Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
<#gonosz3>#gonosz3>
Szerintem ez úgyis megy legalább még egy évig, amikor már úgyse lesz meg, de ha mégse, akkor addig használom, és ha megdöglene, akkor visszarakom a GeForce 4-et, és majd mostanhoz képest 1 év múlva, ha veszek gépet abba már úgyis PCI-E-kell.
Ha meg megdöglik augusztusig, akkor meg nyerõ a dolog, mert garis, így cserélni kell, gariidõ újraindul. Szerintem.
(Nem mondom, hogy abban nincs igazság amit mondassz, de szerintem az reálisabb helyzetet ír le, amit fentebb kifejtettem.)
(Ha hûtõt cserélek, akkor meg annyi a garinak.)
(Desktop alatt 48 fokos.)
Nekem is levitt belõle kb 8-7 fokot zalman pasztával az ezüstpasztát ne használj mert szétbaszodhat.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Akkor méglejjebb vegyem az FSB-t?
Most felraktam 1,65 V-ra, és 3,1Ghz-re (Mittudomén hány fsb, el kell osztani 😊). Ezt letesztelem.
Akkor ezekszerint a 3,2-t nem bírja, ugye?
Mennyire emeljem? Most 1,6-on van, ahogy mondtad.
Ez az aktuális eredmény:

Mindjárt lefuttatok rajta valami 3DMark -ot is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és 2200mhzn csak 33fokos.
majd megnézem most jáccok 😄
utána CPU frequency 200mhz-et állítsd át 220mhz-re.
qool n quiet legyen kikapcsolva
ennek mennie kell itt van elöttem az alapod manuálja.
igy állítsd be elsõre hogy 9x220 mondjuk.