36836
-
#29587 nincs valakinek asus p5pl2 lapja?
haver most vett, próbálja tuningolni, de 10%-nál megáll.gondolom a proci limit nincs kiiktatva.
mit kéne beállítani, hogy lehessen tépni rendesen?
jah, d820 van benne -
#29586 aham igazad van én is igy aztán erre jutottam miután átgondoltam a dolgot de ha már ilyen szép hosszut irtam nem volt kedvem kitörölni :)).. az lesz.. akkor a zs fog porosodni :| :D -
#29585 hallod sztem semmi értelme megvenni elöre alkatrész amit nem használsz mert ha eccerre veszed mega videdeokarit meg az alalapot akkor mind2 öt meg tod venni aktuális áron és nem fog porosodnia polcon és veszíteni az árát...minek fizecc valamiért 10 ezerrel többet ha nem is használod -
#29584 Az a helyzet hogy nem fogok most venni egy agp-s videókarit azért hogy max fél év múlva lecseréljem... arra meg most nincs pénzem hogy alaplapot is vegyek... úgy fogom csinálni hogy elösször veszek egy videókártyát vagy egy alaplapot, PCI-E-set aztán az addig majd itt eláll és megveszem a párját (alaplapnak videókártyát vagy fordítva) utána még ramokat kell hogy vegyek mert sima ddrram már nem fog belemenni az uj alaplapba, és ha már minden megvan akkor üzembehelyezem :))... nagyon kész lesz minden este látni itt az asztalon az alaplapot a dobozában vagy a videókártyát, vagy már mind2t és tudni hogy egy rohatt alkatrész miatt nem tom beüzemelni az új tutkó gépem :))... de a hosszu várakozásnak remélhetőleg meglesz a gyümölcse aztán végül összejön egy egész pofás gépezet :).. ezzel kapcs lenne is egy kérdésem... az a helyzet hogy én a mostani processzorommal nagyon megvagyok elégedve ... nem áll szándékomban lecserélni... marad 478as tokozású alaplap? mármint hogy az újak között is fogok találni ilyet? ... nagyon remélem hogy igen :L ... -
#29583 Nem akarsz venni vmi normalis VGAt? -
#29582 Lenne egy olyan kérdésem hogy a ramok frekijét nem lehetne saját kezüleg belőni? van 266mhz 333mhz és ennyi... meg egy auto és akko még az arányt tudom állítgatni ... nem tom ha manuálisan betudnám küdeni egy általam megadott értékre lehet többet is kitudnék hozni a gépből -
#29581 unokatesóm gépén má megvan a probesz :) .. a ramok nem birják ... kipbóbáltam az én ramjaimmal tökéletesen lehet húzni a gépet bőven 200as fsb főlé 3:4 vagy 1:1 egy dram:fsb aránnyal... az ő ramjaival pedig szaraxik már 180nál 1:1ben :L érdekes ... na mind1 :D -
#29580 felvan nyomva xD 54%os gpu overclock és a memo is felvan küdve 12%al -
#29579 annyit csinálok sztem, fogom, elviszem boltba...
az lesz a poén ha ott meg nem csinálja... -
#29578 máááá a RAMokkal is variáltam, más slotba tettem őket, előlapi USB-t is lehuztam, külön külön HDD-t meg DVD meghajtót is, ugy is elindítottam, hogy egyikse volt rádugva, még a bekapcsoló/resetelőkábeleket is ujra megnéztem, minden stimm
egyszerűen fogalmam sincs mi lehet a baja -
#29577 akkor nem tudom...
olyankor szokott ilyet csinálni, ha nem kezeli rendesen a lap a procit.azért megpróbálhatsz egy biost rátenni, ha van már hozzá, bár nem hiszem, hogy ez lesz a baj. -
#29576 Asus M2N-E
AMD A64 X2 AM2 3800+ -
#29575 milyen proci/lap? -
#29574 huuu srácok, van egy kis gáz a géppel :(
[megjött minden frankon össze is lett rakva, pöpec] ez a jobbik oldala
rosszabbik oldala, hogy bekapcsolás után 2mp-el leáll :( se BIOS nem jön be, se semmi, annyi idő nincs, hogy érzékelje a monitor a gépet ergo be sem kapcsol
működésre ugy tudom bírni, hogy abban a 2mp-ben, míg megy, nyomok resetet, és akkor már jól műkszik!
volt már vkinek hasonló gondja ? :O
kicseréltük tápot, ugyanaz
gyanakodtunk tulfeszvédőre is, hogy rossz, áttettem a lakás összes konnektorjába, ugyanaz :(
valaki help, mert nincs kedvem ujraresetelgetésekkel indítani a gépet, még a végén totál kinyírok benne vmit és lényegében még nem is használtam
valakinek ötlet ? :( -
#29573 VGA-dat feltépted már? :) -
izb #29572 viszont lehet a saját procidon húzni már nem tudsz,azért a gépelés még nem nagyon megy,lehet ezt kéne tanulgatni most már....... -
#29571 Lehet csak annyit tud az a proci.
Esetleg meglehet fix RAM orajellel probalni, vagy kicsit nagyobb feszt adni a procinak, de ha ugy sem megy akkor kar eroltetni. -
#29570 halihó :D most naon rávok kattanva a géptuningra és mivela sajátomon már nincs mit csinálni gondoltam kezelésbe veszem uncsitesó gépét is.. 3.06os celeron d van benne 256 catchel és elég yól húzható mivel p4es 3ghzs hütö van rajta aztán az intelp4 sokkal jobban melexik mint a cerka... felis lehet nyomni egészen 3,9 ghzre 45 fok körül van átlagban de 4 gigahercen már egy olyan problémával találkozok hogy nem hajlandó elindulni a windows... elindul és szinte kapásból resetel a gép vagy ha nem resetel akkor egyszerüen nem indul el.. betölti az explorert stb de nem megy... az alaplappal nem lehet gond mivel nekemis ugyanolyan van és én meg simán mentem 4 ghz felé ... sztetek? -
#29569 Má megvan köszi... a ramok frekijén kellett állítani és igy megbillen az arány... most 1:1en van és yóval többet tok adni a procinak -
#29568 asszem nem lehet -
#29567 bakker plz help má senkise néz be ebbe a topicba? asus p4p800x-en lehet állítani a dram:fsb arányt? most 5:4 ... plz segitsen má vki aki tudja :LL :( -
#29566 áhh mind1... felnyomtam a videókártyára egy elég böszme hűtőt.. házhűtést meg megoldottam 4 darab p1es procihűtőt összeolvasztottam forrasztópárkával a szélüknél, egybe kötöttem az áramellátásukat aztán felnyomtam a házhűtőhelyére.. :D igy most az alaplap kb 30 fokos... használatban.. az alaplap bordájára nem tudok felrakni hűtőt mert vhogy zavarja a proci hűtőt... visszaesik a fordulata 3.2-3.3ról 2.5-2.6 x1000r/m -re ...
-
#29565 yóltetted ... na szal ... elösször másodszor harmadszor... senki nem tud a videókártya dologra választ ? ya meg hogy házhútőt tegyek inkább a gépbe vagy inkább egy nagyobb ventit a videókártyára és a kicsit pedig az alaplapra mert azon csak borda van... -
zoolee #29564 Én meg egész északa cs ztem. -
#29563 na mind1 visszatérve a kérésemre... többet tudnék húzni a videókártya memón hogyha raknék kifejezetten a memókra is hűtést? mert a mostani videókártyahűtésem inkább a procira összpontosul :L ja meg még azt szeretném kérdezni ha megváltoztatom a dram : fsb arányt akkor többet tudnék húzni a procin? ... a régi ramjaimmal simán ment 4 gigahercel igy viszont már néha kék halál meg fagyadozik, ha visszaveszem akkor viszont nem :L -
#29562 Na ya az én is... tegnap egész éjjel buliztam ]--> -
zoolee #29561 Nem tom fáradt vagyok. -
#29560 neked meg mi bajod? -
zoolee #29559 Ha bakker ..... -
#29558 ömm .. lenne egy kérdésem... a videókártya húzásnál a hő miatt hibázik vagy azért mert nem birja a sebességet? szóval most rányomtam egy übernagy bordát ráköttem egy ventilátort de az inkább a magot hűti mint a memókat... szal és a memó húzást a kártya igennagyon nem szereti max 10-15%ot tudok húzni a memót de 15nél már hibázik mint állat... szal ha én most rámoddingolnék oda is egy hűtőt valahogy akkor lehet hogy tovább tudnám húzni? hmm? -
#29557 bakker mér csak egy fehér kocka a nick képem? :D tom kicsit béna de legalább van... xD nem baj csinálok minnyá másikat... -
#29556 Igen értelek és én is pont ezér húzom a szám... ha maradna az agp akkor nem érdekelne mert vennék most egy akármi pofásabb középkategás videókártyát de akkormeg fél év és cserélhetem le az egész cumót... ram , videókártya, alaplap talán még a tápot is :(( bazéé :((.. nem szeretem ezeket az éles újításokat -.- .. ezeket valahogy sosem sikerül meguszni a pénztárca komoly megterhelése nélkül -.-... -
#29555 ameddig stabil a gép,nem indul,ujra nem fagy le,stb -
#29554 #29545-re senki?:) -
#29553 Csak nálad az a gond(meg nálam is) hogy agp-s videókártya kell.Az új kártyák meg tuti scak pci-e-re jönnek ki:( Azt ajánlom hogy húzd ki ezzel, vagy pedig vegyél új alaplapot meg videókártyát. -
#29552 :(( VGA csere kéne bakker... mit ajánlotok? gondoltam kihuzom még a dx10ig de hát most mit lehet tenni... most a dx10 ugyis a vistával párhuzamosan fog kijönni a vistát meg egyre jobban tolják el... most ha yól tom áprilisról van szó de hát állítom lesz abbol még 2007 nyara... nya mind1 :L -
#29551 -
#29550 Én le se futtatom, mert kiröhögne -
#29549 Jó, de a 3dmark az egészet nézi, és egyértelműen ott a vga húzza vissza. -
#29548 nem tom pedig everestben memó írás olvasás stb szinte midnig a 3. - 4. helyen vok :S minnyá csinálok képet .. pontosabban má lefotóztam de nem engedi felküdeni mert tul nagy -.- ... minnyá felnyomom saját ftpre aztán belinkelem