Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bazz, ilyenkor pangunk:
1. A barátnõ nevû élõlény
2. Tibia
3. Pc tuning
4. Lineage 2 - a MMORPG
5. DOOM 3
6. Half-Life 2
7. Athen 2004 Olimpia
8. Baldur's Gate 3
9. Rome : Total War
10. WWII Online
ez mar nekem is sok. rosszul vagyok mar a vilagito ventiktol, meg neoncsovektol, megmemoria moduloktol stb.
mostmar inkabb a hasznos mod-ok fele huz a szivem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sok érdekes világító terméket láttam már számítógépekbe, de ez a kis "apróság" kiemelkedik a sorból. A termék nem más, mint egy világító matrica alátét. A bekapcsolás után egy szabványos PC logó nagyságú "kocka" kezd el világítani. A csomagolásban kiegészítõket is találunk, melyek segítségével saját matricát is gyárthatunk.

Különleges csavarok 3D-s díszítéssel...
Az Xmod cégtõl láthattunk már érdekes és egyedi design-el kivitelezett termékeket. A cég most az átlagos csavarok helyett kínál 3D-s alakokkal díszített csavarhúzó nélkül kicsavarható darabokat. A terméklistán összesen 11 különbözõ díszítésû csavar található. Ezek az apró "díszek" feldobhatják egy ház kinézetét és ráadásul még praktikusak is.
Mint már említettem 11 különbözõ fejjel kaphatóak a csavarok, melyek mindegyike elég jól kidolgozott. A díszítések stílusa elég érdekes, ami nem feltétlenül rossz, de egy kicsit elvontak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én Gerry-re szavaznék, bár mostanában nem sûrûn látni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Meghídetetem az elsõ Mister PC tuning pályázatot"
Mint így:
"Meghídetetem az elsõ Mister PC tuning szavazást"

hanem szimpla szavazas