Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
anyám ma kapott szülinapi csomagot szombathelyrõl, kb 1,5 kiló lehetett pecsét szerint 600 forintot fizetett, szal valami nagyon furcsa, DVD-ket GLS szokt akihozzni az 990 szokott lenni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer
Lehet. Valami 99.8 százalék kézbesítését garantálja hivatalosan a posta. Amikor a híradóban hallottam még anno nagyon elszállt az agyam.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ja csak míg csomagként adod fel valamilyen szintü biztosítás van rajta.
Igy a kockázat is kisebb,és a csomagok is talán nagyobb eséllyel megérkeznek.

Narancs
És leveleket elveszteni lehet? Amúgy csomagként föladott cuccokat is lazán elhagynak, PH-n sokan emiatt nem postáznak mert már megjárták.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ja mert a netes áruházak nem csomagként adják fel a csomagot,hanem levélként.
Igy nem is csoda hogy eltûnik meg hasonlók.
Nem védem a Postát,de nem csak õk a hibásak.

Punker
felhívtak, jön, na ez legalább korrekt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Lol ez a posta...sok csomagot meg egyszerûen elvesztenek. Múltkor láttam asszem a naplóban, hogy milyen korszerû is a Magyar Posta, õk igazán nem értik miért nem küldenek a külföldi netes áruházak magyarországra semmit.

Punker
nekem sokkal jobb lenne ha futárral jönne, gyorsabb, ide is ér nem nyúlják le és még olcsóbb is.....

Ez a posta... emlékszem még tavaly ilyenkor 600-1000ft-ért is elvittek ajánlott meg utánvétes csomagot. Most valamelyik nap értékbiztosítással akartam feladni egy A5-ös pufiborítékban valamit, és majdnem lehúztak 4000ft-ra 😄 Mondtam is gyorsan, hogy a biztit gyorsan húzza ki róla, így "csak" ~1400Ft lett, aztán súlya se volt...
Punker
ha ezt tudom várok jövõhétig, de ha holnap nem jön meg tuti lemondom vagy nem veszem át.

Narancs
Uhh, nem semmi...

Punker
ZALMAN ZM-MIC1 csiptethetõ mikrofon 1db 1080 Ft/db + ÁFA
csomagküldés (Vidék) 1db 1840 Ft/db + ÁFA

frankó <#wilting>

Punker
hát ez nem az én napom egerem nem jön meg, a mikrofon szállítása vidékre 1840 pénz + sarc, ez vicc érdekes módon a DVD-éim 990-ért ide érnek.....

Punker
megrendeltem, mondjuk az érdekes hogy válasz mail-ben nem jöt tmennyi a postaköltség <#fejvakaras>

1,5-2 méter lehet max.
Az oldalon tényleg nincs info errõl😞

Punker
srácok segítsetek nekem plz, Zalman ZM-MIC1 mikrofon kábel hosszát hol tudom kideríteni? Zalman oldalon nem írja 😞

vakondo
megtudja nekem mondani valaki hogy kell ezt az aláírást meg csinálni ??

bios

http://thenamelessphoto.com/

rvn
hy! A ramot lehet valamien progival huzni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

bertino
xD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sokba kerül, sry.
hogy frissítsem a biost?? ingyen kéne😊

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Narancs
Jó kis lap, kár, hogy ebben sincs fix PCI órajel...

CSOCSO
annak mennie kell.. mivel csak satam van.. amugy majd ha meglesz akkor segithettek mit hogyan kell beallitani hogy fasza legyen.
elvileg hetvegen minden a kezemben van
Zetorg
annyi még megy vele, 260FSB fölött nem mûködik a sata vezérlõje...

CSOCSO
hat.. esetleg ramot huzni jo lenne...

proci annyira nem erdekel..elozo alaplappal 3.6 ra huztam es 3dmarkban egy pontyi kulonbseg nem volt..szal proci huzas nem erdekel nagyon..de lehet hogy huznak.. max 3.4 re...
ramot 440 1060fsb.. meg mittom en.
Zetorg
ha nem tudningolsz, akkor jó lesz 😊

CSOCSO
ag8.... csak ez 3rd eye nelkuli de le se szarom.. a lenyeg hogy ertelmesen lehet beallitani a ramokat meg mindent... mert am ostani alaplapom az eszmeletlen butitott..
majd ertelmes alaplap meg nincsen a boltokban😞
Zetorg
milyen lapot rendeltél?

az én 6800gt-m 5 perc játék után 110 fokos "nincs oldala a számitógépemnek + egy 12cm-es venti fújja rá a levegõt" (asszem ebböl garis csere lessz)
CSOCSO
oh yess.. talaltam masikat!!!
CSOCSO
beszarok... szoltak hogy nincs mar tobbet tobb ilyen alaplap.. LOL... faxa... nincs mit tenni.. meg kell szabadulnom ket giga ramtol es venni ddr2+t plusz jo alaplapot
😞

orulok...
Terhelve nekem is felmegy pár óra után 89-90-ig. Ha jól emlékszem, valami 130-ig bírják hibázás nélkül a hõt. Persze minél kisebb, annál jobb. Valszeg majd én is veszek rá valami rendes hûtõt, de a gyáritól egyelõre nem rossz ez a 90 se.
CSOCSO
terhelve??? lehetne kevesebb is de nem gaz... ha meg alapbol akkor meg jujj😄
Davidus
Végülis semmi gond nincs csak durván hangzik az a 87 fok😛

V9ykn8_TZL0

Ha nem fagy és stabilan fut,akkor nem sok.

Davidus
GPU core temperature: 87 C

ez sok?(6600gt)

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
nah!! vegre megtalaltam a legjobb alaplapom ami megfelel minden kriteriumnak...

(775, pci e , 4sata, ddr400 es van eleg hely)

abit ag8 3rd eye

meg vettem gyorsan vga hutot is... remelem vegre faszan fog menni a ram meg minden

Zetorg
littleNorbi
Ha be akarok rakni egy SATA merevlemezt a gépembe, akkor csak a BIOS-ba be kell kapcsolni a SATA1/SATA2 -t és a SATA1/SATA2 DMA transfer-t ?

Punker
ugyanannyi mint a piros, de mivel a ház is kéken világít 😊

bertino
ez éjszaka nagyon kafa lehet <#wow2><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
most várom a hívást hogy a héten tudnak e hozzni Razer-t, jó lenne szimpibb mint a Logitech.

[Jakuza]
Realis a Razer.
Az MX518 draga az pesti arakhoz merten 11-12 korul van az is.
Amugy mindketto nagyszeru eger, tehat rajtad mulik melyiket valasztod.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker

Punker
elég nekem ha kicserélem a kábelt nem kell hozzá potmeter

Mx518 14-15k itt Egerben ez reális? 😞

[Jakuza]
Szolj valami elektronikus ismerosnek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
kösz, de errõl beszéltem én ezekhez lusta vagyok 😊

[Jakuza]

Punker
jó lenne ha abba hagynátok!