Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Nem vszínû, hogy tudok kreálni, de nekem nem is kell, mert a gép egy külön kapcsolható elosztóba van bedugva, és a pumpa is oda lesz valszeg.
Szóval bekapcsolom a fõkapcsolót, erre beindul a pumpa, a modem, a moncsi, aztán bekapcsolom a gépet...
Ez egyszerû, és lényegesen olcsóbb megoldás mint O mesteré...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

"szeptemberre várható"
tehát ezért nem találtam még itthon 😄D
(nekem mondjuk a xaserV damier X ablakú jön be nagyon 😊)

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Automata szivattyú kapcsoló

Három csatlakozót tartalmaz: lengõ konnektor aljzat és dugó, valamint PC tápcsalakozó (olyan mint ami a CDROM-ot is táplálja)
Nagyon biztonságos, a PC bekapcsolva áramot juttat a szivattyúnak, így a szivattyú csak akkor üzemel, ha a számítógép be van kapcsolva.

Automata szivattyú kapcsoló 5000Ft

Te tudsz ilyet kreálni, vagy nem kell?
3.vari, hogy megvesszük, de húzós az ára...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
oks, holnap fölnézek a bontóba, aztán leírom mi volt a téma...
A pumpát hol is vette Zetorg?
Írta tegnap, csak már elfeledtem...

CoolStuff
Rendben, köszi!
Persze Pesti vagyok!😊

A többit majd meglátjuk...

Narancs
Jaja, azt mondtam rendelek, ha teljes a csomag!
Minkettõnknek rendeltem cuccost.
Majd egyeztetünk és elmegyünk a cuccosért, oks?
Pesti vagy, ugye?

CoolStuff
Mind2nk cuccát megrendelted?

CoolStuff
Ok, és megkérdezted a bordákat?

Narancs
Lenyomtam a rendelést, majd szólok, hogy mi a pálya...

CoolStuff

CoolStuff
Az a baj, hogy nincs füle a háznak, szal nem lehet cipelni...
Nincs értelme!😛

CoolStuff

CoolStuff
Nekem CPU és GPU hûtés is kell...
Kérdezd meg, hogy teljes csomag, szal a mem bordákat is mellékeli, meg a pasztát?
Mondd meg neki, hogy csak akkor veszel 2t (így nem lopja ki belõle elvileg).

CoolStuff
Utálom az UT-t!😄

én sajna nemtok olyan helyet itt, ahol kapható lenne (nagyrészt a többi thermaltake házzal együtt...)
az télleg szép (fõleg a tükör oldallap 😊), arra egy hangulatos kis UT festés nagyon odabas*na 😊)

Narancs
Jó, de akkor neked GPU -ra is Zalman legyen, vagy csak a CPU blokk legyen Zalman?
Asszem nekem mindkettõ az lesz...

CoolStuff

Ez teccik!

CoolStuff
Van egy ötletem...
Kezdjük el megrendelni a cuccokat, és amikor megyünk radiátort nézni, visszük a pumpát is.
Megrendeled a sráctól a zalmant?

CoolStuff
Hát tágítani lehet a csövet, még talán kicsinyíteni is!😊

Narancs
az a baj, hogy ezt segol se írják le!
Mert olyan radit kéne venni, aminek uakkora acsonkja, mint a rendszer többi részének. Szóval ez is legyen szempont!

CoolStuff
Nekem a régebbi tsunami 3000VA ezüst jobban bejön...
A mennyi kis hazánkban?

Narancs
Meg kéne tudni, hogy a pumpának, meg a blokkoknak mekkora a csonkjuk...?
Mert ebbõl lehetnek inkompatibilitási gondok...

CoolStuff
jaja

CoolStuff
Legnépszerûbb témák

1. Tibia
2. Fórumozók fényképei
3. Athen 2004 Olimpia
4. allstars™
5. Pc tuning
6. Jaccunk mi is szoláncot
7. MIMACS tápik
8. VICCEK
9. Counter-Strike:Source
10. Humoros és aranyos képek

hoppá mit fedeztem fel 😊
kinek megy ez a link?
új thermaltake házikó ^^ (a házaknál levõ pici kép nem sokat mutat ~)

Narancs
UV érzékeny kábel métere 700 HUF?

CoolStuff
Egy hét után porosan és karcoltan lehet szép!😛

CoolStuff
Ismerem!😊

cupiii 😊

az az elsõ venti kiba**** bejön 😊) coooool
(bár nekem még mindíg a thermaltake házak viszik a pálmát ~)

egyébként ajánlom ezt a boltot, mint szinte mindent megtalálható modd cucc lelõhelyet (igaz külföldi.. de sebaj)
itten

CoolStuff
Ja meg az autómatikus pumpa bekapcsolót is ordasitól!

CoolStuff
Ez jó a HOC-nál:

"Felmerülhet a kérdés, hogy mi van, ha az adott alaplaphoz éppen nem passzol a leszorító? A válasz igen egyszerû. Pont ezért egyeztetünk vásárlás elõtt mindenkivel: elég lemérni a lyukak távolságát egymástól, és máris olyan leszorítót kapunk, ami éppen a rendszerünkhöz illik. Természetesen, ha késõbb valamely alkatrészünket lecseréljük, azonnal és ingyen jár az ahhoz illõ rögzítõ, legyen az bármilyen processzor, alaplap, vagy videokártya, csak a rögzítõ lyukakra van szükségünk."

CoolStuff
Bár a venti mögé belülre elférne egy radiátor!😊

CoolStuff
száksz

CoolStuff
Na akkor kis eligazítás:

Zetorg féle pumpa... (ahol van 5k-ért)
2 radiátor teleprõl
Zalman CPU blokk 8k-ért
Sztem szintén Zalman (nekem mindenképpen, mert kéne mem borda, de külön drága, a skac meg ad hozzá)
Nekem Ordasi NB blokk... kampó miatt, te ahogy gondolod.
Csövek sztem uv érzékeny 700huf-ért a vizhutes.com-ról
csõszorító akárhonnan

Ezt érdemes elolvasni:

"Képet nem tudok még feltenni, de addig is leírom: autóbontós réz radiátor kb. 20x20x5cm rajta egy 12cm-es ventivel (halk), blokkok: a CPUt és NBt hûtöm csak ezek is rézbõl készültek semmi extra kialakítás, szivattyú 700l/h és ami szerintem a lényeg: a rendszer csövezése végig 14-15mm belsõ(!) átmérõjû. Kiegyenlítõtartály nincs. Hûtõfolyadék desztvíz+alkohol (5r. víz 1r. alkohol) AMD powa 2400 (valós) Mhz (idle 40°C - full 45°C - keringetett víz ~32-35°C - helyiségben a levegõ 25-26°C)."

menjmár (lehet volt már, de akkoris 😊)

Narancs
Bp -i átvétel személyesen, kb hét kell neki mire megjön az új szállítmány azt mondta...
Árengedményt nem ad sajna...
Zalman GWB1 VGA szettben 2 blokk van, 1 kisebb, meg egy nagyobb, gondolom a kisebb a Northbridge simán jó.
Viszont errõl a Zalman GPU blokkról nincs túl sok infóm, asszem vmi alu cucc, nem réz, szal lehet hogy Ordasi GPU blokkja jobb mint a zalman...

CoolStuff
A srác milyen zalman nb blokkot löket?
Mit mondott az akcióra, és hogyan jut el hozzánk a cucc?

CoolStuff
😞(
Sebaj, marad ordasi kampós cucca!

CoolStuff
Hát, aki ebbe a topikba jár az már mind beteg kissé!😛

CoolStuff
Ezt tartsátok szemelõtt:
"Nekem már ez a második vízhûtésem, de ez se váltotta be teljesen a hozzá
fûzött reményeket.
Most alaposan informálodni akarok mielõtt bármit is kicserélnék.
Amúgy a Zalman is lehet egy alternatíva.
Nézegettem már régebben is.Csak akkor soknak találtam.
Most meg visszatekinte értelemesebb lett volna egy igazó jó vízhûtést megvenni, mint 2 rosszabbat."

Punker
szép meg jó, de nem adnék hûtésért annyi pénzt ki ez már fanatizmus 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Találtam egy cikket, a HardverOC víhûtésérõl, érdemes belenézned!
Avégén írják, hogy akinik nincs lyuk az észeki híd körül, az vagy fölragasztaja a cuccost, vagy pedig oda nem rak vízhûtést...😞

CoolStuff
A hûtés 180, a gép meg olyan 250!

Punker
mennyi lehet ez így fullosan?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
De ütött - kopott!
Megyek kajálni!

CoolStuff

Narancs
Á, ha réz/alu akkor nem!