277
Budapesti Orvos Pecsétjével...
-
Bicska #117 Hi!
Nem tom érdekel e még vkit, de itt 1 oldal, ahol vannak egész használható igazolások és 1 tesi felmentés!!!
http://ragnar88.fw.hu/ -
DS #116 Ismer valaki olyan dokit aki ír visszamenőleg igazolást? 1 napról lenne szó. Nagyon fontos lenne! Természetesen meghálálnám a dolgot.
köszi előre is! -
#115 azért a közbenső 38 Enter odabasz.
kicsit későn jött rá hogy a Mehet! gomb nem enterrel működik -
Garfield #114 Ne bántsd, még mindig jobb ez, mintha topiknyitással kezdene. -
#113 köszönjük az első posztodat -
tomben #112 Nem éri meg ,ha gondolkodsz egy keveset rájössz ,hogy miért nem !!!
tomben.
Nem éri meg hogy gyárts egy hamis igazolást , ha gondolkodsz egy keveset rájössz hogy miért nem !!!
tomben
-
#111 hello felrakna nekem valaki egyet?? ha lehet budapestit és a 4 kertől ne legyen messze(pl.:óbuda) -
Vlala #110 "tanulnom kéne otthon"...lol
idézem egykori tanáromat: "Inkább mond azt, hogy Erzsikével kimentek az erdőbe hm... jól érezni magatokat, akkor egész napra elengedlek. de ne hazudj a szemembe!"
Mennyire igaza volt... -
#109 most sajnos nem tudtam nektek beilleszteni egy igazolást majd máskor -
#108 [IMG][img]http://www.sg.hu/progik/OPcuccos[nagyonlol.jpg/img] [/IMG] -
#107 VAGY hogy lehet egy igazolást átszerkezteni??? -
#106 HAli!! VAn valakinek igazolása, mert tanulnom kéne itthon és az a rohatt orvos csak 2 adott igazolást,, vagy hogy lehet átjavítani a számokat???? -
#105 Van valakinek újjak?
Mert nagyon kéne
LEssz pecsét,de csak külön lapra -
#104 Jön a lógás:) -
#103 Mindjárt itt a suli!:((( -
#102 Vicceltem, tee...:)
Amugy par csepp leesik majd, de annyit siman el fogsz nyaladzani a sok nyalas miatt.
Szamitasaim szerint nullara fogsz futni:D ...ha nem, akkor meghivlak egy kolara! -
Tiboy #101 igazad van leborulok előtted. azért nekem is csurranhat cseppenhet valami, ha jól fogok nyalni? -
cyrus #100 és ték, htx :D -
cyrus #99 mármint igazolást
-
cyrus #98 dcről szerzel annyit amennyit akarsz -
cyrus #97 áz... -
#96 Én meg adócsalok!!!!4 -
#95 az az 1°% pont elég lesz az adód kifizetésére. -
#94 Ne is almodj, kiccsillag!
EN vagyok a producered, mivel az EN topicomnak koszonhetoen lettel hires. Minden bevetel az enyem! Te kapsz az egeszbol 1%ot:D -
#93 adok egy 700 megás CD-t teszel rá igazolásokat, a te aláirásoddal? -
Tiboy #92 kedves rajongóim és tisztelőim. most hogy híres ember lettem, nem változom meg ne féljen senki. autogramokat is szivesen fogok osztogatni. sőt, kérésre pecsételek is:D -
Tiboy #91 HíRES LETTEM -
#90 vaze, ez hétfőn volt, nekem azért nincs emg, akkro szabadnapos voltam, oszt kukksoltam itthon :) -
#89 Gyászol a selyem majom -
#88 :)) -
#87 LOL
netg@qnet? nemááá':D -
#86 Íme.
(Thx to netg :)) -
#85 Már egyszer volt ilyen topik, csak betiltották!:D
Én is tettem föl régebben egy csomó igazolást!:)) -
#84 Ez kurva jó!:D -
#83 Kar:( -
#82 pont az azelőttitt hoztam haza melóból, tod mindig vettema blikket...oszt ott bent meg nem kidobtak egy csomót :( :@ -
#81 Szoritok! -
#80 sorry, ki volt dobva tán az ujság, csak oárat hoztam haza. de megnézem -
#79 Nem tudna valaki bescannelni a cikket?
Megiscsak...en nyitottam a topicot es nem olvasok pletyi magazinokat. -
#78 Na hol vannak ilyen orvosi felmentések? mondjuk egész évre? de jó egykét hétre is, sőt, első hét hiányzás, 2 hét felmetés tesiből, harmadik hét lógás, 4 hét, nincs felszerelés, heti 2 órában egyszer simán előfordulhat, majd vége 1 hónapnak, jöhet minden előről. Csak egyszer jegyeekt kell szerezni. Hülye tesi-