Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kód:662
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A procimat szeretném kicsit tunigolni S.775 p4 3Ghz HT, van valami leirás ami alapján el tudnék indulni.
Vagy ha v.ki huzott ilyne procit irja le a tapasztalatot.
Elõre is thx
de most komolyan
sztetek fog javitani a plus 1gb ram a gépen?
most ilyen a gépem:
Intel core duo 2.0ghz
Gigabyte GeForce 8600GT 256 MB Ram DDR3
1GB Ram DDR2
Gigabyte alaplap
kb ennyi
www.smart-bus.hu
jöjjön a Gears of War ::xD
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
www.smart-bus.hu
fent voltam nála és meg is mutatta
és játszottam is vele
www.smart-bus.hu
nem baj ma jön a 2gb ram,és majd "megláSSuk" xD
www.smart-bus.hu
de tényleg igaz,2gb ram meg a procija jó sztem ezért megy jól neki,és csak néha egy picit szaggat be
szaggatásmentesen még egy dolgot levett és ugy teljesen fasza volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
hátha jobb lesz
amúgy haveromnak is minden magas kivéve árnyék és ilyen a gépe:
Intel core duo 2,8Ghz,nvidia 7300GT,2GB Ram,
ezt nem értem,hogy neki hogy futhat olyan simán...
procija kurva erõs vagy mi??
Esetleg PH n valaki még árul, de nemhiszem..
Everest a progi neve.
Ez a másik..Ma már az SD memóriaárak sokkal magasabbak mint egy DDR2 é.
Ebbõl még lehet boltokban kapni párat, de már nagyon drágán...Nem éri meg.
És ha játszani akarsz, akkor még az se lenne elég, ha nagyobb procit meg egy ati 9800 ast vennél...Mert Nem is biztos hogy jól kihajtaná a proci a VGA -t és a VGA is nagyon gyenge...
Én azt mondom nem érdemes ebbe a gépbe pénzt belefeccölni...
Inkább vegyél egy újat....
Amin lehet már medium-high on játszani az egy olyan 100 as..
140 ha kell másik monitor..
Elöre bocsi, ha hülyeségeket kérdezek!
Szal, bõviteni akarom a procit az alaplapomon. Adott egy EP-8KHAL+ típusú alaplap, van benne egy 1.8-as AMD Atlon proci. Nagyobbat akarok bele, de nem tudom, hogy és miket kell figyelembe venni ilyenkor biosban, hogy tutira jól mûködjön, és azt sem tudom, hogy meddig lehet elmenni GHz-ban. Nem lehet kideríteni ezt a gépen belül softverikusan?
Utánnanéztem a hivatalos oldalán az Epoxnak, de ott azt írják, hogy ebbe az alaplapba csak 1.4-ig mehet proci. Namost, akkor az enyém hogy mehet 1.8-al (az enyém sosem volt húzva).
Van még valami: Memóriát is akarok bele, ezzel kapcsolatban azt a kérdést szeretném feltenni, hogy számít-e az hogy hány Mhz-es a memória? Ha nagyobb az gáz?
Remélem tuttok segíteni nekem
Üdv!
Mire eljutottam a menüben az opsönsz höz megõszültem.😄
Thrash \'Till Death
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nem kell kamuzni. Talán elfut rajta 640x480-ban.<#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak az bosszantó hogy tegnap mentek jól,és este már nem.
miért,??
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ilyenre ujitottuk a gépet:
Intel Dual Core 2.0Ghz
Gigabyte GeForce 8600GT 256MB RAM DDR3
1GB DDR2 RAM
gigabyte alaplap
még fogok vele 1 gigát venni,de
Tegnap minden játék jól ment vele
ma meg már minden szaggat
mi lehet a baj?
Nelkule sokkal nagyobb lenne megelegedettseguk!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Van valakinek hasonló lapja? Procit akarom kicsit húzni, de seholse találom a memória freki állítót. Pedig sztem kéne lennie. Ha valaki megutdná mondani hol találom azt megköszönném.
PS3 ID: hdcsaba
Google-ba beírom a coolbits-et, akkor le tudom tölteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Eleg gyakori hogy ezmiatt nem lehet huzni a videokartyakat.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Csak arra tudok gondolni, hogy az új VGA drivert nem támogatja, és azért szar. A legújabb verzió van meg , de így használhatatlan.
Nvidia kártyához milyen lehetõségek vannak még? A Rivatuneren nem tudtam kiigazodni. Olyan program kéne, amelyikben van azonnali 3d Teszt.
Atitool most ígynézki:

http://flickr.com/photos/zolika90/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)