Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hogyan???
Háát attól függ....
ha 400 as ramok vannak akkor nem éri meg húzni mert akkor meg a ram lassul nagyon.Akkor meg az fogja meg a rendszert...
No meg SEMPRON...nocomment

2800+-t valójában lehet 2.4 is, sõt.... De hogyan?
Hát igen mivel az amd hülyesége ez a + dolog...
A 2800+ az valójában 1500-1700mhz...

Sziasztok Tuningosok!
K8T Neo-V alaplapom van Sempron 2800+-os procival,de csak 1.6-on megy.
Megpróbáltam húzni a procit, de nem tudom. Egy másik fórumban már próbálkoztam: ott valami HT-t emlegettek, de a BIOS-ban nyoma sincs...
Lépésenként leírná valaki érthetõen, lépésenként mit kéne átállítani?
Megköszönném Neki!<#lookaround>
Mennyi feszt edtál a ram nak?

hen-tes
Abit IL8 - P 820D

Kapásból felmegy 220*14-re, de e fölött se kép, se hang. Csak a bios reset segít. :S
Mitõl lehet?
Ramok: 2*512 533-as
A ram lenne a gond, vagy az alaplap? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Falconer
Jo tokmindegy, PC tuning topik.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

zolo
Nem is akarok vitát , írtam hogy én álltam/állok mindkét oldalon , de ha azt rója fel hibájának , hogy csak játékra jó?
Könyörgöm, hát épp az a célja , szerinte miért lett PLAYstation a neve?Ez ugyanolyan szûklátású megnyilvánulása volt, mint amikor a másik topikban lefikázta a PH! -s eladókat, bármilyen alap nélkül......Nem bírom az ilyeneket....

De tényleg, nem Offolok többet.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Falconer
Ossze nem lehet hasonlitani egy PCvel. Ha csak DVDzni meg jatszani akarsz, akkor jo az. Akkor lehet rola targyalni. Egyebkent meg folosleges vitaba bonyolodni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Képt a házról meg a belirül.PLS

Barney Tech
REndezgettem a hûtõt 39fokos,a gépház pedig az asztalon van nem pedig a földön,ert a földön 10-15 fok van szoval földön kb 37-38 fok lenne.

zolo
Csak játékra jó? - Eleve arra van kitalálva, és az újabbak már asztali dvd-t is helyettesítik.

Végelátalan töltés? - Pc-n is ugyanúgy töltõdik be a játék , ugyanannyi idõ vagy még több.

Grafika ? - Grafikája most elégéggé szép , egy szinten van a géppel+ van ahol sokkal szebb, plusz még 3 év múlva is szép lesz , és tutira nem fognak szaggatni a játékok.

Net? - Nem kötelezõ netezni, nem arra találták ki elsõsorban, inkább a helyi élményre koncentrál, leülsz haverral osztott képernyõben játszani, ami mostanság kiveszett a pc-s játékokból ( mindenki a netes multira koncentrál , tisztelet egy-két kivételnek)

Ár? - Feleannyiba kerül , mint egy vele egykategóriájú Pc.( most csak a box-ra alapozok , Tv-t meg mindenki eldönti mennyit ér meg- nem kötelezõ újat venni)

Játékok? - Ps1/Ps2/Xbox/ is fel van törve, rengeteg játék van a neten, nem kell megvenni feltétlen.Plusz vannak olyan sorozatok , amiket soha nem fogunk Pc-n viszontlátni. ( Tekken, Gran Turismo stb. )

Ps1 -em volt/van, elég jó játékok vannak rá , olyan grafikával, ami megjelenésekor ( 1995 ) Pc-n elképzelhetõ se volt.

Összegzés: Most Pc-s vagyok, Ps1-em még mindig van, néha játszok vele, és még mindig tud örömet okozni - 12 éves gép.Plusz ha megengedhetném magamnak ( ha lesz pénz meg is fogom ) , hogy beruházzak egy Ps3-ra, bármikor gondolkodás nélkül megtenném. És ezt úgy mondom , hogy álltam/állok mind2 oldalon.

Ps.: Ez meg hogy utáljuk a Pc/Ps/Box -t már nagyon unalmas , szerintem a Pc-s játékoknak leáldozott topik is nagy baromság.

ON

http://flickr.com/photos/zolika90/

KranaZoli
Hi!

Annak, akinek nem sikerült húznia a kártyát:
- Milet?! ATI, nVidia
Nekem ATI van és a RadLinker progival manuálisan lehet húzni.
De amit Én ajánlok az az Ati Tray Tool, nem ATI Tool !!!

Ill. mi az, hogy nem tudod húzni. OverClock-olni úgy lehet, hogy vagy manuálisan húzod feljebb a GPU-t, RAM-okat, vagy pl. ATI Tray Tool-al megkeresteted a MAX értékeket, majd elmented egy profilba az értékeket, aztán azt betölteni, amikor kell.

Hát ha azt mondjuk, hogy a 3D Mark 2003-al ne nagyon tesztelgessünk játékot, akkor ugyanígy megkérdeném, hogy a 2006-ot azt kiknek gyártották?!
Melyik az a gamma jelenleg a piacon, amelyik azt kívánná meg, hogy a 3D Mark 2006 simán fusson miatta?!

Szerintem a legjobb teszt, maga a játék. Vmilyen utility-vel megjeleníttetni az FPS-t játék közben és azokat figyelni játék közben.
Ill. szintén, szerintem 😊 a 3D Mark 2003 még megállja a helyét, legalábbis Nálunk Mo-n 😊

A FutureMark további termékeihez úgy érzem egy kicsit nyugatabbra kellene laknunk, hogy tuningolhassunk érte, értük, ...

Bye, KranaZoli.

Ja, a játék gépet szeretne magának. A legfontosabb a videó kártya. Ott ne spórolj, az végzi a legtöbb munkát, ha játszol és minden mást jóval könnyebben tudsz majd még bele venni, legyen az RAM, vagy CPU. De a videó kártyából top kategóriát vegyél és inkább menjen pl. a RAM, CPU rovására. A játékok meg fogják hálálni.

Nem sokszra mész majd a Pixel Shader 2.0-val, ha a játék már support-álja a 3.0-t. GPU, GPU, GPU!!! Minden mást ezek után tegyél, jelen esetben.

Not at all 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

OrioN the S
neki meg 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OFF/
Ez akkora hülyeség....
Minek a ps 3???
Soha nem lesz olyan grafja mint egy pc nek.....
Sosem lesz olyan gyors, és az a sok végeláthatatlan töltés...pfjjj..
Tökre unalmas lesz egy gamma hozzá egy idõ után....
És a pc ben van olyan ember akinek a fejlesztés nem kényszer hanem egy jó kis muri....
Ehelyett a ps egy kis végbél kúp amirõl néhha le lehet törölni a mort.
A ps szimplán hülyeség...Perasztvakitásnak is lehet mondani.
Ösz vissz játékra jó, semmi másra és akkor hogy menthess memókártyákat meg hddt kell venni....40 ezerért 20 giga???parasztvakítás....

Na mind1...1 szólval nem éri meg....
No meg az x 360, azért fizessek, hogy a meglévõ netemre felkapcsolódhatjak multizni..?!!évi 12 rongyér???
Ez egy akkora parasztvakítás ahhogy van....
És egy játék 12-20 e ft ig terjed....
Éki meg konzolos azt nem akarom megbántani de ez hút igez.
nekem is van ps2m de már megbántam, hogy kiadtam érte 70 rongyot...

ON/
És a fö lényeg....
Most csak én vok vak(télleg szmcsis vok)vagy télleg nem láttam mostanság 7600 gs(agp) hez vizesblokkot???

B@dsector
<#idiota> és megérte?
buldozer99
nehogy ps3 vegyél😊

Forca Barca

Petike!

vegyél fel MSN re, és tudok segiteni a gép összeállításában, jóval olcsobban mintha boltban vennéd, minden uj garanciális bontatlan cucc...

ha gondolod..
Barney Tech
Ennyiért megintcsap ps3 és egy jó lcdtv.

buldozer99
elsö mondatot mondom😄

Forca Barca

buldozer99
ird le hogy mi kell?
monitor? ház?iro?
vagy csak alaplap,proc,mem,vga,táp,hdd?

Forca Barca

Sziasztok! Egy nagyon fontos kérésem lenne tõletek. Fateromék most akarnak új gépet venni. A gépre lenne 380e ft ( az elõzõ gép ára már benne van ) A gépet egyértelmû játékra használnám. Légyszi rakjatok össze nekem pár jó konfig tippet. Elõre is köszi PLS PRIVIBE ÍRJATOK!
Nekem amint a képen is látszik a venti is elõtte volt... kintvolt este 6 tól éjjel 3 ig aegyfolytában ment... amikor bevettem, a proci hûtõ tetején folyt le a pára egy pár perc mulva, de nem lett baja, pedig azonnal bekapcsoltam😊
Hedgehunter
ja ha kinnt marad egesz este...
Barney Tech
Én is gondolokoztam hogy kiviszem a gépet este de azután gonodlokoztam hogy a pára az lecsapodhat..
Sztetek hülyeség?

jó kis eredmény volt😊
OrioN the S
Chieftec Bravo

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

haverodnak amúgy milyen háza van? típusra

http://thenamelessphoto.com/

baz+ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://thenamelessphoto.com/

mycso
Régebben nekem is voltak hasonló cselekedeteim.
Szép téli estén kiraktam a házat levett oldallappal az erkélyre,még anno a ti4200 idõszakomban.
Ja szintén 3dmark miatt.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

buldozer99
hát én azt a pénzt gépre fogom költeni!!!

Forca Barca

OrioN the S
😄 Haver így csinált 3Dmark rekordot E6600+7950GX2-vel 😄 elvetemült...

Barney Tech
Monjda ezt egy olyan akinek nicns rá pénze 😄

buldozer99
ps3 szar kinek kell😄
nekem nem kéne😄

Forca Barca

Barney Tech
De modnta hogy inkább játszásra kell,szóval.

mycso
LoL PCtuning-os fórumban ilyet mondani.
Egyébkéntis, hogyan függ össze a 2??
Kicsit más kategória..

Barney Tech
Te helyedben megtartanám a pénzem PS3ra,mert az sokkal jobb lessz és 5éven keresztûl tutira nem kell hozzá nyulj hogy fejleszd,ami most van azt meg meghagyod netezésre.

Barney Tech
mycso
Lap - Asus p5b deluxe - 42k
Proci - C2D E6400 - 48k
Ram - 2x1GB DDR2/800 Geil Ultra kit - 68k
VGA - ? x1950pro 256MB - 45k
TÁP - Tagan Easycon 480w - 23k
HDD - WD Caviar Raid edition 250GB SATA2 - 19k

Ez kb árban ottvan, esetleg "gagyibb ramok"-al /samsung, kingmax/ nyerhetsz még 10-20k-t és akkor azt pl. vga-ra fordíthatod.
Bár nemtom mik az igényeid, így lehet alaplapból is eléglenne a sima nem deluxe változat, azon még 10k-t lehetne fogni.

hali!

valai segítsen, pls, hogy mit tudok csinálni! a problémám a következõ;
-windows Xp-m van sp2-vel és egy idõ után spontán beugrik egy hibaüzenet a következõvel: svchost.exe leáll... ha ráklikkelek az OK-ra nem lesz hang és internet a gépen a következõ indításig!

mi lehet a gond? ilyen vírusról még nem hallottam, de más haveromnak is ugyanez a baja!

mit tudok csinálni??? ja, és a rendszer nincs összeomolva!

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

Sziasztok! Gépemet szeretném fejleszteni a köv. igények szerint : A fejlesztésre kb bruttó 250e Ft-om lenne és azért beszélek én fejlesztésrõl, mert nem akarok felesleges kiadásokba menni, gondolok itt például gépház, dvd író, egér, monitor stb stb . Olyan kitûzéseim vannak még a fejlesztéssel kapcsolatban hogy ha lehet minél jobban a játékra összpontosuljon. Akkor mondanám a jelenlegi konfigom ( de ebbõl nem hiszem hogy nagyon sok minden meg fog maradni 😊 ) Intel Celeron 2,53 GHZ, 1gb ddr400 Ram, 40gb samsung vinyó, abit is7-e2, 350w codegen táp, 2 db dvd író, stb stb. Nekem mindegy hogy AMD vagy Intel csak az a lényeg hogy ebbõl a 250-bõl minél több teljesítményt ki lehessen hozni.

Légyszi privibe üzenjetek mert ritkán vagyok gép elõtt . Válaszotokat elõre is köszi .

ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB

Falconer
03 mai jatekoknal mar nem igazan mervado.

mycso
05 vagy 06-al tesztelj.

Barney Tech
Le : )

Gabesz amd64
"Nefestettem"
most NEM- vagy LE-festetted? 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Barney Tech
Faszom segitsetek ,mert nem tudom huzni a videokártya prociját,mindeggyik programmal kipróbáltam de nem sikerült,leteszteltem egy programmal asszem rivatunerrel és 500mhz maradt ugy ahogy van.
A bios firssítés sem sikerült megcsinálta az uj bios msdosos bootlemez floppyról, de nem sikerült berakom a floppy és kiiraja hogy: "I\Q Error
Press any key to restart",szóval most nmagy szarban vagyok ha sikerülni huzni a procit is akkor sztem megközelíteném 3dmarkban a 11000pontot,de amugy a ramo most 1197-en ment stabilan,ja és a gépet felraktam a asztalra ahogy 20fokos a szoba hõmérséklet ezelõtt a földön volt és ott 10-15 fok volt.....

Barney Tech
1.3dmark 2003 9400pont proci házása nélkül a ramot huztam csak 1180mhzre
2.Xpertvision 6600gt-ról
3.Farokra 😄,amugy 11000pont eléréséhez a 3dmarkban.

Barney Tech
Nefestettem hogy illõ legyen a géphez.

Barney Tech
Igen az de nem saját.