36836
-
#29264 Miert kene, nem kell feszt emelni ilyen hofoknal, tehat a chipset se melegedik annyira.
A videokartya tuningja meg teljesen mas kerdes. -
#29263 jah, zsír.
akkor kijön 130k körül, csak ez egy dolgot hűt.vehetsz mellé még egy kisebb vizet is, hogy érjen valamit. -
#29262 Ez lengyel oldal.Onnan van a link is, csak a kepet az eredeti gyarto oldalarol linkeli a lengyel disztributor.
http://www.chillerworks.pl/
Ott van egybol a Berkut Edition modification, valamint a postakoltseg Magyarorszagra.
Ami pl egy Prometeia Mach II GT - 19,5kg eseteben 4740HUF -
#29261 gondoltam egy magyar oldalt fogsz linkelni.
én magyar árakkal számoltam. -
#29260 Pl itt.
http://www.chillerworks.com/product_info.php/products_id/603
http://www.chillerworks.com/product_info.php/cPath/119/products_id/570
-
#29259 hol? -
#29258 Ennyiert mar kompresszoros hutest kapok, nem vizet. :P -
#29257 megkaptam :)
az nem kis penz :O
es akkor most megint uj lesz minden? -
#29256 pm
valamelyik nap számolgattam, a víz új ára ~95k + a ház :) -
#29255 mennyi? -
#29254 aki jó vizet akar, az vegye meg az enyémet :P -
#29253 Tényleg elég drágák ezek a cuccok. Valamiért azt hittem 20egynehányból raknak össze egy közepes teljesítményű vízhűtést (akkor akartak rámsózni egyet mikor a Zalman Vf700-ast akartam venni és nem volt raktáron a boltban, rákérdeztem valami faszább CPU hűtőre is, akkor mondták 3x annyiért egy komplett vízhűtést ad nekem, de inkább rendeltem ilyen VGA hűtőt és hagytam a CPU coolert...)
Ha nagyon unatkoznék mondanám hogy így nyáron lehet összerakok egy zsiguli radiátorából, szimpla műanyagcsövekből meg valami pumpából amit itthon vagy valami ismerős portáján találok (asszem van egy régi mosógépünk valahol, abban tuti jó erős pumpa van ami nem túl hangos, de még fél vagy negyed fordulaton is bőven elég lenne úgy meg tényleg tűrhető...) egy vízhűtést szórakozásképp, de annyit nem ér. (nameg a blokkokra akkor is rámenne min egy 20-as és még mindíg csak gányoltam valamit amit 1 hónap múlva kidobok) -
#29252 Az is, de ha mar hutes, akkor a Vapochill a kiraly. :P -
CUCLI #29251 ugyanmár. -
#29250 persze vízhűtés is biztos hatékonyabb és előnyösebb is, én nem vitatom -
#29249 ergó 30k alatti vízhűtés = vicc kategória. -
#29248 Persze, hogy tobbre jon ki de magasan jobb is lenne teljesitmenyben. -
#29247 szerinted..... -
#29246 sztem jó a léghűtés is -
#29245 szerintme az is többre jönne ki, 3 blokk + pumpa ha minőséget akarsz már ez több mint 30k és még nincsenek csövek radi stb apróság. -
#29244 Jogos.
En inkabb korbeneznek, pl a Radikalmod oldalan es kulon alkatreszekbol csinalnek magamnak egy komolyabb hutest. -
CUCLI #29243 nemfeltétlen szar. igaz a pumpa gyenge de a 3.8ra húzott d805össel "simán" megbirkózott. -
#29242 az egy gyenge sz@r, komoly vízhűtés 50k körül kezdődik de inkább több, vagy pedig barkácsolsz magadnak. -
#29241 Multkor volt itt szó víz meg gáz stb. hűtésről. Eddig nem érdekelt túlzottan, de valamiért most eszembejutott és érdekelne mennyibe kerülne egy komplett (chipset, VGA, CPU blokk, pumpa, raditáor, csövek...) vízhűtés ami még nem kifelyezetten durva, de azért hűt rendesen? Eddig találomra csak egy 24000Ft-os Termaltaket láttam ami talán má túlzás is (gondolom a csicsát kell rajta megfizetni hogy csillogó alumínium torony meg UV-aktív csövek, stb...), viszont az csak CPU-t hűt. Vagy lehet hozzá külön VGA meg chipset blokkot venni amit közbe lehet kötni? -
zoolee #29240 KÖsz. -
zoolee #29239 KÖsz. -
izb #29238 www.radikalmod.hu szervezésében szokott lenni mod hétvége.
elviszed és ügyes gyerekek segítenek kivágni neked a cuccot. -
zoolee #29237 Szerintetek megéri elvinni a ház oldalát kivágatni vagy otthon is meg lehet csinálni ???
NAm ezért kérdem mert nem tudok bánni a szerszámokkal mert tudok .
Ha nem az árra vagyok kiváncsi. -
CUCLI #29236 biosban próbáltad? -
Johnny d #29235 cső
nem tudjátok véletlenül, hogy mitől van az, hogy egy átkozott
proc-t nem lehet tuningolni?
locked-re van véve gyárilag, direkt vagy hibás
-
MagyaR #29234 Helósztok!
Leszedtem ezt a Clockgen progit, de nem nagyon tudom működésbe hozni.
Rányomok arra, hogy pll setup, Read Clocks, azt alul kijönnek vmi számok és betűk.
Megnéztem a helpet ott pedig le van írva vmi olyasmi, hogy meg kell adnom mien PLL-t használ a rendszerem, meg ott van vmi táblázat is, de fogalmam sincs, hogy
hogy tudnám leolvasni! Esetleg aki iet használ segíthetne :).
THX! -
Savmacska #29233 köszönöm -
#29232 megnezem kosz azert -
#29231 Akkor szivás. Gyárto oldala? Ugyértem a laptopé -
#29230 nincs cd! :(
annyit tudok,h ATI RAGE MOBILITY azt csaa -
#29229 Az, amit adtak hozzá CDn. -
#29228 hat meg :P :D -
#29227 eddig eljutottam en is.es azon belul egy full regi HP omnibook-hoz melyik driver jo? -
izb #29226 Na ezt most jól megkaptad:) -
#29225 Miért mi dolgozzunk helyetted?