Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor annyinak is kell lennie 😉
Gondolom az---nemhiszem hogy sok 3dmark 2006os van... de nem kevés az a 2-3 fps?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
melyik proginak lehet hinni? everest vagy CPU-z ? mert az everest 1.49V-t ír a cpu magra a CPU-Z meg 1.213V-ot.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Mert akkor annyinak is kell lennie 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Monnyuk nemhiszem.
De végülis lehet.
www.smart-bus.hu
Davidka003 HSZ -ének száma.
davidka, ezt az EIST/C1E dolgot nem találtam meg a BIOSban, de azért kösz
Kapcsold ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De lehet nem támogatja a biosod teljes mértékben a procit, és lehet frissíteni kell.
Jah, milyen tápod van?
www.smart-bus.hu
9x333 helyett 10x333-at ír ki.
www.smart-bus.hu
Vagy nem toom milyen ramjaid vannak..
Szal arra még rá kell adni pár ° -ot.
www.smart-bus.hu
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Saor Alba
210-re emelt fsb-vel megy, 220on már nem tölti be a windowst
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nah, am lényeg, ha AGP -s cuccod van, és nagy valószínûséggel az van, akkor fixáld le elapórajeleken az AGP foglalatot..
Mert FSB növelésnél az is nõ.
ilyen téren nem sok tapasztalatom van, elkélne a segítség.
régen tudtam húzni a procit, ma viszont már nem engedi.
nem indul el a gép, lefagy, nem ad képet a monitor stb a legkisább húzásra is.
mi lehet a baj?
cfg: Abit IC7, 2x 512/400DDR(egyik kingmax, másik noname, valami zeppelin), X800XT PE vga
ja biosban a ramokat sem tudtam átállítani 2,6,2,2-re mert újraindításnál sípolt a gép...
alaplapi bios sosem volt frissítve, nem tudom ez lehet e baj
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ha tudsz ilyen nagyonnagyon kicsit vanni be tood rakni acooler és a proci közé..😄DD Ha meg csak ilyen nagy hengerest, akokr azt meg valahogy odaröhzíted a colerre, és rá lötyhölsz egy ksi fémszemcsés hõvezetõ psztát, és akkor az elég korrekt lesz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu