Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifejtenéd, hogy ezt most hogy érted?

Товарищ Путин

Huhh általában én csak read-only módban vagyok nem vagyok igazán az a nagy fórum-warrior, mert amit nem tudok annak utánanézek... De ez az utolsó fél oldal beszélgetés igazán nívósra sikerült! 😊

mikor jön már ki végre valami használható szim?

Товарищ Путин

nem tudom, én, ha repkedem, pont teszek rá, hogy a tornádón fityegõ raksink van e felirat, vagy a fékcsõ flexibilis fém bevonattal, vagy csak sima gumi. erre pont annyi szükség van, mint mesterséges légzést adni egy kupac szarnak. mi lenne, ha valóban arra fordítanák az idõt és az energiát, amire egy szimulátort használni akarnak az emberek?? pl AFM? meg a bugok megszüntetése.

amúgy meg nem tudom ki hogy van vele, de én baromira nem látom a teljesen más kódot.

miért érzem úgy, hogy át vagyunk verve, megvezetnek az új kód dumával és ezek úgy hazudnak, mint a vízfolyás? miért van az a gyanúm, hogy a tenger most is ott hullámzik a talajtextura alatt? kezd telelenni a tököm. kéne már valami új szimulátor, kéne már valami más.

Товарищ Путин

Nemtom feltûnt e de a játékban található összes modellt feltupírozzák a mai kornak megfelelõ szintre... Mérget vennék rá hogy ha nem csinálnák az lenne a baj miért ilyen elavult szar modelleket használ még mindig 2008 ban...

Az igazi indok pedig a sok vérpistike elûzése: a szimulátorhoz erõmû kell ez már eleve egy nagy rosta a köv pedig a relatíve bonyolultság ami a második rosta és így maradnak azok akinek el is fut a gépén meg szeretik is... (persze ez fasság de ettõl még nekem tetszik pont)
Boconadi
Igen nagyon szép, szép modell, szép a kép, szép a talaj, de most miért örüljek neki hogy van? Én nem azt várom, hogy a tornádó ájdíesz modelleket felcsírázzanak, amikkel mellesleg csak ai repül... Az energiájukat másra is fordíthatnák. szerintem.
Bucser
Szerintem semmi baj nincs ezzel.

Azért a 3 képen a földközeli repülés nem gyengén néz ki. és a 4. képen is igen meggyõzõ a táj.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Ilyenekkel 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Adam II
Milyenekkel?

Boconadi
de istenem, miért ilyenekkel kell foglalkozni? <#szomoru1>
Adam II
Az elsõrõl hirtelen azt hittem igazi gép.

Bucser
Jahh DCS Black Shark : Tornado. Kár, hogy nem lesz repülhetõ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DummyBoy
Hmmm ... a végigjáccás nem rossz ötlet, ha kijáccottam ízín, úgyis neki akarok állni hardon is <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sok uj nincs a black shark teren, ellenben csak orokli majd a lokon minden meglevo bugjat.

#ofp.hu@irknet

Boconadi
helló <#wave>
Siluro
Azért már erre se mernék mérget venni...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Hátt ezt Siluro te nézted be mert lesz.. Csak épp nem Lock On: BS hanem DCS: BS... De attól még lesz!

(majd egyszer a távoli jövõben talán)
Palinko
Nem idén hallottam róla hogy lesz, Itt pedig nem olvastam vissza ez most igazán nagyot ütött. Annyira nem érdekelt a BS én egy minden gomb használható cockpitet élveznék 😊 Persze nem kéne elkomplikálni csak épp lehessen nyomkodni 😊 Meg lehetne sok mindent fejleszteni, mik várhatóak a jövõben folytatás téren?
Siluro
Kicsit elnézted, nem lesz BS...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Palinko
Igen be lehet ott is állítani! (Egyébként hová tûntél msnrõl? 😊 még a buék van kiírva nállad)

Azokról a módokról röviden, tüzelési módok, a 4 esnél automatán beméri. A jármûvek, "díszek" a gép használja õket, Black Sharkot nemtom hogy adják ki, de abban állítólag lesz helikopter.
ha jól emlékszem van benne GOD-mód,és végtelen fegyver,illetve üzemanyag is.valahol az optionsban kell beálítani.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

OKs,kipróbálom.Gondoltam hogy hülye kérdés lesz ez a melyik gép a tuti dolog. :-)Jaa,meg van hajó,tank,helikopter ezekkel is lehet menni?A fenti számsorban mit jelentenek azok a "mód"-od?(BVR MÓD;VERT MÓD;BORE MÓD;HMTD MÓD;LONG MÓD;ATG MÓD stb)Bocsi a sok hülye kérdésért...
Boconadi
jah, meg god mód 😄😄😄
Palinko
Melyik gép a tuti? Ez kábé olyan mint, hogy melyik nõ a tuti? Nekem az F-15C jön be, szerintem próbálgasd még az elején vagy... Miért nem tudsz lõni? felsõ számsornál 4 essel célozz, az való neked egyenlõre de tanuld meg vannak oktató videók és mutatnak érdekes dolgokat ám 😊
Milyen géppel???Fogalmam sincs..Még csak ugy "repkedek"..A felszállás már elég jól megy, de a leszállás...Ti mint tapasztalt "piloták" melyik gép a tuti?A villámháborúban én miért nem tudok lõni?
ezt sem tudod?? de kis láma vagy

konzol majd IDDQDIDKFA_GIVMERPG és enter.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Boconadi
Nekem egy RPG-t adj amivel dogfight közben kabinból is tudok lõni! :-D
kéne csít a lokkonhoz. tudsz? erõs hajtómû, lopakodós test, lézerágyula meg atombomba.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Boconadi
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Reaper
Én az F10 ill. F11 nézeteket használom csak, elvégre ez egy szimulátor vagy mi! Igazad van, a kabin csak zavarja az embert!

Végigjátszás engem is érdekelne, mert a fõgonoszt nem bírom kinyírni!<#eplus2>

<#taps><#wilting>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

asd nmjfpa SAKJF ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Palinko
Történet híján végigjátszás sincs! Én F1 kamerából nézem, másképp nem is érdekes, F4 még jó elején leszállásnál amire rájöttem, hogy sokkal könnyebb kabinból, van ott még asszem F3 amivel jól lehet nézni a csíkokat 😊 meg F2 ha néha akarod keresgetni az ellenfelet, aki körülötted le akar vadászni 😊

A játék szépsége, hogy te szerkesztheted a missziókat igaz tölthetsz is le hozzá. Szóval akár írhatsz ajánlott végigjátszást a misszióidhoz? 😊
Nos akár ezt is megteheted 😊

Egyébként milyen géppel repülsz? "Ajánlatos" egybe beleszeretni és azzal megtanulni repülni, harcászkodni.
Végigjátszást tudtok ehhez a játékhoz?Ti melyik szemszögbõl nézitek a játékot?Mert ha bent ülök a gépben (müszereknél) akkor nem látok elöre.. :-(
Palinko
Nos akkor spórolták a papírt meg a festéket, de kézikönyv van a játékhoz, ahogy átfutottam elég jó, csak sajna angol, magyar nyelvû asszem még nem készült és nincs is készülõben. A játékkal kapcsolatos dokumentumokat itt találod:
ahova telepítetted:/Ubisoft/Eagle Dynamics/Lock On/Doc/
Eredeti a játékom, de sajna nem volt benne kézikönyv. :-(F10-et ki is próbálom..Köszönöm.
Palinko
Igen én még ajánlanám F10 et, persze fokozatosan késõbb el lehet hagyni de néha nagyon jó szolgálatot nyújt 😊
(F10 a billen, nem repcsire gondolni 😊 )
No meg kezdésnek érdemes lenne elolvasni egy kézikönyvet is amiben ugye minden alapvetõ billentyû parancs és még nagyon sok más okosság is megtalálható...
Siluro
Kivéve F-15, ott eltérnek bizonyos helyeken a billentyûzet parancsok.

A küldetés elõtt használjuk a térképet inkább, a küldetés alatt az MFD (HDD)-t használjuk tájékozódásra. Ott jelölve vannak a waypointok.

Oks!Köszi a kielégitõ választ..Ilyen hogy térkép amin esetleg megtudom nézni a repteret olyat nem találtam,ti hogy tájékozodtok?Jaa,és bocsi a kérdõjelek miatt.
Palinko
Csá! Vannak itt tõlem nagyobb szakik is de most én vagyok itt és tudom a válaszokat. Elõször is megkérnélek hogy kérdõjelbõl 1-et használj, úgy is megértsük. Magyarosításnak semmi értelme, szerintem nem is lesz normális, de semmi vész menni fog az nélkül is a játék! Itt találod a billentyûzet kiosztást és az orosz radar jeleket. Nem más-más gombok vannak, hanem, értelemszerûen ha nincs a gépben fékezõernyõ az nem fog kinyílni. Egyébként ezt leszámítva minden gépnél egyek a billek.
Sziasztok!Most találtam rá eme csodás játékra és elkéne a "szakik" segitsége...Van hozzá valahol normális magyarositás???Mert a magyaritas.hu-n az enyhén szólva hiányos...Megvan valahol valakinek hogy melyik gomb mit csinál???Minden repülönél más és másak a gombok vagy ugyan ugy funkciónálnak???Elég csak egyszer megszoknom hogy melyik betüvel mit csinálok???Elöre is köszönöm válaszotok..Üdv Baden
Ez most komoly? Nem, ugye? Csak elfelejtetted a mosolygós pokémonokat odarakni.
sure
Á, leesett, erre gondolsz, nos, rég néztem már feléjük, de ez a press release elég friss...

Ez nagyjából 2 külön szálon fut, nem? A "The Battle Sim" az "éles" verzió, a Black Shark / DCS meg a "polgári", amit Edéék oroszhonban úgymond "hobbiból" fejlesztenek.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem ED védésbõl akarom mondani,de szerintem a Fighter Collection Team
vagyis a duxfordiak is tehetnek errõl. Mostmár nem olyan durván látszik a DCS oldalán de aki még indulásakor látta,nézte az oldalt az anyit látott hogy The Figther Collection Engeine mittoménmi,stb. Teljes egészében magukat nyomták az angolok akkor mintha az övék lenne a játék
tlejesen,csak 1 "about the program" elnevezésû fülre kattintva döbbent rá az ember,hogy õk csak megbízók a játék fejlesztését meg gyakorlatilag az oroszok végzik. És szerintem,ha a duxfordiak a megbízók,õk adják a lét a fejlesztéshez(mellettünk,játékosok mellett) akkor sztem az õ akaratuk érvényesül.Volt vmi videointerjú 1 duxfordi
csávóklával,amikor ezt mondta ha jól emlékszem:"a repülõgépek felújítása mellett szimulátorok készítésével is foglalkozunk,van egy orosz fejlesztõcsapatUNK Moszkvában stb stb.."Tehát errõl nem csak az ED tehet szerintem,hanem a duxfordiak is.

álat... csak így egy "L"-el 😄 direkt... <#beka2>

ÁÁÁÁÁÁlat <#nevetes1><#nevetes1><#banplz><#taps><#taps>

LeonSilver
Ja.Pöbötü.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Asszem d vagy talán p lanyomása? Drag chute néven keresd a kézikönyvben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

joci011
a CONTROL+E az nem a katapult? én a fékernyõre gondoltam amit leszáláskor kell kinyitni

Szélmalom harc.. 😞