Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ahhoz jó, hogy több joga legyen a programnak, általában nem ugy van telepite a win, hogy alapbol rendszergazdaként vegye a felhasználót, hanem mint elsö felhasználó a rendszergazdán kivül.
Az öreg Modern Air combat nekem CD-n megvan és valamikor az FC-1 és Fc-2 is megvolt. (ehhez nem kell a DCS)
Sikerült fillérekért vennem egy használt példányt szükséges kulccsal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.03.06. 18:03:34
Isten nem bottal, hanem VMware.
Lehet, érdemes lenne először a supportjukat megkérdezni (a lockon.ru-n közvetlen email cím is van, a Links alatt)
A "sima" Lock-On kell hozzá, erre létezik valami registry hekk, hogy ne keresse.
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.03.06. 17:55:54
Isten nem bottal, hanem VMware.
A DCS mindenképp kell, ez annak egy modulja, de az alap DCS az ingyenes.
Vagy ez a starforce aktiválás, vagy hogy is hívták dolog már nem használható?
Ha valakinek van valami legális javaslata, ne tartsa magában.
DE sztem egyszeübb ha leszeded az ingyenes DCS worldot steamen vagy e-shopból és esetleg mellé megveszed most akciósan az FC3at és akkor mindig update lesz minden .
1. Hogyan tudunk hajókat megtámadni? Melyik géppel és melyik fegyverzettel álljunk neki? AGM-84A rakétával próbálkoztunk F18 gépen de nem sikerült célpontkén befogni a hajót.
2. Van-e mód arra, hogy F-14 Tomcat gépet drótozzunk be az FC2-be? Videót láttam róla a Yotube-on, de nem utalt arra, hogy a módot honnan tudnánk letölteni.
Az Extra Flyable Aircrafts mód segítségével jó pár plussz repülhető gépet kaptunk de a fiam teljesen odavan a Tomcat-ért. :-)
Utoljára szerkesztette: Pitbull32, 2016.12.02. 22:01:34
Régi szép idők, amikor alkonyatkor kaptunk riasztást, hogy ellenséges erők megszálltak egy város, négy desznajjal felszálltunk és szépen este lett, mire hazaértünk, utánunk meg csak lángoló maradványok 😊
Hát alkonyatkor lenyőgöző a látvány. :-)
Nagyon köszönöm!!
Ha a mission editor-ról van szó, akkor ott a bal oldali gombok közül, fentről a negyedik a briefing. Itt tudod átállitani az időpontot.
(elvileg, mert csak emlékezetből írok)
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A Lock on FC2-vel játszogatunk a fiammal. Már jó sok küldetést szerkesztettünk magunknak de minden esetben nappal volt. Van lehetőség alkonyatot, esti órákat vagy éjszakai módot is beállítani? Sajnos nem találtam a beállítást rá. Láttam olyat, hogy Start Time, de nem tudtam módosítani.
Előre is köszi.
Remélem lesz valami tippetek, hogy mit rontok el. 😊
eladóvá vált egy Lock On, Flaming Cliffs, és egy Black Shark. Mindegyik lemez karcmentes, egyben 2500ft-ért elvihető (csak Budapesten átvehető). Ha valakit érdekel, részletek privátban.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Hogy lehet cdds fájlokat létrehozni,hogy a ModMan-al telepíteni lehessen?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
E-shopban.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
repülsz zsu-23-asok lõnek le, ha magasan az"s-300"-asok. Így gagyi, nem?
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugye tudod, hogy FC2-höz is van patch? Ha patch megvolt, de azzal is probléma adódott, akkor máshol lehet a bibi, illetve továbbra is javaslom a World/FC3 párost. Bár a World sem leányálom idõnként, de jóval több lehetõség van benne, mint az azt megelõzõ verziókban.
Az X52-t sokan használják, érdeklõdj a World fórumban is, ott nagyobb az élet.
Felraktam a Flaming Cliffs2-t, de kidob kompatibilitási gondok miatt. A joy x52Pro, a gépem pedig elbírná a DCS World-öt is. Leszedem azt is, nagyon kipróbálnék az IL2 után egy modern combatot is.
A sima, alap Lock On játékkal szerintem ne pepecselj sokat, akkor már inkább a Flaming Cliffs 1 vagy 2, vagy ha a géped bírja, akkor DCS World és FC3. Joy problémára ötletem sincs, de ha pontosan leírod a probléma mikéntjét és a joyod típusát, nagyobb eséllyel kaphatsz érdemi választ.
Tegnap feltettem a Lock On-t, mint alapjátékot, meg egy v1.02-es patchet is. Viszont a Joyom nem úgy mûködik alatta, ahogy szeretném. Ha valaki el tduná nekem magyarázni, hogy mi kell még hozzá, rendkívül hálás lennék érte. Elõre is köszi.
Tegnap feltettem a Lock On-t, mint alapjátékot, meg egy v1.02-es patchet is. Viszont a Joyom nem úgy mûködik alatta, ahogy szeretném. Ha valaki el tduná nekem magyarázni, hogy mi kell még hozzá, rendkívül hálás lennék érte. Elõre is köszi.