36836
-
#33914 Jah, most én is 1.4v-on használom. 1.45-nél többet adni neki egészségtelen hosszú távon. Főleg a Windsoroknak. -
#33913 a titok nyitja az , hogy a memóriákat visszavittem 667re...az fsb 320 , a szorzó 10 , fél tized volt plusz fesz és voálá xD -
#33912 hát figy...sztem egy 1066os memóriával...egy 1066os alaplappal...már lehet ilyesmiket produkálni :DDD -
#33911 rájöttem igen...alap nem hiszem h tudná, enyém is black edition...csak 3.4 fölé már nem igen tudom húzni...bár feszültséget inkább nem emelgetem mert még megsül :P -
#33910 Te, hogy a vérbe lehet 320-as FSB-t adni?? A 790X lap tudja ezt? Hát ez botrányosan jó Gigabyte
Jah, egyébként az enyim 5000+ Black Edition, mint a szorzóból már kideríthetted... -
#33909 van egy kis különbség a kettő között...az nem számít h 3.3 ghz en megy a tied...az enyim tulajképp alapon megy...viszont mást nézzél meg :D
-
#33908 Ennyi a rekordom
-
#33907 miaz...behalt a topic? milyen dolog már ez -
#33906 Nem tudom kinek mennyi volt a rekordja ebben...de nekem ez a rekordom az biztos lehet visszaveszem kicsit az fsb-t XD
-
#33905 Hát ilyen egy kingmax memória 1110-es órajelen járatva
-
#33904 nem fogsz érezni különbséget....ha egy 800 mhzet dobnál rajta...akkor éreznéd max :)) -
#33903 hát a gépedet elnézve...neked kicsit komolyabb szerkezeted van...szóval nem tudom h lehetséges ez :) az enyém amd 64 x2-es , egy ősrégi széria...90 nanos ráadásul, zabál mint atom...vannak különbségek egy újabb és egy régebbi proci között, főleg h két külön gyártóé...de azt tudom mondani, hogyha az 1066os ramjaid 400x2 őn mennek akkor nyugodtan visszaveheted az időzítéseket... ;) -
#33902 Nálam nincs első helyen az időzítés és az olvasás. Időzítésem 86ns, pedig 5-5-5-16-on 400x2-őn mennek (az DRAM:FSB arány miatt). Vajon mi lehet a gond? -
#33901 -
#33900 Hi
Most 2,8ra van húzva a 6550es procim, ha 3ra húzom jobb lessz a teljesítmény, vagy már nem nagyon fogok érezni különbséget? -
#33899 3d-s terhelés alatt a proci elérte a 68 fokot is :S pedig egy Freezer 64 Pro PWM hűtés van rajta... -
Az fsb 315ön megy...a memórák 667en , ht nincs változtatva...egyenlőre még elindult vele a gép XD -
#33897 jah igen...még elfelejtettem ... a memóriák 1066osak...szóval azoknak elvileg bírnia kéne a dolgokat... és nem sima kingmax... a jobbik változat XD na mind1...remélem vki tud segíteni ezügyben.. -
#33896 hola! na szóval...nagy nehezen de rájöttem h kell tuningolni a kicsikémet xD csak egy gond van , hiába rakom fel 400 ra és a szorzót 8ra, a memóriát meg 400 ra...emelem is kb 1,47 voltra a proci feszültség értékét...de nem megy...szal újraindul a gép az elejénél...talán a HT értékét is vissza kéne vennem? és ha igen...akkor azt mennyire? a biosomban ezek vannak: 200,400,800 mhz meg 1 ghz...a gép adatai ott vannak az aláírásomban -
#33895 Ú de barátságos. Nekem az alap 2,2 V. :D -
Solt #33894 Urak! Miért van az, hogy, ha beteszek még két ugyanolyan ram modult a gépbe mint ami már benne van, akkor utána nem hajlandó elindulni. Se default biosal, se tuningra belőtt biosal... Egyszerűen nem értem...
Ram jó... cserélgettem már őket, ráadásul egy szaros P5B-ben gyönyörűen ment a 4x1GB! -
Solt #33893 Nekem Ninja van...
Oké, megnézem... köszi -
#33892 Nálam terhelés alatt max 75fok volt, igaz Silent Knight II hűtővel.
A procinak elégnek kell lennie az 1,4-nek. A RAM-nál nézd meg a gyártó oldalán mennyit ajánl overclok esetén. Nekem CSXO van ott 1,92-őt ír. -
#33891 Kifagyás szerintem memória hibára utal. Teszteld külön a memóriát. (Stress some RAM) -
Solt #33890 Nekem pár másodperc után kifagy az orthos 8x500-on... nem hibázik, hanem kifagy... minek adjak még feszt?
Ja és mennyi tartós használatra a max mag hő? -
#33889 en a crysis-t mar probaltam 256mb rammal...10 perc alatt betoltotte aztan akadozott egy darabig,majd befagyott.HDD gyilkosnak jo -
dani40 #33888 hello valki kérem segitsen nem tudom hogyan kell a procit huzni az aplap biosában nincs olyan hogy jumper free hanem olyan van hogy ai tweaker
az alplapom:asus p5q pro (45 nm) gyártás techologia
proci: intel core 2 duo E 7200 (2,53 ghz)
vga: sapphire hd 3850 ultimate gddr3 512 mb
memoria : 4x1 GB Kingmax ddr 2 800Mhz -
#33887 PCI-e maradjon Auto. Egyébként 90Mhz-n jól van, de mivel elvileg ez a legkisebb érték a BIOSban, maradhat automatikus. -
Solt #33886 Van valami menüpont amire különösen figyelni kell? Pl mint a pci-e 100mhz... nagyon nem látom még át ezt a biost... :S -
#33885 Legelső menüpont (M.I.T)
CPU multiplier: 8x
CPU FSB: 500
CPU VCore: 1,4v (1,325-ön hibázik, 1,4-en stabil)
Memory multiplier: 2x
DRAM VCore: 1,9 (ez ramtól függ)
Arra figyelj, hogy az FSB állításával megszűnik az energiatakarékos mód. (CPU feszültségének állapotbeli variálása, fixen 1,4volton fog menni)
3,6Ghz-en 9x400-on stabil és nem kell feszültséget állítani, megy alapfeszen. Szerintem ezt érdemesebb használni.
Lefuttattam teszteket, benchmark-ok kimutatták a különbséget ugyan, de egyszerűen semmi sem hsználja ki a 4Ghz-et, csak az áramot eszi. -
Solt #33884 Tudna nekem valaki segíteni P45-DS3 lap bios beállításokban? Szeretném 4ghz-re felhúzni az E8400-at, de a P5B bios után ez nekem Kínai! :D Minden beállítás kéne, ami a tuninghoz kell... nem csak a feszültségek! -
#33883 Nem fogom most elmesélni miért sz*r a Vista és miért utálják nagyon-nagyon sokan, mert olyan flém kerekedne belőle hogy az SG-t zárnák be szeptemberig :) Maradjunk abban, hogy használja akinek van hozzá gusztusa. -
#33882 Ugyanmá'.. A Nem Pentium I-et használnak már az emberek... A mostani brutál processzorok és olcsó, gyors memóriáknak köszönhetően, egy vista meg sem kottyan egy mai konfignak. Még "Aerostúl, Drímszkenéstűl" sem.
Íme az Ultimate, ami az aero-val együtt legyilkolja a gépem:
-
#33881 Részemről berekesztem ezt a meddő vitát, mert úgysem fogja meggyőzni az igazáról senki a másikat. Mindenki használja azt ami neki jólesik. -
#33880 Én a másfél év használat alatt nem találkoztam "szarsággal". Biztos bennem van a hiba. -
#33879 link
Kb semmi különbség játékokban XP és Vista közt.
"Kisebb erőforrásigény"
Csak memória kell neki az meg szinte ingyen van. 8-9 ezer Ft 2 GB.
"gyorsabb"
Egy mostani középkategóriás gépen észre sem veszed, hogy "gyorsabb".
"ha akarom szebb."
Vista alapból szebb. De van hozzá ezer féle gadget meg téma.
-
dani40 #33878 Hello!
van 1 kis problémám nem tudom hogyan kell huzni a procit
alplap tipusa: asus p5q pro
cpu tipsa: intel core 2 duo E 7200 2.53 ghz
a biosban nem találtam semmit a cpu huzással kapcsolatban
xsak olyat hogy fsb huzás,memória huzás,vga frekvencia növelés stb -
#33877 Két hétig volt fenn nálam, de a folyamatos szarságaival csak mindig felbosszantott. Egyszer betelt a pohár, legyalultam, felraktam az XP Simplicity-t, azóta boldogan élek. -
#33876 Kisebb erőforrásigény, gyorsabb és ha akarom szebb. -
#33875 "Nem feltétlen szar, de nem jobb mint az XP."
Nem jobb, de NEM is rosszabb. Akinek van normális gépe az nem fog csalódni benne.
"Cserébe ránkerőltetik a DRM-et,"
Na és ez egy normál usert hol érdekli? Ugyan úgy lehet tölteni mp3-akat a netről ingyen. Jó lemezeket meg megveszem.
"és egy újabb valag pénz kiperkálását az új OS-re,"
Kilehet próbálni ingyen 90 napig. OEM verzió is már csak 25 ezer Ft körül van.
Sok kis pöcs 10 perc használat után már törli is és fikázza.
Az ne szóljon egy rossz szót se aki nem tesztelte minimum 1 hétig.