Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
egyszer vettem alacsony tudasu alaplapot...
Ugy vagyok vele,ha mar van "okos" inkabb azt veszem meg!
amd hez is lehet 60 ért venni alaplapot...
Pffff
Miért is?
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az intel cpu-hoz drágábbak jóval az alaplapok
ha ugyanannyiba kerül akkor az AMD a jobb
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Intel Core 2 duo E4300 vagy...AMD Athlon 64 X2 4800+
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
de everesttel a 60 már horror
V9ykn8_TZL0
Nem sok ez? Es nagyon gyorsan visszahul,1 perc alatt 7-8 fokot ha kilepek.
ezeknél a nagyteljesÍtményû VGA knal 15-20% húzás is lehetséges.
És ez sok-sok FPS t is jelenthet.😊
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha minden igaz ATI X1900 XT vagy X1950XT vagy XTX lesz a kártyám. A memóriám sajnos marad a mostani ami egy alap memória (1G😎. Most egy Celeron 4(2200)-at használok , egybe vettem az egész gépet pár éve. Azóta csak a memória lett kicserélve meg vettem egy 9600-as videókártyát.
Remélem ez elég információ neked.
Elõre is kösz.
Csá!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
A Geil szerint Working Voltage : 1.9-2.3V , szóval kezd mondjuk 2 volton és próbálkozz 2.3-ig míg be nem veszi a késleltetéseket amik a matricán vannak.
www.smart-bus.hu
Esetleg ahogy írtad is, tuning alatt kapd le a ház oldalát, esetleg majd építs pár ventit a házba (pl.: elejébe - befele, hátuljába - kifele esetleg még az oldalába is egyet - befele, ami még jót tehet, hogy a kábeleket is rendezgesd el normálisan, hogy ne zavarja a levegõ áramlási útját a házban )
Meg szerinted én neked írtam????
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezt kérdeztem?
Ha 266ra leveszem a mem clockot, akkor az fsb meddig mehet fel? 204 az alap fsb-m
Valaki meg tudná mondani hogy a különbözõ memclok értékek mellett mekkora a maximáslis fsb?
Azt tudom hogy 333 esetében az fsb max 266
De memclock 266 vagy 400 esetében mennyi a max fsb?
Köszi
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu