36836
-
#24156 Olyat én is szoktam venni néha, finomabb mint az ásványvíz és kb. egy árban van. -
#24155 ja értem :) hát a tudatlanok magabiztosságával kérdeztem rá, de sejtettem hogy rossz helyen tapogatózok :) -
#24154 mit értesz speckó hűtővízen? a víz csak szállítja a hőt és a tartály oldalán lévő bordák adják le. -
#24153 heh :) És lehet növelni a hatékonyságot speckó hűtővízzel, vagy nincs is olyan? -
#24152 2,2 liter van benne, utóljára aszem 119 pénzért vettem 1 liter desztillált vizet :) -
#24151 és hány literes egy ilyen rendszer? meg mennyibe kerül a hűtővíz literje? -
#24150 2-3 hete töltöttem utána, mivel nem vagyok otthon a nagy hőségben nem megy, este meg annyit nem párolog. -
#24149 tudom csak szórakozok :) egyébként annyira nem szarok, csak hát akinek sokkal jobb van az leszarozhatja :P nem is beszélve a vízhűtésről... tényleg így nyáron, amikor még árnyékban is 40°C van hogy bírja a vízhűtés? Nem párolog el a víz stb...?? -
#24148 a codegen tápok hulladékok, a házak meg lowend kategória ennyi. -
#24147 akkor arról is :) mert a codegen tápokat is elhordta rendesen kedvenc modink egyépként igaza volt, de könnyebb nem beismerni -
#24146 neeeeem, azt az Abit lapokra mondta -.- -
#24145 olyan is van? egyébként nem azt mondtad hogy a codegen szemét? :P -
#24144 még én is csak a codegen katalúgusban láttam :) -
#24143 Punker - értem, nemtuttam [NEMTUTTA]
Fatboy89 - akkor még cikibb, soksikert :) -
#24142 Akarok venni (lentebb már be is írtam), de ha nem lesz rá keret, akkor baszhatom. Mellesleg ez a ház kellene valakinek, és hogy fogom neki odaadni oldallap nélkül. -
#24141 lehet rendelni, de csak kevés helyen. -
#24140 huhh ciki... szerintem nemigen árulnak külön oldallapot, az lenne optimális megoldás, ha vennél egy plexis házat :) -
#24139 Csá! Nagy baj van! A Codegen 6061-esem oldalára akartam vágni egy plexi-t, de úgy elméreteztem a dolgot, hogy az már fáj, és így nagyon ronda lett. Mellesleg vissza sem tudom rakni. Szal teljesen elnyomorodott. Ha valaki meg tudná mondani, honnan lehetne hozzá oldallapot rendleni, ha egyáltalán lehet. Köszönöm a segítséget. -
#24138 Lehet szerencsém volt, és mindíg volt abból épp raktáron. Nemtom, de mindíg hátratelefon és jött is az új cucc. Mind1, akkor 1 év gari helyett csak fél év van... -
#24137 azonnali csere? ha így nyomják vag yhatalmas a raktár készelt vagy abból már nem az votl az első visszavitt darab, az 1 hét a minimum a nagykerekben, nem feltétlenül geciségből, egyszerűen csak nem egyesével küldik vissza a gyártónak/disztribútornak a cuccokat. -
#24136 Eddigi tapasztalataim alapján legrendesebb hely. Háromszor gariztattam nálunk annó, mindíg azonnal kicserélték a cuccokat ott helyben, nem volt több hetes/hónapos szopás mint legtöbb helyen. Lehet azóta gecik lettek... -
#24135 miért lenne gáz teljesen jogos, a normális cég úgyis megadja a gart ha meg tetű helyen vásárol az ember akkor megérdemli. -
#24134 Ne már...ez nagyon gáz... -
#24133 nem tudsz semmit tenni, a törvény szerint nem is kell garit adniuk rá, mert önmagában nem működőképes. -
#24132 Tudja valaki mi a neve annak a billentyűzetnek, ami kifejezetten játékhoz való, a bal kézhez, és csak a nyilak meg 1-2 billentyű van rajta?! -
#24131 Hát baéfaszok, ez a legkisebb hibájuk, nyitottam én már topikot arrol, hogy milyenek ezek :D Nekem egy memóriát kellett egyszer kicserlélni lejárat elött egy hónappal, erre a faszjankó beszól, hogy erre már csak egy hónap a gar. Mondom és akkor mivan? Attól még érvényes. Aztán hosszú tortúra után kicserélték és végülis egy év garit raktak az ujra is hála a határozott fellépésemnek. Ezt is beírtam volna a topikomba bővebben, de bezárták. -
#24130 Hmm...de akkor miért a kicseréléstől számított egyév a gari lejárati ideje? Ha folytatódna a gari ahogy te mondod, akkor 2004 szept + 2év = 2006 szept -ben kéne lejárnia. Nem pedig 2006 februárban. Még ígyis lecsaltak fél évet... -
#24129 Nem, ezt mindenhol így szokták, igy van rendjén. Olyan, mintha nem kapnál uj karit, csak megcsinálnák, de mivel nem javítható, kicserélték.
-
#24128 Hella srácok!
Tanácsot szeretnék kérni, nem egészen pc tuning témában.
Szal nemrég vettem egy VGA -t. A srác akié volt 2004 szeptemberében vette kiskerben, 2 év garral árulták ezt a típust.
2005 februárban kinyiffant a kari, garban ugyanolyat kapott, szintén 2 év garral.
A cseregari levelén ez szerepel: Áru megnevezése: inno 6800 stb 2 év gar
Garancia lejárta: 2006 február X -edike
Tehát bár a kari 2 év garos ( a papíron is ez szerepel), csak 1 év garit írtak garanciális időnek. Ilyenkor mi van? Elírták?
Menjek reklamálni fél év távlatából?
Egyáltalán el lehet érni bármit is, ha bemegyek a kiskerhez és előadom a bánatomat? -
R9 #24127 hö,kapni nem lehet?:S -
#24126 nelinkeltél=belinkeltél -
#24125 Azt meg minek? Amit nelinkeltél annál többet szerintem nem tudsz meg róla.
-
#24124 Csá! Tudnátok nekem linkelni egy magyar leírást a Thermaltake Viking VA4000BWS házhoz? Rákerestem Google-ban, de nem nagyon találtam semmit. -
Pontius #24123 veszel egy sima AT-s házat és Moddingolod...
2db 5.21-es helyes AT kb. 500ft használtan.
az egész kb. 3 óra munka (a festék száradást nem számítva)
1. gépi csiszolóval lenyomatod róla a festéket
2. dekopirral kivágod a ventihelyeket
3. fekete festékkel meg lenyomatod, szép óvatosan kell, hogy ne legyenek megfolyások, de egykis türelemmel nagyon jól meg lehet csinálni -
Pontius #24122 Nem, Win alól tudod csak húzni. -
R9 #24121 a videókártyát is lehet bisoba huzni?:S -
R9 #24120 Én múltkor olyan házat kerestem de nem találtam ami fekete,picike nagyon és 2 helyes tegát pl. egy rack egy dvd író.És tele van ventilátorokkal. -
#24119 Jaja, tudom, csak a három gigaherzen csodálkoztam egy kicsit :) -
#24118 Ja azt akartam mondani. A 3000+ az meg gy 1800 körül megy. -
#24117 Nem 3500+t akartál mondani? Olyan van, de az nem 3.5Ghz