36836
-
#29307 Szerintem nem éri meg majd annyit mellétenni mint amit kapsz érte hogy kb 20-30%-al legyen gyorsabb. -
#29306 én is várnék -
izb #29305 nincs akkora külömbség.várd meg a conrót.... -
#29304 hát nemtudom, már 26-30 ezerért kapok egy D805-öst ami azért elég durva proci, főleg hogy vízzel viszi a 4,5ghz-et. Mondjuk ez sarkított példa.
Akkor úgy kérdezem, hogyha eladom 10ért mondjuk ezt a 2,4-es procit, akkor megéri-e 7-8 ezer ráfizetéssel venni egy 3 gigásat, amiben van ht, meg 800mhz-es fsb? Vagy várjak még 1 évet, és Conroe? -
izb #29303 egy processzornál nem tétel.tény és való hogy eggyes esetben nagy pénz, mint mondjuk ha egy liter tej kerülne ennyibe,de nem egy procinál.szerintem -
#29302 proci árban az tényleg semmi -
#29301 gazdag ember lehetsz barátom, ha neked 10 ezer ft szinte semmi
Inquisitor: köszönöm -
izb #29300 egy az egyben én is így jártam haveromnál.
már annyira lelassította a gépét a nyorton, hogy alig vánszorgott,erre sikerált meggyőznöm hogy avast kell neki.Kb olyan vírushegyeket talált mint neked a nod. -
#29299 nekem a zonealarm egesz jol bevalt. par hete letoroltem vmiert azota akadoznak a videok.. jonnek a ribancos emailek meg ilyenek. -
Inquisitor #29298 A 3GHz-s ér elvileg olyan 17-18.000-et dobozosan, újonan, bár abban legalább bennehagyták a HT-t ... -
#29297 Szinte semmi.
Jo ha 10k-t kapsz erte. -
#29296 hali emberek
olyan kérdésem lenne, hogy manapság mennyi a piaci értéke egy ilyen procinak? >>
2,4 gigás intel p4, prescott magos, tehát 1 mega kess, és 533 mhz-es fsb, HT letiltva.
másik kérdés hogy ehhez a procihoz képest mekkora előrelépés lenne egy 3 gigás prescott magos p4, 1 mega kess szintén, 800mhz fsb, és persze HT-vel. Mennyire lehetne egy ilyen 3 gigásat hajtani?
A mostani 2,4-esem 3,06-ig elmegy biztonságosan és stabilan, de jobb ramokkal lehet hogy menne tovább is... most 2db 400mhz-es "brand" ramom van, tehát lószar, bár a chipsetem (i865pe) alkalmas lenne további tuningra. -
#29295 Ne mar, a Norton szazszor rosszabbul detektal friss adatbazissal.
Csak egy story, egyik ismerosomnek volt fent a gepen Norton Antivirus naponta frissitve az adatbazisa.
Feltettem a Nod32-t 5 honappal korabbi adatbazissal es 74db virust talalt a gepen.
Meg van a velemenyem a Nortonrol, emiatt.
Amugy nem reklamkent de erdemes ezt elolvasni, hogy mennyire jo a Nod.
AV Comparatives teszt -
#29294 halálra fertőzött gépek melóhelyen (én nem mind lopott nod volt) proci vásárláskor telepítettem az xp-t azóta havonta 1x norton systemworks-szel pucolok rajta 1-et és kész nem kell hozzányúlni, kb 1,5 éves a rendszer sz@r win-től elég jó teljesítmény bezzeg a 98-at havonta raktam újra isdn-enes időkben :) -
#29293 Nekem nyolc honapja lett Windows telepitve :P
Amugy milyen negativ tapasztalatod volt a noddal ? -
#29292 sypbot az jó a háttérbe nod-dal csak negítív tapasztalatom volt kerio-t 1x próbáltam nem tetszett 2003 óta nem volt virnyákom :) -
#29291 En megelegedek a Nod32 & Kerio parossal es neha raangedem a Spybotot (persze immunizalva van a gep).
Kb 8 honapja egy virusom sem volt, remelem ez mond valamit. :P -
#29290 én évek óta megveszem azóta nem volt gondom tűzfallal virússal spam-mel féreggel, + szerintem most a memória igénye is csökkent a régi 2002-es vagy 2003-as az tényleg nyelte a memóriát. -
izb #29289 Lapimat azzal kaptam,további tündöklése a kukában folytatódott. -
#29288 ez csak a régi norton-ra igaz, nekem a NIS bevált :) -
#29287 ráadásul magyar volt!
a lényeg, hogy tesztelték és köze sem volt egy vírusírtóhoz xDD
tele volt EA játkékokból beletett hangfájlokkal, meg ilyenek :D -
#29286 Szerintem a nod a legjobb.Gyors, hatékony, és nem eszi meg az erőforrást.
Ennek ellentéte a Panda, amit előtte használtam.
-
izb #29285 azt is ajánlgatta mindenki,pedig mit tudott??semmit vazze -
#29284 az a vírusirtó nagyon komoly volt, láttam róla egy cikket :D -
izb #29283 hogy a tesztek mit mutatnak és a valóság mi, na az két dolog.
Ugyanis az tény hogy szar,lassú,nem találja meg az alapvető vírusokat,és a letörlése a vinyóról egy nagy vicc.
egyébként tényleg tesztgyőztes,olyan mint a furkóantivírus...hehe
-
#29282 en se szeressem a nortont.. de megis mikor a teszteket olvasom akkor anorton az elen van.
hm.. -
#29281 huhuhuu.. ma erkezik az uj gep:D
kar hogy az ocseme lesz.. de azert zsiros lesz.. majd csinalok fenykepeket:D -
#29280 Srácok, lenne némi gondom a tuninggal.
Ha húzom a procit, báemennyire is, a winamp hajlamos hibát észlelni és leállni. Minden más tökéletesen megy, minden tesztprogi, játék, stb. Immár 8 éve használom ezt a nyamvadék winampot, nem kaarok másra átállni már. És az AIUHB-ban rejlő tartalékokat sem szeretném kihasználatlanul hagyni emiatt. Hallottatok már ilyenről? Konfig:
Asus A7v600
2000+ tbredb
500mb 400mhz veritech
Gef2 GTS
Csak a proci változott a konfigban, korábbi 2500+ bartonnal nem cisnált ilyesmit. -
Savmacska #29279 értem köszönöm -
izb #29278 Ne szendvedj a nortonnal.Lassú,sok memóriát eszik és iszonyatosan lassítja a gépedet.
Használd ezt
Ingyenes, csak egy regisztráció kell.Gyors,megbízható, hatékony és nincs nagy gépigénye... Ez a hármas nem mondható el a Nortonról..... -
Savmacska #29277 Norton AntiVirus 2005-höz ki tud regisztrációs kulcsot ? már rég keresek de nem találok -
Savmacska #29276 rosz az internetem ujratennéma gépet és ahoz kéne televagyok virussal elnézést de soxor külte el 1más után ugye nem is irjatnék 1percen belül mert 1büntetöpontot kaptam és igy nem enged 1percen belül irni tehát virus:( és ehez kéne a jó virusirto, ha ujrateszema gépet egyböl felteszem és ugy megyek netre bocs még 1x -
#29275 sziasztok!az lenne a kérdésem hogy egy asus p4p-800x-es alaplapon hol a francba lehet húzni a procin... vagy ez nem lehetséges? akárhol nézem a biosban egyszerüen nem találok rá... egy cpu settings van ott meg kivan irva ugye a gyártó a márka intelp4 meg minden szar az órajeltől kezdve a cachekig minden de egyszerüen hozzányulni nem enged az egész szürke... ha esetleg vki tuggya hogy lehetne ezt megoldani, talán vmi jumperre gyanakodom vagy ilyesmi segitsen már nekem mert a 3 ghz lassan kezd kevés lenni..:L ...egyik haverom meg a sajátját feltutta nyomni 3.2ről 3.8ra... a hütésemhez mérve ezt is fellehetne nyomni sztem egy 3.5-3.6ra ... 3800RPM-es venti van rajta egy óriási bordával.. üzemhőmérséklete doom3nál 1280x1024ben ultra highon 60-70 Fpssel max 60 fok...
köfe -
#29271 Nemrég néztem mennyi pénzből lehetne felújítani a gépet. Hát többet kéne még pluszba rákölteni mint ami ezért kapnék így használtan. Vagyis többet ér ezt a gépet már így szarásig járatni amíg valamire jó, aztán komplett újat venni ha majd lesz rá pénz. Amennyit most ér már mindegy mennyit amortizálódik ahhoz képest mennyibe kerül egy új VGA+alaplap+CPU. Nameg konkrétan most még ha pénzem lenne akkor is 3X meggondolnám hogy gépre költsem, mert jön a DX10, kiforrják magukat a többmagos CPU-k és a jobbfajta DDR2-es RAM-ok, stb... (de ma még se DX10, se túl sok 2 magot támogató program...)
Ha véletlen elfütöl a CPU akkor potom 10000 körül kapok helyette egy ugyanilyet használtan, vagy legalább rászánom hogy jobbat vegyek. -
#29270 íííhh, nem viccelsz... én már nem huznám tovább -
#29269 Lehet hogy kérdeztem már, de hány százalékkal lehet max megnövelni a CPU feszültségét hogy ne égjen le túláramtól? Most 1.7 volt, a default asszem 1.55 (vagy 1.5) volt, így most 60 celsiusfokig megy el 1 óra 100%-ra akasztás után. 1.75 még mehet neki vagy nem ér annyit? -
#29268 Hát igen, emelték a villanyárakat...
De miért fogyasztana sokkal többet egy kompresszor mint egy vízpumpa? Nagyobb erőt fejt ki de szép ráérősen dolgozik, lassan kering a gáztömeg. -
#29267 Meg akkor kell hozzá egy 30 collos monitor is iszonyat felbontásban, hogy ne csak a tesztprogramban lásd, hogy 400fps. -
#29266 Csak a villanyszámlát győzzed fizetni -
#29265 a chipsetnek is van ugye egy határa fsb-ben, amit normális hűtéssel lehet növelni.szerintem kompis hűtéssel meg normális procival elöbb megáll a chipset mint a cpu.pl, ha conroe-t nézzük, kompival bőven 400-as fsb fölé lehet menni, amit nem sok lap bír.
vga meg...szerintem aki kompit vesz, az mindent húz.vagy esetleg vesz mellé egy 7900gtx-et, ami talán elég és nem fogja vissza a szanaszét húzott prociját.