Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Nem az EE-ben van Gallatin mag, hanem az Extrémben, az nem ugyanaz...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ne irígykedj ennyire!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Az EE magos procik tulajdonképpen extreme ed. magosak és van bennük 2Mb L3 cache. Tehát a tranzisztorok száma ugyanannyi bennük mint az Extr.ed.-ekben!(155milkó a nw 55milkójához képest)

Ja és +20-30%-al jobban húzhatóak, mint a sima NW procik!

CoolStuff
Én 30-ért láttam 3.0-ásat!😛P

CoolStuff
Olvastam a hírt, de, hogy mit ígérnek, és, hogy mi lesz az két külön dolog!😛
Egyébként meg amiatt, mert jön valami proci, amire aszondják, hogy új, meg jobb, azért nem cserélem le a jó kis 3.4 EE-t!
Tulképpen tök mind1, mert jönnek az új alaplapok, meg minden más (LGA 775) és jövõre már kell váltani, ha szeretnénk tartani az iramot...

Azért köszi az infót! Ja és nem ilyent, hanem ilyet a helyes megfogalmazás, de, ha direkt írtad, akkor nem szóltam!😊)

Egyébként nem egészen vágom, hogy mitõl EE a te NW magos procid. A rendes EE procikban Gallatin mag van, 2MB gyorsítótárral.
Vannak NW procik is, amiken a letiltott cache engedélyezve van, tehát csak "moddolt" EE-k, kb annyira, mint a 9500@9700 videokártyák... vagy megy jól, vagy nem...

ps: [email protected] már 36-ért is lehet kapni... de azért remélem nagyon nem törtem le a lelkesedésedet az új procid iránt 😄
Ajánlom figyelmedbe a nemsokára kikerülõ P4 6xx hírt😊
Lehet, hogy a fejedet fogod majd a drágáért megvett P4EE procid miatt 😉
Ugyanis amit az Intel év vége/jövö év eleje felé bevezet, az jobb lesz, és olcsóbb is mint a mostani EE. Integrálva lesz a magba a 2MB L2 (és nem procin külön lévõ L3, mint a mostani EE procikon), ráadásul olcsóbb is lesz, mert az lesz a sima mainstream P4.
Szal ha valaki hibázhat, akkor most az volt, ha vett ilyent 😉)

Valszeg a csávó akitõl vetted, már olvasta ezt a hírt, és tudta, hogy igengyors értéktelenedésnek indul a P4EE jelenlegi verziója...
CoolStuff
Nekem 4.7es catalist van, és tobb driver az alaplap cuccain kívül nincs fent! Egyébként közben töltöttem a netrõl, szal az is bezavarhat!😛

Punkerwork
én meg már melózok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
ÁÁÁ mindjá indulok suliba!!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ollie
Suli van!!!!!!!!!!

ollie
És mennyi pont volt a régi procival? Nem emléxem. Egyébként nem a hangkari miatt nen fut le az a teszt, mert nekem is elõferdûl, hogy egyszer lemegy, egyszer nem (ugyanaz a karim van). Egyébként nekem a 3.0C procival 60xx pont úgy, hogy minden alapon van (cat 4.8 és tyan 9800 pro-m).

jo de az inkabb gpu teszt...aquamark kene a cpu resze...

CoolStuff
Na semmi nincs húzva a gépben, és úgy 6000pötty a 3DMark03 Pro-ban, de a hangkari miatt az uccsó hangteszt elmaradt!

óóóó jee. megtom venni az aeroengine házat + a tápot + 2IDE+1FDD uv reaktiv kábeleket 😄D

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
De nekem legalább van!Lúzer!😄

Jó lassú lehet, ha ennyi ideig tart

CoolStuff
ok, fölteszem...

ollie
Na, azért nyomathatnál legalább 3dmark (meg aquamark) eredményeket így, húzás nélkûl.

CoolStuff
Nem kaptok eredményt, vegyetek ti is ilyen procit!😛

Majd, ha meglesz a vzhûtés talán, de így ezzel a szar HT-101-el nem égetem a cpu-t...(csak 4Ghz-ig😊)

Na jó 8!

Jó duma :p

azt mondja ma nem lesz. mert dolga van

Narancs
mondd meg neki, hogy toljon pár eredményt.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nem
most jelnt kezett be MSNen.

Azthiszem valami baj lehet CoolStuff-al!!! 😞(( Aztmondta ahogy megvan a proci, rögtön szól... elvileg már 8-kor megkapta volna. Tudja valaki a telefonszámát???

ollie
na, így határozottan jobb

Hát ez már kimondhatatlan kategoria..........

Falconer
Kakaóálló a bilentyûzete? Mer ha nem akkor nem kell

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
király megveszem a kölöknek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus

V9ykn8_TZL0

CoolStuff
De az enyém nem használt!

Nem fogok irigykedni, lesz nekem is még ma

CoolStuff
Szeretnéd mi?

CoolStuff

wow... Nemcsoda. Asus alaplap...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Nosza kentem egy kis ezüstös hûtõzsírt a NortBridge-re és már terhelve sem akar melegedni 😄DDD
28fok!

virítsd a lóvét!

CoolStuff
Na logóm kérésre átalakítva!😊

CoolStuff

CoolStuff
Még nincs meg, este 8-kor lesz csak...😞

ollie
Figyi, beüzemelted már az új procit? Jó lenne egy összehasonlító teszt, hogy mennyivel gyorsabb, mitn a régi prockód. Mondjuk gondoltam itt 3dmark2001, 3dmark03 és aquamark-ra, esetleg még bármi általad választott tesztre.

CoolStuff
Nemnem!

Mhosah Myth
13+ÁFA

Kár hogy nincs pedig már nagyon várom...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

most amúgy a 450es aero tápról beszélsz?
mennyi is az amúgy? 16?

neeeeeeeee

Punkerwork
ezen a héten tuti nem lesz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Készûlj fel rá, hogy ma brutál tesztet fogsz villantani nekem!!!!!!

CoolStuff
Ja, télleg, ezt ma írta nekem is!

Asszondta Mr., hogy ma is oda tudna adni egyet, azt amit õ használt nhány napot.