Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
de ati-t azért nem fogok venni!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Akkor sem értem mi a rák kerül ennyibe egy darab fémen...mennyibe lenne egy hasonló (pumpa nélküli) tornyot legyárttatni itthon?
ezért kell venni 6800Gt azt életbe kell azt huzni!
http://thenamelessphoto.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://thenamelessphoto.com/
Inkább vegyél rá valami passzív hûtést.. Az olcsóbban megvan, hamarabb mehetnél angliába 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
bár én régebbi verzsönt használtam, Fat hoz, bootolható CD-t nyom, 5 perc alatt visszaállíthatod a régi cumókat.
[ helikopter ]
Örülj h ennyit legalább tudtál csinálni vele, valakinek el se indul a gépe különbözõ memóriával,
ha veszel ugyanaz a márka, típus és clockja legyen különben szar van a palacsintában.... 😊
háát én nem ajánlom de azért próbáld meg hátha? inkább spórolj még egy 512-re és akkor folyik minden 😊
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Lenne egy problémám. Van egy Abit BD7-es alaplapom ami csak a 266 mhz-es ramot kezeli. Eddig volt benne egy db 256 mb-os 266 mhz-es ram és mellette egy 256 mb-os 400-as ram. Tökéletesen mûködött.Szakember mondta hogy nem lesz baj a 400-as miatt mert kisebb sebességen fut majd azért raktam bele. De most megvettem a haverom 512 mb 400-as memóriáját. Beletettem a gépbe, felismeri, végignyomtam a 3d markot, játszottam vele, dvd-t kódoltam. Everest progi is kiirta jó. De van amikor csak ugy otthagyom a gépet 10 percre visszamegyek és kékhalál. Ezt azóta csinálja amióta megvan a másik ram.
Mi lehet a probléma? Sz.tem ki kell szednem a 266 mhz-s memóriát...
És még egy kérdés: Ha venék egy új alaplapot ami dual-ba kezeli a 400-as memóriát, akkor a 256 és 512 mb-os egymás mellett mehet dualba? VAgy csakis ugyanolyan mehet?
Elõre is köszönöm!
Köszi srácok!
Szóval majd ha legközelebb újrateszem az XP -t, akkor utána rögtön le kell ghostolni a C -t, amíg csak az XP+sp2+driverek vannak rajta. Így már menni fog, köszi!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Na ez is particiot tud menteni, viszont pl idõzíthetõen (minden éjjel 4kor pl), és image fileba másik winyora átteszi stb stb automatikusan.
Kis rendszerparticio kell (pl 4gb elég egy windoznak meg pár programnak), és akkor azt teljesen automatizáltan lehet akár dvdre is rakosgatni.
De más progi van erre, ami jobb, csak most nem találom a nevét.