Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az hogy minek AGP ?

PCI-X miatt írta.

[Jakuza]
Mi az hogy minek AGP ?
Amugy idezek: "-nincs AGP kártyát rögzítõ retesz"
Ez azt jelenti, hogy az AGP foglalat vegen nincsen egy muanyag pocok amivel lezarja a VGA-t az ember a foglalatbanm, es nem engedi kicsuszni.
SZVSZ jol megepitett hazaknal,lapoknal tok felesleges.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CoolStuff
Köszi!😄DD
Nekem elég lesz egy palota is, ház nem kell!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

csak egy házat? 😄

bázz nyerek lottón minden kedves fórumozó választhat egy házat 😄D TT,chieftec,antec lool
lényeg az ,hogy ha majd lesz megint píz akkor veszek antecet

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Hát sztem a ratyi kínai házakba nem fér be...
Vegyél egy rendes Antec-et, abba tuti bemegy!😛
AGP meg mindek?😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

pontosan a 4 lyuk miatt kell az új verz 😊
nf-s annyival nem nyújt többet (legalábbis nekem), tehát felesleges

CoolStuff
Az A7N8X télleg elég gáz, de én ezt a P4 sorozatra értettem!😄DD

PH!ról

"Ami nem tetszett:
-az alaplap méreténél fogva többféle házba nem fér be
-nincs AGP kártyát rögzítõ retesz"

CoolStuff
LÁL, Feel V utánzat!😄

[Jakuza]
Mar miert ne ferne bele ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

egy ilyen típusú házba beférne egy abit IC7G?

[Jakuza]
Hat nem tom, nekem valahogy jobban bejott az NF7-S mint az Asus A7N8X szeria.

CoolStuff
Asus powa!😊

[Jakuza]
Az also a regi revizio (1.X), a felso az uj(2.x).
Az ujnal tertek at a mas szinu nyakra, valamint pl az is kulonbseg, hogy a processzorfoglalatnal a reginel nem volt meg a vizhutesnek a 4 lefogato lyuk.
Amugy NF7 felejtos inkabb vegyel NF7-S t.
Amugy ezzel az Abit Nforce2-es lappal semmi baj nincsen, meg jelenleg is ez az egyik legjobb NF2-es lap a piacon.

De én nem ajánlanám az NF7-et ha újra össze kellene raknom a gépemet, biztos nem Abit lenne az alaplap...

oh 😊)

egyébként sry az off ért, de ugyis csend van ^^

NAgykõrösön a HWzone-ban.😄

hol vetted?

mondjuk az alsó elég bejelentéshez használ prezentációs anyag szagú ^^

Nekem a felsõ van.
Kb 4-5 hónapja vettem.

a felsõ kép az abit oldaláról való, az alsó pedig az ithhoni boltok árlistájában szerepel, mint abit nf7. namost akkor ez csak rossz kép, vagy itthon csak az alsót lehet fellelni, vagy mi az franc van itt? 😄
(felsõ kéne ~)

CoolStuff
Az csak annyira melexik, mint a celkó!😄DD

én biztos nem venném meg, a gyenge elrendezés miatt...

Cooltól már kérdeztem de kérdem tõletek is. Abit IS7rõl mi a véleményetek?

[Jakuza]
Na de ezeket, mar nem kell annyira huteni, mint a Prescottokat. 😛PP

CoolStuff
Jaja, de így azt a részt nem lehet annyira hûteni!😄

Egyébként ez sztem jobb megoldás, mint a gumi talpas AMD-k!😄

[Jakuza]
Hat a processzormagvedo tokozasnak oly mindegy. 😛
Ugyebar az AMD attert erre a megoldasra, hogy a lesarkazas ne forduljon elo.

CoolStuff
Full olyanok a képen a procik, mintha le lennének sarkozva...

CoolStuff
Köszi szépen!

[Jakuza]
AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz Microprocessor, Socket 939
Ez az alaporajel.
A HotHardware szerint sima leghutessel:
2,58GHzre sikerult huzni a 3800+ t es 2,62GHzre a FX-53-t.
Ezek az ertekek kb egy 4000+ es 4200+ kozotti ertekek.
De ez persze processzor minosegetol lehetnek valtozoak.
Gondolom vizzel 2,6 - 2,7GHz koruli alapotot el lehet erni.
A masik fele, hogy ezeket az ertekeket egy VIA K8T800 Pro chipsettes es nem nForce3-as lapban mertek, ami azert a PCI busz frekvenciaja miatt behatarolja a tuning lehetosegeket.
Megkell varni az Nforce-s lapokat, hogy tisztan lasson az ember, de ugy velem nem olyan rosszak ezek az eredmenyek sem.

CoolStuff
Kottybelé lé!😄DD
Inkább azt mondd meg nekem, hogy egy 3800+ -os A64 meddig húzható normál körülmények között, és az mennyi valós órajel?
HTX!

CoolStuff
Nekem bejön ez a mod!😊

CoolStuff
Dehogynem, csak úgy kell értelmezni, ahogy mondani akarom!😄
Ne okoskodj kis AMD-s "barátom"!😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

[Jakuza]
Itt se nyertel, mert azt se jelenti. 😛

nemcsakfeel
nekem meg a swap xp alatt 64 .. 768 , és csomósztor kiírja hogy a virtuális memória mérete túl kicsi. No de kérem, a minimum hogy lehet túl kicsi ? 😄DDDD

*hihi ** *

CoolStuff
LÁÁl!😄DDDDDDDDDD

CoolStuff
Nem egyszerû robotok + nagy munka = Robosapiens
dátum: 2004-10-01 - forrás: informatik

Robotokat készíteni nem kis munkaába kerül, persze nem mindegy, hogy egy nagy precizitású ipari robotot vagy éppen egy házi használatú kis játékszert akarunk készíteni. Mindkettõ egyedi hardver-softver környezetet igényel, amit nem kis munka összeilleszteni.

Robosapien, egy robot, melyet legjobban egy távirányítós autóhoz lehetne hasonlítani: közlekedik, mozgatja a karját és ujjait (!), ahogyan mi akarjuk, s a funkciók (67) közül néhányat össze is lehet kombinálni. A kis robot 6 órán keresztül mûködtethetõ, s mindössze 99 USA Dollárba kerül (külföldön).

Azonban ha nincs rendelkezése álló hardverünk építhetünk az elõbbinél egyszerûbb robotot is. Ehhez a darabhoz egy PDA-t és egy kamerát használtak fel, s valahogy keresztezték õket Visual C++ környezetben.

Hogy mik vannak!😄DD

Rendben, megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat.

CoolStuff
Jah sry, télleg a dual channel a ram szinkron futása...
Köszönöm a felvilágostást!😄

Zetorg
nem dual channel.
Dual Data Rate.

Jo igen mert 200*4 (QP😎 és kijön a 800.

OK. Ezek szerint a proci esetében is jó a 200 MHz (a proci FSB-je 800 MHz)? Egy hozzászólásommal lejjebb látható. Ha jó, egy mondatban megmagyaráznád, hogy miért?

CoolStuff
A 200-at azt 2-szer kell venni, szal akkor pont 400-on futnak a ramjaid!
Dual Channel!😄

CoolStuff
Mi a baj ezzel?

Ja, memóriáknál is:
SPD memória modulok:
512 MB PC3200 DDR SDRAM 512 MB PC3200 DDR SDRAM (CL 2.5 @ 200 MHz)
512 MB PC3200 DDR SDRAM 512 MB PC3200 DDR SDRAM (CL 2.5 @ 200 MHz)

Nagy gondban vagyok. Alaplapom ASUS C800 E-DELUXE, processzorom Prescott 3.0E GHz, 800 MHz FSB.
EVerest azonban ezt írja:
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Pentium 4E
CPU alias Prescott
CPU stepping D0
Engineering Sample Nem
CPUID CPU név Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPUID revíziószám 0F34h

CPU sebesség:
CPU órajel 3000.36 MHz (eredeti: 3000 MHz)
CPU szorzó 15.0x
CPU FSB 200.02 MHz (eredeti: 200 MHz)
Memóriabusz 200.02 MHz

FSB 200 MHz (800 kéne elgyen, nem?)

Ugyanez a memóriánál: 400 MHz-esek a moduljaim, de mindenhol csak 200 MHz van írva.

Mi a gond?

CoolStuff
Ez is ugyanolyan ratyi teszter, mint a 2003-as!😛
2001SE powa!

CoolStuff
Nálam olyan 5-15-iggel ugrándozott a tesztecske!