Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USB-s porszívó?
dátum: 2005-01-11 - forrás: phoronix
Újabb USB-s csoda látott napvilágot a CaseBuy jóvoltából. Az alapvetõen számítógépházak gyártásával (?) forgalmazásával foglalkozó cég most USB-s porszívó termékkel rukkolt elõ.
A porszívót elsõsorban a számítógép környezetének tisztántartására ajánlja, billentyûzet, egér, monitor és nem utolsó sorban a számítógépház jöhet szóba.
Érdekessége még a porszívónak a beépített LED amely megvilágítja a tisztítandó felületet, így segítve lelkiismeretes munkánkat a folyamat során. A teljesítménye a méretéhez mérten kicsi, de megfelelhet az adott célra.
Ja, aki akar jöjjön, a rendes oldal felujítás alatt, de azért müxik a topik!😉
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Szal szeretném húzni a VGa -t, lévén hogy vízzel van hûtve gondoltam megnézem a végét. XpertVision 9800se@PRO kártyáról van szó, teljesen ref 9800pro nyákos.
Elindítottam az Ati tool -t, és kb 440 nél járt a gpu freki, de a blokk még csak langyos volt. Viszont a nyák olyan forró, hogy nem lehet megfogni. Szal azt szeretném kérdeni, hogy lehet ettõl baja a kártyának? Kinyiffanhat? Mert GPU nagyon föl fog menni sztem, 450 ig kb, de a blokk csak a GPU -t hûti, a többi részét nem...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
De neki full passzív kell, egyébként sztem is jó ez a D, ha rámegy, mert az a venti kiba halk!
http://thenamelessphoto.com/
Én azt hallottam, hogy nem kompatibilis rá!
De az se nevezhetõ passzívnak, mert igencsak elkell rá a venti!
http://thenamelessphoto.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Legalábbis én sem láttam még!
Aprikálni kell rá valamit!😄
Else tod képzelni hányan voltunk aznap sg-n...😄
Teljes off mentességet kért Borg, szal hagyjuk az offot!😊
ez azért nem viccnek számít szerintem.
Esetleg lealázásnak
Lehet Õ lájtosan vette fel,de lehet szarul eset neki!!
szerintem az útolsó az igaz..
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mért kell szapulni a másikat!!??
Jól érzitek magatokat ha mást *asztattok...vagy mi?
Szánalmasak vagytok
ott tölti a szilvesztert ahol csak akarja!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szilveszter más tészta volt, elég szarul telt, azért töltöttük itt skristóffal!😊)
Azok voltak a szpemmelõs szép idõk!😄
Te szoktál vhova eljárni?😊 Vagy csak otthon ülsz gép elött? Tök komolyan kérdezem😊
És hol lehet ilyen cuccokat beszerezni?
UVlötyi + ne sugározd magad!!
Teljesen fullosra akarom megcsinálni...😊
Említetted hogy vízhûtés alkatrészeket vársz. Vmi még hiányzik? Azt hittem már megvan minden...vagy rosszul emlékeztem?
- amennyivel drágább mint 9700 (30K -t kéne kb rádobni) annyival nem gyorsabb...
- nincs olyan játék amivel ne bírkózna meg a jó öreg 9700 ha kicsit föl van pöckölve mondjuk PRO szintre...(ha tévednék javítsatok ki)
Ezeknek tudatában döntsetek megéri-e vagy nem...
Régi banner újra a helyén, kérném a visszahelyezését!
Egy kis érdekesség:
Leírás!
Billentyûzet-építés házilag
dátum: 2005-01-13 - forrás: Modasylum
Bizonyára többekben felvetõdött már, hogy nem pusztán számítógépházat építenek maguknak, hanem egyéb perifériákat is (pl.: billentyûzet), a lehetõségeikhez mérten.
Nos, a Modasylum oldalán olvasható leírás ezeknek a moddereknek nyújthat
segítséget, amely a saját készítésû billentyûzet különbözõ munkafázisaiba enged betekintés.

Narancs ne beszélj hülyeséget😊
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
Memóriának adtam +0.2V-ot. Okozhat ez bármiféle problémát vagy ez nem elenyészõ mennyiség ahhoz, hogy bármi bajt okozzon?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
win telepítésénél álltalában memcsi hiba miatt szokott kiakadni
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
lehet hogy ram nem hajlandó dualban menni, bár kétlem. Sztem inkább a deszka lesz a ludas. Ha tudod próbáld ki másik 2 rammal, hogy megy-e a dual, illetve a te 2 infi ramodat más gépében megy-e dualban. A "megy-e" kifejezés alatt azt értem, hogy 1x legalább hibátlanul végigfut a memtest.
Ajánlom mielõtt bármit is csinálnál, teszteld le a ramokat duálban és single channelben is MEMTEST86 nevû progival...van bootolható CD -s verzió is, én is azt használom.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
A 9600se-t meg inkább ne tuningold, annak nem ér semmit.
1 1100mhz-és tualatin cerkát mennyire lehet húzni?? (gyári Intel hûtõ van)
És az Abit Radeon9600SE-valamilyen szinten lehet tuningolni meert hááát elég lassucska az underground2
(a kérdés komoly)
OCZ Enhanced 1 gb dual pc 3200
Ilyet akarok most venni a gépbe ebay-röl amugy de sztem a mostani ramokat is megtartom😊
Chipset feszt nem emeltél?
Nekem 210 es FSB -vel nem bútolt a gép annó...😞 De 205 -el gondnélkül ment...<#eljen>#eljen>