36836
-
#22997 Igen, ez a gondom; csak egy db 400-as DDR 512-esem van, és melette egy Sapphire Radeon 9600 Pro, ami felett már lassan eljár az idő, annak ellenére hogy dx9-es kari, de egy 6800GT SLI-nek azt hiszem jobban örülnék -
#22996 Jogos a kérdés
Csakhogy én játékon kívül videótdigitalizálok, és DVD-t írok mindennaposan és nem mindegy, hogy 2 óra alatt, vagy félóra alatt van-e kész a film a TMGEnc-ben
1ébként játékra tényleg teljesen elég -
#22995 Az a szép :D Most egy olyan hűtő van benn a gépben (8 centis), ami már megvan 2 éves, és hangja egy "Tu-154 közelről, felszállás előtt" hangját megközelíti
De majd hétfőn lecserélem, csak ugye vminek ki is kell szívni azta kurvasok meleg levegőt... -
#22994 Az én 3.2-esemet 4GHz-ig tudom húzni... de már sajnos nem volt stabil, meg akkor már annyira fűtött, hogy az egész lakótelepen kigyulladtak a lakások -
#22993 ha játszani akarsz akkor böven elég egy 2Gh-es proci...oda inkább memcsi és VGA kell. -
#22992 egyetlen kérdés, minek? mire nem elég 3 giga? :) -
#22991 Így már mindent értek, csak picit átverésnek, vagy pénzéhesnek érzem azt, hogy az én procim dobozára is rá van írva...
Teljesen mind1, nyár végén úgyis beszámítással veszek egy 800 MHz-es 3,2-eset. Tényleg azt szerintetek meddig lehet húzni? 4 - 4,2 GHz? A mostani 2,4-eset 3,4-ig minden gond nélkül tudom húzni, mondjuk akkor már maxon megy a Zalman ventim, de legalább hűt is neki rendesen. -
#22990 -
#22989 Köszönöm, ez már egy értelmes válasz.
Have a nice day for all -
#22988 hiába van ráírva, akkor sincs benne Hyper-Threading. -
#22987 Naszóval elmondom még1x:
-Intel Pentium 4 Prescott magos 2,4 GHz, 1 mega kessel, 533 MHz FSB-vel, doboz és leírás szerint Hyper-Threading támogatással
-ASUS P4P800S/SE, Intel 848P chipsettel, doboz és leírás szerint Hyper-Threading támogatással
Azt nagyon jól tudom, hogy elvi alapokon a 800 MHz-es P4-esek HT-sek, alatta nem. DE. Ha egyszer rá van írva a kib@szott dobozra hogy supporting HT akkor mi az istenért nem? Bios-t frissítsek, vagy nem éri meg vele foglalkozni? -
#22986 LoL mert AMD proci?!!! -
#22985 ott a pont :) -
#22984 Az alaplap dobozára van írva -
#22983 De azt mondja a dobozra rá van írva. Tehát ha visszaviszi a boltba, hogy "nem működik a HT" akkor ilyenkor mi van? Mert ha adnak neki egy másik ugyanilyen procit, abban sem fog, hiába írták rá a dobozra. -
#22982 talán azért, mert nem HT-s a proci? :)
533-as procikból, csak a 3,06-osban van HT, ami NW magos és 512kb cache van benne. -
#22981 Nem értek hozzá,dee alaplapnak nincs köze hozzá?
Vagy esetleg ASUS honlapján a BIOS frissitések közt valami, ami "feljavitja" a lapot. -
#22980 Nnaa plz, aki egy kicsit okos mondja már meg:
ki lehet-e valahogy a HT-t csikarni az előbb említett konfigból avagy nem? -
CUCLI #22979 +lesz -
marcus13 #22978 HellÓ! drivert keresek a Siemens C-101 l (vagy i vagy 1) típusú modemhez, ha valakinek van, vagy találna, megköszönném, ha szólna.
előre is kösz -
#22977 adjál neki rendes hűtést :) -
CUCLI #22976 most vettem egy 2,8as ,533as fsb-s 1mega caches prescott. serverbe lesz. a server elvileg úgy fog kinézni ,h Abit IS7(tudom Punker ,h kuka de nem volt jobb:D) fentebb leírt proc, félgiga ram(késöbb majd 1) ez a proc elvileg elég jó játék servernek(?) amin csak 1 game megy.. -
#22975 Ez egy elég átmeneti cucc, Prescott magos, melegszik mint az állat, de most van rajta egy nagyon fasza kis Glacaltech hűtő, és stabil ~50°C-on megy 3,2 GHz-en.
Csak hát ugye aza fránya HT. Sokkal jobb lenne tőle a gépem? Vagy nem éri meg vele szarakodni?
Anybody? -
#22974 P4 533FSBvel és 1mega kessel? Azt hittem 1megás csak 800asból van... -
#22973 Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Vettem még múlt év júliusában egy 2.4 GHz-es Pentium4-est, 533-as FSB-vel és 1 mega cache-el. Az alaplapom egy kevésbé jó ASUS P4P800S SE. Namost a proci dobozán ott virít hogy "Supporting Hyper-Threadring Technology" , de mégse... A bios nem HT-s procinak látja és az Everest sem.
Ilyenkor mi a teendő, vagy egyáltalán lehet-e vele valamit csinálni? -
#22972 Nekem bluefishsel voltak gondjaim, asszem a saját topikomban leírtam, de lehet, hogy ott csak az egyik fajta van... Köcsögök ezek mind egy szálig -
#22971 olyan kisvárosban mint Eger ezt eleve nem tudod megjátszani, mert kevés a vevő és mind meg kell tartani, pestről nem tőled hallom ezt elöször :( -
#22970 Egyetértek veled! -
#22969 Hi
Engem a DarkComp akart beforgatni a VGA-mal kacs. .60.000-es kártya 1 hónapig vártam és úgy kaptam vissza ahogy oda adtam.
Fogyasztó védelem !!!!! Kessel kifizették a vételárat .
Na csak ennyi. -
izb #22968 Csak sajnos ennek nem igy kéne működnie.Ha találkoznék veled,és vennék valamit és bizonyíthatóan a ti hibátokból lenne szar,és 1 hónapig intéznéd a cuccost mert nem lennék szimpatikus,akkor fel is út le is út lenne.Valszeg sűrün nézhetnél a hátad mögé az utcán.
Neked nem ez lenne a dolgod azt hiszem,hogy jó fej és luser között külömbséget tegyen föleg ugy hogy az esetek nagy töbségében az emberek nem égetik le direkt a videokarijukat,vagy tápjukat,hanem szar ugy ahogy van.
Velem 1x játszották el ezt a Mistrálban,de megmondtam nekik,hogy időm mint a tenger,és addig nem szabadulnak,mig nincs új cucc.
Meg akarták magyarázni,hogy a 18000ft os márkás táp azért égett le az első napon,mert AMD proci volt a gépemben.Na ennyit erről.
-
#22967 így más!
De abban a boltban a faszi volt lúzer!mert mást is kérdeztem től meg se tudott szólalni!
mondom magamba ilyen embernek aztán sok helye nincs a számítástechnikában -
#22966 ok akkor mondom máshogy, ha azt akarom hogy a vevő visszajöjjön akkor normális vagyok vele, ha meg egy problémás looser aki azt hiszi hogy user, akkor 1-2 hét helyett 1 hónap a gar intézés és szépen megszabadulok tőle, persze nekünk is volt olyan hogy hetekig tartott kicserélni Myth UV csövét de ott a nagyker is sz@pott és mondta hogy olyat soha többet ne is kérjünk :) -
#22965 Te csak fikázni tudsz?
jah akkor érdemeltem meg amikor a fontos cuccaim voltak rajt és besz@rt!!! -
#22964 megérdemelted biztos :) -
#22963 hát ohava egyszer(egyik szerda) visszavittem egy cuccomat(pendrive) mert szar volt mondta a faszi hogy jöjjek be másnap addigra mond valamit!
bementem hát ez nem jó azt mondta hát Én is mondtam neki mert akkor nem vittem volna be !következő mondata felküldöm pestre azt jöjjek vissza hétfőn biztos meglesz.
Mond jó...
megyek be erre kicserélték és adtak egy sz@rt ami már el volt törve de úgy hogy még be volt csomagolva...Vittem vissza megint azt megint várhattam rá napokat az új pendrive-ra.
erről a szopatásról beszélek -
#22962 honnét tudod hogy szopatják? cserélje ki szó nélkül? akkor minden kis pöcs aki megsüti a kártyáját visszajárna, és a gyártó se hüyle hog yminden sz@rt cseréljen, van egy hiba arány lista amit elfogad mondjuk 30% ha annál többet küld vissza a nagyker akkor később beszívhatja. -
#22961 mi van vele? -
#22960 akkor Inno kártyát se kell vennem!
De ez felháborító hogy szopatják az embert egy szar VGA cserével.... -
#22959 Én is már küldtem vissza oda pár cuccot garba, és mindet gyorsan kicseréltek.
Lehet h "kivételeznek" a spanommal! -
#22958 nekünk még nem volt gond Ramis garral, és az összes sulinetes cucc onnan jön.