36836
  • davidka003
    "Amellett, hogy kiderült, hogy a vista biztonsági szintje = a mileneummal.XD"

XP szerinted biztonságos? Az is ugyan úgy tele van hibával.
    Normális user használ tűzfalat és vírusirtót.
  • davidka003
    "A régi szar XP a mai napig megbízhatóbb és jobb rendszer mint a Vista."

Megbízhatóbb? Vista sem produkál semmi hibát vagy kékhalált.
    Jobb? Na akkor sorold fel, hogy miben jobb.
  • BiG G
    Nem feltétlen szar, de nem jobb mint az XP. Csicsább és sok benne a parasztvakítás, de egyiket sem nevezném előrelépésnek. Cserébe ránkerőltetik a DRM-et, és egy újabb valag pénz kiperkálását az új OS-re, miközben semmivel sem jobb-több-okosabb mint az XP.
  • solo
    Amellett, hogy kiderült, hogy a vista biztonsági szintje = a mileneummal.XD

gyártó is bevallotta, hogy szar.
  • solo
    Vistára nem váltok.AmÍg van ikszpé addÍg jó ez.
    Majd ha lesz egyonly dx10 gamma akkor esetleg...
  • BiG G
    A régi szar XP a mai napig megbízhatóbb és jobb rendszer mint a Vista. A fejlesztői bevállottan lemondtak róla, és már nem is toldozgatják-foldozgatják tovább, kiadták rá az SP1-et és csókolom. Inkább a Windows7-el vannak elfoglalva. Az otthoni userek megelégedési szintje a következő: OSX >> XP >> Vista. És nem véletlenül. Persze mindenki használja a saját egészségére ha akarja. :)
  • armageddon666
    vagy windows7-re. sokan erre várnak ^^
  • davidka003
    Én a régi szar XP-re semmi pénzért nem váltanék vissza. Haladni kell a korral.
    Vista bizonyos szinten javítása az XP-nek. Jó pár idegesítő dolog javítva lett ami az XP-ben volt. Miért ne használjam, ha ugyan olyan jó, mint az XP? Nekem a kinézete is nagyon tetszik.
    Dx10/10.1 meg dx11 miatt úgyis váltani kell majd Vistára vagy Windows 7-re.
  • BiG G
    "Nem tudsz olyat mondani ami ne menne rajta normálisan."

Te sem ami az XP-n ne menne normálisan. A járt utat járatlanért el ne hagyd, már régen is megmondták jól. És mennyire igazuk volt.
  • davidka003
    "Gyors meg minden, de szar: C
    ZsÍr új 1 órás vistán telepÍtés utánn meghalt a daemon tools, a g15 drivere, a hl + hl2.ese alapú cuccok..."

Daemon Tools-t nem használok, mert semmi szükség rá. Van helyette Nero+Alcohol 120%.
    Logitech driverekkel semmmi gond nálam. Egér és a gamepad is tökéletes.
    2 hete nyomtam végig az összes HL2 részt és semmi hiba, semmi fagyás minden maxon ment.
    HL1 is megy rajta már a feléig eljutottam.
    Nem tudsz olyat mondani ami ne menne rajta normálisan.
  • Quki
    szerintetek egy FSP Blue Storm II 400 elég lesz? az aláírásban lévő cuccokhoz? mert most jelenleg vmi ratoxx nevű nem tom mi van benne ami 550 wattos..
  • BiG G
    naja úgy skinezed az xp-t ahogy akarod és nem kell szívni a visztával... :)
  • MerlinW
    Én Vista-t is Classic módban használom. Hányok a csicsáitól. Emellett látványosan "smooth"-abb:)
  • rooney8
    én is vistát akartam, csak kedvem se volt fölrakni, meg akkor még szar gépem is volt (1,7-es celeron, 256mb ram... :D) és akkor keresgéltem neten vista "témákat" és erre azt mondták hogy ez a legjobb...kipróbáltam és télleg nagyon jó és most meg már megmaradt :)
  • solo
    Ha már xp akkor nézzen is ki úgy..Nembarmolom most össze.
  • solo
    Vistas drivert szedtem a logitech oldaláróllindÍtóm, és kiÍrja, hogy sztáppd wörking..Anyád!: C
  • rooney8
    mondom, tegyél fö az xp-re vista inspirat-ot :) átváltoztatja vistává (én is ezt használom és zsír :))
  • MerlinW
    Ritkábban használom a Vistát, de minkét OS fent van. Viszont az, hogy meghal a Daemon (nálam sosem volt rá példa), vagy a G15 driver esetleg az XP-re írt HL2 az nem az MS hibája. A Vista-ra írt alkalmazások minden gond nélkül futnak.

Tehát nem az MS-t kell szídni most, hanem a Creative-ot, a Logitech-et és a Daemon csapatát. Megjegyzem nálam semmi gond nincs sem az audio, sem a logitech eszközökkel, ahogy a DT-vel sem. A hiba az ön készülékében van.
  • solo
    Igazából, mostani Xp telepÍtésig volt vistam, csak havertól még nemkértem el az eredeti pisátját.azt most nincs vistám.
  • rooney8
    Tdod mi a megoldás? Mert én igen :D
    xp + vista inspirat
    :D
  • Solten
    Nálam is jó már. Az SP1 kifejezetten jót tett neki.
  • solo
    Gyors meg minden, de szar: C
    ZsÍr új 1 órás vistán telepÍtés utánn meghalt a daemon tools, a g15 drivere, a hl + hl2.ese alapú cuccok...

És mint mondtam..1 órás volt max.
  • davidka003
    "Szar a vista...Ennyi."

Nem poén már fikázni a Vistát. 2 GB-al nálam kurva gyors és semmi olyat nem tapasztaltam amiket ti írtok. Megjelenés óta használom. SP1 is van már hozzá. Driver is mindenhez van. Nem szarabb semmivel a Vista, mint az XP.
  • solo
    Olyan nekem is volt...Hl2 + 64 bites ultimate.
    Kilééptem alt tabbal, és látom, hogy hogy cache-elibe a ramot...1,7 gigánál megálltam, mert kezdett fagyni a rendszer..-.-
    Szar a vista...Ennyi.
  • krizoli
    igen kellemes egy 2003-mas géppel tolni a szakadozo gamekat.ha 1 heroes 3 szaggat akkor a crysys-el mitcsinálna?ja és ez messze van :)
  • MerlinW
    De te most 256MB RAM-mal használod az XP-t? Kellemes lehet..:)

ebből vegyél kettőt, a régit vedd ki, ezeket tedd be a helyére.

De ha van pénz a családban, akkor érdemes bővíteni.
    Relatíve korhű rendszerre 50-ezerből bővíthetsz.
  • Barny
    -eleg
  • Barny
    Vista alatt 4GB ram mindenre leg jelenleg
  • Barny
    Test Drive Unlimited nekem Vista alatt 1 ora jatszadozas utan 3,67GB ramot megevett....COD4 3,85GB-ot:D....XP alatt szntem eleg neki fullosan olyan 2GB
  • krizoli
    nem.a RAM-ról
  • MerlinW
    Jaja, az rendben van, de krizolinak lövése sincs mi micsoda, így csak az alapfeltételeket soroltam:)

De ahogy írtam az alábbiakban, forduljon szakemberhez, mert itt ennyiből nem lesz segítség.
  • Barny
    nekem P4@4,0GHZ-re huzva 2600XT mellett nem futott rendesen maxon 1280x1024-be....!de mostmar siman megy
  • MerlinW
    Te most a videokártya memóriájáról beszélsz?
  • krizoli
    van gf7300,minden megvan csak a ram nincs abbol 256MB van
  • MerlinW
    TDU-hoz minimum 512MB kell hogy egyáltalán elinduljon, 1GB-al már el szalad, de ha grafikai beállításokat is fel szeretnéd tornázni akkor minimum 1,5GB kell. Emellett kell neki egy normális videokártya, mert ugyan GF6600 a minimum, de azzal is csak 800x600 min/med beállításokkal fut. Processzor téren is minimum Pentium 4 2,4Ghz kell neki, de 3Ghz felett érzi magát igazán jól.
  • krizoli
    min.512 a tdu-hoz csak nem kell 2gb
  • MerlinW
    Egyrészt ha játékhoz kell, nem 512MB kell neked hanem 2GB.
    Ha nem tudod megmondani milyen géped van nem tudunk segíteni. Esetedben a legjobb megoldás ha elhívsz magadhoz egy hozzáértő ismerőst, vagy elviszed a gépedet egy számtek boltba és ott előadod a kívánságaidat.
  • krizoli
    help!!!
  • leonforce
    koszonom..!!!!
  • krizoli
    nem lenne jobb pü-ben?