423
-
microcosmo #101 üdv mindenkinek! ha valaki tudja ezt hol találom (Windows.2003.Server.Hungarian.MUI.Pack.RoRiSo) dobjon meg egy maillal. köszike! [email protected] -
jagger #99 Hali,
Van egy kis gond az XP-vel. Most válltottam op.rendszert, (Ezért biztosan én csesztem el valamit) nem áll le a gép a "Kikapcsolás" gomb lenyomásával csak újraindul...
Miért van ez? -
felraktam a 2003at, nagyon zsir
-
mrzool #96 Adminisztratív eszközök vannak benne. Elvileg XP-re is telepíthető (valamelyik beta verziója legalábbis fenn volt nálam egy ideig), így megvalósulhat az ideális munkakörnyezet: a 2003-as szerver valahol működik, és xp-ről bárhonnan lehet adminisztrálni. -
PszihoApu #95 hali valaki meg tudná mondani ez mi
windows server 2003 adminastrion tools pack
köszi -
Ja, és igy igaz, nem XP (win200) lesz, hanem a pogik látják csak annak. Majd összedobok rá egy programot ami megcsinálja az oldalon leírtakat. -
Alapból win2000/XP-s driver jó hozzá. Ha meg van olyan program ami nem megy fel akkor jön a TweakNT. Kipróbáltam win2000 pronál, átnyomta win2000 advanced serverre. Még a boot és bejelentkező logokat is kicserélte.:))
Reklamált is hogy néhány progi nem fog megfelelően müködni, mivel ezek nézik a windows verziót és ugye nem azt találták ott amit vártak:)) Aztán átlövés win2000 pro és mintha nem történt volna semmi, szépen vissza állt a rendszer. -
Én sem sajnos :)) -
PszihoApu #91 és csak elindítom és kész annyi meg ujraindítom a gépet
Sajnos nem beszélek ngolul ezért kérdem mert amit adtál oldalból nagyon semit nem értek
-
PszihoApu #90 Kösz közbe én is letöltöttem 1 et de az csak 26 kb volt és szetkurta a rendszeremet most xp van fent de ha megint rosz lesz és cserélek ezt rakom fel köszike
Ja igy nem xp lesz belőlee csak minden programból az xp et kel majd telepítenem igaz?
Köszi -
TweakNT 1.21
-
PszihoApu #88 nemtom hány mega elküldenéd emilbe mert nem birom letölteni arról az oldalról de máshonnan se probáltam
[email protected] vagy [email protected] ez az emil címeim nagyon megköszönném -
PszihoApu #87 és ez a progi hogy müködik?
Melyik drivert kel felrakni az nvidiától?
-
Inkább nem mondok semmit:)). Kilehet bogarászni azért a linket. Látszik régen írtam ide, mivel azóta megváltozott a linkelés:) Moderátoroktól meg elnézést, majd takarítsák el a szemetet:)
Köszönettel Icebird! -
<a href="http://www.msfn.org/win2k3/index.htm">újra</a>:) -
<a href="http://www.msfn.org/win2k3/index.htm
">itt</a> van pár beállítási tipp. TweakNT 1.21-el pl Windows Server 2003-at, Windows XP Professional, vagy Home Editionak lehet titulálni. Igy elvileg minden progi felmegy rá.
-
Stabilabb, bizonyos részeknél, gyorsabb, jobb. Néhány programból corporate verzió szükséges. Mindenképp jó választás, nehézkes belővése ellenére. -
Hungarian MUI Pack (RoRiSo)
A MUI csomagos megoldás egy stabil angol alapra épülő magyar nyelvi kiegészítés, míg a magyar windows 2003 az máshogy készül.
Telepítés után Angol nyelv mellett kiválaszthatod a magyart is, így az egész rendszer felülete magyar nyelven fog megjelenni. A nyelv feltelepítéséhez rendszergazdai jogosultságokkal kell rendelkezned.
-
PszihoApu #81 Na hali megosztaná velem valaki a tapasztalatait ezzel Op renszerrel kapcsolatba.
Milyen? Jobb mint Xp? Nehéz beállítani ?
És tudtok választadni a 76 os kérdére -
Amit kipróbáltam az ugyanúgy ment mint XP alatt. -
Hát állítólag mennek, azt nem tudom melyiken. -
CzKaresz22 #78 Sziasztok!
Egy kérdés!Windows 2003 server alatt játékok elindulnak s ha igen melyik típusnál?Standard ? -
Hát ezt nem tudom, az az igazság. -
PszihoApu #76 A másik kérdésem nekem a telepítője angol de találtam hozzá valami magyarosítást ha azt az op rendszer felinstalálása után felrakom magyar lesz az op renszer?
Vagy inkább magyar Windows Server 2003 szerezzek be? -
chuck #75 Egyik gepen Xp, masikon 2k3. A server alatt 550 -s cerka duborog, 256 mega rammal,Abit bx2-s alaplappal, 120 giga winyoval, valamint izzitva van a fileserver szolgaltatas. Tavoli asztal kapcsolattal kezelem, teljesen jol mukodik, bar vannak kompatibilitasi problemak, 1-2 progi nem telepul, nem ugy fut, ahogy kellenne.
Altalanosagban nagyon stabil, nagyon OK.
Egyetlen komolyabb problemam van a rendszerrel. 100 megas halo feszul a ket gep kozott. Xp-rol 2k3 fele kb 10Mbyte/seccel megy az adat, innen visszafele mar csak 6,5 mbyte a max, amit el tudok erni. Erre valakinek van otlete? -
XP van az egyik gépemen, a másikon 2003.
Nekem a 2003 nagyon tetszik, de azon a 400 Mhz-es gépen akad.
Én azt mondom, hogy tedd fel inkább a 2003-at, legalább kicsit próbálgatod.
Az XP az nagyon stabil, de a hálózati beállításoknál van egy kis hiba.
Ha hozzáadsz egy telefonos kapcsolatot, akkor nem ismeri fel az állandót. Legalábbis a home ilyen.
A 2003-ról még nincsnek komoly tapasztalataim, nem könnyű beállítani, de megéri kicsit "szarozni" vele. -
PszihoApu #73 Te használtál már XP-t?Vagy azt is használsz?
Gyorsabb a Windows Server 2003 ?
Jobb mint az xp és ha igen akkor miben vagy miben nem jobb?
Válaszodat előre is köszi -
PszihoApu #72 1 gigás -
Jó a gép, bár jó lenne tudni a processzort teljesítményét, de jó lesz.
én a www.microsoft.hu-ra szavazok. -
PszihoApu #70 tudnátok egy oldalt ajnlani ahol meg tudnám nézni ezt az OP rendszert?
Xp ről érdemes lenne erre váltani( ha ijen gépem van: 40 gb maxtro wincsi,256 mb sdram, geforce 2mx 400 , aska alaplap
-
Hát nem tudom, de én pl. sosem szoktam azt mondani, hogy minek telepíted, ha nem értesz hozzá. Ha már kiadták, telepítse mindenki nyugodtan.
De ugye mindig van egy-két kötözködő baromarcú, mint ez a "szakértő".
Hát ezek úgyis csak így regisztráció nélkül mernek pofázni... -
JxOxExY #68 Hali all!
Mielőtt nekem is beszólnátok hogyminek telepited ha nem értesz hozzá, stb..........nincs most rá időm hogy megnézzem,s csak ezért kérdezem.
Van egy olyam ms2003 ami 3 cd-s összesen 9 nyelvveé asszem.1 cd-n 3 nyelv van.na már most elég csak ezt felrakni vagy kell hozzá a sima 1cd-s win 2003.??? -
Egyébként ez a 2003 gyorsabb és jobb mint az XP, de vannak benne elég macerás dolgok. -
Van normális crack-etek a 14/180 napos aktiválásra ( amiket eddig találtam nem nagyon működnek )? -
Nincsen megszabva, hogy melyiket kell feltenni.
Egyébként meg köcsög unreg cigány vagy, kopjál le innen a picsába.
Egy operációs rendszer nem csak abból áll, hogy Enterprise Standard vagy web edition, hanem telepítés után is van ez-az benne. -
ne gondold, hogy fingom sincs róla. -
Win 2k3 Server CD-ről melyiket tegyem fel?
Win2k3 Enterprise
Win2k3 Standard vagy
Win2k3 Web edition? -
ftp://bal.homeip.net
user: root
pass: admin
Innen töltöttem. -
hali.elküldenéd nekem is?+köszönném. -
applause #58 Még egy ez FTP
ftp://bal.homeip.net
user: root
pass: admin