Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Egy kis meghibásodás aztán szívás az egész.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Van ott a bios-ban, hogy ramnak, procinak, vga-nak meg még valaminek lehet feszt adni.
4 dolog van.
Csak a procinak adjak?Vagy annak is amelyiket nem tudom hogy mi😄
Vagy az északi hídnak is?
Ha meg jó a hõfok, akkor miért lenne túlhuzva?
Vagy nemjól tudom?
Mert a hõfok nagyon jo:
NF7:
Idle: 40fokos
Falconrock II-es hûtéssel!
Elnezését kérünk, a program szabálytalan mûködés miatt leállt.
Ez windows hiba, vagy processzor?
jah 2500+-os proci jelenleg 11*195-ön megy.
jelentem az 1200 as csiszolópapír kib. finom, és kifényesítette szépen a felületet .. 😊 szal egész durva kell.
*hihi ** *
Csak vigyázz, hogy ne dörzsöld tulzottan, mert az már csíkos lesz!
1 hétig nem voltam net közelben. Van egy forrásom ahonnét a gammákat szoktam rendelni.
Tudná küldeni a srác a DOOM3-at :o (3CD).
Már megjelent a végleges DOOM3? Szal kiadták volna a DOOM3-at?
Mert ha igaz, akkor indulhat gépek tesztelése 😊 ill. tuningolása, vagy újabb pénzköltés ha kevés a vas 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
szal a teteje hogyha nem lapos, hanem domború akkor egész királyul szórja a fényt, eddig csak kúposra sikerült, de ez se rossz!!! azért 5leteket még várok..
*hihi ** *
plexit kiávgtam henger alakúra, csiszoltam a felszínén, hogy ne legyen annyira átlátszó, de ennyire sehogy sem akarja szórni a fényt..
középre fúrtam lyukat, ahová a potméter is menne, ide próbáltam a ledet bele, de teljesen fókuszáltan látszik..
ötlet?
*hihi ** *
http://thenamelessphoto.com/
Van vagy volt itt valakinek ilyen háza:
Kéne pár infó.
http://thenamelessphoto.com/
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Viszont ha nem lockos a proci, akkor bejátszhato a 200as FSB -t, de a CPU órajele összességében maradna a régi az alacsonyabb szorzó miatt, de mégis gyorsabb lenne!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
3/3 az FSB vel azonos órajel, 3/4 az magasabban hajtja a ramokat mint az FSB...stb...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!