36836
  • Barney Tech
    ÉS mág ety kérdés ha húzom a procit akkor nekem kell álítani a feszültséget külön?
  • Falconer
    Naná, ez 2500at forog, a másik meg csak 1700at.
  • Barney Tech
    hát ez jóbb a 7700Cu-nál is

Info Prohardver.
  • Barney Tech
    Ja.Kék
    Vagyis ugy vott hogy hazahotuk volna csak alaplap nem vott ezé mek kellett rendelni azt és akkor otthagytuk az egész cuccot.Demá ki van fizetve :D
  • Kicsirics
    hát én nem pont ezt használom hanem a 7000 AlCu vasat de maximálisan meg lehet elégedve az ember vele.ezzel csak az a baj kicsit nehéz de nagyon ott van amiatt hogy tiszta réz.a tuningról meg csak annyit hogy ez majd kiderül mennyit bír nem csak hőmérséklet függő
  • bazza
    szép. ledes?
  • Barney Tech
    Na ety ilyen hűtőt rendeltünk:

Esetleg használ valaki ilyet?
    És öö izé mennyit huzhatok egy 3200+ amdén?
  • Punker
    "Egy kicsit a processzorokra visszatérve; a kétmagos processzorok megjelenésével megtorpant az órajelemelés, így a leggyorsabb videokártyákat csak tuningolt CPU-kal tudjuk teljesen kihajtani, vagyis a videokártyák e tekintetben túlfejlődték a processzorokat. Lehetséges megoldás lenne a játékokat úgy megírni, hogy kihasználják a kétmagos processzorok második magját, azonban ahogy ezt egy korábbi tesztünkben már láthattuk, csak félmegoldás, mert ettől csak és kizárólag processzorlimitált beállítások mellett gyorsul a játék. Emellett hamarosan megjelennek az új VGA-generációk, melyek még a mostani csúcs videokártyáknál is gyorsabbak lesznek, de vajon mivel fogjuk tudni őket kihajtani?"

Ideális CPU-GPU párosok
  • rudanjoe
    ja, 6 rongy ...
  • rudanjoe
    arctic-cooling Freezer 64 Pro
    nekem 3700+-on van fenn, felhúzva 2530-ra,
    alapon 25 fok, terhelve 30:)
    fordulatszám 2000
    6 év garancia, gyakorlatilag nincs hangja...
  • CSOCSO
    ne tudd meg milyen lol. megrendeltem az utolso akcios napon... 20 dodot.. azaz mittom en.. mondjuk 5 ezer ft-t megtakaritottam a dolgon... elkuldik.. erre mikor varom ma nezem az interneten hogy visszakuldtek mert nincs a csomagon a hazszam... hat a k. anyjukat.. nezem a rendelesi papirt.. ki van toltve minden gyonyoruen nemtom mivan.. felhivom a postat.. a kedves holgy elmondja hogy latja a hibat es fogalma sincs hogy miert lett visszakuldve.. dehat nehari de mar nem lehet mit csinalni. .hurra bazz kosz!! felhivom a boltot.. mondjak hogy hja.. fogalmuk sincs mivan..bocsika.. vissza adjak a manit ha megjott hozzajuk a cucc es ujra meg kell rendelnem.. az akciot meg lebutyizzuk telcsin hogy rajta legyen.. hurra.... oke... szal akkor most ha megrendelem akkor a bankkartyam ketszer lesz terhelve altalatok.. hat vegulis igen amig meg nem jon a cucc...
    hat koszi.. ergo varjak 1 hetet mig nektek megjon..rendeljem meg es akkor en varok 1 hetet? hurra!
    mindegy meg szerencse hogy a gepet nem most akarom osszerakni hanem olyan juliusra.. tehat van meg idom de akkor is lol.

• Barney Tech
    10k körül egy jő hűtőt valaki?
    Gyorsan 939esre.
    egy 3200+ amdn menyni tudod huzni ki tud jönni a 2,5ghz?
    egy dzsó hátővel.
  • FFX
    lol
  • CSOCSO
    ocsem cuccat visszakuldte a posta.. lolller!!! ujra meg kell rendelnem a hetvegen
  • Zetorg
    amd feature
    visszaveszi a proci órajelét és feszültségét, ha nincs terhelés
  • Barney Tech
    Cool'n'Quiet
    Ez mit is jelent pontosan?
  • Punker
    felmész szépen a tt oldalára és megnézed nem nagy kaland.....
  • Tyler Durden
    Ok megvan (: Ebben elöl van nagy ventillátor or somethin'?
  • bazza
    tesóm maxtorja elvileg kifingott (2 éves ata 80gb), beraktuk az enyémbe és 1 éve tök faján megy. Aztán kiderült hogy a deszkája volt hibás, nem a maxtor ;PP
  • Falconer
    Nekem is, de sok rossz tapasztalata volt másoknak. És nem tudom, hogy az ujabbaknál már kiküszöbölte e a maxtor a hibákat.
  • bertino
    nekem a régiség ellenére jol megy még az enyim :)
  • Falconer
    Tudom :) De szar is?
  • Barney Tech
    jó occso.
  • Falconer
    Mostani ujabb maxtor vinyokrol mi a vélemény? Azt tudom, hogy a régiek szarok, de most ami jo árban van, az a maxtor. 250es sata 16MBtal 21k.
  • Punker
    gúgli a barátod :)
  • Tyler Durden
    Milyen árban van ez a ház és hol lehet hozzájutni?
  • Barney Tech
    ja mostmá megy de már megtaláltam ezt.
  • Punker
    nekem simán megy:

http://www.enermax.com/english/power.asp
  • Barney Tech
    thx
    enermax.com nem akar bejönni.
  • Punker
    hát pl van az enermax.com-on is számláló de már párszor bebizonyosodott hogy durván felül mér
  • Punker
    mi van? minden játék elindul csak max nem használja ki
  • Barney Tech
    Apámmal azon vitatkoztunk hogy egy kétprocesszoros gépen nem tudnának elindulni a játékok se programok mert azok csak ugy indulnak ha 2processzorra vannak irva igaz ez?
    És mi annak a honlapnak a cime öö öö ahol össze tom adni hány wattot fogyaszt a gép.
  • Barney Tech
    Amugy kiégett két led kis szar ami ott világit elöl (gyári ledek) ha kihuzom az alaplaból akkor igaz elindul még?
  • Barney Tech
    Most igy néz ki de sztem élőbe sokkal jobb.A plexit ma csináljuk meg.
  • Barney Tech
    Na kész van a gép neon fasza lett.
  • bazza
    látod neked is mást jelent a kifejezés. haverom pl azt hívja moddolásnak amikor pl összetört cd-k darabjait ráragasztja egy átalakított szobai ventire és beépíti a gépház oldalába ahol egy mini stroboszkóp is van...a hangos dolgot viszont szépen megoldotta, egy plexi hangszigetelt szekrényben van az egész gép :D
  • Punker
    szerintem meg az hogy szép és JÓ/JOBB legyen.
  • bazza
    Hát sztem a moddolásnak épp az a lényege, hogy tök mindegy milyen hardware van benne. Legalábbis nekem ezt jelenti :))
  • bazza
    Egyébként szép, de elég nagy dzsumbuj van benne :)
  • bazza
    "6neon+3ledes venti+2db led" = 10Watt ?