36836
-
#28863 egy ph-s díler.
vigyázni kell vele, mert néha használt cuccot ad újnak, 1 év garival és amikor viszed vissza, mert beszart, akkor kitalálja, hogy nem garis.persze legtöbb esetben korrekt, de figyelni kell mit veszel tőle :) -
#28862 Gianni bazárja @PH! -
#28861 Hm? Ki az a Gianni? -
#28860 Te hol laksz? Miért szórakozol ilyen hülye webáruházzakkal?
Hívd fel Giannit. Olcsóbb, gyorsabb, szárazabb érzés. :) -
#28859 Ja, csakhogy Quake-hez külön kellett az opengl kiegészítés, mert alapból csak szoftveres volt, ráadásul DOS-os.
winquake.exe és glquake.exe -
#28858 Még jo hogy. Az OpenGL az régebbi találmány, mint a DirectX -
#28857 Innen szeretném akkor megrendelni a procihűtőt, amit lejjebb kiválasztottunk, viszont én nem értem, hogy a szállítás itt mennyibe kerül. Ugyanis van egy ilyen, hogy vidékre szállítás 85ft/km. Ez vicces, mert 85*250= 21250 HUF, a hűtő meg 5000-körül van.
Valaki tud erről valamit? -
Inquisitor #28856 AZ UT2004-hez utólag adtak i szoftware rendering és Glide patchet. Igaz nem tudom mennyire fut jól egy Voodoo3-on, de ha jól emléxem az gyorsabb volt, mint egy GeForce MX és azokon is elment elég jól. -
#28855 pedig quake 1 megy, ráadásul opengl-ben is... -
#28854 starcraft? -
#28853 Ezek a nagyon régiek nem akarnak elindulni :(
Revenge on school, Duke Nukem, Quake1,2... -
#28852 Terep 2 megy hálózatban? -
#28851 Quake 3 télleg, és az még meg is van, faja!
Norton télleg kicsit lassít, kipróbálom ezt az AVG-t, thx! -
#28850 quake 2. -
#28849 Ja az Unreal Tournament szakít egy ilyen konfigon!! -
#28848 én azt mondom Terep 2
ami azt illeti nem FPS, de a feeling az utánozhatatlan -
#28847 :FFFFFFFFFFFFFFF -
#28846 Norton meg Zone egy kicsit túlzás. Ráadásul a Norton k*ra be tud lassítani. Nem warezre meg peer2peer-re van ez a gép hé!
:FF -
#28845 Ide meg nem kell tűzfal, elég a winfosé. Spy írtó nem kell, hogy fusson egyfolytában, elég ha hetente 1x futtatod.
Víruskergetőnek talán az AVG free a legkisebb ami jó. -
#28844 quake 3 -
#28843 Inkább akkor veszek egy másikat, ezen már ne múljon. -
#28842 Ez gondolom terheltségtöl függ. Lehetnek ott instabilitásos gondok simán. 1000uF az már egy miliFarad, és az már nem a legaprobb kapacitás. -
#28841 Kösz a tippeket srácok.
Más: fater 600as celója s370->slot1 átalakítóval megyen, amin megpurcant egy 1000uF -es kondi. Nem is ment a gép, aztán lecsíptem a halott kondit, és azóta tökéletesen működik. Kérdés: nem lesz ebből baj? vagy -1 kondi még nem akkora veszteség, van még rajta elég? -
#28840 1nsane,need4speed 4 csak asszem nem megy xp alatt,house of dead,nfs3,gta2,starcrft:brood war -
CUCLI #28838 vagy Nam :) -
#28837 duke nukem?:) -
#28836 nem lassítanak vészesen, na -
#28835 Nah, feltoltam a Nortont meg a zone alarmot, kicsit dobott a bootidőn, de lassít vészesen. Már télleg csak egy uccsó kérdés: van olyan fps játék, ami megy XP alatt, élvezhető egy 600as celó és egy voodoo3 társaságában, és lehet hálózatban gyapni egymást? -
#28834 ZoneAlarm +Ad-aware,SpyBots search and destroy,Nod 32 -
#28833 hát, ha fontos a biztonság, tuti, hogy kell, de ilyen géphez... nekünk a másik gép 433as :)
és kerio, counterspy és AVG vírusirtó van rajta
végülis anyám csak NETezésre használja, arra elég... hát nemtom mérlegelj, aztán döntsd el, én biztos nem tenném fel bizt. progik nélkül NETre -
#28832 Tuti muszáj? csak azért óckodom tőle, mert a kettes számú gép egy 600as celeron, ami még egész fürge így XP-vel, de tartok tőle a sok szar feltétele után már lenne az. Vagy akkor tudnál mondani egy nagyon minimális erőforrást igénylő, de mebízható tűzfalat, vírusírtót? -
#28831 nálam is így van a rendszer és azt mondom legyen rajta neked is... -
#28830 Még egy utolsó kérdést hálózati témában aztán ígérem sohatöbbet nem hozom fel:
Szóval sztetek a kettes számú gépre, ami az egyesen keresztül kapcsolódik a netre kell külön tűzfal és vírus és spyware írtó? Vagy elég ha az egyes gépen van? -
#28829 Nah, most voltam lent. Blokk már rég nincs meg, így nem reméltem, hogy kicserélik, de szerencsére már az öreg fószer volt bent, elnézést kért és kicserélte. Azt mondta temetésre kellett utaznia, ezért volt bent a fia. Hát van ilyen, én megbocsátottam, már csak a dinnyét kéne pótolni vhogyan -
#28828 magyarázd el a f@szkalapnak hogy meg is van jelölve melyik a cross-os :) -
#28827 Na várjuk a részleteket............. -
#28826 Nah, már sikerült megcisnálni szerencsére. Hülyegyerek rossz kábelt adott a lenti kisboltban. Előbányásztam a régit (ami rövid, ezért a gépet át kellett hurcolni a fél lakáson), és azzal egyből látták egymást hiba nélkül, ment a net is megosztva. Ott basztam rá, hogy énse nagyon vágom ezt az utp kábel témát, csak azt tudom, hogy két gép összekötéséhez crosslinked kell. Pontosan így mondtam neki: "két gépet akarok összekötni, 10m crosslinked kábelre van szükségem"...erre persze szart ad, most lemegyek és a nyakáratekerem. -
#28825 Mit nem tudsz megosztni van swicsed vagy rútered és milyen szolgáltatónál vagy ?
Nekem most a winyoval vannak kondjaim ezek a sazrook a 20mb/s helyett kb 4mb/s másol entom mi a bajuk lehet a proci a hibás vagy az alaplap vagy a winfos bár azt nemhiszem mert már többször is ujraraktam.És ráadásol egyik sem meleg. -
#28824 -
#28823 Plz valaki segítsen nekem priviben, vagy a hálózatos topikban beállítani egy otthoni netmegosztást! Az őrület határán állok, az előbb puszta kézzel szétvertem egy dinnyét, ami ráadásul tök drága volt.