Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
ilyen
SZiasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a memóriám idõzitését mennyire áll be? 1db512/és 2*256!
elõre is köszi!!
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://thenamelessphoto.com/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
attól, hogy márkás még nem biztos, hogy jól húzható.vedd tudomásul, hogy ennyit bír.
De 400. Ez van!
Nem azt szeretném tudni MIT KELLETT VOLNA...hanem azt hogy ezzel mit lehet csinálni.
Szerintem nem olyan rossz memóriát vettem!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
annyi volt vele a baj, hogy 2-3szor el kell vágni ugyan ott a plexit, mert visszaolvad 😊
meg nem árt a dekopír talpára a mûanyag borítás és akkor nem karcol.
Most meg bent van a fasza Geil Dual Kit 2x512, és "csak" 230-al stabil.
Bááár valami olyasmit hallodtam már hogy a dual-t teljesen másképp kezeli a proci...de hát akkor is.
Vettem direkt fasza dual kit-et hogy dübörögjön a vas, erre most lassabban megy a proci mint eddig.
Igaz a memória írási-olvasási sebessége nem egyszerûen lett brutál gyorsabb.
everest/számitógép/túlhatás
ha elírás van sry, be vagyok rugva de bagyon 😄DDDDDDDDDDDd[
dhn k
Nézd csak meg az everestben
Nem a ramokat húztam 30mhz-el hanem csak a proci fsb-t emeltem 200-ról 230-ra.
Semmi máshoz nem nyúltam. A ramok is alapon vannak.
Mivel tudom megnézni hogy pontosan (tizedre, sõt századra) hogy melyik eszköz hány voltot kap?
Everetben nem találom...
A ramok idõzítését hogyan érdemes (ha érdemes) buherálni?
Plusz kb mennyi fesz-el szabad emelni procit hogy még feljebb lehessen húzni az FSB-t és ne fagyjon a gép?
Ha valaki vágja a kérdést profin és van ICQ-ja dobjon egy PM-t PLZ.
THX.
alaplapot akkor cserélek ha meghalt, vagy ha procit is cserélek az meg még nagyon messze van tervezve, ezt se használom ki csak szép, a körítést ki se bontottam.
56-ért tudnék venni
lenne most 25-ért egy aa8xe fatl1ty, de túl hangosak rajta a hûtõk :\
érdemes átolvasgatni 😊
Állíts be 60 fokot a deszkán ha ezt a hõfokot eléri akkor lõje le a deszka.
De a fölé ne menj. Vagy végy egy jobb hûtõt.