Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
Az micsoda? he?

Punker
ja az jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Pár napig<#zavart2>
Én még sose futtattam végig, pár óra urán mindíg meguntam...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
na most kiváncsiságból elindítottam a prime95-öt, ez meddig fut?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Meg egy proci nem fer bele abba a lapba.
A bovitokartyas megoldasnal ki kell a masik regi processzort venni a lapbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Barney Tech
Valaki tudna ajánlani egy alacsonnyabb cpu hûtõt mert szeretnék még egy procit a gépbe de a hûtõlye nem fog elférni a zalmantól.
vagy egyeltaklán fogy müködni mert majd egy 3000+amd akarok kb 3honap mulva.....................

Barney Tech
Vettem egy ledes ventit kicseréltem a táp hûtõlyét igy már azis világit majd nyomok képeket.

CSOCSO
a baj aszem csak az hogy az lcdstudi nem fogja latni azt amit az everest..
Zetorg
dekopírral csináld.
flex az égeti, nem vágja 😊

Narancs
Flexis van meg dekó is, valahogy csak megoldjuk<#hawaii>

Barney Tech
én vagyis az apám dekopirfûrésszel vágta ki de a fürész vagyis amit bele kell rakni az márkás legyen mert nekünk a felénél cserélni kellet.

Falconer
Lehet pucolni mindig. Nekem inkább fekában kéne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sheltem
Black & Decker flex.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Narancs
srácok, modding kérdés következik:
Oldallapba szeretnénk plexik integrálni, sztetek mivel a legegyszerûbb szétvágni az oldallapot? Elég vastag sajna...

everest pl..

CSOCSO
tud vki olyan progit ami meri a a cpu es gpu homersekletet? a speedfan progi nem meri a gpu-t.. ati toolt meg speedfant nem akarok egyszerre hasznalni mert nincs kedvem 8 millio progival a hetterben szarakodni.

igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.

vki?
CSOCSO
en inkabb hallgatok a wikipediara mint egy magyar oldalra.. nomeg a masik 2 milliard amerikai boltra...
CSOCSO
wow😄 micsoda fejlemenyek😄:😄😄

Barney Tech
Ma kivettem a videokártyát hoty porszivozzam ki a port és mikor elkezd forogni a zalman hûtõ rajta egyszer csak látom hogy elkezd világitani ezek szerint a zalman hátõ a forgásával fejleszti magának az áramot és ugy világit a led.

Narancs
Srácok, mi a csöcs az a Dram Blank Interleave? Sokat számít ez, nagy a lassulás ha kikapcsolom? Csak mert ha be van kapcsolva a biosban ez a cuccos, akkor a memteszt hibázik.

hát ha jól emlékszem a batár kijelzõs után rögtön nem a színes lapos jött.
de cáfolj meg.
Na de mindegy, mert most már mindehol notebook a név.
Még a jenkiknél is.<#taps><#taps>

CoolStuff
Hát nem is a ház színére gondoltam!😄DD

Egyébként végülis reális... mert amikor a váltás volt a batár fekete-fehér kijelzõs és a picit vékonyabb színesek között, akkor jött a név!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ahh... kedvenc notim... de a fenéért nem tudok félretenni rá!😞

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

akkor szólj nekik.

notebook

hehe
ha igy van,akkor is hülyeség már önmagában is a feltevés😊

CSOCSO
nemtopm honnan veszed ezt.. en amcsiban elek minden boltban minden magazinban mindenhol notebookoklnak.. nem laptopoznak!

amig ki nem jottem nem is ismertem a notebook szot.. csak a laptopot hasznalta 100% osan mindenki
Zetorg
szerintem a kijelzõre gondolt <#taps>

hehe.ez überbrutal.<#buck>
egyenlõre tudomásom szerint az apple-n kívül nem gyárt más fehér notebook-ot nagy szériában.

CoolStuff
Nekem még régebben (nagyon régebben) azt mondta valami veréb, hogy a laptop fekete fehér, míg a notebook színes!😄

Punker
lol

Narancs
Amúgy nekem a notebookról mindíg a PDA ugrik be, mert a PDA-t a tenyerében tartó és azzal a tollal nyomorgáló felhasználó pont õgy fest, mint nikor Kalambó jegyzetel a noteszába...<#rolleyes>

Narancs
Tök jó, akkor már ezt is tudjuk, thx!

az eléb elrontottam.
fordítva van mégpedig Laptop van amcsiban,és note itt európában.

egy kis szösszenet errõl

"Mi a különbség a notebook és a laptop között?

A hordozható számítógépeket eredetileg szimplán Portable Computer néven szólították. Ezek a készülékek normál CRT-vel voltak szerelve, kb. 50 cm vastag és jóval 10 kg feletti súlyúak voltak.

A Toshiba jelentette meg az elsõ olyan hordozható készüléket, melyben már LCD kijelzõ volt és a felhasználónak nem tört el a térdkalácsa, ha az ölébe vette (laptop).

Sok országban - pl. USA - még mindig a laptop szó a meghatározó elnevezés.

1992-ben megjelent SHARP új notesze, mely világújdonságként A4-es méretûnél nem volt nagyobb. 2.5"-es HDD volt benne, mérete úgy aránylott egy hagyományos laptophoz, mint anno a laptop a Portable Computerhez.

Ezt a készüléket az A4-es mérete miatt az NEC notebooknak (jegyzettömb) nevezte el.

Azóta egyre inkább elterjedt a "notebook" szó, Európában és Ázsiában ez a meghatározó elnevezés.
"

Valaki tud nekem mondani olyan oldalt vagy linket vagy bármit ahol friss VGA sorrend van?
bazza
A lüke ismerõsöm mindig minenkit kijavít, hogy "az nem laptop, hanem notebook mer laptopot már nem is gyártanak." Mostmár mondhatom neki, hogy tökmindegy, mer ua a kettõ 😄DD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Narancs
Kösz sárcok, szóval akkor nyugodtan hívhatom laptopnak, nem mondok hülyeséget.

felépítésben nincs semmi különbség a kettõ között.
Amerikában notebooknak európában meg laptopnak hívják, a hivatalos trendi szerint.

CSOCSO
"A laptop computer or simply laptop (also notebook computer or notebook) is a small mobile personal computer, usually weighing from one to three kilograms, depending on size, materials and other factors."

laptop=notebook
Danee
a laptop régebbi, vastagabb

laptop

notebook

LÁTJA A KÜLÖNBSÉGET?

Üdv!
Egy ideje már megjelent a socket 775-ös processzor, de még nem gondolkodtam el, hogy az miért is jobb mint a 478-as? Csak azért érdekel mert lassan cserélni kellene a régit és elgondolkodtam. Ha valaki tudja megírhatná! Köszi<#conf><#fejvakaras>
Punker
semmi 😊

Narancs
Megmondaná nekem valaki, hogy a laptop és a notebook közt mi a különbség? tudom off, de ezt sosem tudom.

FaithMeN
<#vigyor2><#hehe><#eplus2>

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Narancs
8cm házhûtõ venti rágumizva - 500ft

bertino
ennél jobbat kevesebbet találsz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balumann
uh ennél olcsóbb nincs? :S

bazza
Nah és hogy mûködik AMDs lapoknál? <#kerdes>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Barney Tech
Zalman VF700 Alcu kb 5000 ft bõven elég neki.

Balumann
vagyis melyik a legolcsóbb?

Balumann
Ez nem teljesen tuninghoz tartozik de ide írnak legtöbben és nekem kicsit sürgõs lenne. Ati 9600 pro (256 megás) videokártyára milyen hûtõventri kell és kb. mennyibe kerül?