Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Occsó kínají! XD<#idiota><#idiota>

fsgh
nekem meg crosair...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nekem chieftech .😄

<#hehe>

hair007
lol mi?

hair007
Magyarországon emberek 79% ának codegen tápja van

KILLER2
Köszi. Bár kicsit sós volt, de hagymával ehetõ xD

Töltsük le az internetet!

Egészségedre.

KILLER2
Ja, finom volt xD

Mér megetted?<#idiota><#gonosz1>

KILLER2
Má tudjuk, valószínûleg nagyon nincs paszta a hûtõ és a processzor között, holnap megyek, azt veszek is és átkenem a kicsikét.

<#wow2>Akkor te valamit elqrsz! Nekem egy e6550 gyári hûtõvel, gyári pasztával alapon 29-30 °.Igaz, egy 8 centis venti tolja be a levegõt és 1 ki szívje+a táp is szívja.

Ebben az esetben megint tanultam valamit! 😊 Az tény, hogy én nem kentem rá semmit! 😊)

www.smart-bus.hu

KILLER2
Hûtõpasztából milyet érdemes venni és milyen árban?

mycso
Ja és akkor 8k-ért van egy blokkja.... (már csak, csövek, pumpa, radiátor, stb... kell)

Egyébként énis úgy gondolom, hogy ilyen 10k magasságában nem érdemes léghûtõt venni!!!

4-5k környékén ott van a TX vagy a freezer.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

barret
a 70 fok meg nem veszes.A videokartyak sokkal jobban melegednek,mint a processzorok.

Bérbe vehet? reklámfelület...

zolo
Amd Athlon 64 3200+ -om van, gyári órajele 2,00 Ghz. Korábban ezt feltettem már 2,4-re ,így megy most is. Elvileg még lehetne fentebb tolni, de még nem próbálkoztam vele. Plusz 100-200 Mhz-ért érdemes dolgozni még vele? Így most 3800+ -nak felel meg. Terhelés nélkül 30 fokos, terhelés alatt max 38-39, gyárihûtéssel. S939 Venice E6

Van egy 7600gs-em, sajnos ddr2-es ramokkal, és ráadásul a ratyi Asus passzív hûtéssel. Alapból 400/400-as az órajele. Atitoolal ezt máskor próbaképp már feltoltem 540/440-re, és hiba nélkül üzemelt is, de 70 fokos volt, és nem akartam úgyhagyni. De most kaptam egy rendszerhûtõt, amit a videókártyára irányítottam, így 60 foknál nem megy feljebb terhelés alatt. Ígyhagyhatom abban a tudatban, hogy nem fog túlmelegedni? Csak 3d-ben húzom az órajelet, 2d-ben marad gyári, és úgy 45 fok körül van idle állapotban. Jóez így?

http://flickr.com/photos/zolika90/

fsgh
Lenne egy kérdésem! egy 8800 ultrára mi a leges leghatékonyabb hûtõ?Mondjatok már pár alternatívát. (lehetõleg olyan kéne amit én is fel tudok szerelni itthon)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

KILLER2
Ez igaz, ezért is csodálkozom Solton.

davidka003
Megsúgom, hogy a gyári hûtõn alapból van paszta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

persze... de a gyári hûtõhöz nem járt és normál használat mellett anélkül is bõven határértéken belül van! meleg van a szobámban, nem szellõzik rendesen a ház, mert haldoklik az egyik ventillátor, szóval ez az 50 fok nem sok... ha nem kezdtem volna foglalkozni a tuningal, akkor fel sem tûnt volna, hogy hány fokos...

www.smart-bus.hu

KILLER2
Paszta nélkül? Az más. Azért nem hiába találták azt ki.

gyári hûtõ... én raktam össze paszta nélkül! 😄

www.smart-bus.hu

KILLER2
Alapon azért sok az.

miért? 60fok fölé nem szabad engedni és ennyi...

www.smart-bus.hu

KILLER2
Elég baj az.

basszus... nekem az E6300 50 fokos alapból! 😄

www.smart-bus.hu

KILLER2
Kb 2 hónapja megvolt.
Everest stabilitástesztje 2 perc után:
CPU 49 C
Core 1-2 ~45 C

MaSzKa
frissits az alaplapon biost

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Everest és SpeedFan szerint is ezek a hõfokok:
Alaplap: 41 C
CPU: 37-39 C
CPU Core1-2: 30 C
Hát ez van alapjáraton, házkipakolva, oldala leszedve. Asszem újrapasztázás lesz a vége.

KILLER2
Mondjuk most azt kell mondjam, hülgyeséget mondtam, mert igazad van. Néha úgy elkezd zörökni, mint a szar (még akkor is, ha az nem zörög xD). Elején a bõvítõhelyeknél elég zajos tud lenni, azok szoktak zörögni rajta. Meg azért vibrál is rendesen. Igazad van, kéne majd egy házcsere is xD
De most kérném,h ogy térjünk vissza a processzoromhoz, mert nagyon meg kéne tudni, hogy jól mér-e az everest.

MaSzKa
háznál az 1. hogy ne vágja el a kezemet szerelésnél

és ne vibráljon be a 3 tányéros HDD-tõl és nyelje el a zajokat

stb. stb.

KILLER2
Mondjuk igaz. Mindegy, ez van. Én valószínûleg nem ezt választottam volna, de hát nem voltam ott, így ez lett. Mostmár mindegy, nem rossz ez, nekem megfelel. CPU hûtése úgyse múlik most ezen.
Tényleg, everesten kívül tudtok ajánlani valami másik jó hõmérõ progit?

barret
A szerkezeti felepitese.
A csomagolas csak parasztvakitas😊

tarti19
súlya, kialakítása---> szellõzése, minden dizájn legutolsó hely eyg minõségi tápnál😊 manapság a moddingolás is elég nagy szerepet kap

KILLER2
Hát biztos. Amúgy nem én vettem, a gépemet egy haverom pakolta össze nagykerbõl, bár igaz, én mondtam, hogy milyen legyen, de a házat rá bíztam. Õ ilyet hozott, ez van. Én telejsen meg vagyok vele elégedve szép és eddig minõségben sem volt vele semmi bajom. Háznál most mi már a különbség jó és rossz minõség között?

tarti19
bezzeg az én chieftec házam😊 semmi csicsa de minõség az van...😄

MaSzKa
de itt a kinézetet fizeted meg nem a minõséget

KILLER2
Nekem tetszik.

MaSzKa
gagyi 1 ház

tarti19
cpu hõfok
everest általi hõfokok

KILLER2
Akkor paszta lesz, mert a ventit már jól meghúztam, meg ki is lett pucolva (azt is úgy meghúztam, hogy biztos jó legyen, hogy az egyik menet vélig tönkre is ment).

tarti19
hmm pedig a ház az nem rossz😊 de ott valami akkor sem kóser...

KILLER2
Csak hogy hûtéshez való hozzáértésemet fitogtassam, megkérdezném azt is, hogy van-e valami konkrét javaslat hûtõpaszta terén.

KILLER2
Hát ez nekem ilyen házzal már asszem meg van oldva. Csak az a baj, hogy az asztalban eléggé zárt oldalt, ezért is szoktam gyakran kipakolni, akkor meg már mindegy, hogy van-e oldala.

barret
En Igy oldottam meg,es sokat segit. Venti sem kell.Csak a hutoracs😊

KILLER2
Hát nem tudom, nem igazán tudom máshogy megmérni. MIllyá kerítek egy másik programot, hátha az everest szarakodik.
#32685 Jó kérdés 😊 Ha miden igaz 2300 a max fordulatszám, én meg soha nem nyúltam hozzá állítgatni, szóval gondolom én annyi.

barret
Igen😊

barret
2300

barret
Jol mer a hofokmero a lapodon? Nem akarom elhinni,hogy ugy melegszik a proci...(Ha jol mer,akkor csak a pasztazas lehet a gond,vagy illesztes)