36836
-
#32834 Nálunk nem jön semmi a levegőn kívül a kompresszorbol. Több szeparátor is van. -
#32833 Jó az úgy. De azért valami ellenállás kell a tápról jövő kábel és a ledek közé nem? Mert az midnenképp sok lesz nekik. -
#32832 Oda nem kell!
Siman a taprol leveheted az 5 voltot a ledeknek.
Amint bekapcsolod a gepet,mar vilagitanak is :D -
#32831 Hali! A celeronomat szeretném húzni egy kicsit,csak a biosban azt írja a beállításnál hogy locked.mit kell állítani rajta??? -
#32830 Elenállás jöhet, a gépre ne kelljen forrasztani. -
#32829 Forrasztani pedig muszaly... Mert nemhiszem hogy dvd olvasoba kapsz beepitheto ledet.Legalabbis meg nem talalkoztam vele :) A led meg kieg ha siman rakotod a tapra.ha 5 voltra kotod,boven eleg 100 ohmos ellenallas.
A nagy fenyereju ledek 4,5 voltrol uzemelnek. -
Bmx01 #32828 punnyadás van -
#32827 Hát ha így megemlítetted, én akarok kicsit házituningolni a gépemen. Erről kérdeznék is. Tervem az lenne, hogy néhány leddel szép kéken meg szeretném csinálin, hogy világítson a DVD írom belül. Kérdésem az lenne, hogy ez nem zavarná esetleg az oldvasásban? Másrészt emg az, hogy hogy lehetne árammal ellátni a ledeket? Nem nagyon szeretném forrasztgatni a gépet, mert elég béna vagok ebben, meg a forrasztóm is elég szar. Szóval valami egyszerűbb megoldás kéne. -
#32826 Valaaaaaamit tunningoljatok pls!
Idenezek tizszer,es semmi uj hozzaszolas...
Mindenkinek fullon szakit a gepe? -
Solt #32825 Hosszú!!! :))) -
#32824 Nem en irtam be eloszor :P -
Solt #32823 Na, ha így lett volna beírva a kompresszor használat, akkor nem is reagáltam volna! :) -
zoolee #32822 Miről beszélsz? Lap se marad, em hogy jobb lesz min az eredeti?..XD -
#32821 Aki megnyomatja 6 barral kozelrol az alaplapjat,az megeremli a "munkaja eredmenyet." Nekem egy biciklipumpa tomlo van rarakva fujatonak.1mm-es keresztmetszetu a fuvoka.Ez nem tesz kart semmiben.Elotte meg egy sima auto benzinszuro van. Az a mikroszuro,ami papirbetetes.Koszontem:)
-
Bmx01 #32820 CO hegesztővel odakanyarítok 1-et oszt jobb lessz mint az eredeti. -
zoolee #32819 Mejd cellux-szal visszaragesztom..Vagy FBS szilikonnal:D -
#32818 Nem baj az, van rajta elég xD -
zoolee #32817 1-2 kis tranzisztor"leeshet" a laprol az 5-6 esetleg 8 bar nyomastól.:D
-
Solt #32816 Fényező a szakmám! Nem hiszem, hogy mindenkinek többszázezres kompresszora van otthon, az olcsóbb szarok, meg hajlamosak "szemetelésre" függetlenül a leválasztóktól! Arról nem beszélve, hogy nem sugárban jön belőle az olaj, hanem csak minimálisan, amit egy tartály festék észre sem vesz, de lehet, hogy az alaplapnak nem tesz jót egy vékony olajfilm réteg! A másik dolog, hogy ha valaki agyatlanul használja és nem töri meg fujatás közben a levegő csövet, és ráengedi azt az 5-6 bar nyomást a gépére... hááát... művelhet látványos dolgokat! :D Én a helyetekben tesztelném, mielőtt nekiesek a gépnek vele... -
Bmx01 #32815 ja + a hazai igazi magyaros kacsazsír -
zoolee #32814 A zalman thermal STG1 amit adnak a CNPS szériához az valóban nagyon jó... -
#32813 Disznózsír a király! -
Bmx01 #32812 Én úgytom hogy a zalman fókazsírja a legjobb csak az drágább a simánál asszem. -
zoolee #32811 Én aszittem, hogy ezt kacsazsírral csinálják:D -
zoolee #32810 Nem gengécske, csak el alapból úgy volt, hogy ez egy átmeneti gép lesz jövő év ig amíg jön az új platform...És akkor ezt a tesóm kapja..
-
#32809 Főleg, ha alig van most rajta. Meg hogy elég fasza zsírt fogok rátenni. -
#32808 Ezt beszeld meg egy autofenyezoval,ahol a festeknek 15000 ft kiloja.
Majd biztos hasznal kompresszort ha olaj jon belole.
Viz es olajlevalaszto alap dolog a kompresszorokban...
Amugy en is kompresszorral fujatom ki evek ota,es tokeletes. -
Bmx01 #32807 ja a fókazsír cséréje jelent vagy 5-10fokot -
#32806 De ha gondoljátok, teszek egy digitális fényképezővel csinált rendes képet is, az szebb lenne, de szeirntem felesleges. Amúgy amint meglesz a hűtőpaszta, csinálok benne egy nagytakarítást, akkor amúgy is szét kell kapni. Igaz, hogy csak a procihűtőt kell leszedni, de akkor is jobb egyszerre. -
#32805 Nem poros az, csak a kép szar. A videókártyán van egy kis por, de a képen tényleg eléggé porosnak látszik. Ventik meg azért, mert forognak. A rácsok (oldalán és elején) tényleg jó porosak, meg a ventik (abból is elöl és oldalt) porosak, de azzal nincs mit tenni, poros a szoba. Amúgy kompresszor helyett én inkább maradok az oxigén-spray-nél. -
Bmx01 #32804 hát a mi komreszorunkon van ien külön olaj és vízleválasztó, szóval az tuti jó, külön lehet kapni és fel kell rá szerelni, utánna akkor festhetsz is vele nem lessz olyan a festtet dolog -
Solt #32803 próbáld ki egy darab fehér papíron, hogy mi jön ki belőle...
ha tiszta marad 2 perc használat után, akkor használd, de ha nem, akkor... háááát... te tudod! -
Bmx01 #32802 hát azért csak jobban vannak azok megoldva hogy ne olajat fújjon legfeljebb azok amik már 1000 éve működnek és a tömítettsége szar -
Solt #32801 na ja... főleg, hogy a kompresszor tömítettsége sosem tökéletes, így az bedolgoza a kenésére szánt olajat a rendszerbe, amit szépen ráfújsz a gépedre! ( alaplap, ram foglalat, stb ) folytassam? -
#32800 Hülyeség is venni a palack levegőket 1-2e forintokért, nálam 1 alaklomra volt elég.:D:D -
Bmx01 #32799 nem tom mien kenésű de én avval szoktam -
Solt #32798 jó az... utána lepereg róla a víz! -
#32797 Igazad van, gyengécske már a géped:D -
zoolee #32796 Kompresszorral?
Te azzal szoktad?Jó kis olajos kenésű vel? ... -
Bmx01 #32795 Nem rosssz csak kicsit poros kompresszorral nem szoktad kifúvatni?
1 kicsit halkabb lenne + a ventik gyorsabban forognának.