Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a memcsiket is hûti legalább!
Ezen piros filccel vannak megjelölve a kondik...
Nálam zölddel, az jelent valamit?
Ezen piros filccel vannak megjelölve a kondik...
Nálam zölddel, az jelent valamit?
Nem sajnos, de bírja az XT órajeleket szerencsére (412/380). amúgy tápos hûtõje is van. Ja és sehogy sem tudod a boltban megmondani, hogy milyen maggal szerelt (sajna). Bár ha Sapphire, akkor szinte 100%, hogy R360, sõt talán már néhány más gyártó is csak úgy szereli.
mamritn hutobordastul😊
leszedeted a ventit es benezel ala😊 (szep lenne)
Nem, csak akkor jobb, ha húzva van és XT bios van benne. Tehát ha sima 9800/pro bios van a kártyában, akkor hiába R360 mag, max annyi elõnye van, hogy jobban húzható. De ha XT bios van benne, akkor az már dob a teljesítményén, még alap órajeleken is. Amúgy meg sima 9800-on nem biztos, hogy olyan memcsik vannak, amelyek bírják a pro memcsijeinek az órajelét, szóval vigyázni kell. A legjobb egy 9800 pro, R360 maggal, arra csak rá kell flashelni az XT biost (128 megás verziót, ha a 9800 pro 128 megás).
Vendi meg mindig a fix.tv nel van? lol es meg mindig olyan nagy az arca?😄 aztan sik hulye😄 van mar tobb piercingje?😄
Azért nem éri meg az R350-es maggal rendelkezõ Pro-t XT-re, vagy XT magos 9800-ra cserélni, ugye?
Ezexerint a 9800-as jobb az R350-es prónál?
Ezexerint a 9800-as jobb az R350-es prónál?
jaja nekem stabilan megy 3000+ on es egy picit emelve a feszt megy 3200+on is😊 tovabb nem probaltam
Ja, már egy ideje csak R360 magosat gyártanak, gondolom mert az ATI rég átállt az R360-ra, és az R350 meg elfogyott a raktárakból, viszont még mindig nagy kereslet van a 9800-as szériára. Maúgy ezért van az, hogy XT bios-t flashelnek 9800 pro-kba.
"A hûtõpaszta szigeteli a cpu hûtõt..."
Hát ez nagyon LoL!! 😄DD
Ha szigetelne, akkor minden proci rögtön szénné is égne. 😄DD
Ki ez a Vendi?
Hát ez nagyon LoL!! 😄DD
Ha szigetelne, akkor minden proci rögtön szénné is égne. 😄DD
Ki ez a Vendi?
Valszeg R360 (XT) mag, az meg jobban bírja a húzást, hiszen alapból eleve 412MHz-re gyártották, tehát a gpu-nak nem nagy húzás a 440.
Vendi legújabb okos mondásai:
"A GF FX 6900XT a legjobb videókártya, de annál is van már jobb, de azért érdemes beszerezni belõle egyet..."

"A GF FX 6900XT a legjobb videókártya, de annál is van már jobb, de azért érdemes beszerezni belõle egyet..."

Mázlival! Pl van akinek a 2500+ barton procija alap feszen 3200+on megy, van akinek meg sehogyse megy annyin...
Amúgy nem elég neked ennyi ami most van?
Amúgy nem elég neked ennyi ami most van?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan tudnak egyesek egy sima piros nyákos sapphire 9800-ast 9800Pro-vá (idáig tudom) és ebbõl kihozni 440/380-as frekit?
LOLság van itten kéremszépen😄