Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ocsemnek lehet olyat szervalok be nyaron bar lehet hogy 820 as lesz.. ha azt is huzom az mar uber lehet..nem?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez egy _butított_ proci, méghozzá egy 3200+-os Barton van kiherélve 2500+-nak. Szimplán azért, mert ez a darab gyári feszen nem viszi a 3200+-t. Tehát semmi különleges nincs ebben a prociban.
Alapból minden bartont 3200+-nak gyártanak, aztán az csak a tesztelésen derül ki késõbb, hogy a boltba milyen pr számmal kerülnek.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ezek az értékek megfelelnek egy 3200 AMDnek .
Nekem komoly ház ÿThermaltake Armor és Zalman hûtés mellett sem volt 50 fok alatt , a lap pedig ASUS A7N8X De. . Nálam megfordult mind a két tipus 333 és a 400 FSB is. A 333 közel sem melegedett ennyire. A 400as vitte nekem a 13x200at tehát a 2600at 62 fokon probléma nélkül.
ゾルターン
Mindenesetre még megpróbálom leljebbkaparni a vcore-t, engem is zavar ez az 50 fok...szarráhúzott Prescott se volt ilyen meleg.
Olyan progira lenne szükségem amivel a bioson kívûl tudom húzni a CPU-t .
Ez egy Laptop 13*133 megy a M740 Intel CPU.
Az is megtörténhet , hogy nem lehet húzni ???
elõre is köszi SONY VAIO VGN-FS315H
ゾルターン
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ez pl egy 14cm-est rak a 12-es helyére.

Gép oldalába megéri tenni eseleg?
nem véletlen,hogy az alapokon ezek a kis dögök megörjítik az embert.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Legfõképp a fordulatszámtól. Egy 8centis venti 3000rpm felett akármilyen gyártótól lehet, halk nem lesz 😊
Mondjuk nekem anno volt Thermaltake 2000rpm-es 8cm ventim is (az a narancssárga fajta), és olyan bazi vibrálást rendezett, hogy ki is dobtam õket rövid úton. Viszont a coolinkek pl jól beváltak, pedig relatíve olcsó ventik. Van 2 12cm-es, meg 8-as a Stackerben, és nem hallani õket. 1000-1000-1800 fordulaton mennek.
Már csak az 1 12cm-es coolermastert kéne kicserélnem valami jobbra, mert az hangos, és nem is szabályozható.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Aztán Paksról még nem reklamáltak?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Tegnapelõtt voltam olyan elvetemült, hogy a szelid gyári gépem moddingolásába kezdtem. ne nevess ki! 1 hete ismerkedtem meg magával a kifejezés jelentésével. 😊 (ez még nem igazi modding, csak elõzmények, hétvégén teszek föl plexit, nah majd ott kezdõdik)
Az egész azzal kezdõdött, hogy VGA-mat kicsit turbózni akartam. ahoz viszont hûté kell, ami csak gyári van (egyelõre). Szóval fogtam magam, kivettem a régi (5 éves) gépembõl a gyári házhûtõt, és a gyári procihûtõt, és betettem a gépbe, illetve a vga alá. az eredmény egy MIGet megszégyenítõ üvöltés lett. szvsz. most kivettem a régi procihûtõt a vga alól, a ház két végébe tettem az egy-egy ventit, feltettem az oldalát és szvsz még most is csak alig csitult a helyzet. szóval a lényeg most jön:
Egy nevesebb gyártû ventije, illetve vga, proci hûtõje hallhatóan halkabb-e mint egy gyári? Gondolom én hogy jobban hût, de ha a zaj ugyan ez, akkor inkább kibélelem szivacfcsal a házat. na de akkor meg nem szellõzik. Öhm. Help?!
En ugy szoktam,legalabb elerek mindent,sosem kell kilepnem a jatekbol😊
Bérbe vehet? reklámfelület...