36836
  • Dodo55
    Azért nem keveset.
  • Dodo55
    Egy kicsit csinálgattam ezt-azt, és 4980 :D
  • Barney Tech
    Ok beleavatkozik,de nem sokat :)
  • czky
    Sajnos el vagy tévedve. Sasolj körbe kicsit itt: http://melisl.eline2000.hu/
  • Barney Tech
    A proci menniyre avatkozik bele a 3dmarkba,tudtommal semmit sem.
  • czky
    Hát sajnos nem tűnik kevésnek. A procid miatt ennyi sajnos... :(
  • Barney Tech
    Milyen márkáju a tiéd?
  • Dodo55
    Attól függ mi a config.
    Amúgy ha azt nézzük, hogy a 6600GT-m 1500 körül kapott, akkor azt tudom mondani, hogy jó.

Akkor most én is kérdezek egy hasonlót: 4489 pont milyennek számít az én configomtól(aláírásomban olvasható, semmi nincs húzva)?
    Azért kérdezem, mert szerintem egy kicsit többet kéne kapnom...
    Vagy a jelenlegi forceware driver még nem hozza ki a 7950GT erejét teljesen(mert a 7950GT egy-két hónapja létezik)?
  • czky
    lol
  • Barney Tech
    Ja,jó.
  • bsyrex
    hali
    csináltam egy új konfigut.Teszteltem 3d mark 2006-ban ahhol 3227 pontot értem el.Viszonyításképpen valaki megtudná mondani hogy ez most jó vagy nem.köszi
  • izb
    az az érték egy marhaság.everest forever
    agp sebességén ne húzzál semmit sem.
    a kari magján tudsz húzni és a memóriák órajelén,ha engedi...
  • Barney Tech
    Van egy ilyen
    lapkám ,a clockgen szerint az agp sebessége 20mhz nem kevéske ez?
    Vagy 3D-ben felkapcsol ez in mint a videokártya?
    A videokártyám egy ilyen csak éppen zalman van rajta.
    Menniyt lehet huzni az AGP sebességén vagy inkább nem probálkozzak vele?
    Mert ahogy ,halottam simán leéghet a kártyád.
  • izb
    hogy a valós órajele a 3200-asnak 200mhz az effektív meg 400mhz
    ddr1-es ramjaid vannak gyakorlatilag
  • bertino
    érdemes, ameddig bírja vele
  • Apache00
    Köszi mégeccer, de addig ugye gondolom nem érdemes tuningolni, mig nincs lecserélve a gyári hűtő?
  • Küldönc
    heelo
    Sempron 2200+om van ami most 166os fsbével megy 1500 mhzen.
    Sok program Amd athlon xp-nek nézi miért??
    Felakarom húzni a procit!!
    Tudnátok segíteni??
    Köszi szépen
  • ZÓÓÓcsi
    Tudtommal a rivatunerben nincs ilyen automata biztonsági tuning, de le lehet, sőt le kell tesztelni a végén, ha el akarod menteni, szóval ha nem bírja a kártya akkor visszaál alapra...
    A tuning nagyon kártyafüggő: én pl. 100-100MHz-et tudok húzni a magon és a memek-en is. Próbáld kis mértékkel húzni akkor nem lehet gond!
  • Apache00
    Amuy már ki is néztem egy jo kis hűtőt: Zalman VF900-CU
    Csak még egy kis zsetont kéne rá félreraknom (olyan 7-9ezer Ft)
  • Apache00
    Köszi szépen!
    Még nem probáltam driverböl sem huzni, mert még be akarok szerezni elötte majd egy megfelelő hűtőt, bár nem tünik az sem rossznak, amit gyárilag ráraktak, de biztos ami biztos. Addig is mig nincs meg, gondoltam körbetájékozodom, mivel még nem csináltam soha ilyet.
    Ez a Riva Tuner könnyen kezelhető? Atumatikusan is tudja húzni lépésről-lépésre, addig míg el nem éri a még biztonságosnak számító végső határt?
    És még egy utolsó kérdés: addig mig gyári hűtő van a kártyán, addig nem érdemes húzni? vagy valamennyi még úgy is belefér, anélkül hogy megpörkölném?
    köszi mégegyszer
  • ZÓÓÓcsi
    Driverből nem jó? Ha nem megy akkor próbáld ezzel!
  • Apache00
    Sziasztok!
    Melyik programot érdemes használni Nvidia kártya túlhúzására? Vki már ajánlotta a CoolBits Reget, de gondolom még sokfajta van, és nem igazán értek hozzá. Leginkább olyan program kéne, amit könnyű használni, és megbizható is.
  • Lirias
    Hi! ÚJ vagyok a fórumon, Elektrotechnikusnak tanulok kb. 3 hónapja :). Tuningolni akarom a rendszermemóriámat DDR RAM-okkal, de nem tudom, mit jelent egy memóriánál a PCszám, pl PC3200... pls, segítsen valaki. thx
  • Dodo55
    Egy 7950GT-t gyári hűtéssel 650/775-re húzni biztonságos?
  • Zetorg
    de
    www.tts-kft.hu
    kék van olyan, ami uv nélkül átteccő.

mondjuk ez csak adalék vízbe, nem tudom mit akarsz vele...
  • vki
    Akkor gondolom nem ilyen 1300 Ft körüli egy kis "üvegcsével"
  • OrioN the S
    Van. De nem olcsó.
  • vki
    Hi!

Van olyan UV reagáns festék, ami UV fény nélkül egyáltalán nem látszik?
  • Punker
    hát így max 10 perc, ennél rosszabb házakkal dolgoztam néha hidd el nem kell túlbonyolítani :)
  • Dodo55
    Amúgy valószínüleg a táp felől nem tudom becsúsztatni, mert ott az a két kis kiálló izé, amin a táp támaszkodik, ez most jutott eszembe, hogy a képet néztem.
  • Dodo55
    3 winchesterem van, azokból ki kell venni 2-t, mert azoktól nem jön ki az alaplap.
    Itt egy kép a gépemről belülről(a videokártya a képen még bent sincs):

Szóval egy kicsit tovább tart ez az én gépemmel, mint másik gépekkel.
  • Punker
    órákon? leveszem az oldal lapot 1 perc, kiveszem a kártyákat 1 perc, kiveszem az alaplapot/kábelek lehúzása max 2 perc.
  • Dodo55
    Basszus...
    Akkor megint szenvedhetek órákon át.
    Abban reménykedek, hogyha kiveszem a tápot, akkor onnan be tudom csúsztatni azt a műanyag izét, mert úgy látom, hogy nagyon kis valamik állnak csak ki belőle, amik az alaplapi lyukakba mennek. Meg esetleg egy kicsit meglazítom a csavarokat, csak ki ne kelljen venni, mert 1.5 óra volt, amíg beraktam az új alaplapot, és bedugdoztam a kábeleket, tehát ebben a 1.5 órában nincs benne a kiszedés.
  • Punker
    alaplapot általában ki kell venni.
  • Dodo55
    Kinéztem egy hűtőt: Zalman CNPS7700 AlCu.
    -Ez mennyivel jobb mint a gyári Intel hűtő?
    -Be lehet -e tenni a hozzá való alaplap alá rakandó műanyag izét anélkül, hogy az alaplapot ki kéne venni a házból?
  • fle go
    Ehh mégvalami a jelenlegi VGA kártya az AGP-s, (amit most pénzhiány miatt nem tudnék lecserélni) gondolom olyan alaplapot ami AGP-s kártya fogadására jó már nem érdemes venni, vagy tévedek?
  • izb
    nem a hanghatás volt asszem a kérdés....
  • fle go
    Üdv mindenkit!
    Már korábban is emlitettem hogy láma vagyok a gépek belsejéhez...segítségeteket kérném ismét.
    Jelenleg milyen alaplapot érdemes venni, amibe AMD proci megy és milyen proci? persze ne a legeslegjobb lapot és procit ajáljátok, hanem olyasmit ami a 2 együtt mondjuk 30-40eFt belefér és még 1-2 évig bövithetö lesz.
    Válaszaitokat köszönöm!
    Válaszolhattok privátban is, hátha nem mindenkit érdekel ez a téma.
    És nem tudom, hogy lenne-e köztetek valaki aki ha megvásárolom a cuccokat segítene összeszerelni?
  • bertino
    egyértelműen jobban menne...
  • bazza
    egy 2800+-os A64-es (Clawhammer, s754) proci mellé kb melyik az a VGA amit még érdemes megvenni? Szal hiába vennék mondjuk egy 7800GS-t, az ugyanúgy menne mint most az x1600asom?