Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VGA hûtõje ilyen

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
kék csõ kell!😊)
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Mondjuk kéne NB-re is, mert, ha a procit jól húzzuk vízhûtéssel, akkor NB is melegszik.
Jó az a VGA blokk, amit a nepper srác árul?
csövekkel mi legyen?
Sztem ordasi drágán adja, szal vegyük meg magunk!
Nem tom mit csináljak ezzel az NB-vel, félek, ha a kampóra teszem rá a blokkot, akkor az kiszakad!
Nem kell aggódni a hõtermelés miatt,egy viszonylag nagy bordával tökéletesen fog üzemelni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Neked jó akármilyen NB blokk, de sajna én azt csak ordasitól rendelhetem...
Nagyon fontos szted, hogy az NB-t is víz hûtse?
Szóval akkor:
cpu blokk: zalman wb2 gold - 8K
NB&VGA blokk: Ordasi - 9K
Radi - ?
csövek & csavarok - ?
szivattyú: Hydor seltz 120 - 5.5K
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
*hihi ** *
Aluminiumból vagy önteni kell (túlnyomásos fröccsöntéssel, vagy préseléssel), vagy tömbbõl forgácsolni.
Rézbõl én forgácsolással gyártok ilyeneket. Teljesen tiszta vörösréz tömbjeink vannak (nem olyan ötvözetek, mint amibõl a gyáriak vannak), és abból CNC megmunkáló központon készülnek. Az aljukat szépen felköszörül 0-ba, aztán csiszológép, és polir. Friss korában látod magad benne 😊
Tetejére tömítõhornyos megoldással plexi fedél (8-10-es plexibõl), belsõ kulcsnyílású csavarokkal rögzitve. Két csonkhely a plexiben, amibe vagy vágok menetet, vagy ami még job, ha ragasztja bele az illetõ a csonkokat.
Nade a lényeg az, hogy a hûtõbordát CSAK 1 darabból érdemes.
najó. szal akkor szerintetek lehetetlen aluminiumból hatásos bordát csinálni?
*hihi ** *
Megmondom én: sehogy.
Az elsõ (alsó) lap majd szépen felveszi a hõt, a többi meg hideg marad. A forrasztás sem elengendõ, a hõbuborék mentes átvitelhez.
Vagyis a gépen belõl lenne egy venti 7 V ra kötve, de úgy hogy a tápot is az hûtené..
*hihi ** *
multkor behoztak egy PI-est és mondták, hogy nem megy.
szétszedem és a procin egy aktív hútõ volt fejjel lefele rászigszallagozva!! 😄DDD
*hihi ** *
vagy egy 3 mm es alumínium lemez tábla. hogy lesz ebbõl hûtõborda?
*hihi ** *
ráadásul gyorsabban meg is van...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Zalman nepper srác 8K/db ért tud virítani blokkot...
Ha Borg enged 20% -ot (mivel kettõt rendelünk) akkor kb ugyanannyiba van...
Cigis csákó!😄D
Na lehúzok a pinyóba rezet nézni!