36837
-
próbáltam én már 400as fsb-n is járatni...de már azt nem bírja szegény :( kár...XD pedig szívesen járatnám ott... a szar core 2 duo-k persze alapból tudják -.- de csessze meg az intelt...ez a proci ami nekem van majdnem 2 éves modell...szal ahhoz képest tud vmit... -
Jah, most én is 1.4v-on használom. 1.45-nél többet adni neki egészségtelen hosszú távon. Főleg a Windsoroknak. -
a titok nyitja az , hogy a memóriákat visszavittem 667re...az fsb 320 , a szorzó 10 , fél tized volt plusz fesz és voálá xD -
hát figy...sztem egy 1066os memóriával...egy 1066os alaplappal...már lehet ilyesmiket produkálni :DDD -
rájöttem igen...alap nem hiszem h tudná, enyém is black edition...csak 3.4 fölé már nem igen tudom húzni...bár feszültséget inkább nem emelgetem mert még megsül :P -
Te, hogy a vérbe lehet 320-as FSB-t adni?? A 790X lap tudja ezt? Hát ez botrányosan jó
Gigabyte 
Jah, egyébként az enyim 5000+ Black Edition, mint a szorzóból már kideríthetted... -
van egy kis különbség a kettő között...az nem számít h 3.3 ghz en megy a tied...az enyim tulajképp alapon megy...viszont mást nézzél meg :D
-
Ennyi a rekordom 
-
miaz...behalt a topic? milyen dolog már ez -
Nem tudom kinek mennyi volt a rekordja ebben...de nekem ez a rekordom az biztos
lehet visszaveszem kicsit az fsb-t XD
-
Hát ilyen egy kingmax memória
1110-es órajelen járatva

-
nem fogsz érezni különbséget....ha egy 800 mhzet dobnál rajta...akkor éreznéd max :)) -
hát a gépedet elnézve...neked kicsit komolyabb szerkezeted van...szóval nem tudom h lehetséges ez :) az enyém amd 64 x2-es , egy ősrégi széria...90 nanos ráadásul, zabál mint atom...vannak különbségek egy újabb és egy régebbi proci között, főleg h két külön gyártóé...de azt tudom mondani, hogyha az 1066os ramjaid 400x2 őn mennek akkor nyugodtan visszaveheted az időzítéseket... ;) -
Nálam nincs első helyen az időzítés és az olvasás. Időzítésem 86ns, pedig 5-5-5-16-on 400x2-őn mennek (az DRAM:FSB arány miatt). Vajon mi lehet a gond? -

-
Hi
Most 2,8ra van húzva a 6550es procim, ha 3ra húzom jobb lessz a teljesítmény, vagy már nem nagyon fogok érezni különbséget? -
3d-s terhelés alatt a proci elérte a 68 fokot is :S pedig egy Freezer 64 Pro PWM hűtés van rajta... -
Az fsb 315ön megy...a memórák 667en , ht nincs változtatva...egyenlőre még elindult vele a gép XD -
jah igen...még elfelejtettem ... a memóriák 1066osak...szóval azoknak elvileg bírnia kéne a dolgokat... és nem sima kingmax... a jobbik változat XD na mind1...remélem vki tud segíteni ezügyben.. -
hola! na szóval...nagy nehezen de rájöttem h kell tuningolni a kicsikémet xD csak egy gond van , hiába rakom fel 400 ra és a szorzót 8ra, a memóriát meg 400 ra...emelem is kb 1,47 voltra a proci feszültség értékét...de nem megy...szal újraindul a gép az elejénél...talán a HT értékét is vissza kéne vennem? és ha igen...akkor azt mennyire? a biosomban ezek vannak: 200,400,800 mhz meg 1 ghz...a gép adatai ott vannak az aláírásomban -
Ú de barátságos. Nekem az alap 2,2 V. :D -
Solt #33894 Urak! Miért van az, hogy, ha beteszek még két ugyanolyan ram modult a gépbe mint ami már benne van, akkor utána nem hajlandó elindulni. Se default biosal, se tuningra belőtt biosal... Egyszerűen nem értem...
Ram jó... cserélgettem már őket, ráadásul egy szaros P5B-ben gyönyörűen ment a 4x1GB! -
Solt #33893 Nekem Ninja van...
Oké, megnézem... köszi -
Nálam terhelés alatt max 75fok volt, igaz Silent Knight II hűtővel.
A procinak elégnek kell lennie az 1,4-nek. A RAM-nál nézd meg a gyártó oldalán mennyit ajánl overclok esetén. Nekem CSXO van ott 1,92-őt ír. -
Kifagyás szerintem memória hibára utal. Teszteld külön a memóriát. (Stress some RAM) -
Solt #33890 Nekem pár másodperc után kifagy az orthos 8x500-on... nem hibázik, hanem kifagy... minek adjak még feszt?
Ja és mennyi tartós használatra a max mag hő? -
en a crysis-t mar probaltam 256mb rammal...10 perc alatt betoltotte aztan akadozott egy darabig,majd befagyott.HDD gyilkosnak jo -
dani40 #33888 hello valki kérem segitsen nem tudom hogyan kell a procit huzni az aplap biosában nincs olyan hogy jumper free hanem olyan van hogy ai tweaker
az alplapom:asus p5q pro (45 nm) gyártás techologia
proci: intel core 2 duo E 7200 (2,53 ghz)
vga: sapphire hd 3850 ultimate gddr3 512 mb
memoria : 4x1 GB Kingmax ddr 2 800Mhz -
PCI-e maradjon Auto. Egyébként 90Mhz-n jól van, de mivel elvileg ez a legkisebb érték a BIOSban, maradhat automatikus. -
Solt #33886 Van valami menüpont amire különösen figyelni kell? Pl mint a pci-e 100mhz... nagyon nem látom még át ezt a biost... :S -
Legelső menüpont (M.I.T)
CPU multiplier: 8x
CPU FSB: 500
CPU VCore: 1,4v (1,325-ön hibázik, 1,4-en stabil)
Memory multiplier: 2x
DRAM VCore: 1,9 (ez ramtól függ)
Arra figyelj, hogy az FSB állításával megszűnik az energiatakarékos mód. (CPU feszültségének állapotbeli variálása, fixen 1,4volton fog menni)
3,6Ghz-en 9x400-on stabil és nem kell feszültséget állítani, megy alapfeszen. Szerintem ezt érdemesebb használni.
Lefuttattam teszteket, benchmark-ok kimutatták a különbséget ugyan, de egyszerűen semmi sem hsználja ki a 4Ghz-et, csak az áramot eszi. -
Solt #33884 Tudna nekem valaki segíteni P45-DS3 lap bios beállításokban? Szeretném 4ghz-re felhúzni az E8400-at, de a P5B bios után ez nekem Kínai! :D Minden beállítás kéne, ami a tuninghoz kell... nem csak a feszültségek!
-
Nem fogom most elmesélni miért sz*r a Vista és miért utálják nagyon-nagyon sokan, mert olyan flém kerekedne belőle hogy az SG-t zárnák be szeptemberig :) Maradjunk abban, hogy használja akinek van hozzá gusztusa. -
Ugyanmá'.. A Nem Pentium I-et használnak már az emberek...
A mostani brutál processzorok és olcsó, gyors memóriáknak köszönhetően, egy vista meg sem kottyan egy mai konfignak. Még "Aerostúl, Drímszkenéstűl" sem.
Íme az Ultimate, ami az aero-val együtt legyilkolja a gépem:
-
Részemről berekesztem ezt a meddő vitát, mert úgysem fogja meggyőzni az igazáról senki a másikat. Mindenki használja azt ami neki jólesik. -
Én a másfél év használat alatt nem találkoztam "szarsággal". Biztos bennem van a hiba. -
link
Kb semmi különbség játékokban XP és Vista közt.
"Kisebb erőforrásigény"
Csak memória kell neki az meg szinte ingyen van. 8-9 ezer Ft 2 GB.
"gyorsabb"
Egy mostani középkategóriás gépen észre sem veszed, hogy "gyorsabb".
"ha akarom szebb."
Vista alapból szebb. De van hozzá ezer féle gadget meg téma.
-
dani40 #33878 Hello!
van 1 kis problémám nem tudom hogyan kell huzni a procit
alplap tipusa: asus p5q pro
cpu tipsa: intel core 2 duo E 7200 2.53 ghz
a biosban nem találtam semmit a cpu huzással kapcsolatban
xsak olyat hogy fsb huzás,memória huzás,vga frekvencia növelés stb -
Két hétig volt fenn nálam, de a folyamatos szarságaival csak mindig felbosszantott. Egyszer betelt a pohár, legyalultam, felraktam az XP Simplicity-t, azóta boldogan élek. -
Kisebb erőforrásigény, gyorsabb és ha akarom szebb.