36836
-
#1409 Nem tudom!
16x antiso, 4x AA, 1024x768 minden very high-on Far Cry-ban és nem szaggat! -
#1408 Hol tudom megnézni, hogy a videókari auto overclock-ja mennyire húzza a karit?
Mert Aida32-ben az alap frekit írja ki, és csak game alatt húzza magától, ott meg nem tudom megnézni, hogy mennyin megy!
Milyen a 9800Pro, szaggatnak a game-ek? -
#1407 Az a jó ha halk! :)
Hen-Tes csinálta. -
#1406 Persze, hogy van, de mind1, nekem így is tök jó, és ami a legfontosabb, hogy nagyon halk, és ráadásul a Far Cry gyönyörűen fut rajta...
Jó az új nick animációd! -
#1405 Van rajta venti? -
#1404 Cső!
Megjöttek a Zalmanjaim...
Leteszteltem 3DMark03 340-el, Exe átnevezve, és 52 valahányas forceware-ral, és így kaptam 3605 pontot 650/450-es beállítással!
Bazz, a gyári hűtővel több lett... -
Pontius #1403 Nemtom de nálam 2*256 ami 462-n megy ér el 4800-at, és 1500-at PAT nélkül -
Pontius #1402 Gef3 FOREVER! -
#1401 Szerintetek azok reális értékek, hogy 460Mhz-es rammal az AIDA32-n olvasásnál: 5009-et, és írásnál: 1774-et érek el?
A 4db külön memória egység miatt van ez, hogy ilyen kevés? -
#1400 Hát, nem is tudom, hogy biztonságosak-e ezek a házilag barkácsolt vízhűtések!
A boltban kapható igaz, hogy drága, de abban jobban megbíznék, mint egy sufni vízhűtőben!
Egyelőre megeléxem a léghűtéssel, és majd később beruházok valami új hűtési megoldásra...
Egyébként már tök fölösleges húznom a cuccokat, így is simán elfutnak rajta a hétköznapi progik, játékok, stb.
A videókarira ráteszem az új zalmant, amit remélhetőleg holnapra meghoznak, és még azt maxra felhúzom, és egy ideig elvegetálok ezzel a konfiggal.
Mondjuk majd kőne egy új VGA, de még az is ráér egy fél évig! -
#1399 jah, az egy nagyon jól eltalált kártya volt. Érdemes volt befektetni.
Nekem még a Gef3Ti200 tartotta nagyon jól az árát. -
#1398 Ja, az FX széria bukása után nem is csodálom. Bár ha jobban belegondolok a 9500 pro-knak is megmaradt volna az ára, ha lehetne azokat kapni... -
#1397 Tény ami tény hogy házi barkács de úgyan az mint amit a boltban megveszed 30-40-ért. Haver pl a vízhűtésben a vízpumpája a szobakútban lévő kispumpát használja és a 2500 bartonja 2,3Ghz-en megy valami 40 fokon, és baromi csendes. -
#1396 10 rongyból vízhűtés? én 30-40 ezerért látom az árlistában...
ja hogy ti unatkozó műegytemistákkal készíttetitek?
de... ez nem lesz olyan? olyan szar? -
#1395 A ram időzítés csak akkor értelmes, ha az adott freki mellett tudod alacsonyabbra tenni. Pl. nekem gyorsabb 400Mhz-en 8-3-3-3 beállításokkal, mint 376Mhz-en 6-2-2-2 esetén...
Szóval inkább magasabb freki, mint alacsonyabb időzítés... -
#1394 Hali!
Szerintem ha te ennyire húzni akarod a vasad akkor felejsd el a léghűtést mert nem igazán jó ha maxot akarsz. Mondjuk vízhűtés vagy gáz hűtés már sokkal nyerőbb. Nem tom mennyire vagy benne a témában , de neked inkább vizhűtás ajánlom mert max 10 000Ft-ból meg van. Sokkal csendesebb és jobb a hűtés amit nem csak a procira de vgara és az alaplapi chipre is rátudod tenni. Olvastom olyat hogy 9800 vga-t 450-re húzták sima vizhűtéssel ami már jóval az 9800 Xt felett van. Nekem majd 1 gáz hűtés lesz csak még sajna nincs kész. -30 fok a hűtése és 5 000Ft forintomba került kb ennyi 1 szakadt használt hűtő. Csak sajna a proci másik oldalán melegiteni kéne és erre még nincs jó megoldás mind1 majd kész lesz egyszer . -
#1393 Láttad, hogy a TI 4200-as a mistralnál 31 rongy?
Elment az eszük ezeknek!
Mindenhol ennyi. Plussz áfa. Két éve is pont ennyi volt. Elmondhatjuk tehát, hogy valóban sikerült akkor egy komolyan értékálló befektetést eszközölnöm a megvásárlásával. -
#1392 Jaja!
Mivel a cas2 gyorsabb, mint a cas3... -
#1391 460-on lasabb volt, mert szinkronban ment? Ez érdekes... -
#1390 Most 400, mert 460-on lassab volt, mert szinkronban futott az FSB-vel... -
#1389 Ez igaz, de ha nem hajtod szinkronban az FSB-vel akkor sokkal lasabb...(legalábbis AMD-nél ez a tapasztalatom...)
Az FSB-d 400 vagy 460Mhz? -
#1388 Ja 400-as a ram, de aszongyák, ha alacsonyak az idözítések, akkor jobban teljesít a cas2-es 400Mhz-es ram, mint a cas3-as 460-as...
Nem tom, hogy ez igaz-e? -
#1387 Ehez sajna nem értek, de feszt nem kell emelni a ramon?
Látom te a maximumot akarod kipréselni mindenedből...
Meg én az időzitésekhez sem értek...
Beállítottam úgy hogy minden szám kettő, az utolsó meg hat...
A tesztelő progi ment órákig hiba nélkül, és ígyhagytam végül...
De a te ramod 400-as alapból?
És az FSB-vel párhuzamosan akarod hajtani?
CSak egy tipp, de ha az időzitést nem állítod annyira durvára, sztem többet bír a ramis tuningban, de nem tom sajna... -
#1386 Szerinted, mit kéne még emeljek, hogy a CAS2 3 3 6 4-en lévő 392Mhz-es ramot felnyomjam 460-ra?
Ha alap frekire veszem a proci sebességét, akkor sem tudom Cas2 2 2 6 4-re rakni a ram időzítést!
Te mit mondasz? -
#1385 A gond csak az hogy a karesz sulinetes, és nem tudom hogy van e rá egyáltalán garancia!
Ha nincs akkor elég nagy a gáz...
Majd holnap fölhívom a fószert aki a nepper volt, hátha ezt is elfelejtette elküldeni mint a számlát!
Csak a számlával lehet visszaigényelni a lét, de a faszi csak nem akarta odaadni, végül fölmentünk a lakására... -
#1384 -
#1383 Á, én a többet ésszel mint erővel elv híve vagyok, így inkább mielőtt a gari lejárna kinyírom a hűtőjét, aztán megsütögetem egy kicsit...:)
1.verzió: kapok még 1 ilyet (MSI FX5600), még 1 év garival, és azt majd kituningolom úgy mint te hogy azért még használható legyen!
Aztán mikor már nem árulnak FX5600at akkor visszaalakítom eredetivé és megsüöm ezt is!
Akkor már 40ropi értékében kell hogy adjanak vmit, és egy fillér ráköltése nélkül megvan az új kártyám...
2.verzió: már az első kárty kifingatása után ha mázlim van 40 ropi értékben kapok vmi jobbat... -
#1382 Közel volt hozzá, de beljebb nyomtam a ventit, ezért beakadt az alatt lévő slotba, így fölfele feszült, de legalább stabil volt. -
#1381 Az igen! Nemszakadt ki a slotból a kátrtyád, jó nehéz lehetett, teli bordával meg egy állat hűtővel! -
#1380 Mi van, nem tudod elviselni, ha valaki nem olyan antioverclocker mint te?!
És egyébként is ez egy tuning topik, és ezekkel a beszólásaiddal, csak magadat égeted le itt!
Látszik, hogy neked nincsenek saját elveid, csak azt szajkózod amit a többiek, és azért is szólod le az Nvidia FX-et, mert mások is ezt írják, és nem azért, mert tapasztaltad!
Takarodjál inkább vissza a Tapsi Hapsi fórumodba, és maradjál a szinteden, bár az már neked integrált áramkör szerintem...
Ja és megköszönném, ha nem rontanád tovább a topikot az ilyen idióta megjegyzéseiddel!!! -
BBking #1379 Jó sok hűtés tegyél ám rá,ne hogy leégjél,bár már min1. -
BBking #1378 Te nem is ember vagy,hanem CyboRg.Az agyad helyén is Nvidia FX van. -
#1377 Szerintem, + te vagy a beteg, és, ha nem tettszik, akkó' húzzá másik topikba, bazzeg!!!
Egyébként is ki vagy te, hogy csak úgy beugassál nekem, és kritizáld a GF Fx, és ezt a topikot!
Szopd le a hűtőbordámat, te kis ! -
BBking #1376 Te tényleg beteg vagy.Nem baj,ez a topic pont neked való,ja meg a GF-FX is. -
#1375 Ez alapján készült, plusz még kiegészítettem én is:
Ti 4200-as tuning -
#1374 Na kb így nézett ki a karim:
-
#1373 Narancs!
Miért nem csinálsz te is egy konfig-os aláírást, a régi helyett?! -
#1372 Te is csinálsz egyet? -
#1371 Cpu hűtőt szétdarabolva. -
#1370 A memóriára milyen hűtést tettél?
Bolti bordát vagy régi cpu hűtőt tettél rá? Vagy mit?