36836
  • Barney Tech
    Az csak ideiglenes mert a régi megfingott de most akarok egy 650wattosat.Dehát ha majd fogja birni az uj cuccot akkor nem kell uj.
    Amugy 2winyo+1dvd+1cd+6neon+3ledes venti+2db led+a proci meg többi.
  • Punker
    hát izé most mit lehet mondani mikor mercury táp van benne? olyan mint a tuning trabant, nézhet ki jól, de hulladék marad
  • Barney Tech
    De azsé fasza nem?
  • izb
    ebben a gépben az a jó,hogy nem csak hallod mikor már aludnál,hanem látod is.
  • Barney Tech
    Vélemények esetleg valami ötletek?

• Banyapapa
    ezzel 1 dugora akár 4-et is rakhatsz:P
  • bertino
    ú mennyi kábel :)
  • Barney Tech
    Még nincs teljesen kész.A kábelek majd elrendezem a plexit majd betetetem és veszek még bele cuccokat.
  • CSOCSO
    haverom kb ilyen szintu kartyaval bf2 zik.... legszarabb minosegben elfut.. de eleg nehezkesen... emelett van 2.4 es procija meg 1 giga ram
  • Barney Tech
    Megjöttek a gépembe a cuccok naon basz.
  • LaciMaci
    Azt nem ajánlod, hogy egy dugóra 3 ventit kösek?
    Mért hogy máshogy lehet megoldani?
  • Barney Tech
    Nem ajánlom.
  • LaciMaci
    Igen!
  • Punker
    thx
  • Barney Tech
    Tápig
  • Punker
    játszottam vele szal nem kötelező neki :)
    de nem igazán értem hogy ez a kis progi miből vesz le.
  • Barney Tech
    Anyám minny hozza a neonokat :D
  • Barney Tech
    Az alaplabba?
  • Barney Tech
    Ilyen kell neki e nélkül nem megy.
  • Punker
    erről a cuccról mit tudtok?

az új Ghost Recon kéri:

• LaciMaci
    Sziasztok nekem csak 3 csatlakozó van a ventillátorokhoz és többet szeretnék használni nem baj, hogyha a kábelt megpucolom és 1 ventiműködtető helyhez bedugok mondjuk 3 ventit?

• Barney Tech
    Hát nem sokat érsz vele a mai játékokkal talán egy low grafikát ki tudsz hozni.
  • czky
    Irodai munkán kívül másra már nem jó.
  • Punker
    passziánszra jó
    Miért?Szar?
  • czky
    Ezt ugye viccből kérdezted!
  • Punker
    lol 12 fokos a winyó, minek erre vízhűtés :)
    http://www.connect3d.com/products/agp_9600.htm

Ez jó kártya szerintetek?
  • Punker
    "A kísérleteket végző német kutatók egy sokak által ismert jelenséget használtak fel. Ha valaki üresen a tűzön hagy egy serpenyőt, majd egy kevés vizet önt rá, láthatja, hogy a vízcseppek össze-vissza szaladgálnak. A forróságtól a víz alja gőzzé válik anélkül, hogy a serpenyő felületével érintkezne, a vízcsepp pedig ezen a gőzágyon lebeg. A jelenséget a német Johann Gottlob Liedenfrost írta le a tizennyolcadik században.
    Német kutatók kísérletükben a sík felületet ferde, háromszögletű rovátkákkal helyettesítették, a vízcseppek pedig - ahelyett, hogy csak táncoltak volna a serpenyőben -, egymás után "megmászták" a rovátkákat. "A kísérlet célja az volt, hogy megmutassa, milyen módon lehet egy irányba terelni a mindenfelé ható energiát" - mondta el a BBC-nek a kutatást vezető Heiner Linke professzor.

A tudósok az új eljárástól azt remélik, hogy jelentős szerepe lehet a mikrocsipek hűtésénél. Sok csipet már ma is hűtenek folyadékkal, ám annak mozgatására pumpát használnak, ez pedig még több hőt termel. A magától mozgó hűtőfolyadék azért is lenne praktikus, mert csak akkor lépne működésbe, ha a hűtendő felület megfelelő mértékben felmelegszik - így tehát termosztátként is funkcionálna."

• Barney Tech
    Na megjöttek a cuccok.
    holnap megyek a postára.
  • dokar
    tény, hogy nem sok minden látszik, csak az, hogy csillog és fényes, meg, hogy egy ormány lóg ki oldalt a gépből :D

ez van a képen: kompi, jó szigetelés, 2 UV cső, UV festék a ház belső felén, néhány LED-es venti és hasonló "ocsmányságok" :D
  • bazza
    csak én nem látok ki ebből semmit? :S
  • Zetorg
    ehh, jó kis kompi :D
    lehet, hogy nemsokára lesz nekem is :)
  • dokar
    akkor már én is rakok be képet :)

• Barney Tech
    Sajnos azért kell re mert érzékeli hogy nincs rejta a hűtő igy 3dben csak 300mhzban működik a proci nem pedig 500mhz.De igy jól jön mert a procihoz terel egy kis hideg levegőt.
  • Zetorg
    mennyi kép :o
    minek a gyári cooler a kártya hátuljára?
  • Barney Tech
    Meggazdagodtam 1-2 fpssel.
  • Barney Tech
    És egy 3000+ amd (939) milyen hűtőt ajánlotok? max 12000ft.
  • Barney Tech
    Rendeltem már a gépembe neonokat meg minden cuccost de még nwm jött meg holnapra várom majd benyomok egy képeket.jó?
  • Barney Tech
    Bemelegítés:

Utána:

Eredmény:

A ramokból (bordák) jó adagot le kellet csiszolni.