Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha rosszúl fekszik fel az gond lehet..
Fagyogat a vas. Van másnak is ilyen gondja?
Nem tom hogy véletlen egybeesés-e, túl sokat nem teszteltem még, de bizony párszor fagyott. Most melléraktam a tápventit kiváncsiságból, de venti nélkül sem ment 40 fok fölé ami szerintem nem vészes nem?
Akkor most mi van?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ezzel a hûtõvel stabil 50 fokot érhetsz el.
Ez már 1000 éves, valami Spire WhisperRock IV....
kinéztem magamnak egy iet:
katt
remélem befér a táptól :SS
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
THX.
Havernak összedobtunk egy gépet, nForce4 -es Epox lappal, 2*512 A-Datával meg 3200+ Venice -szel. Megy is szépen, tuning is, csakha húzom a procit, akkor mindíg a bootolásnál kb fél percig kurrogtatja a vinyót meg a cd olvasót, aztán ha bebootolt semmi gáz, de ez eléggé idegesítõ. Nektek is van ez? Mit lehetne tenni?
Egyébként chipsetnél kb hol van a kritikus határ?
Mert eddig nem figyeltem de lecseréltem a chipsethûtõt egy passzív Zalmanra.
Jó lenne figyelgetni, nehogy megsüljön!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
BTW most olvasom, hogy a Lavalys abbahagyta az Everest Home Edition támogatását. Hát... szép...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://thenamelessphoto.com/
így inkább most megkérdezem, nem-e tudja valaki mi volt a nevük, mert sehol nem találom õket 😞
(asus is volt tán, ha jól emlékszem és rengeteg dolgot kiírt, tán Winampot is, lehetett ventiket is szabályozni vele...)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nagyon nem értek hozzá <#lama>#lama> kérdés de van ez olyan jó mint egy VENTIS gyári hûtõ? Úgy értem ez ugyebár passziv hûtõ, az tud annyira hûteni mint egy olyan amint venti van??? (ez biztos halkabb <#nyes>#nyes>)
THX.
Egy Asus A8N-E alaplap chipsethûtõjét szeretném lecserélni valamire, mert elég hangos a maga 8000-es fordulatával...meg szerintem, bár még csak egy hónapos kicsit zörög is.
Elég halk a gépben minden és csak ez hallatszik belõle!
Ajánlat?
THX.
de tény 1-2 rossz széria az bizony becsúszott
SPEED+STABILITY+POWER<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#gun>#gun>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez a 3. Abit alaplapom
jövõre tuti hogy megint ABIT-ot veszek
a prohardver.hu-n is 1-2 ember 2005-ben a legjobb alaplapokat gyártó cégnek tartja
nem véletlenûl vezették be a japán kondikat (dupla élettartam)
+a fatalyttit+uGuru-t+Otest
mondtam má hogy 40x40-es celeroncs hûtõ sem volt elég
ez meg csak a harmada
Kitaláltam ,h lehalkítom a gépet és a mostani artic cooling szerintem "hangos" + nemfog odaférni a chipsethûtõ mert bazinagy az egész...
kemény 790+fa