Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Töltsük le az internetet!
www.smart-bus.hu
Egyébként énis úgy gondolom, hogy ilyen 10k magasságában nem érdemes léghûtõt venni!!!
4-5k környékén ott van a TX vagy a freezer.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Bérbe vehet? reklámfelület...
Van egy 7600gs-em, sajnos ddr2-es ramokkal, és ráadásul a ratyi Asus passzív hûtéssel. Alapból 400/400-as az órajele. Atitoolal ezt máskor próbaképp már feltoltem 540/440-re, és hiba nélkül üzemelt is, de 70 fokos volt, és nem akartam úgyhagyni. De most kaptam egy rendszerhûtõt, amit a videókártyára irányítottam, így 60 foknál nem megy feljebb terhelés alatt. Ígyhagyhatom abban a tudatban, hogy nem fog túlmelegedni? Csak 3d-ben húzom az órajelet, 2d-ben marad gyári, és úgy 45 fok körül van idle állapotban. Jóez így?
http://flickr.com/photos/zolika90/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Everest stabilitástesztje 2 perc után:
CPU 49 C
Core 1-2 ~45 C
Alaplap: 41 C
CPU: 37-39 C
CPU Core1-2: 30 C
Hát ez van alapjáraton, házkipakolva, oldala leszedve. Asszem újrapasztázás lesz a vége.
De most kérném,h ogy térjünk vissza a processzoromhoz, mert nagyon meg kéne tudni, hogy jól mér-e az everest.
és ne vibráljon be a 3 tányéros HDD-tõl és nyelje el a zajokat
stb. stb.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tényleg, everesten kívül tudtok ajánlani valami másik jó hõmérõ progit?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
everest általi hõfokok
Bérbe vehet? reklámfelület...
#32685 Jó kérdés 😊 Ha miden igaz 2300 a max fordulatszám, én meg soha nem nyúltam hozzá állítgatni, szóval gondolom én annyi.