Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Így xar a szavazás, mert kevesen vagyunk!😞(

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Peeeeceee......

CoolStuff
Lesz ma X-Akták!
Nézd majd te is ollie, aztán dumálunk róla a fõoldali chat-ben, ok?

CoolStuff
Nekem full speed-en is megy az usb 2.0!😛P

CoolStuff
Néha-néha kilehet csikarni belõle egy kicsit!😛

Nem fogod elhinni, de High Speed -en van, sõt Full speed-en is próbáltam, hátha fel van cserélve, egyikkel sem ment!!! Talán neked megy???

stone
De nem ír róla ide semmit😞

CoolStuff
Fél óra és lezárul a szavazás...
Idáig ollie vezet 3 szavazattal, utána Gerry 2-vel, és én 1-el!

CoolStuff
Nem is igaz, õ egy tunig guru!😄DD

CoolStuff
ok, meglesz fõnök!😊
Én is észre vettem, hogy egyes moncsikon alig láccik, bár nálam tökéletes...

ollie
Miért ne mûködne? A lényeg, hogy a Biosban High Speed-re kell állítani, nem pedig Full Speed-re (az utóbbi csak az 1.1 sebességét hozza).

Alaplapra integráltak sajnos ilyenek. Nem csak az én gépemben lassú a 2.0, apáméban is az van. De lehet, hogy errõl csak az ASUS tehet. Próbáld ki, hogy mûködik e az USB-d 2.0-n.

fle go
Akuma, koszi, nem tudom az valtoztat-e valamin hogy nekem az alaplapon eleve 2.0 USB van

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Jah ezek az integrált 2.0-ás tapasztalataim. 2.0-ás kártyával nem próbálkoztam.

Sztem a 2.0 USB egy nagy átb@szás. Bármi amit próbáltam semmi sem ment 2.0-ás sebességgel! A driverek is gagyik hozzá, mintha fel sem telepítetted volna. Szóval ne az vezéreljen, hogy 2.0-ás vagy sem, hanem a többi tulajdonsága az eszköznek!

stone
De azé' a hardveres dolgokat nagyon vágja

ollie
nekme csak 1.1-es kamerám van, szorri

fle go
Udv mindenkit!
Engem az erdekelne, van-e valakinek kozuletek USB 2.0-as webkameraja es ha igen akkor mik a tapasztalatai pl az USB 1.1-es csatlakozassal rendelkezo webkamerahoz kepest gyorsabb a kep atvitel vagy egyaltalan milyen pozitiv valtozasokat velt felfedezni? Megeri lecserelni USB 2.0-asra a wbkamerat vagy sem?
Valaszokat elore is koszi!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ollie

ollie
a modair szerintem jobb, viszont csinálj egy kis fekete árnyékot a modair feliratnak, hogy jobban látszódjon (1-2 pixel vastagon)

stone
Ollie ott van a hardveres témákban csak nem sokat tuningol (vagy mélyen hallgat róla) ezért nem rá szavaztam.

ollie
ték 😄

Nem ér hozzá?? Ez biztos?

stone
Lószart, szerintem beleférnek a modding képek, még senki sem szólt hogy zavarja úgyhogy nyugodtan lökhetsz néha párat, esetleg szóljon most akit zavar (vagy halgasson mindörökre).

Jah, Ollie-ra szavaznék, mert már rég a "rendszer" része, de nem szavazok rá, mert nagyon elhúzna a szavazatokkal 😊) Gerry is régi tag, és eléggé aktív mindenben. Én rá szavazok. Gerry

CoolStuff
Na megyek sétálok egyet muterral...
Fél óra és jövök vissza!

CoolStuff
Off:
Ez a logó?:

Vagy ez?:

CoolStuff
Elvileg nem ér hozzá a borda, szal nem tud zárlatot okozni.

CoolStuff
Miért kell lergasztanod?
Meséld el pontosan mi volt, mert tegnap nem figyeltem, sry...😊

CoolStuff
idáigi állás:

ollie - 3 szavazat
Gerry - 1 szavazat
CoolStuff alias M0Dair - 1 szavazat

22.00 körül zárul le a szavazás!

Akkor mondj jobbat 😞

CoolStuff
Az NB magja melletti részeket semmivel ne ragaszd le, mert nálam még a védõ szivacsot is megolvasztják, szal a cellux ráégne...

CoolStuff
Most tuképpen minek kell celluxoznod?
Magyarázd el pontosan, hogy hova is szeretnéd rakni, és, hoy minek...
Az NB-re közvetlen ne ragassz semmit, max hõvezetõ fóliát!

CoolStuff
Itt lehet szavazni...

#6621 - 6624

Ha egy indokkal fûszereznéd, az írtó jól jönne 😊

öö, milyen szavazás?? 😊 Hol lehet szavazni?

CoolStuff
NB-t semmiképpen...

CoolStuff
Köszi szépen, ez megható volt!😊
De sztem a legtöbben utálják a modding szövegeimet, azért nyook be mostanában kevesebbet!😄

Ja egyébként mit ragasszak le celluxal? NorthBridge-et vagy a hûtõbordát? Persze csak azt a részt, ami nem kívánatos. Én NB mellett voksolnék. Így jobb lenne ventitõl fújt levegõáramlás.

stone
Rád szavazok😊 (mert te foglalkozol legtöbbet pc-tuningal, és te lököd be a legtöbb modding képet), de azért M@trix tesztjei is jók voltak, õ lenne a köv. csak nem jár ide ilyen sûrûn.

Nah ez is megvan. Nagyjából lejött róla. Csak azt tudnám hova tettem legutóbb a hõvezetõ pasztát...

CoolStuff
Hali skacok!😊

M0Dair
Ja, most látom, hogy már te is írtad!😄

M0Dair
Hi!
Na sztem jó alkoholos arcszesszel, vagy domestossal dörzsöld le...

Végsõ esetben acetonnal!

ollie
alkohollal, de megteszi egy kis arcszesz is 😊

Nah a fólia nagynehezen lejött róla. Viszont maradt rajta egy kis ragasztó. Nem tudom leszedni. 5let??

ollie
hát a fólia biztos nem 😄D

aaa f@axomat áztatni... lekaparom róla

Köszi. Van egy kis probléma vele... Ez a fólia ami rajta van ragacsos az egész. Csak nagyon nehézkesen jön le róla. Leáztatot vízben az jó? Nem fog rozsdásodni??