277
Budapesti Orvos Pecsétjével...
-
Szánalom topic a köbön... -
Léccike #196 Ha lehet több félét.Még1szer köszönöm!!!! -
Léccike #195 Sziasztok!!!Légyszi küldjetek nekem Orvosi Igazolást!Nagyon Nagyon Gyorsan kellene,mert legkésőbb keddre vinnem kell :S
Volt nekem is,csak sokeszü tesóm letörölte :(((( és már itthon vagyok 1 hete :S
Előre is nagyon nagyon köszönöm!!!!
E-mail címem: [email protected] -
sirko #194 hali, nagyon kene egy igazolas... [email protected] mail pls :) -
Ez most miasz@r? E-mailen lehet küldözgetni az orvosi igazolást??
Ezek nem lógósak, táposok...
-
Phat Smoker #192 mennyi lógós egy rakáson! ;-) -
dorinababa #191 Sziasztok nekem is orvosi igazolás kellene! Léccike valaki küldjön! Email cimem: [email protected]
Vagy ha úgy gyorsabb és nektek is jobb akkor msn-en is megtaláltok!
Msn címem: [email protected]
Előre is naon naon szépen köszönöm!
-
gellimaci #190 sziasztok egy orvosi igazolás kéne de ha lehet akkor nagyon gyorsan mert be kéne vinnem holnapra mert azonnal kirúgnak letszi küldjetek előre is köszönöm a címem: [email protected] 

-
Szacsy #189 Vki küldjön már nekem igazolásokat meg pecséteket.előre is köszi E-mail:[email protected] -
COOLancs #188 Hello! Vki nem tudna küldeni egy orvosi igazolást, húsbavágóan fontos lenne, mindegy hogy milyen (na jó, azért állatorvosi ne legyen
), tőlem akár Dr Kvasztics Fedor pecsétje is lehet rajta , úgyse nézik meg(remélem), az sem baj ha ki van töltve. Előre is köszi!
címem: [email protected] -
GVG #187 lol törd el a lábad és kapsz igazit az orvostól:) -
PeeVee #186 sziasztok!
nekem tesiből kéne egy féléves felmentés, mondjuk asztma miatt...
tud vki küldeni? [email protected] -
Kaolla #185 hello valaki tudna 1 hetes orvosi iagzolást küldeni?
nagyon jól jönne ^^
[email protected] a címem
előre is köszi annak aki küld =)
-
Hali! Ha tud valaki, légyszives küldjön nekem valami Orvosi igazolást a következő címre:
[email protected]!
Előre is köszi! -
Puuszedli #183 hello.ha vki tudna, akkor küldjön már nekem Orvosi igazolást. [email protected] email címre. előre is köszíí. pus mindenkinek* -
master278 #182 Helló. Légyszíves küldjetek egy igazolást a [email protected] címre.Nagyon fontos!!!! köszi -
happystudent #181 Szia Tibi!
Nekem kellene egy igazolás? Áll még az ajánlatod? email cimem: [email protected] Köszi -
Tibor016 #180 Nekem van rendes igazolásom akinek kell elküldhetem msn cim [email protected] -
végvár #179 Szeretnék érdeklődni,hogy tud-e valaki szerezni sportorvosi igazolást,sportorvosi pecséttel(téglalap alakú)!!
Ha esetleg tud valaki segíteni,akkor kérem írjon nekem a [email protected] e-mail címre!!( Sürgős lenne )
Előre is köszönöm!
Végvár -
végvár #178 Sziasztok! -
jár még ide valaki?
ha esetleg vki igen nagyon megköszönném ha eljutatnának nekem egy orvosi igazolást.mert nem tudom hogy néz ki pontosan.1 napról lenne szó.
itt a címem: [email protected]
-
Sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kérni... Szeretném megtudni, hogy mitöl orvosi diagnozis az orvosi diagnózis...Vagyis mik a pontos formai és tartalmi kritériumok! :-P Ha valaki tudja, kérem (ha van ilyen link a neten, ami ezt a temat targyalja)küldjön linket, vagy irja meg nekem a valaszt...Mindenkepp privatban szoljatok! :-|
Köszönöm! -
oszt.társamat hamis igazolások miatt baszták ki...de azért csak próbálkozzatok,majd megszíjjátok -
Viboca #174 Hello! Ide is lehetne egyet köldeni, mert nekem is igen-igen fontos lenne! Előre is köcce... [email protected] -
Angelwing #173 Nekem is küldjön valaki lééégyszi. ide: [email protected]
-
Soma92 #172 halljátok vki nem tud felrakni a ide 1 orvosi igazolást nagyon fontos lenne és ha lehet akkor erdetit!!!!!!!!!kösziiiiii lécciiiiiiiiiii
-
GVG #171 szvsz sebészi kezeket igényel a dolgo enyhén :/
fax kivan vele, mindenki kéri itt
nekem is küldjetek már egyet:D
[email protected] -
Natashababy #170 tudna küldeni nekem is valaki egy igazolást erre a cimre :[email protected]? naggyon naggyon hálás lennék! élet-halál kérdés:) előre is köszönöm -
GVG #169 sok lógós xD
a pecsét a legnehezebb és szivatósabb rész
nem tudja valaki hol lehet anoním csináltatni egyet? :D
(valószínüleg évvége felé elköltözünk, ott más orvos lesz a körzeti--össze kell majd haverkodni:D) -
GVG #168 szvsz most készül photoshoppal nálam egy, de ezen a pecsét nem udom, hogy a te körzeted-e:S -
Attila07 #167 tudna vki küldeni igazolást a [email protected]? Előre is köszönöm -
kisviku #166 Az OEP honlapján nem fogod megtudni,de a kórházakban a zárójelentésben feltüntetik. -
lamyra #165 Tudna nekem vki igazolást küldeni a [email protected]? Az érettségim múlik rajta! KÉREK VALAKIT SEGITSEN!!! NAGYON hálás lennék. -
Senki nem tudja a kérdésemre a választ?
1-el lentebb. -
Sziasztok!
Segítsetek!
Meg szeretném tudni, hogy az én korházi és egyéb vizsgálataim mibe kerültek, és ezekkel lenne összefüggésben a kérdésem. Hol tudom meg nézni??? Az oep honlapján regisztráltam magam de sehol nem találom, azt az oldalt ahol ezt meg tudom nézni. Segítsetek.
Köszönöm
-
én is szoktam lógni:) utolsó órákról nem mindig de egész sűrün het 1x kb. de nem szokta beírni hiányzónak..
de nem vok hülye hogy az egész napot az uccán töltsem.. -
amuyg meg szánalmas hogy lógsz a suliból és nem mész el utána orvoshoz..... -
itt mindenki cska igazolást kér???
nekem nemigen kell:) Ampu orvos amikor nem megyek sulibe ő igazolja:P -
Egyszarvúcska #159 Tudna nekem is valaki igazolást küldeni? Igazából csak 2 napot kéne igazolni....Lusta voltam elmenni dokihoz, mot meg már szívás, mert nincs több szülői igazolásom....
Előre is köszi: [email protected] -
sraaac #158 üdvözlet sürgősen kéne orvosi igazolás lehetőleg többféle kikéne mentenem haverjaimat, kis buták én inkább elmegyek orvoshoz úgyis ki ír. Légyszi küldjetek! Előre is köszi
[email protected]