Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én még sose futtattam végig, pár óra urán mindíg meguntam...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bovitokartyas megoldasnal ki kell a masik regi processzort venni a lapbol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vagy egyeltaklán fogy müködni mert majd egy 3000+amd akarok kb 3honap mulva.....................
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Oldallapba szeretnénk plexik integrálni, sztetek mivel a legegyszerûbb szétvágni az oldallapot? Elég vastag sajna...
igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.
vki?
de cáfolj meg.
Na de mindegy, mert most már mindehol notebook a név.
Még a jenkiknél is.<#taps>#taps><#taps>#taps>
Egyébként végülis reális... mert amikor a váltás volt a batár fekete-fehér kijelzõs és a picit vékonyabb színesek között, akkor jött a név!😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ha igy van,akkor is hülyeség már önmagában is a feltevés😊
amig ki nem jottem nem is ismertem a notebook szot.. csak a laptopot hasznalta 100% osan mindenki
egyenlõre tudomásom szerint az apple-n kívül nem gyárt más fehér notebook-ot nagy szériában.

fordítva van mégpedig Laptop van amcsiban,és note itt európában.
egy kis szösszenet errõl
"Mi a különbség a notebook és a laptop között?
A hordozható számítógépeket eredetileg szimplán Portable Computer néven szólították. Ezek a készülékek normál CRT-vel voltak szerelve, kb. 50 cm vastag és jóval 10 kg feletti súlyúak voltak.
A Toshiba jelentette meg az elsõ olyan hordozható készüléket, melyben már LCD kijelzõ volt és a felhasználónak nem tört el a térdkalácsa, ha az ölébe vette (laptop).
Sok országban - pl. USA - még mindig a laptop szó a meghatározó elnevezés.
1992-ben megjelent SHARP új notesze, mely világújdonságként A4-es méretûnél nem volt nagyobb. 2.5"-es HDD volt benne, mérete úgy aránylott egy hagyományos laptophoz, mint anno a laptop a Portable Computerhez.
Ezt a készüléket az A4-es mérete miatt az NEC notebooknak (jegyzettömb) nevezte el.
Azóta egyre inkább elterjedt a "notebook" szó, Európában és Ázsiában ez a meghatározó elnevezés.
"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Amerikában notebooknak európában meg laptopnak hívják, a hivatalos trendi szerint.
laptop=notebook
Egy ideje már megjelent a socket 775-ös processzor, de még nem gondolkodtam el, hogy az miért is jobb mint a 478-as? Csak azért érdekel mert lassan cserélni kellene a régit és elgondolkodtam. Ha valaki tudja megírhatná! Köszi<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!