36837
-
Hali.Van egy kérdésem ,egy 2GHZ-es celeroncsot akarnék húzni,De a BIOS-ban
Locked van az állításnál és nem tudok állítani semmit.Mi a megoldás?THX -
oks thx -
zoolee #33113 Hát, az most tök mind1...
Ha a hűtő nem bír annyi hőt elvezetni, akkor fújhatod rá a paddal a levegőt..Nem sokat ér...
És mondom.Ott minden fesz ki van számolva..Adapter is csak anyit ad amennyi kell. -
van hütöpadom -
zoolee #33111 Az meg a másik... -
zoolee #33110 #33108 -
thx a gyors választ
esetleg nincs winfos alatt futo vidkari tuningolo? -
Meg szerintem ott a melegdés is problémás lenne. -
zoolee #33107 Lap-top ot nem igazán lehet húzni...
Ott sokkal kötöttebb minden...
És nem is akarok hülyeséget mondani, mert nem értek a lap-top okhoz..
Menj be bioba, és nézz körül. -
laptopomon hogy tom ezt megoldani? a konfigom az aláriásban -
zoolee #33105 Fölmész 10. re, viszed a gépet.Fogod, rákötsz a procira 36 méter spárgát, majd leengeged a föld ig, majd felhúzd:D 

Amúgy, menj be a biosba, és keresd meg azt a menüt ahol a frekik vannak, ott kezd el 5-10 esével feljebb tolni az FSB-t .Mentsed el, menj be a winfosba, és teszteld a procit orthossal,prime95 tel 3d markkal.
Ha stabil akkor ok...Menj vissza biosba, emeld tobávbb az FSB-t
200-300 MHZ néknt tesztelj hosszabb ideig...10-20 perc.
És amikor elérted a lkívánt órajelet, pl 2,8 30 GHZ akkor tesztelj 1-2-3 órát orthossal.
Ha véletlen nem indulna agép, akkor nyomj egy cmos cleart, és ha nátor vagy adj a brocinak egy kis + feszt..a leg kissebb egységnyit ..0,02 v.Ha pedíg ez se segít, akkor sajna ott vannak a vége a tuningnak, mert a ramok nem bírják:S Ilyenhor esetleg visszavehetsz a FSB:Dram ratio bol, és mehet tovább a proci. -
Miskolc88 #33104 de hogy kell?
xD
láma vagyok -
Mé' ne lehetne? -
Miskolc88 #33102 Hello
ilyen a procim :Intel core 2 duo 2.0ghz
lehet rajta huzni vhogy fejjebb? -
Solt #33101 Nem, nincs benne minden, pl "Peci" sincs! :) Ráadásul felírtam azt a beállítást amivel az előző bios-nál jó volt a hőmérséklet, de ugyanezt nem tudom itt beállítani, de, ha mondjuk a "Peci" nem is számít, ezzel a bios-al, akkor is melegszik, és szeretném kipróbálni, hogy, ha a másikat visszateszem mi a szitu! Lehet, hogy most azzal sem lesz jó, de legalább, akkor tudom, és léphetek tovább! :) CMOS clear megvolt! :) -
Benne van minden beállítás, esetleg csak te nem találod.
ASUS-nak a legutóbbi BIOS-ai nagyon jól sikerültek.
Próbáltad már a CMOS clear-t? -
Solt #33099 Ha a bios cpu config beállítástól függően váltakozik a hőmérséklet,(10-15fokot!!) akkor valószínü, hogy a szenzornak semmi baja! Tuti, hogy többet kap mint kéne, csak fogalmam sincs, hogy miért! Az új biosban nincsenek meg azok a beállítások, amik a régebbiben igen, ezért akarom visszarakni. -
Egyébként felesleges visszarakni a régi BIOS-t.
Miért zavar, hogy meleg a proci? Lehet, hogy csak szar a szenzor.
Tapintsd meg kézzel, hogy meleg e. -
Solt #33097 hát szívok továbbra is... pendrive-ról sem engedi a downgrade-et! csak dos alól menne, de mivel az nincs... még egy indítólemezt sem tudok csinálni, mivel ugye nincs A meghajtó! :D valaki küldhetne egy command.com, egy autoexec.bat, és egy config.sys fájlt! :))))) -
:D végülis nem olyan nagy dolog hisz már gyártanak bögremelegítős usb hubot is :D -
Solt #33095 Jó renben, meggyőztetek!! Veszek egy ilyen bigyót, addig meg sütögetem tovább a cpu-m, ezzel a bios-al! :D -
Solt #33094 tőlem lehet 1 forint is, eddig nem kellett! :D -
512 MB-os pendrive 1000 Ft.
Annyit megér. -

3000ft egy jo 1gb-s toshiba....
-
nahaggyá' má'...
:D
-
Solt #33090 na igen, de pendrive-om sincs! :D levagyok maradva... öreg vagyok én már! :D -
A lényeg: pendrive-ról is működik a bios recovery, mindössze rámásolod a kérdéses biost, és (azt hiszem bekapcs előtt csatlakoztatva) máris flashali az eredetit (böngésztem kicsid a lapod manualjában :) -
Solt #33088 ???????????????????????? -
na ne m tud senki segícteni? jahh és ha kéne mégeccer a gép akk aláirásomba -
Hülyeségeket ne állíts.
Én mindin pendrive-ról frissítek BIOS-t és C meghajtónak ismeri fel az EZ Flash -
Solt #33085 Na ez jó ötlet! :D Ki is próbálom, ha bejön jövök egy sörrel! :D -
A gyári cd-n is van bios recovery... Állítsd be hogy a cd olvasó legyen az 1 számú boot eszköz és tedd be a cd-t és reboot... -
Solt #33083 Azt írja, hogy próbáljam dos-módból, de ahhoz meg A meghajtó kell! :D -
Solt #33082 Nekem az Asus nem engedi... van egy downgrade opció, kipipálom, de így sem engedi! -
Mivan??
Csak azért hitetlenkedek, mert itt a gigás I-biossal össze-vissza lehet pakolgatni a BIOS verziókat...
-
Solt #33080 Igen! Kiírja, hogy régebbi az a bios amit fel akarok tenni, ezért menjek a p....a! :D -
Kijelölöd a régebbi bios file-t és nem írja felül? -
Solt #33078 Az Asus Ez flesh, csak A meghajtóról boot-ol,(nekem nincs) az Asus Update-el pedig visszafelé nem lehet "updatelni"! :D -
Most mi a problem? :) Töltsd le a régi biost és flash... -
Solt #33076 A #33051-ben van minden nyűgöm leírva! :)