36836
-
#29627 thorton? nem inkább barton? :) -
retek683 #29626 HALI!!
Ey gyors kis help kéne szerintetek az athlon xp 2600+-os(thorton) proci ami 2079mhz-ről húzva van 2300-ra , is az everest ultimate 2006 stabilitás teszten (stress cpu=on, memory stress=on, fpu stress=on ) max 59 fokot ér el egy órás tesztelés után az jó? mennyit bír ez a proci? Hány cfokig?? Ugye ayz 59 még türhető? -
#29625 ha tuningolni akarsz akkor nem árt a minőségi hűtő. -
#29624 Hagyd a faszba, akkor nem kell irnunk. -
#29623 Valaki nem tudna reszletesen leirni, ha huzni akarok egy AMD Athlon 2400+ procit mit kell csinalni?
Biosban miket kell atallitani?
Kell-e uj hutot venni es ha igen milyet (max. 3-4 ezer korul) ?
Van -e veszelye a dolognak?
Egyaltalan erdemes-e vagy hagyjam a fszba? -
#29622 ok, thx! :) -
#29621 top3 -
#29620 western digital hdd-kről mi a véleményetek? Hová tennétek a piacon? -
#29619 csáó lenne egy olyan kérdésem hogy videókártya hűtésnek hatásosabb-e 3 p1es prockó hüttő ventilátor 12 voltos foggalmam sincs mekkora levegőszállítással vagy inkább egy 3mas cerka hűtőjét varázsoljam rá.. az 1 darab de lényegesen nagyobb mint a többi ezek és 4500RPM-mel forog.. -
#29618 annak nem fog lemenni az ára már nagyon szerintem, ugyanis lassan hiány termék lesz, amúgy meg arra pénzt költeni pénzkidobás. -
#29617 sjana ddr2höz még kéne alaplap, proci, vga csere is...
szal ddr1ről lenne szó -
#29616 lehet, ddr2? -
#29615 szal majd pl. karácsonyra már megint lejjebb megy az áruk? -
#29614 nem, szeptemberben a ram árak mindig fölfelé mennek így van ez már vagy 10 éve. -
#29613 hát én nemtom, de akkor talán egy satás vinyóra ruházok be, azt megúszom 16kból.
Tényleg, ha már így offban vagyunk, nemtudnátok mondani vmit, hogy milyen márka megbízható ilyen áron, és mikre figyeljek satás vinyó vásárlásakor? Ugyanis még sosem volt, mostis 2mbos maxtorom van. Jah és tényleg. A váltáskor észrevehető sebességkülönbségre számíthatok?
+
már vagy egy hete, mikor benyomom a gépet, hatalmas zakatolással indul, majd mire bejön az asztal, szépen elhalkul az egész... már bemásztam a gépbe is, de nem tudok rájönni mi okozhatja. tök lol!!! -
#29612 Vajon... -
#29611 Pff, tenyleg.
Nem vagyok otthon harom hete... Feri megint akciozik? Forintleertekeles? Vagy csak siman megszoritjak a memoriakat? Mi a f*sz van mar megint? :o -
#29610 P@szmeg, komolyan?!
:o -
#29609 hú emberek. mostanában akartam 2GB-ra váltani 1ről, erre lesem az árakat amik nemrég még 18-20k volt, most pedig már 25től kezdődnek az 1gigás ramok! Az árak nem csökkenni kezdenek? -
buko20 #29608 hali, celeron 2,8ghz 64bit proc, ezt meddig lehet felhuzni h jol müködjön?
-
#29607 nehogy kifelejts egy topicot, ahova nem írtad be! -
#29606 Intel Pentium 4 805 - Dual magos csoda
Üzletünkben immár kapható az idei év tunning processzora. Csak egyetlen mondatot emelnénk ki a processzor tesztjébõl: "...processzorunk egy 3,6 GHz-es Pentium 4 teljesítményét nyújtotta XMpeg alatt (FX-55-nél gyorsabb), míg tuningolva verte az egész mezõnyt, beleértve az Athlon 64 X2 4800+-t és az Extreme Edition 955-öt is."
Heee veri a Athol 64 X2 4800+ -t?????
Ez igaz?
És sztetek Intel vagy Amd dual magos procit vegyek?? -
Hoopá -
#29604 Lool :D -
#29603 én is és nem szeretem ha flémelnek..... -
hunsniper #29602 Megvan mindent megtaláltam okostojások!!!!!!!! -
hunsniper #29601 Én mindenhol ott vagyok!!!!!!!!!!! -
#29600 Te mar itt is ittvagy?
-
hunsniper #29599 Tudtok abban segiteni hogy, asus radeon 9550-et lehet vagy érdemes-e frissiteni??????????? -
#29598 -
#29597 így szeretted volna? 80°C -
#29596 80C' -
#29595 Hát igen xD... na szal emberek kérdésem hogy 6600GT videókártyára érdemes-e vizhütést tenni? kiakarok belőle paszírozni mindent amit tud :D max max maxra:D:D amugy 128as kari ddr3mal ... agps ... azér kérdem mert a sima gyári hűtésével alapban 40 használatban 55 fokos.. kérdésem mennyi videókártyánál a max ameddig felmehet? -
#29594 ez jóóó :DDDDD
mekkora beszólás -
#29593 Franko.
Azt mondjatok meg nekem, hogy melyik program a legjobb VHSrold DVD digitalizalashoz. Lehet hogy nagy mennyisegben, valtozatos menuvel, tobb fele formatumban is kell majd hasznalni.
Ulead Video Studio, -Movie Factory, Pinaccle Studio, vagy Sony Vegas?
Thx.
(lehet nem nagyon passzol ide a kerdes, de hatha tudjatok).
Jah, es eredetiben kell, szoval azert nem akarok kiserletezgetni. -
#29592 ime a fény technikám "ezmég alap"
-
#29591 Lool XDDD
"nyomogasd vadul a delt inditásnál" -
#29590 Biosban... nyomogasd vadul a delt inditásnál aztán less körül ... ha minden igaz megtalálod a processzor beállítosokat a jumperfree vagy vmi ilyesmi configrészben aztán ott meglátod az fsb-t valszeg a szorzó iskilesz irva de azt nemtod változtatni... az fsb-t tessék feljebb cibálni .. számold ki hogy mennyit kell ahoz hogy pont 3ghz legyen a gép (Osszad el 3000ret a szorzóval) aztán annyira küdd fel... ha egyátalán nem indul akkor vedd ki az elemet egykét percre aztán akkor elfelejti hogy felvolt húzva... felhúzás után a hűtésre figyelj folyamatosan , terhelés alatt főleg nem árt ránézni egy 5 percenként... ha megbizonyosodsz róla hogy a processzor birja a tempót és a hűtés is akkor még adhatsz is neki egy keveset de ne túlozd el... ha instabil a gép vegyél vissza vagy állíccs a dram : fsb arányon mert lehet az a hiba oka... a magnak ennyi húzásnál nem nagyon kell plusz feszültség de ha fagy , ilyesmi akkor esetleg azzal próbálkozhacc de csaknagyon apránként -
Dorlan #29589 Help!
A Prohardware.hu tesztje szerint a Pentium D 805 dual core proci 2,66 Ghz-ről gond nélkül húzható 3 Ghz-ig. Kérdésem: HOGYAN? Nekem is ilyen procim van, mért ne hozzam ki belőle, amit lehet. -
#29588 duran5r jobban jarsz ha spórolod és nem veszed meg ha emgvan rá a péz ha még ugyse használod! mert mire a köv darabra összegyüllik az elözö áráért jobabt kapsz