36836
  • izsook
    Akkor még 1x agy ha valakinek van jobb ötlete !!!hasonló áron!!!, az írja már meg!
  • Punker
    add el, arra már fölösleges költeni.....
  • izsook
    No Én jáccani akarok sokat jó játékokkal. Van 1 ASUS P4S333-M alaplapom 512+256 MB memóriával, P4 1,6a@2,3 Ghz CPU meg 1 ATI Radeon 9600 128 MB-os VGA-m.
    Ilyen irányba akarok elmenni még 1GB Ram DDR400 ez gyakorlatilag mind1, mert az alaplap csak 333-nak ismeri fel + lecserélném a VGA-m 1 GF 6800-ra? Szerintetek elég lenne az upgrade arra, hogy B&W 2 meg Quake 4 normálisan fussanak rajta? Vagy ha valakinek van jobb ötlete hasonló áron, az írja már meg! Ez olyan 70e körül van!
  • geri15
    :) És melyik az ami jól tuningolható? Ahogy néztem az árlistákat az MSI volt a legdrágább, az lenne a nyerő? :o
  • Punker
    azon kívül bármi :)
  • geri15
    milyen márkát ajánlasz? Inno3D-t biztosan nem vennék, azokról hallottam, hogy csak gariztatni lehet vinni azokat..
  • Punker
    vegyél inkább egy 6600GT-t jobban jársz vele.
  • geri15
    Hát igen erre szokták azt mondani hogy szarból nem lehet várat építeni. De hát ha ennyi a keret, akkor muszály lesz :D Btw, annyira nem kicsi a proci, sőt. Bár játékra okosabb döntés lett volna AMD, de azokat meg utálom...
    A videokari az meg tényleg kicsi, most váltok egy alig nagyobbra :D Pontosabban egy R9800 Pro-ra.
    Közben meg csendben gyűjtök nyárig, és akkor összedobok majd egy jó kis PCIe-s rencert ^^
  • Punker
    kicsi proci és mégkisebb VGA mellett mit vársz? :)
  • geri15
    Nekem sem az ASUS ellen van kifogásom, sőt, leginkább azt preferálom. De. Ennyire szar chipsetet még nem láttam, egy játékosnak nagyon lassú, márpedig én elsősorban játékra használom a gépet :|
    P4 2,64 GHz-es prockóval (without HT), 1 giga rammal, és egy R9600 XTG-vel (ami R9800 nonpro szintű) mediumon elmegyeget a Quake4, high-on meg már szaggat mint a rohadék :CC
    Pedig a gép kvalitásai nem ezt feltételeznék... és én csak arra tudok gondolni hogy a lapom, és ramjaim nem elegek. Persze lehet hogy rosszul gondolom :o)
  • Punker
    nekem eddig nem volt bajom ASUS lapokkal :)
  • geri15
    Szép jó reggelt.

Intel platformra milyen alaplapot tudtok ajánlani tuningra, de nem égbeszökő árakkal? A mostanim (ASUS P4P800SE) egy kalap szart se ér, mert egy i848P chipset van rajta, meg mondjuk a ramok is csak sima "brand"-ek...
  • Punker
  • Zetorg
    tök szép lesz :)
    csak az a baj, hogy az ezüst színű keret nincs meg hozzá, csak a panel :(
  • Punker
    elcsúfítod szegényt? :(
  • Zetorg

szereztem egy ilyen kijelzőt 1000 forintért :))
    valamelyik nap belemoddolom a dragon ajtajába :P
  • Taranov
    Nem olyan egyszerű az, most is van valami gond, de nem tudom mi.
    Bootolás helyett azt írja, hogy "Hiba a rendszer betöltésekor"
  • Falconer
    Nemtudom nála most hogyan van. Pénteken voltam ott, összeraktam, csak akkor még nem volt átalakító. Majd remelem jövö pénteken is megyek, és akkor kezelésbe veszem a gépet :) Addigra Taranov azért gondolom majd rányom egy wint, meg 3d markot, everestet.
  • Zetorg
    érdekes...
    én amikor megvettem azt a lapot, azért szoptam vele, mert 1 memóriával nem volt hajlandó elindulni, csak kettővel :)
  • Narancs
    Oszd leljebb a ramokat az FSB-től és úgy meg tudod nézni hol a CPU vége. Biosban FSB/DRAM ratio vagy vmi hasonlót kell keresni.
  • CUCLI
    van valami oldal ahonnan ki lehet deríteni ,h mennyire lehet tuningolni a procim?
    még mielött tuning ramot vennék
  • Taranov
    Majd ha lesz fölösleges időm, akkor megpróbálom, ha megy, akkor érdemes volt rohangálni a városban meg felhívni 5 boltot.
  • Falconer
    Jaja, sípolt neki keményen. De most beszéltem vele msn-en, sipolt az átalakítoval is ugyanugy, kiszedte a két kingston közül az egyiket, és már ment is. Persze azért az átalakítoval. Azt nemtudom, hogy a nélkül menne neki.
  • Zetorg
    volt olyan lapom, mint neked és ment 20pines táppal.
    el se indul?sípol?
  • Taranov
    Hát úgy nem megy. Átalakítóra kell vadászni.
  • Zetorg
    dugd bele és kész is
  • ollie
    ok
  • Taranov
    De a Mistralban senki ne próbálja meg ezt.
  • Falconer
    Lehet venni 20-->24 dugaszos tápalakítót küönféle üzletekben 750-1000 Ft-ig terjedő árban ;)
  • Falconer
    LOÁL! :DDDDD
  • Danee
    lol, nem akarsz
    akko minek kérdezted?
    De megérné venni neki egyet, csak hogy lássuk hogy rakja bele abba a slotba :)
    Lefűrészelné a végét,h beleférjen :D
  • CUCLI
    xopás
    asszem lehet venni különféle átalakítókat hozzá.
  • Taranov
    Szevasztok!

Vettem egy Socket 939-es alaplapot (Asus A8N-SLI), aminek EATX tápcsatlakozója van.
    Nekem meg ATX-es Antec tápom van, nem tudja valaki elmondani, hogy mi van ilyenkor?
  • izb
    Még szerencse..
  • DJ RX7
    nem is akarok pcis kártáyt venni.
  • Punker
    qrvára nem mindegy, engem különösen nem érdekel de ha nem akarod az egész gépet elfüstöltetni akkor inkább ne nyúlj hozzá.
  • DJ RX7
    jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.mind1
  • Zetorg
    WÁÁÁÁÁÁ

kérem kapcsojjaki!
  • Punker
    na akkor fussunk neki mégegyszer mi a f@sz tnem értesz azon hogy az AGP foglalatba AGP kártya megy?
  • DJ RX7
    ja akkor a régi pci megy bele nem vagy akkor mifasznak van ott az a kis pöcök ami ki leet szedni?