Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
És azt akarom, hogy tuti ne menjen tönkre!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
-hangos
2Dben 39-43C 3Dben 50C fok körül van a proci
36Fokos terhelés alatt pedig kb 50C
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Volt róla szó, hogy lesz NVIDIA GeForce 7600 GT, 7900 GT AGP 40-60 HUF-ért. Van már ilyen?
Ezt meddig lehet húzni? Az alap 500/900 Mhz. Amit legutóbb próbáltam az 525/1100 volt, ez jó volt nem hibázott, viszont 96 fokra is felmelegedett, ami nem túl egészséges.
szerk: erre gondoltam
http://thenamelessphoto.com/
a pcmark2004 nemjó mert ott külön külön adja a pontokat,
Ha a proci feljebb megy akkor a ram lejjebb. <#szomoru1>#szomoru1>
Valaki segíthetne mert én nem értem ezt!!
Viszont a proci 2000Mhz-en nem melegszik vészesen, az még mehetne feljebb<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
hoty a jobb 2000/1gb ram ami 133mhz vagy 2400/768ram 200mhz.?
Hejp.
jövõ honapban veszek még egy dzsiga rámot.
A memóüriát nem lehet vele együtt húzni? Nekem a BIOS-ban nincs ilyen osztó állítási lehetõség. Az Everesttel is megmértem hogy mosz gyorsabban olvassa a memóriát, de lassabban írja! A késleltetés is jobb lett. Ja és a proci feszültségét mikor kell feljebb venni és mennyivel?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
3.0 3-3-8 | 3098MB/s read, 65ns késleltetés 400Mhz-en
egy 2800+ (9x200) 754 ClawHammer procival szeretném kicsit megnyúrmázni. 5 perc és elkezdem, csak gondoltam elmondja vki mire számíthatok? (most alapon 30 fok körül van a procc úgy hogy nincs felrakva az oldallap)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Jó lesz akkor nekem ez a 3,01.
3GHz-en is már elfogadhatóan megy, 1 évig még kihúzod vele.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Legutóbb 3,1 -en tûnt stabilnak az OCCT szerint, viszont a tesztet csak kb 40%-ig futtattam, mert néha felugrott 70 fokra a hõmérséklete, és inkább visszaraktam 3,0-ra. Ezekszerint a határ 3,1 Ghz lehet, viszont nem tudom megéri-e a 100 Mhz azt, hogy a többlethõ miatt (mivel 3,0-n nincs gond) új hûtõt vegyek a gyári helyett, és egyátalán van e olyan, megfizethetõ hûtõ, ami képes lenne 3,1-en elfogadható T-en tartani a procit.
5648/1924
49,3 ns
Memória késleltetés: 115,3 ns
Ez jó? <#conf>#conf>