Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
LOL:

USB-s porszívó?
dátum: 2005-01-11 - forrás: phoronix

Újabb USB-s csoda látott napvilágot a CaseBuy jóvoltából. Az alapvetõen számítógépházak gyártásával (?) forgalmazásával foglalkozó cég most USB-s porszívó termékkel rukkolt elõ.
A porszívót elsõsorban a számítógép környezetének tisztántartására ajánlja, billentyûzet, egér, monitor és nem utolsó sorban a számítógépház jöhet szóba.

Érdekessége még a porszívónak a beépített LED amely megvilágítja a tisztítandó felületet, így segítve lelkiismeretes munkánkat a folyamat során. A teljesítménye a méretéhez mérten kicsi, de megfelelhet az adott célra.

Ja, aki akar jöjjön, a rendes oldal felujítás alatt, de azért müxik a topik!😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
Lenne pár kérdésem:
Szal szeretném húzni a VGa -t, lévén hogy vízzel van hûtve gondoltam megnézem a végét. XpertVision 9800se@PRO kártyáról van szó, teljesen ref 9800pro nyákos.
Elindítottam az Ati tool -t, és kb 440 nél járt a gpu freki, de a blokk még csak langyos volt. Viszont a nyák olyan forró, hogy nem lehet megfogni. Szal azt szeretném kérdeni, hogy lehet ettõl baja a kártyának? Kinyiffanhat? Mert GPU nagyon föl fog menni sztem, 450 ig kb, de a blokk csak a GPU -t hûti, a többi részét nem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Egy egy connect 3d 9550-be milyen biost érdemes égetni és mennyi növekedést lehet így elérni sztetek?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Nem úgy, mint a te C-den anno a hítpájpot!😄D

De neki full passzív kell, egyébként sztem is jó ez a D, ha rámegy, mert az a venti kiba halk!

bõven elég rá az op1. halk verzsönön is. csak nagyon pontoan kell rárakni.

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Rá is megy?
Én azt hallottam, hogy nem kompatibilis rá!
De az se nevezhetõ passzívnak, mert igencsak elkell rá a venti!

Stalkernek az x800Pro@XTPe kariját egy zm80D-hp+op1 hûti igencsak jól.

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Akkor elmarad a modding feeling!😄

Punkerwork
aprikál a halál mikor a gyárit olcsóbban vettem mint más a ventis verziót 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CoolStuff
Gyári sztem még nincs...
Legalábbis én sem láttam még!

Aprikálni kell rá valamit!😄

Punkerwork
akkor mond meg van e már X800-ra full passzív hûtés (sapphire oldalon még nem láttam gyárit😞

CoolStuff
Értettem a viccet (a le droidozást😄D) , csak a 4 perces tilalom miatt nem tudok írni!😞
Else tod képzelni hányan voltunk aznap sg-n...😄

Teljes off mentességet kért Borg, szal hagyjuk az offot!😊

Gabesz amd64
Off:
ez azért nem viccnek számít szerintem.
Esetleg lealázásnak
Lehet Õ lájtosan vette fel,de lehet szarul eset neki!!
szerintem az útolsó az igaz..

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
érdekes módon õ értette a viccet te meg nem 😊

Gabesz amd64
OFF:
Mért kell szapulni a másikat!!??

Jól érzitek magatokat ha mást *asztattok...vagy mi?

Szánalmasak vagytok
ott tölti a szilvesztert ahol csak akarja!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CoolStuff
Persze, hogy szoktam...
Szilveszter más tészta volt, elég szarul telt, azért töltöttük itt skristóffal!😊)
Azok voltak a szpemmelõs szép idõk!😄

Punkerwork
õ a szilvesztert is itt töltötte, lehet hogy nem is ember csak 1 robot 😊

Azon gondolkodtam h pl te Cool😊
Te szoktál vhova eljárni?😊 Vagy csak otthon ülsz gép elött? Tök komolyan kérdezem😊

CoolStuff
Nem sok!
hunfrostéktól...

PH!-n keresd õket, vagy dobj mélt orbanonak...

Hunfrost!

Gabesz amd64
Akkor az nem sok!vagy igen?

És hol lehet ilyen cuccokat beszerezni?

CoolStuff
10k körül van az egész!

Gabesz amd64
Mennyibe lesz ez neked?

UVlötyi + ne sugározd magad!!

CoolStuff
Jön még 1 hydor átalakító, csõkivezetés, uv lötyi, légtelenítõ krómozott és 9 centis papst ventik!
Teljesen fullosra akarom megcsinálni...😊

Narancs
TÉnyleg konfigoddal mi a pálya?
Említetted hogy vízhûtés alkatrészeket vársz. Vmi még hiányzik? Azt hittem már megvan minden...vagy rosszul emlékeztem?

CoolStuff
Egyik nap én is pont erre a konzekvenciára jutottam!😊

Narancs
Most elgondolkodtam a témán, s következõkre jutottam:
- amennyivel drágább mint 9700 (30K -t kéne kb rádobni) annyival nem gyorsabb...
- nincs olyan játék amivel ne bírkózna meg a jó öreg 9700 ha kicsit föl van pöckölve mondjuk PRO szintre...(ha tévednék javítsatok ki)

Ezeknek tudatában döntsetek megéri-e vagy nem...

CoolStuff
Hali all!
Régi banner újra a helyén, kérném a visszahelyezését!
Egy kis érdekesség:
Leírás!
Billentyûzet-építés házilag
dátum: 2005-01-13 - forrás: Modasylum

Bizonyára többekben felvetõdött már, hogy nem pusztán számítógépházat építenek maguknak, hanem egyéb perifériákat is (pl.: billentyûzet), a lehetõségeikhez mérten.
Nos, a Modasylum oldalán olvasható leírás ezeknek a moddereknek nyújthat
segítséget, amely a saját készítésû billentyûzet különbözõ munkafázisaiba enged betekintés.

Már hogyne lenne érdemes!!!!!
Narancs ne beszélj hülyeséget😊

Narancs
Sztem nem gyorsabb annyival, mint amennyit rá kéne dobni...

Antromorph
Érdemes lecsereléni a sima Radeon 9700-as kártyát egy Asus Geforce6600GT-re?(márha kapható lesz hazánkban is)<#nyes>

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

hosszú idõ után nekem is lenne újra 1 kérdésem <#idiota>
Memóriának adtam +0.2V-ot. Okozhat ez bármiféle problémát vagy ez nem elenyészõ mennyiség ahhoz, hogy bármi bajt okozzon?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

vagy külön-külön is próbálkozhatsz, lehet az egyik memcsi hibás
win telepítésénél álltalában memcsi hiba miatt szokott kiakadni

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Narancs
Oké. Szal singleben semmi gáz, dualban meg föl se meyg az XP...hmmm...
lehet hogy ram nem hajlandó dualban menni, bár kétlem. Sztem inkább a deszka lesz a ludas. Ha tudod próbáld ki másik 2 rammal, hogy megy-e a dual, illetve a te 2 infi ramodat más gépében megy-e dualban. A "megy-e" kifejezés alatt azt értem, hogy 1x legalább hibátlanul végigfut a memtest.

Hát az alaplapom MSI és I815-ös chipsetes ennyit tudok róla ja és hogy jó drága volt.A tápom ay frankó 350W Chieftech 1 hete volt 10rugó.A memória az 384 Hynx 133mhz.

Régen csak egy ramom volt de havernak hoztam két noname-t és azokat beleraktam és ment normálisan bár ott nem raktam XP-t csak simán csere volt.

Narancs
Régen másik rammal ment a duál?
Ajánlom mielõtt bármit is csinálnál, teszteld le a ramokat duálban és single channelben is MEMTEST86 nevû progival...van bootolható CD -s verzió is, én is azt használom.

Szisztok! Van egy kis gondom! Tegnap vásároltam 2db Infineon pc3200-as ramot.Dual-ban szeretném járatni egy MSI K7N2 Delta-l deszkában. A gondom az hogy beraktam dualba ami azt jelenti, hogy egy zöld és egy lila DIMM foglalt lett.Nem tudtak feltenni egy XP mert folyton leáll vagy kék halál vagy valamit nem tud feltelepíteni(system.sys, ntfs.sys). Elõtte formáztam a vinyót parancssorban.De ha csak simán egymásmellé rakom a két ramot Single-be akkor semmi baj.

Tufa16
Van valakinek már tapasztalata az uj 6600gt tuning hütõrõl? Ha jól emléxek TT

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Hát legjobb esetben 1500-ig is, de ahhoz jo alaplap, ram, táp kell.
A 9600se-t meg inkább ne tuningold, annak nem ér semmit.
Háát elõször is elnézést hogy nem a mai király hardverekrõl fogok kérdezni de hát nekem még csak ez van'
1 1100mhz-és tualatin cerkát mennyire lehet húzni?? (gyári Intel hûtõ van)
És az Abit Radeon9600SE-valamilyen szinten lehet tuningolni meert hááát elég lassucska az underground2

Punkerwork
aida/everest

milyen progival lehet megnézni hogy miylen alaplapom van?<#lama><#idiota>
(a kérdés komoly)

A továbbiakban egy darab offot meg szpemet nem akarok itt látni, mert egybõl megy banra aki nem fér a bõrébe.
Ja amugy még válaszolva.Chipset feszt nem emeltem minden alapfeszen van.és hát atomstabil.De azért nyilván jobb lenne már az OCZ ramokkal

barret
400-on fektette ki azt alaplapomat😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

210 Fsb-t sztem még viszi alapfesszel mert 209-et alapfesszel vittem aztán mos visszavettem 205-re.
OCZ Enhanced 1 gb dual pc 3200

Ilyet akarok most venni a gépbe ebay-röl amugy de sztem a mostani ramokat is megtartom😊

Narancs
télleg? és feszemeléssel mennyi a vége nálad?
Chipset feszt nem emeltél?
Nekem 210 es FSB -vel nem bútolt a gép annó...😞 De 205 -el gondnélkül ment...<#eljen>

Nekem pl eredeti sebességén 333 mhz pl durva de 2-2-2-4 1T-t megy😊

Narancs amugy ott nem a feszemelés hozta meg a sikert hanem a ram minösége mert nekem alapfeszen tehát 2.6-on is viszi a 410-et pl

Mákos😄