem olyan durván látszik a DCS oldalán de aki még indulásakor látta,nézte az oldalt az anyit látott hogy The Figther Collection Engeine mittoménmi,stb. Teljes egészében magukat nyomták az angolok akkor mintha az övék lenne a játék
tlejesen,csak 1 "about the program" elnevezésû fülre kattintva döbbent rá az ember,hogy õk csak megbízók a játék fejlesztését meg gyakorlatilag az oroszok végzik. És szerintem,ha a duxfordiak a megbízók,õk adják a lét a fejlesztéshez(mellettünk,játékosok mellett) akkor sztem az õ akaratuk érvényesül.Volt vmi videointerjú 1 duxfordi
csávóklával,amikor ezt mondta ha jól emlékszem:"a repülõgépek felújítása mellett szimulátorok készítésével is foglalkozunk,van egy orosz fejlesztõcsapatUNK Moszkvában stb stb.."Tehát errõl nem csak az ED tehet szerintem,hanem a duxfordiak is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM