Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA P35-DS3L
Most sikerült felhúzni 2,2-re,1 órát ment az indigo programmal és 57 fok volt a hõje.Ez elvileg jó.Szerintem még lehet tovább is húzni,de ahhoz azt mondták,hogy kell egy venti.
Szeretném tunningolni a Core 2-es E6320amat,hogy meghajtsa majd az ATI HD4850-es karimat.Mennyire veszélyes ez a tunning dolog?Egyébként mrzoltan ajánlotta ezt a topikot,még hozzá Maszkát és Solten-t.Fiúk!Tudnátok segíteni?THX!
amúgy van jobb konfig olcsóbban ami tuningba is jobb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Solten kapitány itt a fõnök. <#nevetes1>#nevetes1>
100k-ból már kilehet hozni egy egész jó konfigot. 3850 22k nagyon olcsó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ki a franc vagy te itt?<#whatever>#whatever>
Ha meg már 3870 kellene neki, akkor ahoz már minimum egy e 6300 vagy 6500, ami meg ugye nem 20, hanem 30 k, és az már messze nem 100k.
Saor Alba
NEC 20x AD-7200S SATA 6 k.
intel e4600 23k
valami asus ház ~10k
valami bll+egér ~6 k
Geil DDR-2 Value Series 800 KIT 2048Mb 12k
seagate Barracuda 7200.10 320Gb SATA II 16Mb 12k
GIGABYTE 8600 GT 256Mb 16k
Chieftec 400W gps 400aa 11k.
Ez ~110 k.
Fifa ezzel meg bõven elmegy egy ideig, késõbb VGA casere ha lejjebb mennek az árak, vagy ha tudsz kicsit többet rászánni, akkor 9600GT, de ahhoz lehet nem lenne elég a proci...
Remélem tudtam segíteni.
azahelyzet h nemvok tul pro a gépes dolgokban, és anyagilag is elég szûkös, de uj gép kellene. meg a segítségetek.
szal van a mostani gépem amit eladnék, és kiváncsi lennék rá hogy mit ér, szal meghirdetve, meg szervizbe beszámitással az ujba meg ahsonlok.
msi kt4a ultra - socket a
amd athlon xp 2000+
ati radeon 9550 128mb agp8x
ram😄DRS Hyundai 512(133mhz)
samsung 256(200mhz)
? 256(200mhz)
maxtor 80gb 7200rpm
c-media cmi8738
realtek rtl8139
ház:?
+1mobil rack, 1dvd iro 1 olvaso(mind2 lg)
szoval ö az mást nemtudok rola, és ugy 100at szánnék egy ujra. asszem ez elég kevés de ennyi fér bele, és kiváncsi lennék rá h ebböl a legjobb amit lehet az hogy néz ki. játszani nemigazán, csak fifa(a 09 fusson el több nekell:] ) éshát ennyi.
leirná vki h mit ér a régi és mien ujat lehetne?
köszi elöre
Közben én is felhúztam a kártyám (GF8600GT 512MB DDR2) 621,440MHz-ra (alap: 540,400MHz) de az a baj, hogy 3dmark06-ban a "Batch Size Test"-nél mindig lefagy a gép. Ha nincs húzva a kártya akkor simán továbbmegy... Egyébként húzva is mindenen átmegy, csak annál nem. Ez baj?
Jah és ha nincs húzva a kari (SM2.0 Graphics Tests, HDR/SM3.0 Graphics Tests, Feature Tests) : 2912pont
És ha húzva van (SM2.0 Graphics Tests, HDR/SM3.0 Graphics Tests, Feature Tests) : 3278pont
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
És amúgy én is utánanéztem (jó, nem annyira de igen<#hehe>#hehe>: #33562
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ram nak adj fix 1,9 et.
Amúgy meg mi az , hogy nem tudod visszaosztani a ramokat?
Most itt tartok: Hogyha az fsb-t többre állítom mint 333, akkor nem tudom kiválasztani a ram-nak a 800MHz-t (ha auto-ra rakom, akkor 840MHz-t ad neki, de így nem jó, mert orthossal újraundul a gép pár perc múlva) ezért most úgy van, hogy 10 x 320 = 3.2GHz Proci fesznek eállítottam 1.4V a ramnak hagytam auto-n.
Most már megy 5 perce, de még nem indult újra. 60 fokos a proci.
Jah és ramnak visszaraktam az auto idõzítéseket.
Akkor lenne értelme, ha a 2000 res ddr 3 mat akarnád rekordszintre, (amt azthiszem, most egy twinx, hagy hinx ram tart, 2234 valahogy így) ha ott pl túlhúzod ugye 2000 rõl 2200 környékére, akokr ott számít, de nagyon, ha ott van mellette a qx9770, meg a gx2 a 4 terra winyó raidben.
Még kicsit akarom húzni a procit, de nem tom hogy mennyire, meg hogy mennyi feszt adjak neki, ja meg hogy a szorzót, vagy az fsb-t emeljem?
És még annyi, hogy egy vidikártyán mit lehet húzni (8600GT)? És érdemes-e egyáltalán?
Saor Alba
Amúgy, ha ennyire megy a ves, és a gagyi ram fogja vissza, akkor ajánlom figyelmedba, hogy már a komolabb 1066 as ramok is alig ~20 k be kerülnek.
pölö
Visszavettem 830MHz-ra és már 5 órája megy az orthos, de nem volt semmi hiba. 5 óra már elég lesz neki?
Itt a helyi boltban több hét lenne a garancia intézése. Majd ha már tényleg meghal akkor visszaviszem. Úgyis van még rá 2 év garancia.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha ramot tulhuzod, akkor be sem kapcsol a gép, vagy win kékhalál, de min ha elinditasz vmi winben akkor lefagy.
800-ról 1000MHz-re az rohadt nagy tuning.
Kingmax DDR800 @ 1000 iPon teszt
Tudna nekem vki segíteni?A memóriát szeretném feljebb húzni csak nem tom hogy hol kell.KINGMAX DDR-400 1GB-om van