Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint emlitettem egy Vapochill gazkompresszoros hutes ara kb 180K (A Standard 150k) aminek alig van hangja es 0 fok alatt tartja a homersekletet a processzornak meg full terheleskor is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
viszont az 5let, hogy a ház oldalára van illesztve a hûtés szerintem nagyon 5letes...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://thenamelessphoto.com/
ezt nem értem!kicsit bõvebben ha lehet 😊
általában ha berakok egy VGA-t akkor nem kell semmit se állítanom!
de ha berakom a mostani VGA-m(lábléc)annál se kell semmit se állítanom!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
mire gondolsz?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
valaki ötlet?!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Két napja vettem egy 360W-os Chieftec-et, és megvan a 24 pines csatija (lecsatolható a +4 pin, hogy be tudd dugni a 20-as foglalatba) és van külön 4 pines CPU csatija is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Meg, miaz hogy 2400? Gabesznak 2200+XP-je fut 2241-en, nem? Ah...
\'danja
\'danja
és azt akarod bedugni a maradék 4 helyre?<#fejvakaras>#fejvakaras> ez érdekes! lehet füst lesz<#eplus2>#eplus2>
hamarosan elterjed a BTX is úgyhogy...
Én is COD-oztam TmT-ben, aztán FOP hívott vissza, hogy rakjak össze egy MOHAA csapatot, mostanában meg már csak CS:S fun SG szerveren <#email>#email>
Azért az már szép... 2400MHz
Ha yól számolom akkor az 3800+
Ha a WIN kékhalálozik akkor több mint valószínû, hogy a memória nem bírja.
Adjál a memcsinek +0,05-+0,1 esetleg még +1,05 is belefér. Ha így is kékhalál akkor kifújt a dolog 2300MHz-en.
ha viszont +0,1-nél elindul akkor húzhatod tovább a procit.
+fesz proccnak +fsb és talán meglessz 4000+ is <#buck>#buck>
Esetleg próbálkozhatsz még a CPU😄RAM ráta állításával!!
A ráta 5:4-re vagy 3:2-re való visszavételével több mint valószínû, hogy tovább fogja bírni...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezen pölö 24pin+4pin is van...(24 pin ATX Power connector+4 pin ATX 12V Power connector)
Most akkor ha benyomom a tápomat 20pinbe, meg a 4 pinbe, akkor sztem ugyanott vagyok, mintha 24 pines csatim lenne. GYANíTOM, hogy az új 24pin tápcsatis tápokon meg külön 4 pines csati nincs már (aztán a fenetudja).
Itt van a kutya elásva... és máris bebeszélték neked, hogy ne csak alaplapot, procit, meg vga-t vegyél újat, mert ugye a régivel már semmi nem passzol össze, hanem egybõl tápot is.
2000-re az ntune nagyobb pontokat ir mint 2300... mi az isten?
\'danja
\'danja
\'danja
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HT Frequency
CPU Frequency <200>200>>>>240Mhz (Frequency)
PCIE Frequency <100>100>>>>136Mhz (Frequency)
...többi mind Default.
Így a gép 2000Mhz-rõl felment 2400Mhzre. Nem látom át a logikáját, de eddig már eljutottam.
Hogyan tovább?
\'danja
Hát, feltételezem hogy nevet váltottál mert Fuck3rként nem ismerlek fel. De jól emléxem F4F, FB majd F(c)F csapatra. Ki vagy? ^.^
Hú, mostanában nincs idõm játszani, hülye is voltam meg ki is csesztek velem és egy rahedli munka maradt a nyakamon. Amúgy MoH:AA után CoD volt a nyerõ nálam. SWG-ztem még, most meg WoW nyerte el a 2005-s arany kartoska díjat. Ha megszabadulok sok melótol betáplálom a próbahónapot...
\'danja
Ha jó helyen próbálgatod állítani akkor elvileg az FSB-t állítod.
Namármost ha jó helyen állítod és mégsem müxik akko, 3 lehetõség van:
1. Proci nem bírja a húzást
2. Memória nem bírja húzást
3. Sem a proci sem a memória nem bírja a húzást <#idiota>#idiota>
Ha a proci nem bírja akkor nincs mit tenni, szopacs...
Ha a memcsi nem bírja akkor esetleg próbálkozhatsz CPU😄RAM ráta álítással...
A HWtûzfalban nemtok segíteni, ahhoz nem értek 😊
A letölthetõ BIOS meg sztem hibásan van csomagolva...
Segíteni nem tudok, mert lövésem nincs az egészrõl, de gondoltam beköszönök régi MOHAA-s szépidõk emlékére <#idiota>#idiota>
(gondolom nemtod ki vagyok, segítek: FB-FcF tag voltam)
Játszol még mostanában valamivel?
\'danja
Lecseréltem a 3 éves PC-met egy újra és van pár, nekem új dolog amiben nemtudok eligazodni.
A konfiguráció:
-alaplap: Chaintech VNF4 Ultra ZENITH VE(nForce4)
-porci: AMD Athlon 64 3200+
-video: Geforce 6600 GT 128MB RAM
-memória: 2 x 512 DDR400
2000Mhz-n 25-30/30-35 °C-on megy.
Elösször is hogy tudom tekerni a procimat mert nemigazán találok a BIOS-ban semmit amitõl változna a drágaságom órajelei. Pedig elvileg jó helyen próbálkozok (Frequency).
Töltöttem le BIOS-t ami nem autoexec-es hanem egy teljesen más exe és WinXP exe-vel ellátott tömörített filenak látja, pedig ha rányomok nem csinál semmit. CD-re felírtam és BIOS-ban beállítottam hogy róla bootoljon, de semmi efekt.
Van benne beépített hardwares Nvidia tûzfal amit nem sikerült még beállítani. Ugyanúgy kéne beállítanom mint egy sima routert, a megadott cím után beírom a saját kapcsolatom adatait. Persze ez se sikerül, Chellos vagyok és valamiért azt írja ki hogy nem megfelelõ a modemem (Motorola).
Kérdésem van, hogy van-e összefüggés AMD 64 és WinXP 64bit között?!
Elõre is köszönöm...
\'danja
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Engem az nem érdekel, hogy az ATi megcsinálja-e a MultiVPU rendszerét (mondjuk azt kizárom, hogy két teljesen különbözõ architectúráju kártya normálisan menjen SLI-ben), mert kegyetlenül nem mozgat meg a jelenlegi felállásban az SLI (az indokok alant olvashatóak)...
szerintem hülyeség néhány szempontból!
-tételezzük fel hogy van egy x800Xt és már nem bírja az egy VGA és veszel bele egy új R520-ast!
most melyik veszi át az írányítást, a terhet,stb... a régi x800Xt? vagy melyik!
- mindegyik vga-nak más az áramfelvétele ebben is ütközhet hiba...se kitudja még ezt.
majd meglátjuk..ha ez sikerül neki akkor grat.
Ha nem akkor nagyon le van maradva az ATi az Nvidiával szemben