Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Csak annyit csináltam, hogy raktam +1 ventit a házba, + leszedtem az oldalát, meg kitörtem pár cellát a hetuljából =>
53 - 44 fokról
48 - 37 fokra csökkent a vidkari hõmérséklete. bámulatos😄DD
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
a core az ügyes, az megy 610-en is hiba nélkül, de akkor már 70 fokot ír a gpu-re 55fokot a chip környezetre (6-7 perc terhelés után). (alapból 52-41, terhelve 66-51)
-----
kezdõ vagyok, és nem vágom itt a fokokat. olyanokra gondolok én, hogy 80 fok már sok, de hol? a gpu-n vagy mellette? vki szépen felvilágosítana elekrothermosztatika ügyben? 😄DD
hameg nembírja akkor úgyis fagy vagy szemerkél 😄
http://thenamelessphoto.com/
AGP-s x1600Pro karin 2,5ns Infineon ramokat érdemes-e 800mhz-en túlhúzni?
Mert a mag az megy 600-on is simán (rv530), de ramokat azt nemtom. eröltessem? (alapon az everest 40 fokot ír a karira, terhelve alapon 60 körüli)
Lenne egy kérdésem! Van egy ASUS A7V8X-X alaplapom és egy AMD Sempron 2800+ procim ami vmér csak 2060on engedi csak pörögni! A beállításokba is benne van, hogy 2400on pörögjön, de akkor már el sem indul a gép! Vki tudna segíteni, hogy húzzam feljebb, hogy legaláb el is induljon és stabil legyen? Mindenkinek köszi a választ!
Remélem a vinyó halálozási arány is lényegesen jobb lesz. Azért a biztonság kedvéért utánananézek a tápnak is, már szétszedtem és a kondik jók, amúgy nincs még egy éves se a tápci, poros is csak alig volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vki meg tudná mondani h milyen progival lehet a vgabiost frisíteni?!(saphhire 9500)
És h ha már frissítettem akkor ha az omega drivert felrakom akkor is a soft-moddded drivert kell használni?
köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Inkabb szerezz valami jobb foldelt elosztot, mint rezkabelezel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asus a7v600
2500+ barton
512bm ddr
9700pro
107d pioneer
Amúgy a sztorihoz még az is hozátartozik, hogy ma szerelés közben úgy megrázott a monitorkábel, hogy belezsibbadt a karom...ha jól tudom, ezt nem nagyon szabadna neki. A gép már le van földelve, a házat egy rézdróttal a fûtõtest festetlen tartójához kötöttem, ha kicsit mozgatom a drótot rohadtul szikrázik. Szerintem ez se túl egészséges.<#wow3>#wow3>
Szal hogy az alaplapod mit mutat, kb semmit sem számít.
Nekem pl anno egy 250-es DTK tápom olyan volt, hogy terhelés nélkül idleben tök jól ment vele a gép. Viszont amint ráadtam egy játékot, hogy terhelje cpu+vga+hdd-t, máris mentek el a feszek. Az alaplapom ugye az 5V-ról szívta szegényt, és ha beledugtam a multimétert egy szabad molex 12V ágába, ott terhelésen 13V-ig felment a fesz! Egy 80-as seagatem + egy 80-as maxtorom anno ebbe halt bele, egymás után, mire rájöttem. (5V túlterhelés esetén a 12V növekedni kezd, de ez csak 1 példa, nálad másféle eltérés is lehet) A winyóknak nem is kell 13V, elég ha csak 12.5-12.6 fölé megy a fesz, vagy netán 11.7 alá...
Én cserélném a tápodat elsõ körben.
ja még valami!!
Te a vinyókat hogyan hûtõd?
De szétkapom és megnézem a kondikat, ha van valami tipped hogyan mérjem ki a satás tápcsatit azt megköszönném akkor...
9 napos Seagate 7200.9 160gigás vinyóm meghalt. BIOS látja, XP elkezd bootolni, aztán újraindul a gép. Telepítõ a vinyó észlelése résznél lefagy. Tehát eddig a statisztika:
Maxtor 80gb - 1 év: bad sector
Maxtor 160gb - 1 év: tányérra tapadt fejek, kuka
Hitachi 160gb - 6 hónap: vszínû motorhiba, gari
Seagate 160gb - 9 nap: ???
Srácok, a helyzet kezd aggasztó lenni. Táphiba nem lehet, 360W Chieftec tökéletes, más nem ment tönkre a gépben. Túl nem melegedhettek, mivel direkt nagyon óvatos voltam a Seagate-el, a gép kapott egy földelést, a vinyó meg egy 5voltos 8centis ventit oldalról. Vagy lehet csak április elsejei tréfát ûz velem a rohadék? Tényleg az nem lehet, hogy egy tetves vírud letörölte a fat táblát? Az produkálhat ilyen tüneteket? Ha ez van, hogy tudnám megjavítani?
én már többször átturtam vele a procimat és nincs vele para...
PL: Zalman ZM-NB47J
Amugy a Thermalright NB-1C (ez a rez valtozat) nem rosssz a Delta 04512HA ventivel.
lehet kipróbálom 3dmarkkal azt talán kimutatja..
de most olvastam vmi német oldalon h 9500rová lehet állítólag tuningolnia a 64 megást...
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
innen tudsz leszedni omega driver-t, amivel tudod softmoddolni a kártyát.
a telepítés elején kérdezi, hogy milyen kártyád van, ott értelemszerûen jelöld be a 9500-at.
Van a kolis gépemben egy asszem "sapphire" 9500 64 megás video karim... Na sóval azt hallodtam h ebbõl lehet csináln egy 9700/prot esetleg.
A köv kérdéseim lennének:
ezt mindegyik 9500sel meg lehet csinálni a 64 megással is?
kel hozzá nagyobb hûtés?
hol találok új biost?
És mindezt h kell csináni?!
Elõre is köszi
UZsi
ezerszer jobban tetszik mint akarmelyik 30 ezer forintos gaming mausz.. nekem az egyetlen bajom az hogy nem 2000dpi-s... plusz sajna az optika kepes osszezavarodni mikor nagyon porgetem a golyot... mondjuk ilyen nem igazan szokott elofordulni.. csak tudom, hogy ez egy hibaja...
amugy ennel precizebb meg pontosabb cuccost nem lattam meg.. photoshopphoz jatekhoz szvsz uberzsir... tok olcso eger.. en szivesen fizetnek egy lezeres, 2000dpi-s egerert akar 3 szor ennyit..csak lenne
abban remenykedem hogy alogitech kihoz egy uj trackballt ami sokkal pontosabb
Az ha béna az ember, akkor rövidre zárhat vele valamit?
De azon kívül meg jobban vezeti a hõt... de legalábbis tartósabb, nem szárad ki mint a fehér.
Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hõmérséklete 42C fok fölé
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE