Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
hívja át a csaj magához és Nari nyisson ajtót...
meglepi 😊)

Falconer
Miert nem vagod egyszer partiba a csajt? Beszeljetek meg, ugysem mer belemenni 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

reaper4
mond meg a csajodnak , h beszéljen meg 1 találkát és te menj helyette 😄 nagy lesz a meglepi és a fájdalom 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bazza
és ez miért ide jött? fiúk/lányok/kapcsolatokba nincs jobb téma hozzá?<#vigyor5>

amúgy pl. internetes telefonkönyvben néztedmár hogy bennevan-e?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Narancs
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amiben szeretném segítségeteket kérni. Teljesen OFF a téma, ezért elõre is elnézést. Szóval vmi perverz kis gyökér állandóan zaklatja a csajom, e-ailek, telefonok, sms-ek formájában. Szegény már nagyon kivan, el kéne kapni ezt a kis rohadékot. Van egy ímélcímem (és pár freemailes címre küldött ímélem) meg egy telefonszámom. Ezekbõl kideríthetem ki szórakozik?
Freemailes címnél hogy nézem meg, hogy milyen IP-rõl jött a levél? Telefonra nincs vmi trükk, amivel kideríthetõ ki vette a simet? Gondolom a két szép szememért a szolgáltató (T-mobile) nem fogja megmondani. Elõre is köszi, ha tud vki segíteni.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Eredeti:
2600Mhz, FSB 200, CPU 1.525, DDR RAM 2.5, DRAM Ratio 1:1, Mem késl.:2.5-4-4-8
Everest 3.01: olvasás : 5256MB/mp írás : 4233 másolás : 4034 késleltetés : 84.5ns
Tuning:
2925Mhz, FSB 225, CPU 1.6, DDR RAM 2,8, DRAM Ratio : 1:1, Mem késl.:2.5-3-3-6
Olvasás : 6113MB/mp írás : 4772 másolás 4596 késleltetés : 73.5ns
Ez egyenlõre gyári ventivel, ez jónak mondható vagy felesleges ennyivel foglalkozni, mert változás nem észlelhetõ

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

OrioN the S
😊 inkább szerváltam másikat 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Danee
attol függ mennyi pénezd van uj gépre 😊

OrioN the S
fuhh thx

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
kapcsold ki mielött megdöglik minden!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

OrioN the S
Hy. Ha nem megy a tápom ventije meddig merjek bekapcsolt gép mellett ülni? :| Vagy kapcsoljam ki most?

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
ez hol tuning téma? meg van ehez a külön topic!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

buldozer99
Én is megköszönném ha dobnátok össze valami gépet!😊
lap+proci+ram+vga+hdd+táp+ház olyan 140-150k
Elöre is köszi

Forca Barca

Sland
Sziasztok!

Szeretném a videókarimat egy kicsit felhúzni, de nem tudom hogy hol kezdjek hozzá.
A CPU-t már felhúztam nem is kicsit, most jönne a videókari.
Az egyik kari amit fel szeretnék húzni egy 6600Gt, a másik meg egy Sapphrie Radeon 9600XT
Hol állítsak dolgokat és mennyire?

sorry de nagyon nem értek ehhez a témához még, azért kérem a ti segítségeteket

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bazza
nagyon köszönöm!

[Jakuza]
MSI P965 NEO-F - Socket 775 - Chipset Intel P965 br: 29k
Core 2 Duo E6300 br: 50,435
A RAM-k ha 800ast veszel 1GB-t akkor br:30k
Ha 1GB 677-es akkor br: 21k
A VGA-ra kiterve az X1300Pro az 18-20k korul van mindenhol.
Szerintem jobban jarsz, ha keresel DDR3-as 7300GT-t (pl az ICSMEDIAban van 256MB-s DDR3) es az is br 21 korul van es lenyegesen gyorsabb.
Ennel olcsobban nem uszod meg, illetve igen, ha 5k-val olcsobban veszel valami gagyi Asrock lapot, de szvsz annyit nem er az egesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bazza
thx! 😊

[Jakuza]
Akkor nem artan tobb ram is mint 1GB, de a mai memoria arak mellett az mar huzos.
Na mindegy irok egy CFG-t 1GB RAM-al.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bazza
100-130e körül gondoltam. nincs sok pénz, a lehetõ legjobban kéne megúszni.
Nem játékra kell, video/kép/tömörítés és egyéb munkákra lenne.

[Jakuza]
Mennyi zse' van ra ?

bazza
még nincs, azis kell.

lap+proc+ddr2+Rx1300Pro lesz az új konfig.

[Jakuza]
Milyen alaplapod van ?

bazza
heloelo!
Most milyen prockót érdemes venni kemény munkára 50e körül? (intel 775 dual core-ra gondoltam, de pontosan milyen tipus a legjobb választás?)

duran5r
-.- ... http://szotar.sztaki.hu -.- ismerõs?

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Falconer
Te basszus miert van az SGnek szotar funkcioja????

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Cukros
- franchise
- holiday
- holidays
- independence
- leave
- liberty

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Punker
freedom

Neuman
Igaz nem ide tartozik, de valaki hátha segít?

A szabadság hogy van angolul?
Elõre is köszi!

!!!HALA MADRID!!!

bazza
Húú ez engem érdekel. még sose láttam ilyet. van esteleg honlapotok?

Falconer
Hat ez vilagit gecco o.O

Zetorg
firefox.... 😊

Punker
ékezet.....

Cukros
ime a gépem má fény cucokal

bocs ha nagy lett a kék

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Zetorg
biztos, de nem megy olyan szarul.
becsapós az 1,33ghz 😊
majd ha lesz memória, lehet kipróbálok valami konvertálást...

Punker

Punker
hát ezzel tuti nem vagdosnám a filmeket úgy mint a mostanival 😊

Zetorg
netezni filmezni

Punker
irodai gépnek vetted?

Zetorg
nekem tetszik...
F9-es cucc nekem mûködik razer egérrel az egyik plusz gombról.tegnap jöttem rá, hogy lehet ilyet 😊

Zetorg
40k <#miaz>
g4 1,33ghz, 512 ddr400, 40gb hdd, combo, ati 9200 32 mb <#idiota>
holnap rácsattintok egy 300 gigás usb vinyót, meg majd veszek bele gigás ramot azt csumi 😊

Falconer
De, megis. F9re leveszi minden ablakot kicsire, egymas melle rakja, es lehet valasztani.

Falconer
En mar harom hete hasznalok iBookot, de eddig meg semmi jot nem talaltam benne.
Talan a dockletet, de azt tudok winre is csinalni, meg sztajlt is.

Punker
mennyi volt? mit tud? 😊

Zetorg
nem gáz.veszek a gigaworks helyett épített cuccot és az szól a gyári sztereó kimenetrõl.
amúgy meg olyan olcsó volt a kis mac, hogy megéri rákölteni 😊

Falconer
Hat ez az ami miatt soha nem fogok egy PC alapu gepet lecserelni Macre.
Ha kell valami, akkor csak a szivas van.

Zetorg
jaja, már csak azt használom 😊

most próbálok hozzá szerezni egy külsõ hangkártyád, de elég nehéz eset.alig van olyan, amihez van osx-re rdriver, amit meg találok, azt nem tudom hol lehet venni...

Punker
váltasz mac-re? 😊

Zetorg
eladtam a gépem <#wow2><#wilting>

á dehogy....<#alien><#alien>